سه شنبه, خرداد ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    طرح آبزی مصرفی در کشور تدوین شد

    سرمایه گذاری در حوزه آبزیان تضمین کننده توسعه دریایی

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید ماهانه تخم مرغ ۲۰ هزارتن مازاد بر نیاز کشور است

    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    تمهیدات ویژه برای تامین پایدار کالاهای اساسی در استان های مسافرپذیر

    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    نانوایی‌های سنتی و صنعتی در حال تامین نان مردم؛ کمبود نان نداریم

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    تمامی کالاهای مورد نیاز در شبکه توزیع موجود است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    پیش بینی تولید ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن برنج در کشور

    شرکت بازرگانی دولتی: واقعی شدن قیمت آرد صنف و صنعت به قاچاق آن پایان می‌دهد

    با اجرای یکسان سازی نرخ آرد و نان مصرف گندم به ۹.۵ میلیون تن می‌رسد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    اتاق اصناف: ذخایر کالاهای اساسی کافی است

    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    تولید تخم‌مرغ در خرداد به ۱۱۰ هزار تن می‌رسد

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خریداری یک میلیون و ۴۳۰ هزار تن گندم در خوزستان

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    در حاشیه همایش ملی توسعه تجارت صنعت حلال در بازارهای جهانی، تفاهم‌نامه‌ای با هدف گسترش همکاری‌ها در حوزه صادرات محصولات حلال میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران به امضا رسید.

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۱, ۱۴۰۴
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    Screenshot

    در جریان برگزاری همایش ملی”توسعه تجارت صنعت حلال در بازارهای جهانی” که به مناسبت گرامیداشت روز جهانی استانداردهای حلال برگزار شد، تفاهم‌نامه‌ای میان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران به امضا رسید.

    این تفاهم‌نامه که با حضور پرهام رضایی رئیس اتاق بازرگانی البرز و محسن امینی رئیس کمیسیون صنایع غذایی ایران به امضا رسید، در راستای ارتقاء همکاری‌های مشترک برای شناسایی ظرفیت‌ها و توسعه صادرات محصولات حلال منعقد شد.

    در چارچوب این توافق‌نامه بر محورهای متعددی از جمله افزایش کیفیت کالا و خدمات حلال، ارتقای سطح آگاهی فعالان اقتصادی نسبت به بازار جهانی حلال و حمایت از تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات حلال تأکید شده است.

    همچنین براساس مفاد تفاهم‌نامه مذکور، همکاری در زمینه‌های برگزاری دوره‌های آموزشی، کارگاه‌ها، رویدادهای تخصصی ملی و بین‌المللی، همچنین تبادل اطلاعات فنی، پژوهشی و آماری مرتبط با صنعت حلال در دستور کار قرار گرفته است. ترویج فرهنگ استفاده از نشان حلال میان فعالان اقتصادی و تسهیل فرآیندهای صادراتی مطابق با الزامات استانداردهای کشورهای مقصد نیز از دیگر اهداف این همکاری عنوان شده است.

    سرویس خبری:فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع: اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان البرز

    برچسب ها: اتاق بازرگانی البرزصادرات محصولات حلالکمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران
    پست قبلی

    اختصاصی ایفتاتی آی / برگزاری هفدهمین همایش ملی صادرات ماشین‌آلات و محصولات صنایع غذایی+فیلم و تصاویر

    پست بعدی

    کشت خارج از فصل غلات با استفاده از تکنولوژی ورنالیزیشن

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    سبزی معجزه‌گری که در نقش مُسکن عمل می کنند
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    تولید طعم‌دهنده نعنا با فرمولاسیون نانویی

    توسط هستی محمدمهدی پور
    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    0

    طعم‌دهنده نعنای تولید شده در این شرکت، با فرمولاسیون نانویی طراحی شده که موجب افزایش پایداری ترکیبات مؤثره، اثربخشی سریع‌تر...

    بیشتر بخوانید
    با اجرای فرصت مطالعاتی در پرو ارائه شد تولید ۴ محصول نانویی صنعت غذایی در مقیاس صنعتی

    فعالیت ۱۴۰ آزمایشگاه در حوزه سلامت مواد غذایی

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    قدیریان دبیر جدیدسندیکای صنایع کنسرو ایران شد

    قدیریان دبیر جدیدسندیکای صنایع کنسرو ایران شد

    اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴
    زر، تندیس ملی بزرگان صنعت غذا را تصاحب کرد

    زر، تندیس ملی بزرگان صنعت غذا را تصاحب کرد

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    کشت خارج از فصل غلات با استفاده از تکنولوژی ورنالیزیشن

    کشت خارج از فصل غلات با استفاده از تکنولوژی ورنالیزیشن

    پر بازدیدها

    طرح آبزی مصرفی در کشور تدوین شد

    سرمایه گذاری در حوزه آبزیان تضمین کننده توسعه دریایی

    خرداد ۲۷, ۱۴۰۴
    نبود کشتارگاه صنعتی دام، یک معضل در استان مرکزی

    ۶۰ ناظر شرعی در کشتارگاه‌های دام و طیور هرمزگان حضور دارند

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    تولید برنج با معیشت مردم تناسب ندارد

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    تولید کود شیمیایی در کشور ۳۰ درصد افت کرد

    تولید کود شیمیایی در کشور ۳۰ درصد افت کرد

    خرداد ۴, ۱۴۰۴
    تخصیص کامل برق به چاه‌های کشاورزی مشروط به رعایت پروانه بهره‌برداری آب

    تخصیص کامل برق به چاه‌های کشاورزی مشروط به رعایت پروانه بهره‌برداری آب

    اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.