جمعه 7 مهر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رابطه تغذیه سالم و پیشگیری از کرونا

    خوراکی‌هایی که باعث شادی ما می‌شوند

    نامی نو در صنعت فرآوری عناب/ مربایی ارگانیک از دل ذرات شیرین عناب

    عناب برای چی خوبه؟

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    معاون رییس جمهور: مطالبه گندم‌کاران تا پایان مهرماه جاری پرداخت می‌شود

    معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور: اقتصاد روستا می‌تواند مشکل امنیت غذایی را حل کند

    دهمین روستا بازار استان کرمانشاه فعالیت خود را آغاز کرد

    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    ۲۴۸ طرح کشاورزی در حال بهره برداری در سیستان و بلوچستان

    اصلاح و نوسازی ۶۰۰ هزار هکتار از باغات کشور

    تولید محصولات دائمی باغی ١٢ میلیون تن برآورد شد

    جزیره شاد سن ایچ به باغ کتاب آمد

    جزیره شاد سن ایچ به باغ کتاب آمد

    ورود موفق گروه زر به صنعت دارو

    ورود موفق گروه زر به صنعت دارو

    قیمت رسمی گوشت اعلام شد

    علت توقف واردات گوشت قرمز اعلام شد

    داغ قیمت بر بازار گوشت/ گوشت مرغ در مسیر افزایش

    قیمت خرده فروشی کالاهای اساسی مشخص شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    میانگین برداشت سیب‌زمینی در قطب تولید خراسان رضوی ۳۵ تن در هکتار است

    رییس مرکز جهادکشاورزی بخش "جلگه رخ" تربت‌حیدریه گفت: باوجود تشدید خشکسالی و کاهش بارندگی در فصل زراعی جاری؛ میانگین برداشت سیب‌زمینی در این منطقه به عنوان قطب محوری تولید سیب‌زمینی خراسان رضوی ۳۵ تن در هر هکتار است.

    توسط فاطمه پاکزاد
    10 خرداد 1402
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    سیدمحمد نجفی با بیان این که پیش‌بینی می‌شود امسال نزدیک به ۳۵ هزار تن سیب زمینی از اراضی کشاورزی جلگه رخ برداشت شود افزود: کشت سیب‌زمینی در این منطقه امسال به خاطر کمبود بارش از اواسط اردیبهشت آغاز و تا پایان خرداد ماه جاری ادامه دارد و زمان برداشت محصول نیز اواخر شهریور ماه است.

    وی اضافه کرد: به طور غالب حدود ۶۰ درصد سیب‌زمینی منطقه رخ به کارخانه های فراوری و چیپس سازی استان خراسان رضوی عرضه و بقیه روانه بازار مصرف می شود.

    رییس مرکز جهاد کشاورزی بخش جلگه رخ ارقام کشت شده سیب زمینی امسال در این بخش را شامل اگریا، سانته، فونتانه، پیکاسو، جلی، آریندا و ساگیتا عنوان کرد.

    نجفی افزود: استفاده از ارقام اصلاح شده با درجه بذری بالا، افزایش ماده آلی خاک و کودهای شیمیایی و ریزمغذی، مبارزه به موقع با آفات و بیماری‌ها، کنترل علف‌های هرز، رعایت عملیات به زراعی از جمله اجرای بیش از ۹۵ درصدی آبیاری تحت فشار و قطره‌ای و نیز تغذیه تکمیلی باعث شده مزارع این منطقه از نظر کمیت و کیفیت تولید در وضعیت بسیار مناسبی قرار گیرد.

    وی با بیان این که جلگه رخ بیش از ۴۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی دارد که ۲۰ هزار هکتار آن آبی و بقیه دیم هستند افزود: بخش رخ با ۵۲ روستا، حدود ۳۰ هزار نفر جمعیت دارد و کشاورزی و دامداری بخش اصلی اشتغال مردم این منطقه را تشکیل می دهد.

    رییس مرکز جهاد کشاورزی بخش جلگه رخ این بخش را از عمده‌ترین مناطق کشت محصول سیب‌زمینی بذری شهرستان تربت‌حیدریه برشمرد و گفت: این منطقه تامین کننده قسمتی از سیب‌زمینی بذری استان خراسان رضوی و چند استان دیگر کشور است.

    به گفته نجفی روش های نوین کشت و آبیاری هوشمند قطره ای و بارانی با هدف صرفه جویی در مصرف آب و ارتقای راندمان تولید از مزیت های نسبی بخش کشاورزی جلگه رخ محسوب می شود که این منطقه را به قطب کشاورزی خراسان رضوی بویژه در تولید کالاهای راهبردی و اساسی همچون گندم و سیب زمینی تبدیل کرده است.

    به تازگی و در سی و هشتمین همایش استانی قهرمانان تولید در بخش کشاورزی، مرکز جهاد کشاورزی بخش جلگه رخ به عنوان مرکز نمونه جهاد کشاورزی استان خراسان رضوی معرفی و از سید محمد نجفی رییس آن تجلیل شد.

    سرویس خبری: کشاورزی و باغبانی

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: بخش کشاورزیسیب زمینیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذاکشاورزی و باغبانی
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    فاطمه پاکزاد

    فاطمه پاکزاد

    مربوطه پست ها

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    معاون رییس جمهور: مطالبه گندم‌کاران تا پایان مهرماه جاری پرداخت می‌شود

    توسط هانیه سیفی مجد
    6 مهر 1402
    0

    داوود منظور روز پنجشنبه در نشست با نمایندگان خراسان شمالی در بجنورد اظهار کرد: امسال خرید گندم در کشور فراتر از...

    بیشتر بخوانید
    معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور: اقتصاد روستا می‌تواند مشکل امنیت غذایی را حل کند

    دهمین روستا بازار استان کرمانشاه فعالیت خود را آغاز کرد

    6 مهر 1402
    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    ۲۴۸ طرح کشاورزی در حال بهره برداری در سیستان و بلوچستان

    6 مهر 1402
    زنان ایرانی گوی سبقت را در تولید محصولات غذایی سالم از مردان ربودند

    یکهزار و ٢٧۵ طرح کشاورزی در اصفهان به بهره‌برداری رسید

    6 مهر 1402

    پر بازدیدها

    معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور: اقتصاد روستا می‌تواند مشکل امنیت غذایی را حل کند

    دهمین روستا بازار استان کرمانشاه فعالیت خود را آغاز کرد

    6 مهر 1402

    امسال بیش از ۱۰۰ هزار تن خرما در شادگان برداشت می‌شود

    4 مهر 1402
    تامین غذای کودک در آمریکا از آن سوی مرزها

    کاهش خرید لبنیات نتیجه افزایش هزینه زندگی در اروپا

    9 شهریور 1402
    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    کمبود آرد و صف طولانی نانوایی ها در کلاردشت؛ مردم و مسوولان چه می‌گویند؟

    1 مهر 1402
    شایعاتی که این روزها به‌واسطه افزایش قیمت لبنیات حسابی داغ است ماجرای شیرهای آلوده و کارشناسان شایعه‌ساز

    سالانه ۱۶۴ هزار تن شیر در استان زنجان تولید می‌شود

    26 شهریور 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود