جمعه, آبان ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    واردات برنج ممنوع شد

    قیمت برنج پرواز کرد | قیمت برنج فجر و شیرودی هم جهش کرد

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو

    معاون فناوری بانک مرکزی: نیازی به افتتاح حساب جدید برای خرید یارانه‌ای نان نیست

    مردم و نانوایان از کیفیت آرد و نان ناراضی‌اند/ لزوم تصمیم‌گیری قاطع وزرا برای حل چندوجهی بودن متولیان.

    توزیع روزانه ۲۵ تن مرغ منجمد درکهگیلویه و بویراحمد

    توزیع مرغ منجمد با قیمت مصوب برای تنظیم بازار در بویراحمد

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    بازگشت آرامش طی ۲ هفته آینده به بازار نهاده دامی

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    کشت پاییزه چغندرقند در خراسان شمالی از سال آینده

    رفع تصرف از ۲۰ هزار مترمربع اراضی ملی در آستانه اشرفیه

    رفع تصرف از ۲۰ هزار مترمربع اراضی ملی در آستانه اشرفیه

    برای بازار شب عید و ماه رمضان کمبود گوشت نداریم/ کاهش قیمت‌ در ماه‌های آینده

    واردات گوشت به ۳۲ هزارتن رسید/ واردات روزانه ۳۰ تن گوشت گرم از پاکستان

    قیمت مرغ به ۱۸ هزار و ۶۰۰ تومان رسید

    کاهش قیمت مرغ در بازار اصفهان / هشدار درباره تخلفات فروشگاهی و تبلیغات فریبنده

    نتایج یک مطالعه نشان می دهد؛ رژیم غذایی کاهش دهنده آهن مغز موجب حفظ عملکرد مغز می شود

    حذف وعده‌های غذایی راه مناسبی برای کاهش وزن نیست

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مکمل کاکائو،راز جوانی قلب؟

    یک مطالعه وسیع در آمریکا نشان می‌دهد مصرف روزانه مکمل عصاره کاکائو می‌تواند التهاب ناشی از پیری را کاهش دهد و خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی-عروقی را تا ۲۷ درصد پایین بیاورد.

    توسط مطهره پورزمانی
    مهر ۶, ۱۴۰۴
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    مکمل کاکائو،راز جوانی قلب؟

    یک مطالعه بالینی گسترده نشان می‌دهد که مکمل‌های عصاره کاکائو، که سرشار از فلاوانول‌ها هستند، می‌توانند التهاب مرتبط با افزایش سن را کاهش دهند. پژوهشگران دریافتند که سطح پروتئین التهابی hsCRP در افرادی که مکمل کاکائو مصرف کردند کاهش یافته است؛ یافته‌ای که ارتباط احتمالی میان ترکیبات زیست‌فعال کاکائو، سلامت قلب و روند سالمندی را نشان می‌دهد. نتایج این مطالعه در مجله Age and Ageing منتشر شده است.

    نقش فلاوانول‌های کاکائو در سلامت قلب و سالمندی
    استراتژی‌های تغذیه‌ای به عنوان راهی امیدبخش برای کند کردن روند التهاب ناشی از افزایش سن ـ موسوم به inflammaging ـ مطرح شده‌اند. مطالعات کوچک‌تر پیشین نشان داده بودند که عصاره کاکائو می‌تواند برخی از نشانگرهای التهابی را کاهش دهد. این اثر به فلاوانول‌ها نسبت داده می‌شود؛ ترکیبات زیست‌فعالی که در دانه‌های کاکائو و همچنین مواد غذایی گیاهی مانند توت‌ها، انگور و چای یافت می‌شوند.

    برای بررسی دقیق‌تر این موضوع، پژوهشگران «کارآزمایی مکمل کاکائو و ویتامین‌ها» (COSMOS) را طراحی کردند؛ یک مطالعه وسیع برای سنجش تأثیر عصاره کاکائو بر پیامدهای قلبی-عروقی و نقش احتمالی آن در کاهش التهاب مرتبط با پیری.

    دکتر هاوارد سسو (Howard Sesso)، نویسنده مسئول این پژوهش و اپیدمیولوژیست بیمارستان بریگهام و زنان (Brigham and Women’s Hospital) گفت:«ما می‌خواستیم بررسی کنیم که آیا مصرف چندساله مکمل کاکائو می‌تواند التهاب ناشی از پیری را کاهش دهد. داده‌ها نشان می‌دهند چنین اثری وجود دارد.»

    بین سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۰، این کارآزمایی تصادفی‌سازی‌شده و دوسوکور روی ۲۱٬۴۴۲ فرد بالای ۶۰ سال انجام شد. نتایج کلی نشان داد مصرف عصاره کاکائو با ۲۷٪ کاهش مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی-عروقی همراه بوده است.

    نتایج بیومارکرها و مسیرهای آینده
    در تحلیل پیگیری، نمونه‌های خون ۵۹۸ نفر بررسی شد. پژوهشگران بر پنج نشانگر التهابی تمرکز داشتند: سه پروتئین پیش‌التهابی (hsCRP، IL-6 و TNF-α)، یک پروتئین ضدالتهابی (IL-10) و یک پروتئین ایمنی (IFN-γ).

    یافته‌ها نشان دادند سطح hsCRP سالانه ۸/۴٪ در گروه مصرف‌کننده مکمل کاهش یافته، در حالی که سایر نشانگرها تغییر چشمگیری نداشتند یا اندکی افزایش پیدا کردند.

    دکتر یانبین دونگ (Yanbin Dong)، نویسنده ارشد مطالعه، توضیح داد:«جالب اینجاست که افزایش در سطح IFN-γ نیز مشاهده شد که پرسش‌های تازه‌ای برای تحقیقات آینده ایجاد می‌کند. البته عصاره کاکائو جایگزین سبک زندگی سالم نیست، اما یافته‌ها نقش بالقوه آن در تعدیل التهاب با افزایش سن را تقویت می‌کنند.»

    این نتایج می‌تواند دلیل اثرات محافظتی کاکائو بر سلامت قلب باشد که پیش‌تر در نتایج کلی COSMOS مشاهده شده بود. همچنین تغییرات جزئی دیگر، از جمله کاهش خفیف IL-6 در زنان، نیازمند بررسی‌های بیشتر است.

    دکتر سسو افزود:«این مطالعه بار دیگر بر مزایای رژیم‌های غذایی گیاهی متنوع و رنگارنگ ـ از جمله محصولات غنی از فلاوانول مانند کاکائو ـ برای سلامت قلب و کنترل التهاب تأکید می‌کند.»

    سرویس خبری:علمی _تغذیه و سلامت

    منبع :سلامت نیوز

    برچسب ها: بیماری‌های قلبی-عروقیپیریعصاره کاکائو
    پست قبلی

    مطالبات ۹ ماهه واردکنندگان غلات همچنان بلاتکلیف

    پست بعدی

    پایداری تولید در طرح جهش دیمزار‌ها دنبال می‌شود

    مطهره پورزمانی

    مربوطه پست ها

    نتایج یک مطالعه نشان می دهد؛ رژیم غذایی کاهش دهنده آهن مغز موجب حفظ عملکرد مغز می شود
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    حذف وعده‌های غذایی راه مناسبی برای کاهش وزن نیست

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    بر اساس اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، حذف وعده‌های غذایی و ایجاد گرسنگی طولانی‌مدت نمی‌تواند منجر به کاهش...

    بیشتر بخوانید
    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    قهوه دشمن قلب نیست، بلکه محافظ آن است

    آبان ۲۰, ۱۴۰۴
    آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟

    آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟

    آبان ۲۰, ۱۴۰۴
    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    آبان ۱۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    اصلاح مصوبه الگوی کشت به کجا رسید؟

    پایداری تولید در طرح جهش دیمزار‌ها دنبال می‌شود

    پر بازدیدها

    هشدار محققان به افرادی که رژیم گیاه‌خواری دارند

    رژیم مدیترانه‌ای؛ کلید کاهش التهاب لثه‌ها و تقویت سلامت دهان

    آبان ۸, ۱۴۰۴
    کیفیت گوشت های وارداتی چگونه است؟

    آغاز توزیع گوشت‌های وارداتی؛ اعلام قیمت هرکیلو گوشت گرم گوساله و چرخ کرده

    مهر ۲۶, ۱۴۰۴
    زنان ایرانی گوی سبقت را در تولید محصولات غذایی سالم از مردان ربودند

    زیرساخت‌های کشاورزی زمینه‌ساز توسعه پایدار است

    آبان ۱۵, ۱۴۰۴
    جزئیات بیمه فراگیر گندم تشریح شد

    جزئیات بیمه فراگیر گندم تشریح شد

    مهر ۲۹, ۱۴۰۴
    فائو: شواهدی از شیوع کرونا از طریق تجارت مواد غذایی وجود ندارد

    فائو: قیمت جهانی موادغذایی کاهش یافت

    آبان ۱۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.