دوشنبه 29 اسفند 1401
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    راه اندازی روستا بازار در آذربایجان شرقی برای حذف دلالان کشاورزی

    راه اندازی روستا بازار در آذربایجان شرقی برای حذف دلالان کشاورزی

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    کشت ۹۰ درصدی گندم و جو در دیمزارهای کشور

    ۳ ماده مفید برای مهار سرطان

    سبزیجات در انگلیس سهمیه بندی شد

    با مصرف روزانه این میوه با چربی خون و آلزایمر خداحافظی کنید | کدام میوه برای چربی خون مفید است

    با مصرف روزانه این میوه با چربی خون و آلزایمر خداحافظی کنید | کدام میوه برای چربی خون مفید است

    راهکار محدودیت کشت و صادرات هندوانه چیست؟

    راهکار محدودیت کشت و صادرات هندوانه چیست؟

    افزایش ریسک ابتلا به نقرس با سندرم متابولیک

    افزایش ریسک ابتلا به نقرس با سندرم متابولیک

    رییس مجلس: جبهه اقتصادی را باید با حضور مردم فتح کرد

    رییس مجلس: جبهه اقتصادی را باید با حضور مردم فتح کرد

    تولیدات گلخانه‌ای هرمزگان ۲ برابر افزایش یافت

    تولیدات گلخانه‌ای هرمزگان ۲ برابر افزایش یافت

    استانداران مراقب اعمال صحیح نظارت اتحادیه‌های صنفی بر بازار باشند

    استانداران مراقب اعمال صحیح نظارت اتحادیه‌های صنفی بر بازار باشند

    آغاز روند توزیع ۳۰ تن میوه سیب و پرتقال طرح تنظیم بازار در شهرستان دماوند

    آغاز روند توزیع ۳۰ تن میوه سیب و پرتقال طرح تنظیم بازار در شهرستان دماوند

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه نخست گفتگو و مصاحبه ها

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس امیررضا ثابت پی مدیر عامل گروه صنایع غذایی نامی نو

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس امیررضا ثابت پی یکی از مدیران خوشفکر و پر تلاش کشور ، ثابت پی برای اولین بار غذای سرد را وارد صنعت غذای ایران کرد و با همین ایده موفق شد تحولی بنیادی در این حوزه ایجاد نماید.

    توسط پروانه خانی
    27 دی 1399
    در گفتگو و مصاحبه ها
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    مهندس امیررضا ثابت پی مدیر عامل گروه صنایع غذایی نامی نو

    مهندس امیررضا ثابت پی مدیر عامل گروه صنایع غذایی نامی نو

    491
    اشتراک گذاری‌
    1.4k
    بازدید
    Share on FacebookShare on Twitter

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با  مهندس امیررضا ثابت پی یکی از مدیران خوشفکر و پر تلاش  کشور ، ثابت پی برای اولین بار غذای سرد را وارد صنعت غذای ایران کرد و با همین ایده موفق شد تحولی بنیادی در این حوزه ایجاد نماید. 

    ایفتاتی آی : شرکت نامی نو در چه سالی و با چه هدفی تاسیس شده است؟ سبد کالایی این شرکت شامل چه محصولاتی است؟

    نامی نو سال79 آغاز به کار کرد ولی برای حضور در بازار ، 2 سال مجدانه کار تحقیقاتی انجام شد ؛ سال 81 با غذای آماده خاصا سالاد اولویه وارد بازار گردید .

    امروزه سبد غذایی نامی نو به بیش از صدنوع محصول با داشتن انواع غذاهای آماده بر پایه سس مایونز نظیر سالاد مرغ و ماکارونی ، سالاد اولویه در طعم ها و ترکیبات مختلف ، انواع ساندویچ ها ، انواع سس ها و فرآورده های گوشتی رسیده است .

     ایفتاتی آی : آیا تکنولوژی محصولات نامی نو  با روندهای جهانی هم‌خوانی دارد؟

    بله تکنولوژی محصولات نامی نو با روندهای جهانی هم خوانی دارد . خطوط تولید فرآورده های گوشتی ، سس ها و الویه همگی جدید و کاملا پیشرفته  می باشند . ماشین آلات نامی نو تلفیقی از اروپایی ، ایرانی می باشد خطوطی که در ایران تولید نمی گردد از بهترین برندهای اروپایی خریداری و وارد می شود .

    ایفتاتی آی : نامی نو  چه کانال‌های برای کنترل کیفیت محصولات خود تعریف کرده است؟

    کنترل کیفیت محصولات در نامی نو بسیار حائز اهمیت بوده و حساسیت هایی در این خصوص داریم . در مجموعه های نامی نو بیش از 100 نفر کارشناس ، کارشناسی ارشد و دکترای صنایع غذایی که کنترل های بسیار پیشرفته ، صحیح و دقیقی در طول فرآیند تولید اعمال می نمایند . از سوی دیگر در دفتر تهران قبل از عرضه محصول به بازار همچنان یک پایش مضاعف برای کنترل محصولات از لحاظ کمی و کیفی در واحد کنترل کیفیت صورت می گردد .

    ایفتاتی آی : نقش تحقیق و توسعه  در صنعت غذا را چگونه ارزیابی می کنید ؟

    تحقیق و توسعه در صنعت از ارکان اصلی هر مجموعه می باشد . هر مجموعه ای که هدف رشد و توسعه دارد ، قطعا باید تحقیق را به درستی انجام داده ، واحد R&D   قوی داشته باشد نادیده گرفتن این موضوع در گروههای صنعتی باعث نابودی می گردد.

     

    ایفتاتی آی :‌ به‌عنوان یک تولیدکننده با سابقه، چالش‌های اصلی بر سر راه این صنعت را در چه مسائلی می‌دانید؟ چه پیشنهادی برای رفع این مشکلات پیشنهاد دارید ؟

    صنعت با چاش های زیادی روبروست نوسان قیمت ارز ، در دسترس نبودن مواد اولیه ، عدم ثبات هزینه های تولید ، قوانین و مقررات دست و پاگیر چالش ها و مشکلات صنعت می باشد.

    در این گفتگوی صمیمی می توان به چند مورد اشاره کرد ؛ عدم ثبات قیمت پلیمر در صنعت بسته بندی ، مشکل نهاده های دامی که قیمت مرغ و گوشت را تحت تاثیر قرار داده لذا بر روی هزینه تولید تاثیر خواهد داشت ، قیمت روغن و …همگی مشکلات صنعت می باشد .

    پیشنهادی که می توانم در این شرایط  داشته باشم ، تک نرخی شدن ارز ممکن است مشکل گشا باشد .

    بهینه نمودن قوانین و مقررات باعث بهبود روند تولید می گردد.

     

    ایفتاتی آی : باتوجه به سال جهش تولید ، چه باید کرد که شاهد رونق تولید باشیم؟

    سال جهش تولید ، هوشمندانه و بنا به شرایط سخت و حساس تولید ، نام گذاری شده است.‌ برای آنکه شاهد رونق و جهش تولید باشیم باید در جهت از بین بردن موانع و مشکلات تلاش نمود ؛ ارتقاء روابط سیاسی ، اقتصادی در جهان ، رفع هوشمندانه تحریم ها توسط حاکمیت ، ثبات  قیمت ارز ، ثبات هزینه های تولید و … نقش به سزایی خواهد داشت .

    ایفتاتی آی :‌ شرکت های صنایع غذایی چگونه می توانند اعتماد مصرف کننده را جلب کنند ؟

    برای جلب اعتماد مصرف کننده ، باید تداوم کیفیت محصول هم از لحاظ کیفیت و هم از لحاظ کمیت داشته باشیم . باید به شعور مصرف کننده احترام بگزاریم، آنگاه مصرف کننده شما را جز شرکتهای دارای اصول اخلاقی خواهد شناخت.

    نظرتان در خصوص فروشگاههای زنجیره ای و تعامل این فروشگاهها با تولیکنندگان چیست ؟

    موضوع فروشگاههای زنجیره ای ، بسیار پیچیده می باشد از سویی بسیار خوب و خدمت گزار هستند ولی از سوی دیگر فروشگاههای هستند که قوانینشان به نفع خودشان بوده و حقوق تولیدکننده را تضعیف کرده اند . در این مورد اتفاق نظری ندارم همانند لبه تیغ گاهی راضی و گاهی ناراضی بوده ایم .

    پیش‌بینی شما از آینده این صنعت چیست؟

    آینده صنعت را روشن می دانم چرا که قطعا ایران پتانسیل قوی تر شدن را دارد . در صورت رفع تحریم ها و رسیدن به یک بازار آزاد رقابت ، رشد اقتصادی کشورمان چندین برابر بهترین کشورها در جهان خواهد شد .

    به عنوان یک کارآفرین ،چه توصیه ای برای جوانانی که درآینده می خواهند وارد عرصه صنعت شوند  دارید؟

    توصیه که می توانم داشته باشم این است که ابتدا صنعت را به خوبی بشناسد ، مطالعه و شناخت دقیق در مورد چالش های صنعت داشته باشد . بازار را شناسایی کرده ، رقبا را بشناسد ، نیازهای بازار  را شناسایی و یا ایجاد نیاز برای محصول کنند ، باید میزان سرمایه گذاری ، سرمایه در گردش و خواب سرمایه را محاسبه دقیق نماید . عدم آگاهی و کورکورانه وارد عرصه شدن در نهایت نابودی را بدنبال دارد.

     

    مصاحبه و گفتگو

    منبع: ایفتاتی آی
    برچسب ها: گروه صنایع غذایی نامی نومهندس امیررضا ثابت پی
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    پروانه خانی

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    ادامه مطلب
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400

    پربازدیدها

    هیچ محتوایی در دسترس نیست

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400
    شکلات فراسودمند

    شکلات فراسودمند

    24 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    به صورت مجازی؛ آخرین دستاوردهای علمی صنایع غذایی کشور در خوزستان ارایه شد

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی/ آخرین اخبار « بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران » ، بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی + کتابچه کنگره

    اعلام اسامی برندگان مسابقه جدول کلمات متقاطع ایفتاتی آی/دیماه 99

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    eRasaneh_Trustseal(88439, true);

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    eRasaneh_Trustseal(88439, true);

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود

    Add New Playlist