شنبه, خرداد ۲۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    ورود مسافری انبه از مصر/ میوه‌های پروازی برای قشر خاصی است

    مصرف انبه برای این گروه واجب است

    قزاقستان؛ پایگاه جدید کشاورزی فرامرزی ایران در تولید دانه‌های روغنی

    قزاقستان؛ پایگاه جدید کشاورزی فرامرزی ایران در تولید دانه‌های روغنی

    ۹ اشتباه آسیب‌رسان در پخت و پز مواد غذایی

    چگونه غذا را سالم بپزیم؟

    ضرورت سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی/ وضعیت نگران کننده فرسایش خاک در کشور

    ضرورت سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی/ وضعیت نگران کننده فرسایش خاک در کشور

    سد میمه آب کشاورزی ۶ هزار هکتار از اراضی دشت دهلران را آبیاری می‌کند

    سد میمه آب کشاورزی ۶ هزار هکتار از اراضی دشت دهلران را آبیاری می‌کند

    توصیه‌ های مهم تغذیه ای برای کاهش عوارض آلودگی هوا

    توصیه‌های تغذیه‌ای در آلودگی هوا

    فروش کیلویی نان راهکاری برای جلوگیری از گرانفروشی و کاهش وزن چانه

    فروش کیلویی نان راهکاری برای جلوگیری از گرانفروشی و کاهش وزن چانه

    مشکل اصلی کمبود شیرخشک نوزاد در بازار چیست؟

    مشکل اصلی کمبود شیرخشک نوزاد در بازار چیست؟

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    از بازی تولیدکنندگان لبنی با سفره مردم تا قفسه‌های خالی روغن وشکر+جدول

    بیماری‌ها و ریسک‌های اقتصادی در صنعت پرورش ماهی؛ چالش‌های بزرگ آبزی‌پروری

    بیماری‌ها و ریسک‌های اقتصادی در صنعت پرورش ماهی؛ چالش‌های بزرگ آبزی‌پروری

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    مهدی کریمی تفرشی: به روز رسانی محصولات گلها تحت نام گلهای نوین با همان کیفیت و کمیت نوستالژی از ابتدای ۱۴۰۳

    توسط هستی محمدمهدی پور
    خرداد ۳۰, ۱۴۰۳
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    فسادی که بهای آن را سفره های مردم باید بپردازند

    دکتر کریمی تفرشی رئیس هیئت مدیره مجتمع صنایع غذایی گلها در حاشیه سی و یکمین نمایشگاه اگروفود در گفتگو با خبرنگار علوم و صنایع غذایی ایران گفت: مجتمع صنایع غذایی و کشاورزی گلها با افتخار یکی از نادر برندهایی است که قدمت یکصد ساله در ایران دارد و با سه نسل افتخار آفرینی در صنعت غذا و کشاورزی ایران توانستیم اولین کارخانه ای باشیم که گواهینامه یکصد سال قدمت از یونسکو را در کارنامه کاری خود داشته باشد و در مجموع برندها به نقطه ای می رسند که تبدیل برند ملی می شوند و همینطور که می بینید کشور آمریکا به دلایل سیاسی نمی تواند در بازار ما ورود پیدا کند و به بعضی از کشورها پرچم اقتصادیشان با برندهای بزرگش ورود پیدا می کنند که این با پرچم سیاسی برابری می کند در نتیجه کشورها دو پرچم دارند یک پرچم اقتصادی و تجاری آنها ودیگری پرچم سیاسی.

     

    رئیس هیئت مدیره هلدینگ ال ام کا تی افزود: ما باید بر این اصل دقت کنیم که پرچم های تجاری و اقتصادیمان را بیشتر بها دهیم چون به اهتزاز درآمدن آن می تواند با پرچم کشورمان برابری کند و افتخار آفرینیبه وجود آورد.

     

    کریمی تفرشی در خصوص بحث صادرات بیان کرد: صادرات می تواند گردش افزوده بسیار خوبی را برایمان داشته باشد و ما در مجموعه صنایع غذایی و کشاورزی گلها حدود ششصد و پنجاه محصول در سبدکالایی را تولید می کنیم که جزو چند کارخانه ای هستیم که از نظر تنوع تعداد و تولید در بالاترین جایگاه قرار داریم.

    رئیس هیئت مدیره مجتمع صنایع غذایی گلها افزود: امروز بیشترین تعداد گواهینامه ها و تندیس های ملی و بین المللی و تنوع سند سبد کالایی رو در کارنامه کاری خودمان داریم و با اشتغال زایی چندین هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در سراسر ایران توانستیم به ایجاد اشتغال کشورمان کمک کنیم.

     

    این فعال صنایع غذایی در پاسخ به سئوال ایرانفودنیوز مبنی براینکه برند گلها،برند شناخته شده ای است که سالیان طولانی در سفره خانواده حضور دارد . اکنون نسل جدید سبک و سیاق و حتی ذائقه اش ممکن است یک مقدار تغییر کرده باشد. فکر می کنید الان بر روی محصولاتی که تولید می کنید چه فرایندهایی باید انجام شود که باب سلیقه نسل جوانمان هم باشد؟ گفت: ما از ابتدای سال ۱۴۰۳ با شعار گلهای نوین در عرصه صنعت غذا و کشاورزی ورود پیدا کردیم و امروز ما گلهای نوین با همان کیفیت و کمیت نوستالژی که داشته توانسته خودش را به روزرسانی کند و بتواند تغییراتی را در نوع بسته بندی، اشکال مختلف و تعدد ظروف بسته بندی داشته باشد و همین طور توانستیم در این مبحث خیلی خوب عمل کنیم یکی از پر قدرت ترین تحقیق و توسعه های ایران را در اختیار داریم. ما سه دوره هم جزو واحدهای تحقیق و توسعه های برتر کشور انتخاب شدیم و همین طور آزمایشگاه و مسئولین فنی ما هم بارها در دوره های مختلف توانستند برتر سال شناخته شوند و برای گلها افتخار آفریده و کارآفرینی کنند و ما واحد ارتباط با مشتری و تحقیق و توسعه مان توانسته به خوبی خودش را پررنگ نشان دهد.

    وی افزود : در کارنامه کاری نشان می دهد گلها تقریبا هر ماه یک تا سه کالا به سبد کالایی این مجموعه اضافه می کند که این ها خروجی کار مشترک و کارگروهی جوانانی است که فارغ التحصیل دانشگاه هستند و امروز ما می توانیم اظهار کنیم که هشتاد و پنج میلیون ایرانی عضو واحد تحقیق و توسعه ما هستند چون از نظراتشون استفاده می کنیم آنها را بررسی و تحلیل و رصد می کنیم و با هر چیزی که بتوانیم درک کنیم در کار استفاده می کنیم ، ایده هاو نظرات مختلف را جاری می کنیم.

     

    کریمی تفرشی در خصوص فرهنگسازی استفاده مردم از غذاهای نیمه آماده و آماده و به خصوص کنسرو که فاقد افزودنی است گفت: ما یک سری غذاهای نیمه آماده و مثل سوپ های نیمه آماده اون داریم که خشک هستند و مواد افزودنی ندارند و مردم می توانند با خیال راحت استفاده کنند یا پودر کیک که غذای فوری به حساب می آید یا ژله ها ، همچنی کنسرو هایمان چندین مدل و اشکال مختلف هستند که در رابطه با مواد افزودنی تمام تلاش خود را کردیم که از کمترین مقدار افزودنی استفاده کنیم و آن را با استفاده از با موارد طبیعی تر و شادتر جایگزین کنیم.

    رئیس تعاونی تولیدکنندگان مواد غذایی در پایان با اشاره به برگزاری سی و یکمین نمایشگاه بین المللی ایران اگروفود گفت: باید واحدهای تولیدی به عنوان یک فرصت از این نمایشگاه استفاده کنند و بتوانند رایزنی ها و تعاملاتی را داشته باشند و با برگزاری جلساتی مکمل همدیگر باشیم یعنی بنده به عنوان یک کارخانه ای که ششصد و پنجاه محصول تولید می کنم به هزاران تامین کننده نیاز دارم که بتوانم محصولاتمان را بسته بندی کنم. این بهترین زمان و بهترین فرصت است که یک سری قراردادهایی و تفاهم نامه هایی را در همین نمایشگاه با هم داشته باشیم و باید از این فرصتی که از همه ما در یک کلونی بسیار پرانرژی و خوب همه یکجا جمع شدیم استفاده کرد و بهره برداری بیشتری داشته باشیم.

    سرویس خبری : اقتصاد و بازار 

    منبع : ایرانفودنیوز

    منبع: ایونا
    برچسب ها: اقتصاد و بازاربازارصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع غذایی گلهاگلهامحصولاتمهدی کریمی تفرشی
    پست قبلی

    پیش بینی افزایش تولید زعفران در سال ۱۴۰۳ | چرا تولید زعفران در سال های اخیر کاهش یافت؟

    پست بعدی

    بخش خصوصی جدی گرفته نمی‌شود

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    فروش کیلویی نان راهکاری برای جلوگیری از گرانفروشی و کاهش وزن چانه
    اخبار اقتصاد و بازار

    فروش کیلویی نان راهکاری برای جلوگیری از گرانفروشی و کاهش وزن چانه

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    ۲۴ اردیبهشت ماه قیمت گندم صنف و صنعت و نان حجیم و آزادپز از ۱۲ هزار تومان به ۲۱ هزار...

    بیشتر بخوانید
    مشکل اصلی کمبود شیرخشک نوزاد در بازار چیست؟

    مشکل اصلی کمبود شیرخشک نوزاد در بازار چیست؟

    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    از بازی تولیدکنندگان لبنی با سفره مردم تا قفسه‌های خالی روغن وشکر+جدول

    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    برنج ایرانی یک ساله ۷۰ درصد گران شد

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    بخش خصوصی جدی گرفته نمی‌شود

    بخش خصوصی جدی گرفته نمی‌شود

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    ایران رتبه ۷۹ تولید محصولات ارگانیک جهان را دارد

    کشاورزی ارگانیک؛ راهی برای حفظ زمین و سلامت مردم

    خرداد ۱۰, ۱۴۰۴
    چطور کیک بخوریم که وزن کم کنیم؟

    چطور کیک بخوریم که وزن کم کنیم؟

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    قیمت نان در تهران تغییر نداشته است

    خرداد ۱۹, ۱۴۰۴
    رشد بیش از ۷۰۰ درصدی آتش‌سوزی در جنگل‌های زاگرس

    رشد بیش از ۷۰۰ درصدی آتش‌سوزی در جنگل‌های زاگرس

    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    تمام تلاش‌مان را می کنیم مطالبات کلزاکاران به موقع تسویه شود

    وابستگی ۹۰ درصدی روغن به واردات/ تولیدکننده انگیزه‌ای برای کشت دانه‌های روغنی ندارد

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.