دوشنبه, آبان ۱۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    رشد عجیب واردات برنج در سال گرانی!

    معاون وزیر جهادکشاورزی خبر داد؛ توزیع ماهانه ۱.۸ میلیون تن نهاده دامی برای حمایت از دامداران

    توزیع یک سوم نهاده مصرفی در سامانه بازارگاه

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    قیمت هرکیلو خرمای پیارم به ۴۰۰ هزارتومان رسید

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    راهکار تنظیم بازار تخم مرغ چیست؟

    تغذیه سالم با مواد غذایی منجمد:راهکارهایی برای کنترل‌ قند خون

    قیمت انواع محصولات غذایی منجمد در میادین میوه اعلام شد

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    بازار برنج با توزیع محموله‌های وارداتی ساماندهی می‌شود

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    تولید ۵۰۰ هزارتن گوشت قرمز در۶ ماهه امسال/ دامداران حمایت می شوند

    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    پیش بینی برداشت ۴۳۵۰ تنی ازگیل در گیلان

    پیش بینی برداشت ۴۳۵۰ تنی ازگیل در گیلان

    قیمت انواع محصولات غذایی منجمد در میادین میوه اعلام شد

    قیمت انواع محصولات غذایی منجمد در میادین میوه اعلام شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    معرفی تنها ویفر کاکائویی با کرم شیر انبه در ایران توسط گروه صنعتی و پژوهشی زر

    زرکام با ویفر انبه تریپرز مرزهای طعم را جابه‌جا کرد

    توسط هستی محمدمهدی پور
    مهر ۲, ۱۴۰۴
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    معرفی تنها ویفر کاکائویی با کرم شیر انبه در ایران توسط گروه صنعتی و پژوهشی زر

    به گزارش « پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران ( ایفتاتی آی ) » شرکت زرکام در ادامه توسعه سبد محصولات خود و پاسخ به نیاز متنوع مصرف‌کنندگان، از ۸ محصول جدید در سه گروه بیسکویت، کیک و ویفر رونمایی کرد. این محصولات با طعم‌های خاص و بسته‌بندی‌های متنوع، تجربه‌ای تازه و متفاوتی برای بازار داخلی و صادراتی ارائه کرده است و همچنین توانسته در بازار هدف مشتریان خود را پیدا کند.

    به گزارش روابط عمومی گروه زر، شرکت زرکام ۸ محصول جدید خود را وارد بازار کرده است. زرکام با ترکیب طعم‌های تازه مانند شیرانبه در ویفر «تریپرز» نشان داده که به دنبال متفاوت بودن در بازاری است که اغلب محصولاتش طعم‌های تکراری دارد. ترکیب کرم شیری و انبه به‌عنوان تنها تجربه در ایران، مزیت رقابتی در محصولات زرکام محسوب می‌شود.
    مهسا چکنی، مدیر مارکتینگ گروه زر، درباره تنوع محصولات جدید زرکام در بازار می گوید:«در گروه بیسکویت‌ها، چهار محصول جدید به بازار عرضه شد. «بیس‌باکس» با طعم توت‌فرنگی و برند «هپیتو» با طعم‌های پرتقال، توت‌فرنگی و *تغییر وزن و سایز در محصول کاکائویی به مخاطبان ارائه شد.»

    او در ادامه به گروه کیک‌ها اشاره می‌کند و می گوید:«دو محصول تازه ۷۰ گرمی از برند «هانیپرز» شامل کیک وانیلی و کیک کشمشی به بازار معرفی شده است. همچنین در گروه ویفرها، طعم جدید «تریپرز» کاکائویی با کرم شیری و کرم انبه وارد بازار شده است. ویفر کاکائویی با کرم شیر انبه در وزن ۲۵ گرم، مینی ویفر کاکائویی با کرم شیر انبه در بسته بندی پذیرایی و وزن ۲۲۰ گرم تولید شده است.»

    چکنی درباره طعم انبه ویفر تریپرز می‌افزاید:«این محصول تنها ویفر کاکائویی ضخیم با ترکیب کرم شیر انبه در بازار ایران است و تفاوت چشمگیری با دیگر ویفرها دارد. با توجه به علاقمندی مخاطبان پیش بینی میکنیم از این محصول استقبال بسیاری شود.»

    تنها برند ویفر انبه برای زرکام است

    چهار بیسکویت جدید، دو کیک و دو ویفر نشان‌دهنده‌ی استراتژی زرکام در توسعه‌ی سبد محصولات است. این را مدیر مارکتینگ گروه زر می‌گوید و در ادامه به تمایز محصولات جدید نسبت به نمونه‌های قبلی اشاره می‌کند و می‌گوید:«نوآوری اصلی در طعم‌ها است. برای مثال، در ویفر تریپرز، ترکیب کاکائویی با کرم شیری و کرم انبه به‌عنوان گزینه‌ای متفاوت معرفی شده و تنها برند ویفر انبه در ایران هم برای زرکام است. همچنین شاخص‌های کلیدی محصولات شامل ترکیب، وزن و سایز، آن‌ها را نسبت به نمونه‌های پیشین کاملا متمایز کرده است.»

    استقبال خانواده‌ها از محصولات جدید زرکام

    تنوع در انتخاب محصولات زرکام موجب شده این محصولات نه‌تنها برای مصرف روزمره خانواده‌ها جذاب باشد، بلکه به‌عنوان گزینه‌ای نوآورانه در بازار نیز مطرح شود. مهسا چکنی درباره مخاطبان محصولات زرکام اظهار می‌کند:«این مجموعه محصولات طیف وسیعی از مصرف‌کنندگان از کودکان و نوجوانان تا بزرگسالان علاقه‌مند به طعم‌های جدید را پوشش می‌دهند. همچنین تمامی محصولات بر پایه تست‌های بازارسنجی و بررسی نیازهای مصرف‌کنندگان طراحی شده‌ است و برای هر محصول استراتژی مشخص و هدفمندی تدوین شده است.»
    او پیش‌بینی کرد که از محصولات جدید شرکت زرکام استقبال خوبی در بازار داخلی و صادراتی شود. چرا که کیفیت و سلامت محصولات همواره اولویت گروه صنعتی و پژوهشی زر بوده و اقدامات متعددی از جمله انتخاب تأمین‌کنندگان معتبر، تست‌های مداوم کنترل کیفیت و استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته در واحد تحقیق و توسعه برای تضمین این هدف انجام شده است.

    سرویس خبری: اقتصاد و بازار

     

    منبع: پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران ( ایفتاتی آی )

    برچسب ها: اقتصاد و بازاربازارزرکامصنایع تبدیلی و تکمیلیگروز صنعتی زرمحصولات زرویفر
    پست قبلی

    آغاز روند کاهشی قیمت مرغ در روز‌های نخست مهرماه

    پست بعدی

    ‌برداشت بیش از ۱۲۰۰ تُن عدس از مزارع قزوین

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج
    اخبار اقتصاد و بازار

    رشد عجیب واردات برنج در سال گرانی!

    توسط هستی محمدمهدی پور
    آبان ۱۹, ۱۴۰۴
    0

     آمارهای گمرک نشان می‌دهد که امسال ۲ برابر پارسال برنج وارد شده اما همچنان قیمت‌ها صعودی است. قیمت برنج وارداتی...

    بیشتر بخوانید
    معاون وزیر جهادکشاورزی خبر داد؛ توزیع ماهانه ۱.۸ میلیون تن نهاده دامی برای حمایت از دامداران

    توزیع یک سوم نهاده مصرفی در سامانه بازارگاه

    آبان ۱۹, ۱۴۰۴
    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    قیمت هرکیلو خرمای پیارم به ۴۰۰ هزارتومان رسید

    آبان ۱۹, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    راهکار تنظیم بازار تخم مرغ چیست؟

    آبان ۱۹, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ‌برداشت بیش از ۱۲۰۰ تُن عدس از مزارع قزوین

    ‌برداشت بیش از ۱۲۰۰ تُن عدس از مزارع قزوین

    پر بازدیدها

    بازار برنج کی به آرامش می‌رسد؟

    بازار برنج کی به آرامش می‌رسد؟

    مهر ۲۰, ۱۴۰۴
    اقدامات سازمان شیلات برای توسعه و پرورش ماهیان دریایی

    سهم تحقیقات شیلاتی در امنیت غذایی افزایش یافت

    آبان ۱, ۱۴۰۴
    برنامه الگوی کشت چغندرقند تحقق نیافت

    برنامه الگوی کشت چغندرقند تحقق نیافت

    آبان ۱۱, ۱۴۰۴
    آبخیزداری تاب‌آوری بخش کشاورزی را در برابر تغییر اقلیم بالا می‌برد

    آبخیزداری تاب‌آوری بخش کشاورزی را در برابر تغییر اقلیم بالا می‌برد

    آبان ۴, ۱۴۰۴
    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    قیمت هرکیلو شکر برای مصرف کننده به ۵۹ هزارتومان رسید

    آبان ۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.