جمعه 7 مهر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رابطه تغذیه سالم و پیشگیری از کرونا

    خوراکی‌هایی که باعث شادی ما می‌شوند

    نامی نو در صنعت فرآوری عناب/ مربایی ارگانیک از دل ذرات شیرین عناب

    عناب برای چی خوبه؟

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    معاون رییس جمهور: مطالبه گندم‌کاران تا پایان مهرماه جاری پرداخت می‌شود

    معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور: اقتصاد روستا می‌تواند مشکل امنیت غذایی را حل کند

    دهمین روستا بازار استان کرمانشاه فعالیت خود را آغاز کرد

    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    ۲۴۸ طرح کشاورزی در حال بهره برداری در سیستان و بلوچستان

    اصلاح و نوسازی ۶۰۰ هزار هکتار از باغات کشور

    تولید محصولات دائمی باغی ١٢ میلیون تن برآورد شد

    جزیره شاد سن ایچ به باغ کتاب آمد

    جزیره شاد سن ایچ به باغ کتاب آمد

    ورود موفق گروه زر به صنعت دارو

    ورود موفق گروه زر به صنعت دارو

    قیمت رسمی گوشت اعلام شد

    علت توقف واردات گوشت قرمز اعلام شد

    داغ قیمت بر بازار گوشت/ گوشت مرغ در مسیر افزایش

    قیمت خرده فروشی کالاهای اساسی مشخص شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    مشاور وزیر جهاد کشاورزی: رتبه ایران در شاخص امنیت غذایی جهان ۷۶ است

    مشاور وزیر جهاد کشاورزی در قرارگاه امنیت غذایی گفت: طبق آخرین آمار ارائه شده از سوی سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد (فائو) ایران در شاخص امنیت غذایی در رتبه ۷۶ از بین ۱۹۵ کشور جهان است و بالاتر از میانگین جهانی قرار دارد.

    توسط امیرحسین فتحی
    9 خرداد 1402
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    ابهام در ماجرای گندم‌های آلوده و سکوت استاندارد
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    حمید اورعی روز سه شنبه در اظهار کرد: اینک تا حد مطلوب از چالش‌های امنیت غذایی در کشور فاصله ایجاد شده است و این جایگاه بواسطه تلاش کشاورزان و عزم مدیران اتفاق افتاده است.

    وی تصریح کرد: افزایش بهره وری و ایجاد الگوی کشت از اهداف وزرات جهاد کشاورزی و سازمان‌های مربوطه است و در این صورت تولیدات بخش کشاورزی باید افزایش یابد.

    مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امنیت غذایی تصریح کرد: طرح امنیت غذایی با دستور وزیر جهاد در حال اجرا است که از تمامی استان ها در این خصوص بازدید شده تا وضعیت بخش کشاورزی مورد ارزیابی قرار گیرد.

    وی افزود: خراسان شمالی هم جزو ۲۳ استان کشور که طرح ارزیابی امنیت غذایی آن در حال بررسی است و در این طرح میزان تولید، دسترسی به غذا، بحث کیفیت و سلامت غذا، بحث ثبات قیمت ها و بازار مواد غذایی و سایر شاخص ها مورد ارزیابی قرار خواهد کرد که در این خصوص تمامی استان ها رتبه بندی خواهند شد.

    اورعی خاطرنشان کرد: اکنون برداشت گندم در مناطق گرمسیر کشور آغاز شده و با وجود تنش خشکی و دمایی در برخی از استان ها پیش‌بینی می شود که نسبت به سال گذشته افزایش تولید داشته باشیم.

    سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد(فائو) یک سازمان فنی، تخصصی، اطلاعاتی و مشاوره ای است که به منظور افزایش سطح تغذیه و بهبود وضع زندگی مردم، توسعه و افزایش محصولات غذایی و کشاورزی و نیز افزایش کارایی سیستم توزیع و بهبود وضعیت زندگی روستایی از طریق ارائه خدمات فنی تخصصیبه منظور تبادل نظر و انتقال تجربیات تاسیس شده است.

    کشت پنج هزار هکتار کاملینا

    وی بر کشت دانه‌های روغنی در کشور نیز تاکید کرد و افزود: طبق الگوی کشت تلاش می کنیم تا در خصوص تولید روغن در کشور به خودکفایی نزدیک شویم که در این راستا کشاورزان را تشویق به کشت انواع دانه های روغنی از جمله کاملینا در دیمزارها را داریم.

    مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امنیت غذایی با بیان اینکه در سال زراعی جاری کشاورزان پنج هزار هکتار از اراضی خود را به کشت دانه روغنی کاملینا اختصاص داده اند خاطرنشان کرد: اینک تلاش می شود تا طبق الگوی کشت با توجه به شرایط آب و هوایی محصولات مهم و استراتژیک کشت شود.

    وی در بخش دیگری از سخنانش بر نظارت بیشتر بر بازار تاکید کرد و افزود: در راستای عرضه مرغ نظارت های جدی در سطح بازار انجام می شود و تلاش می کنیم تا قیمت ها طبق مصوبه و خارج از آن توزیع نشود.

    اورعی به تعدیل قیمت جوجه یکروزه نیز اشاره ای کرد و افزود: تلاش می شود تا در سال جاری در بحث قیمت مرغ ثبات داشته باشیم.

    سرویس خبری: اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع: خبرگزاری ایرنا
    برچسب ها: الگوی کشتبجنوردگندم
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    امیرحسین فتحی

    امیرحسین فتحی

    مربوطه پست ها

    جزیره شاد سن ایچ به باغ کتاب آمد
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    جزیره شاد سن ایچ به باغ کتاب آمد

    توسط هانیه سیفی مجد
    6 مهر 1402
    0

    جزیره‌ای هیجان‌انگیز در باغی پاییزی سن‌ایچ کودک Sunich kids مهمان روزهای پاییزی و زیبای باغ کتاب است. چه زیباست که در باغی...

    بیشتر بخوانید
    ورود موفق گروه زر به صنعت دارو

    ورود موفق گروه زر به صنعت دارو

    6 مهر 1402
    برندگان جدول شهریور ایفتاتی آی اعلام شد

    برندگان جدول شهریور ایفتاتی آی اعلام شد

    1 مهر 1402
    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    دانه‌بندی برنج و بادام بر اساس پردازش تصویر

    26 شهریور 1402

    پر بازدیدها

    پیش‌بینی افزایش ۸ درصدی تولید میوه‌های سردسیری و خشک

    پیش‌بینی افزایش ۸ درصدی تولید میوه‌های سردسیری و خشک

    18 شهریور 1402
    خام‌فروشی گیاه «ارزآور»/ اشتغالی که بر باد می‌رود

    خواص بی‌نظیر گشنیز، از کاهش التهاب بدن تا بهبود حساسیت‌ها

    12 شهریور 1402
    رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق تهران: کرونا مانع صادرات صنایع غذایی ایران به همسایگان شد

    ارزش صادرات محصولات کشاورزی اصفهان به ۲۲۵ میلیون دلار رسید

    12 شهریور 1402
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    واردات ۳۲۰ هزار تن گندم از بندر امام (ره) به کشور

    22 شهریور 1402
    روغن نارگیل موجب چاقی می شود

    روغن نارگیل موجب چاقی می شود

    19 شهریور 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود