جمعه, آبان ۱۶, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    عزم جدی جهادکشاورزی بهشهر در برخورد با تغییر کاربری‌ اراضی کشاورزی

    عزم جدی جهادکشاورزی بهشهر در برخورد با تغییر کاربری‌ اراضی کشاورزی

    جشنواره ملی ماهیان زینتی؛ اصفهان در مسیر شکوفایی آبزی‌پروری تزئینی

    جشنواره ملی ماهیان زینتی؛ اصفهان در مسیر شکوفایی آبزی‌پروری تزئینی

    زنان ایرانی گوی سبقت را در تولید محصولات غذایی سالم از مردان ربودند

    زیرساخت‌های کشاورزی زمینه‌ساز توسعه پایدار است

    توزیع ماکارونی به روال گذشته بازگشت/ تکذیب افزایش نرخ روغن آفتابگردان

    چرا گوشت مرغ و تخم‌مرغ با قیمت مصوب عرضه نمی‌شوند؟ +جدول قیمت کالاها

    خوزستان عاری از آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان است

    آغاز پایش منابع آبی برای مقابله با آنفلوآنزای پرندگان در شیروان

    صادرات یک میلیارد دلاری محصولات صنعتی و کشاورزی زنجان هدف‌گذاری شد

    صادرات یک میلیارد دلاری محصولات صنعتی و کشاورزی زنجان هدف‌گذاری شد

    چهار طرح عمرانی و اقتصادی در کردستان با حضور رییس جمهور بهره برداری شد

    چهار طرح عمرانی و اقتصادی در کردستان با حضور رییس جمهور بهره برداری شد

    کدام میوه‌ها خون‌ساز هستند؟

    میوه‌هایی که می‌توانند کبد را چرب کنند و دیگر نکات مهم تغذیه‌ای

    نگرانی از طغیان آفت سوسک سیاه در مزارع گندم خراسان شمالی

    نگرانی از طغیان آفت سوسک سیاه در مزارع گندم خراسان شمالی

    فواید پیاز خام؛ از بهبود سلامت جنسی تا سلامت قلب

    چرا پیاز اشکتان را درمی‌آورد و چطور جلویش را بگیرید؟

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    مرکز آمار اعلام کرد ثبت کمترین تورم برای شیر و بیشترین تورم برای گوشت گوساله

    طبق اعلام مرکز آمار، در تابستان امسال در میان اقلام گاوداری ­های صنعتی در کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به شیر با ٤٧,٢ درصد و بیشترین تورم سالانه مربوط به گوساله نر زیر چهار ماه با ١٠٨.٦ درصد بوده است.

    توسط فاطمه خداویردی
    آبان ۲۸, ۱۴۰۲
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    در تابستان ١۴٠٢‌ شاخص قیمت تولیدکننده بخش گاوداری­ های صنعتی برابر با ١٣٣٧,٣ بوده‌ است که نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) ١۴.۶ درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۵۴.٩ درصد افزایش یافته‌است. همچنین میانگین شاخص چهار فصل منتهی به فصل جاری نیز نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) ۶١.٢ درصد افزایش یافته‌ است.

    کاهش تورم فصلی

    در این مدت تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش گاوداری­ های صنعتی نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) به ١۴,۶ درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (١٩.۶ درصد)، ۵.٠ واحد درصد کاهش دارد. در میان اقلام گاوداری صنعتی، کمترین تورم فصلی مربوط به “شیر” (۴,٣ درصد) و بیشترین آن مربوط به ” گاو تلیسه” (۴١,۴ درصد) است.

    افزایش تورم نقطه به نقطه

    در فصل تابستان١۴٠٢‌ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش گاوداری ­های صنعتی نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) به ۵۴,٩ درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (۴۵.٧ درصد)، ٩.٢ واحد درصد افزایش داشته‌ است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات گاوداری­ های صنعتی به ازای تولید قلم­ های خود در داخل کشور، در فصل تابستان ١۴٠٢ نسبت به فصل تابستان سال قبل ۵۴.٩ درصد افزایش دارد. در بین اقلام گاوداری­ های صنعتی، کمترین تورم نقطه به نقطه مربوط به قلم “شیر” (٢۴.٣ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم “گوساله نر زیر چهار ماه” (١٧٣.١ درصد) است.

    کاهش تورم سالانه

    تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات گاوداری­ های صنعتی در داخل کشور در چهار فصل منتهی به فصل تابستان ١۴٠٢‌  نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ۶١,٢ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در فصل قبل (۶۶.۵ درصد)، ۵.٣ واحد درصد کاهش نشان می‌­دهد.

    شاخص استانی

    بررسی شاخص قیمت تولیدکننده محصولات گاوداری‌های صنعتی کشور در تابستان ١۴٠٢ نشان می­ دهد که عدد شاخص در همه استان­‌ها نسبت به فصل قبل با افزایش روب­رو بوده است. بیشترین میزان افزایش مربوط به استان خوزستان با ٣٩,۵ درصد و کمترین میزان افزایش مربوط به استان گیلان با ٢.٩ درصد است.

    مقایسه شاخص کل استان­‌ها در فصل جاری نسبت به فصل مشابه سال قبل نشان می‌­دهد که بیشترین درصد تغییر مربوط به استان خوزستان با ١٢٩,٣ درصد (افزایش) و کمترین آن مربوط به استان البرز با ٣٠.٢ درصد (افزایش) است.

     

    سرویس خبری: اقتصاد و بازار

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: اقتصاد و بازارتورمصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذاگوشت گوساله
    پست قبلی

    عزیزی عنوان کرد؛ عدم مصرف نمک یددار چه عارضه هایی برای کودکان دارد

    پست بعدی

    خبر خوش برای 1.5 میلیون دامدار کشور

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    توزیع ماکارونی به روال گذشته بازگشت/ تکذیب افزایش نرخ روغن آفتابگردان
    اخبار اقتصاد و بازار

    چرا گوشت مرغ و تخم‌مرغ با قیمت مصوب عرضه نمی‌شوند؟ +جدول قیمت کالاها

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۱۵, ۱۴۰۴
    0

    رصد هفتگی بازار کالاهای اساسی در هفته منتهی به ۱۵ آبان ۱۴۰۴ انجام شد. بازار گوشت مرغ قیمت مصوب گوشت...

    بیشتر بخوانید
    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    توزیع برنج ۴۶ هزار تومانی در بازار؛ عرضه این برنج تا کی ادامه دارد؟

    آبان ۱۴, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    قیمت هر شانه تخم مرغ فله اعلام شد؛ گران‌تر از این رقم نخرید

    آبان ۱۴, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    گرانی قیمت مرغ ارتباطی به مرغدار ندارد

    آبان ۱۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    پروانه چرای دام مراتع تا سال ۱۴۰۰ اعتبار دارد

    خبر خوش برای 1.5 میلیون دامدار کشور

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    مردم نگران نباشند؛ کالاهای اساسی به‌طور کامل تأمین شده است

    مهر ۲۱, ۱۴۰۴
    سقف ارزی قیمت جدید قهوه خام مشخص شد

    سقف ارزی قیمت جدید قهوه خام مشخص شد

    مهر ۲۸, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها مجوز قانونی در تقسیم پول گندم‌کاران ندارد

    مهر ۱۶, ۱۴۰۴
    الگوی کشت در ایران باید تغییر کند

    وضعیت دیم‌زارها در چارچوب برنامه الگوی ملی کشت مشخص شود

    مهر ۲۸, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    علت متفاوت بودن قیمت کالا با قیمت فاکتور در فروشگاه‌های زنجیره‌ای چیست؟

    مهر ۲۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.