رضا پورفلاح اظهار داشت: افزایش سرمایه گذاری در صنایع تبدیلی و تکمیلی در بخش کشاورزی مانند فرآوری محصولات باغی، شیلاتی و دامی میتواند موجب کاهش ضایعات و افزایش اشتغال و درآمد روستاییان شود و از مهاجرت آنها به شهرها جلوگیری کند.
وی با بیان اینکه چهار شهرک و یک ناحیه صنعتی در این شهرستان وجود دارد، ادامه داد: 17 واحد صنعتی دارای پروانه بهره برداری و 63 واحد دارای جواز تأسیس در بخش کشاورزی در این نواحی احداث شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری اضافه کرد: 24 واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی با اشتغالزایی مستقیم 255 نفر در حال تولید هستند.
وی بیان داشت: بر اساس کد آیسیک که یک سیستم طبقه بندی بنگاه تولیدی بر مبنای نوع فعالیت و عملیات تولیدی که به آن می پردازد، مشخص می شود یک هزار و 384 کد آیسیک برای ساماندهی صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی از سوی وزارت جهاد کشاورزی اعلام شد.
پور فلاح تصریح کرد: چهار اولویت صنایع تبدیلی باغی، شیلاتی، دامی و زراعی است که در بخش باغی شامل فرآوری، سورت و بسته بندی میوه، چای و نگهداری در سردخانه، در بخش شیلات، کنسرو ماهی، فرآوردههای گوشتی ماهی و تولید پودر ماهی و سایر آبزیان، در بخش دامی، تولید فرآوردههای لبنی، انواع کشتارگاه و تولید فرآوردههای گوشتی و غذای آماده و در بخش زراعی شالیکوبی و بستهبندی برنج، تهیه خوراک آماده دام و طیور و روغنکشی است.
سرویس خبری: صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی