چهارشنبه, تیر ۲۵, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    خرید حمایتی مرغ به ۳۰ هزارتن رسید

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    آیا عرضه و تقاضا دلیل اصلی قیمت‌گذاری برنج هستند؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    قیمت روغن ۲۵ درصد افزایش یافت

    صادرات 630 میلیون دلاری لبنیات در سال جاری

    گرانی لبنیات؛ یک بام و دوهوای تولیدکنندگان لبنی در کشور

    ۷ راه برای درمان پرخوری

    تغذیه ناسالم و تحمیل ۱۸ میلیارد دلار هزینه واردات به کشور

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    ممنوعیت صادرات حبوبات ابلاغ شد

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی: توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا/ضرورت مصرف مایعات، لبنیات و میوه‌ها

    متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر اجرای جدی توصیه‌های تغذیه‌ای در هنگام آلودگی هوا و ضرورت افزایش مصرف مایعات، لبنیات و میوه‌ها در چنین شرایطی تاکید کرد.

    توسط فاطمه خداویردی
    آذر ۲۷, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ۶ راهکار برای بهبود یک بیماری شایع زنانه

    متین قنواتی روز دوشنبه با بیان این مطلب به تشریح توصیه هایی برای مراقبت از افراد در این شرایط پرداخت و افزود: توصیه اول این است که افراد تردد کمتری داشته باشند و از مصرف سیگار و یا حتی محیطی که دود سیگار وجود دارد، دوری کنند.

    وی یادآورشد: ماده غذایی خاصی برای مقاومت در برابر آلودگی هوا وجود ندارد و نیاز است که فرد طی سال‌ها از الگوی غذایی مناسبی تبعیت کرده باشد.

    این استاد دانشگاه گفت: الگوی غذایی سرشار از قند و چربی، نه فقط بدن را در برابر باکتری ها و ویروس‌ها مصون نمی‌سازد، بلکه برای سلامت عمومی فرد نیز خوب نیست.

    ارتباط مستقیم آلودگی هوا، غلظت خون و مصرف مایعات

    قنواتی تاکید کرد: هرچه میزان غلظت خون بالاتر باشد، سطح آلاینده‌هایی مانند سرب و فلزات ۲ ظرفیتی در خون افزایش پیدا می‌کند، همچنین عواملی مانند مصرف کم آب و مایعات، خواب ناکافی، افزایش هورمون کورتیزول به دنبال استرس، سیگار کشیدن و رژیم‌های غذایی غنی از قندهای ساده و چربی، به تدریج غلظت خون افراد را افزایش می‌دهند.

    وی با تاکید براینکه افراد بالغ، روزی ۲ لیتر آب مصرف کنند، گفت: استفاده از تعدادی از دانه‌ها مانند دانه چیا یا تخم شربتی، باعث نگه داشته شدن میزان بیشتری از آب در بدن می‌شود.

    این متخصص تغذیه تاکید کرد: مایعاتی مانند نوشیدن چای و قهوه، جزو مصرف ۲ لیتر آب محسوب نمی‌شود و مصرف به تنهایی ۲ لیتر آب، جزو ضروریات روزهای آلودگی هواست.

     

    مصرف شیرینی جات را کاهش دهیم

    قنواتی نیز توصیه کرد: رژیم‌های غذایی غنی از چربی، اسیدهای چرب اشباع، روغن‌های حیوانی، مصرف زیاد گوشت قرمز، کمبود مصرف میوه و سبزی، کمبود مصرف لبنیات و یا استفاده از محصولاتی مانند: کیک و انواع شیرینی جات همگی نکات منفی تغذیه‌ای هستند، که مقاومت بدن را کم می‌کنند.

    وی در رابطه با مصرف میوه و سبزی گفت: هر کدام از میوه‌ها با داشتن رنگ‌های خاص خود، حاوی ریز مغذی‌های ویژه خود هستند، به طور مثال میوه و سبزیجات قرمز رنگ مانند فلفل قرمز و گوجه فرنگی سرشار از ویتامین C هستند، خانواده میوه‌های زرد و نارنجی پیش سازهای ویتامین A (بتا کاروان ها) را دارند، میوه‌ها و سبزیجات سبز رنگ نیز حاوی ویتامین‌های گروه B به خصوص B۹ و B۶ هستند.

    به گفته قنواتی ویتامین‌های B, C, E سیستم دفاعی بدن را در شرایط مختلف افزایش می‌دهند.

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا/ضرورت مصرف مایعات، لبنیات و میوه‌ها

    لزوم افزایش شیر و لبنیات

    این متخصص تغذیه تاکید کرد: در این روزها که هوا آلوده است، مصرف شیر و لبنیات را افزایش دهید، زیرا لبنیات دارای مقادیر قابل توجهی املاح کلسیم، منیزیم و پتاسیم است که در روده و دستگاه تنفسی بدن با جذب فلزات ۲ ظرفیتی مانند سرب، رقابت و سرب را از بدن خارج می‌کند، ضمن اینکه نوشیدن شیر باعث می‌شود، مخاط دستگاه گوارش و تنفسی ما نرم‌تر شود که به دفع آلاینده‌ها نیز کمک می‌کند.

    وی یادآور شد: ویتامین E از آنتی اکسیدان‌هایی است که مقاومت بدن را افزایش می دهد، دانه‌های روغنی و حبوبات حاوی این ویتامین هستند.

    قنواتی بهترین نوع دریافت ویتامین‌ها را از طریق مصرف انواع مواد غذایی خواند و امگا ۳ را از دیگر اسیدهای چرب مهم بدن برای دانست و تاکید کرد: اسیدهای چرب مضر بدن را کاهش دهید تا درصد امگا ۳ در سطح سلولی افزایش پیدا کند.

    وی همچنین افزود: منابع امگا ۳ با مصرف غذاهای دریایی و ماهی‌های چرب، گردو و روغن بذر کتان امکان پذیر است.

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: آلودگی هواصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامتلبنیات
    پست قبلی

    رئیس بخش تحقیقات علوم دامی مرکز تحقیقات استان اردبیل مطرح کرد: تولید اقتصادی گوشت قرمز بدون مصرف ذرت و کنجاله سویا

    پست بعدی

    نایب رئیس اتحادیه باغداران گفت: با توجه به شرایط مساعد تولید، عرضه محصولات باغی نسبت به سال قبل ۳۰ درصد افزایش یافته است.

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    0

    کوروش جعفریان فوق تخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره مصرف سوسیس و کالباس‌های صنعتی گفت: مصرف این محصولات مورد تأیید...

    بیشتر بخوانید
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    معجزات خوردن یک حبه سیر برای بدن

    سیر؛ دوست یا دشمن بیماران قلبی؟

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    معاون وزیر جهاد کشاورزی در گفتگو با مهر؛ سلامت محصولات کشاورزی ایران را به روس ها اثبات کردیم

    نایب رئیس اتحادیه باغداران گفت: با توجه به شرایط مساعد تولید، عرضه محصولات باغی نسبت به سال قبل ۳۰ درصد افزایش یافته است.

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج با تغییر رویکرد وزارت جهاد کشاورزی

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    تنظیم تعرفه ها راهکار مناسب برای کنترل بازار غذایی کشور

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    قیمت حبوبات کاهش می یابد

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.