دوشنبه, آبان ۲۶, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    قیمت شیرخام به ۳۹ هزارتومان رسید/ قیمت شیرخام ۶۰ درصد گران شد

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    هشداردرباره عواقب عدم تخصیص ارز برای واردات برنج/ سرگردانی ۱۰ ماهه تجار

    ۲۰ هزار تن شیرخشک در انبارها موجود است

    پیش بینی صادرات ۷۲ هزارتن شیرخشک صنعتی در نیمه دوم سال

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    هر کیلوگرم خیار در کانال ۸۰ وگوجه فرنگی درکانال۷۰ هزار تومان قرار گرفت

    رسوب ۳۰ درصد کیوی تولیدی مازندران در سردخانه‌ها

    صادرات ۳۵ هزار تن کیوی ایرانی به ۲۳ کشور/ روسیه اولین مشتری

    قیمت شیرخام به ۳۹ هزارتومان رسید/ قیمت شیرخام ۶۰ درصد گران شد

    قیمت شیرخام به ۳۹ هزارتومان رسید/ قیمت شیرخام ۶۰ درصد گران شد

    واسطه‌ها، پاشنه آشیل بازار «گوشت قرمز» کرمانشاه

    پیگیری تخصیص ارز برای واردات گوشت

    نوعی سالاد پروتئینی که لاغرتان می کند

    نوعی سالاد پروتئینی که لاغرتان می کند

    غول ترسناک نوشابه برای سلامتی

    غول ترسناک نوشابه برای سلامتی

    منابع غذایی کلاژن را بشناسید

    منابع غذایی کلاژن را بشناسید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    قاچاق، نبود بسته‌بندی و برند تجاری به بازار گردوی تویسرکان ضربه می‌زند

    رئیس اتاق بازرگانی شهرستان تویسرکان گفت: قاچاق، نبود بسته‌بندی، سورتینگ و برند تجاری یکی از مهمترین مشکلات گردوی تویسرکان ‌است.

    توسط هانیه سیفی مجد
    شهریور ۱۸, ۱۴۰۴
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    قاچاق، نبود بسته‌بندی و برند تجاری به بازار گردوی تویسرکان ضربه می‌زند

    عبدالله قمری در گفت‌وگو، اظهار کرد: تا زمانی که گردوی جهانی شهر تویسرکان بسته‌بندی و تحت برند تجاری ثبت شده قرار نگیرد و تحت لیسانس برند عرضه نشود در گوشه و کنار هر شهر و هر جاده و اتوبانی گردوی نامرغوب سایر نقاط را به نام گردوی تویسرکان می‌فروشند و با این اقدام به برند گردوی تویسرکان آسیب وارد می‌کنند.

    وی با بیان اینکه این مشکل همچنان در سال‌های اخیر یکی از مهمترین مشکلات گردوکاران تویسرکانی است، خاطرنشان کرد: مشکل ته‌لنجی یکی از دیگر آسیب‌ها به گردوی ایران و شهر تویسرکان به عنوان قطب تولید این طلای سبز به شمار می‌رود.

    قمری ادامه داد: ورود قاچاق گردو از کشورهایی چون شیلی، چین و اوکراین به‌صورت ته‌لنجی به کشور با حجم وسیعی در حال عرضه به بازار داخل کشور بوده که نشان می‌دهد واردات غیر قانونی گردو از ته‌لنجی گذشته و در این رابطه توجه بیشتر به مبارزه با قاچاق گردو ضرورت توجه دوچندان را می‌طلبد و مسئولین باید چاره‌ای برای آن بیندیشند.

    وی با بیان اینکه قیمت تمام شده گردوی قاچاق از گردوی تویسرکان قیمت آن پایین‌تر بوده و این امر متأسفانه ضربه بزرگی به بازار گردوی تویسرکان وارد کرده است، یادآور شد: بحران‌های خشکسالی در سه چهار سال اخیر و کاهش نزولات جوی از جمله دیگر مشکلات مهم گردوکاران شهرستان تویسرکان به شمار می‌رود که آسیب‌دیدگی و صدمات سنگینی را به باغستان‌های گردو وارد کرده و به واسطه آن بسیاری از باغات گردوی شهرستان خشک شد.

    قمری ادامه داد: رفع این مشکل همت دولت را می‌طلبد تا از طریق ذخیره و انتقال آب و بررسی کارشناسی و تحقیق، نهایت بهره را بتوان از حداقل آب موجود شهرستان به ویژه در باغات چندین ساله گردو که موجب ثبت جهانی گردوی شهرستان شده ببریم و این باغات را برای نسل آینده حفظ کنیم.

    وی گفت: باغداران و گردوکاران این شهرستان در چند بخش از جمله در حوزه کاشت، داشت، برداشت و زراعت و باغبانی، عرضه گردو و نیز بخش نهاده‌های حمایتی این محصول دارای مشکل هستند و به تبع مشکل، متولی هر یک از این حوزه‌ها دستگاه و یا واحد خاصی است.

    وی همچنین سرما زدگی بهاره را نبز یکی دیگر از جمله مشکلات گردو کاران این شهرستان دانست و تصریح کرد: در حال حاضر شهرستان تویسرکان دارای یک تعاونی گردوکاران با ۲۵۰۰ نفر عضو بوده که عملا این تعاونی خدماتی به اعضا خود ارائه ندارد و سرمایه‌ای که داشته به نسبت تورم رشد نکرده و سهامداران آن به روز نشده‌اند.

    قمری بیان کرد: به دلیل عدم رشد سرمایه‌ای تعاونی گردو کاران تویسرکان، با وجود سامانه‌های موجود در بحث توزیع کود شیمیایی، این تعاونی نمی‌تواند کود شیمیایی ارائه کند و عملاً از حیز انتفاع خارج شده است.

    وی با اشاره به وجود دو تشکل و نهاد در تویسرکان در رابطه با بحث گردو، خاطرنشان کرد: اتحادیه خشکبار به عنوان یکی از جمله تشکل‌های این شهرستان در بحث گردو بوده که عرضه کنندگان و مغازه‌داران گردو شهرستان را تحت پوشش خود قرار داده است.

    قمری ادامه داد: انجمن گردوی تویسرکان نیز به عنوان یکی دیگر از تشکل‌ها از چندین سال پیش در شهرستان فعال بوده و به عنوان حلقه مفقوده تولید و عرضه گردو سعی کرده با آموزش باغداران و توزیع کنندگان گردو بتواند بازار گردو را از حالت سنتی به بازار مدرنیزه درآورد تا با این اقدام ارزش افزوده گردو با حذف واسطه‌ها به صورت مستقیم به جیب باغدار برود.

    وی با بیان اینکه راه‌اندازی بازار تخصصی گردو در تویسرکان یکی از جمله مواردی بوده که مجدانه پیگیر هستیم، خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذار این موضوع جذب شده و روند و روال اداری آن در دست پیگیری است.

    قمری با تأکید براینکه از طریق این بازار می‌توانیم یک بازار سازمان یافته داشته باشیم که بازار تخصصی گردوی جهان باشد، بیان کرد: ۸۵ درصد جمعیت شهرستان تویسرکان در زمینه باغداری و تولید، خرید و فروش گردو فعالیت دارند و معیشت آنان از طریق گردو بوده که توجه به مشکلات باغداران این شهرستان به عنوان پایتخت گردوی ایران ضروری است.

    به گزارش ایسنا، از ۱۷۴ هزار هکتار سطح باغات گردوی کشور حدود ۲۲ هزار هکتار آن در استان همدان قرار دارد که از نظر سطح زیر کشت ۱۱ درصد و از نظر میزان تولید ۲۲ درصد گردوی کشور را به خود اختصاص داده است.

    شهرستان تویسرکان نیز در مجموع از ۸۰۰۰ هکتار باغ‌های گردو برخوردار بوده که سالیانه به طور میانگین حدود ۲۵ هزار تُن تولید دارد. استان همدان رتبه اول گردو در کشور را دارا است و شهرستان تویسرکان با اختصاص ۳۷ درصد از باغ های گردوی استان همدان، رتبه اول استان را از آن خود کرده، که این امر نمایانگر جایگاه خاص گردوی این شهرستان است ضمن اینکه حدود ۸۰ درصد مجموع باغ‌های شهرستان تویسرکان را باغ‌های گردو با قدمت چند هزار ساله تشکیل می‌دهند.

    با توجه به مرغوبیت گردوی تویسرکان در مقیاس بین‌المللی، این طلای سبز تویسرکان در سال ۷۹ با پیگیری مسئولین ابتدا در سازمان مالکیت فکری جهانی (WIPO) ثبت شده و سپس در آبان‌ سال ۱۴۰۲ نظام کاشت، داشت و برداشت آن توسط سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد (فائو) به ثبت جهانی رسیده است.

    سرویس خبری:کشاورزی و باغبانی

    منبع:ایسنا

    برچسب ها: تویسرکانثبت جهانیخشکسالیقاچاقگردو
    پست قبلی

    راهکار وزیر دادگستری برای گرانفروشی برنج پاکستانی

    پست بعدی

    مدیریت موثر راهکار مقابله با رهاشدگی بازار

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    جذب سالانه ۶۵ هزار تُن زیتون در واحدهای فرآوری قزوین
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    جذب سالانه ۶۵ هزار تُن زیتون در واحدهای فرآوری قزوین

    توسط مطهره پورزمانی
    آبان ۲۵, ۱۴۰۴
    0

    سید ابرادات مصلایی، در بازدید از کارخانجات روغن‌کشی شرکت‌های قزل‌دشت طارم، تات سبز و خوشه‌های ناب طارم، روند فرآوری و...

    بیشتر بخوانید
    طلای سرخ» راهبردی برای عبور از خشکسالی در سمنان؛ دولت حمایت می‌کند

    طلای سرخ» راهبردی برای عبور از خشکسالی در سمنان؛ دولت حمایت می‌کند

    آبان ۲۵, ۱۴۰۴
    ایجاد صنایع تبدیلی و برندسازی برای انار کوهدشت ضروری است

    پیش‌بینی برداشت ۲۰ هزار تن انار در کردستان‌ طی امسال

    آبان ۲۵, ۱۴۰۴
    بیش از ۱۱۰۰ هکتار به مساحت گلخانه‌های کشور افزوده شد

    بیش از ۱۱۰۰ هکتار به مساحت گلخانه‌های کشور افزوده شد

    آبان ۲۵, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    مدیریت موثر راهکار مقابله با رهاشدگی بازار

    مدیریت موثر راهکار مقابله با رهاشدگی بازار

    پر بازدیدها

    چهار طرح عمرانی و اقتصادی در کردستان با حضور رییس جمهور بهره برداری شد

    چهار طرح عمرانی و اقتصادی در کردستان با حضور رییس جمهور بهره برداری شد

    آبان ۱۵, ۱۴۰۴
    ایجاد صنایع تبدیلی و برندسازی برای انار کوهدشت ضروری است

    ایجاد صنایع تبدیلی و برندسازی برای انار کوهدشت ضروری است

    مهر ۲۹, ۱۴۰۴
    هشدار محققان به افرادی که رژیم گیاه‌خواری دارند

    رژیم مدیترانه‌ای؛ کلید کاهش التهاب لثه‌ها و تقویت سلامت دهان

    آبان ۸, ۱۴۰۴
    خیز سویاکاران برزیلی برای گرفتن بازار چین

    خیز سویاکاران برزیلی برای گرفتن بازار چین

    آبان ۶, ۱۴۰۴
    تاب‌آوری کشاورزان را با دانش روز باید افزایش دهیم

    تاب‌آوری کشاورزان را با دانش روز باید افزایش دهیم

    آبان ۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.