چهارشنبه, تیر ۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    سوال نماینده کبودرآهنگ از وزیر جهاد کشاورزی اعلام وصول شد

    هزینه در امنیت غذایی سرمایه‌گذاری برای امنیت ملی است

    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط بحران

    چطور تعاونی ها نیاز مردم را در ۸ سال جنگ تامین کردند؟

    چطور تعاونی ها نیاز مردم را در ۸ سال جنگ تامین کردند؟

    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    با محتکران در زمان مقتضی برخورد قاطع می شود/ اصناف نگران چک های خود نباشند

    میوه شب عید را از کجا بخریم؟ | مقایسه نرخ میوه از میادین تا مغازه

    سیب زمینی بیش از ۵۰ درصد ارزان شد

    تاریخ مصرف گوشت چند روز است؟

    کمبودی در عرضه گوشت قرمز نداریم/جمعیت دامی کشور مطلوب است

    توانمندی کم نظیر ایران در صنعت شکلات‌سازی

    نوشابه مضرتر است یا شکلات؟

    ذخایر برنج،روغن و نان در کل کشور به میزان کافی تامین شده است

    ذخایر برنج،روغن و نان در کل کشور به میزان کافی تامین شده است

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مرغ با نرخ مصوب در حال عرضه است/ بازار مرغ متعادل است

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    فواید مصرف خرما در فصل پاییز و زمستان

    آب و هوا در حال تغییر است و به زودی فصل زمستان نزدیک است. در این فصل آنچه بیشتر نیاز داریم خوراکی‌ها و میوه‌ها و نوشیدنی‌هایی هستند که ما را گرم کنند.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    مهر ۲۱, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    رئیس اتاق بازرگانی بوشهر: میز ملی خرما هر سال به یک استان واگذار شود

    نوشیدن شیر به همراه خرما در هر ساعتی از روز به شما انرژی فوری و احساس خوبی می‌دهد، شما را گرم نگه می دارد و خیلی مزیت‌های دیگر نیز دارد. خرما که شایدکمتر با اهمیت غذایی آن آشنا هستیم یک خوراکی و میوه فوق العاده است که باید به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنید. آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که اگر مصرف خرما را به صورت هر روزه شروع کنید چه اتفاقی می‌افتد؟ در این مطلب به ارزش تغذیه‌ای خرما می‌پردازیم.

    ارزش غذایی خرما

    به گفته کارشناسان، هر ۱۰۰ گرم خرما حاوی ۲۷۷ کالری، ۷۵ گرم کربوهیدرات، ۶۶ گرم قند (گلوکز و فروکتوز)، ۷ گرم فیبر غذایی، ۲ گرم پروتئین، حدود ۰.۵ گرم چربی، ۶۹۶ میلی گرم پتاسیم و ۵۴ میلی گرم منیزیم است.

     

    مصرف چه مقدار خرما خوب است؟

    توصیه رایج متخصصان تغذیه مصرف حدود ۳ تا ۶ خرما در روز است. این مقدار تعادل خوبی از مواد مغذی را بدون مصرف بیش از حد قند در بدن‌مان فراهم می‌کند.

     

    سرشار از مواد مغذی

    به گفته متخصصان تغذیه، خرما سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری از جمله پتاسیم، منیزیم، ویتامین B۶ و فیبر است که به سلامت و تندرستی کلی کمک می‌کند. گفته می شود که خرما همچنین سرشار از آنتی اکسیدان است که به محافظت از سلول‌ها در برابر آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد کمک می‌کند.

     

    تقویت سلامت دستگاه گوارش

    خرما همچنین انتخاب خوبی برای یک سیستم گوارشی سالم است. فیبر غنی خرما به عنوان یک ملین طبیعی عمل کرده و به هضم غذا کمک کرده و از یبوست جلوگیری می‌کند. همچنین گفته می‌شود که خرما شما را برای مدت طولانی تری سیر نگه می‌دارد و حرکت روده را بهبود می‌بخشد.

     

    برای سلامت مغز مفید است

    به گفته متخصصان تغذیه، مقادیر غنی پتاسیم موجود در خرما به بهبود سلامت مغز و حافظه کمک می کند. همچنین گفته می شود که غذاهای غنی از پتاسیم به کاهش خطر سکته مغزی و محافظت در برابر زوال شناختی مرتبط با افزایش سن کمک می‌کند.

     

    برای استحکام استخوان‌ها

    خرما سرشار از کلسیم، فسفر و منیزیم است که به تقویت سلامت و استحکام استخوان‌ها کمک می‌کند. گفته می‌شود مصرف روزانه خرما باعث جلوگیری از تحلیل استخوان و کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان می‌شود.

     

    اضافه کردن خرما به غذاهایی که فکرش را هم نمی‌کردید

    اسموتی: برای تهیه هر اسموتی شیرین، شکر یا عسل را با خرما جایگزین کنید. به سادگی خرما را جدا کرده و در حین مخلوط کردن به اسموتی اضافه کنید.

    کاسه صبحانه: همچنین می توانید هنگام تهیه کاسه جو دوسر یا میوه برای صبحانه، شکر را با خرما جایگزین کنید. خرماهای بدون دانه را همراه با جو در شیر خیس کنید و بگذارید شیرینی طبیعی خرما لطافت خود را به کاسه شیشه‌ای حاوی جو دوسر اضافه کند که برای کل بدن مفید و سالم است.

    کیک: برای کسانی که نمی‌توانند بدون کیک با چای یا قهوه روز خود را پشت سر بگذارند، کیک‌های خرما می توانند گزینه سالم تری باشند. تنها کاری که باید انجام دهید این است که خرماهای بدون دانه را در شیر خیس کنید و از آن برای کیک‌های خود استفاده کنید.

    سالاد: همچنین می توانید خرما را در سالادها اضافه کنید تا کمی شیرینی لطیف به آن اضافه شود.

    سوپ: همچنین می‌توان پوره خرما را به سوپ اضافه کرد تا طعم آن بهتر شده و شیرینی لطیفی به سوپ اضافه شود.

    سرویس خبری : علمی – تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: تغذیهخرماسلامتصنایع تبدیلی و تکمیلیعلمی - تغذیه و سلامتفواید خرما
    پست قبلی

    خواص شگفت انگیز میوه های پاییزی

    پست بعدی

    نقش آجیل در حفظ سلامت مغز

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۳, ۱۴۰۴
    0

    متخصصان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی گفتند سلول‌های مغزی که آنها شناسایی کرده‌اند و خاطرات وعده‌های غذایی را ایجاد می‌کنند، می‌توانند توضیح...

    بیشتر بخوانید
    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط بحران

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    توانمندی کم نظیر ایران در صنعت شکلات‌سازی

    نوشابه مضرتر است یا شکلات؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    ماجرای مسمومیت قهوه در فارس؛ جمع آوری نمونه قهوه‌های مشکوک

    آیا «پروتئین قهوه» یک بمب انرژی است؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    قیمت کیوی افزایش یافت/ با صادرات کیوی نارس، بازار روسیه را از دست دادیم

    نقش آجیل در حفظ سلامت مغز

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    از مزرعه تا بازار/ روایت طلای سرخ کردستان

    از مزرعه تا بازار/ روایت طلای سرخ کردستان

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    استرالیا گندم اضافی آورد!

    استرالیا گندم اضافی آورد!

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    پروتکل بهداشتی بین ایران و قزاقستان امضا شد

    پروتکل بهداشتی بین ایران و قزاقستان امضا شد

    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    ثبت سفارش روغن خام فردا آغاز می‌شود

    تیر ۲, ۱۴۰۴
    تاریخ مصرف گوشت چند روز است؟

    کمبودی در عرضه گوشت قرمز نداریم/جمعیت دامی کشور مطلوب است

    تیر ۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.