دوشنبه, تیر ۲, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    معاون وزیر جهادکشاورزی خبر داد؛ توزیع ماهانه ۱.۸ میلیون تن نهاده دامی برای حمایت از دامداران

    فرصت یک‌ماهه واردات نهاده‌های دامی آغاز شد

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    ثبت سفارش روغن خام فردا آغاز می‌شود

    برگزاری نمایشگاه عرضه مستقیم کالاهای اساسی از امروز ۱۸ اسفندماه

    عرضه کالاهای اساسی در شرایط عادی است

    معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشاورزان برای استفاده از آبیاری نوین به جهاد کشاورزی مراجعه کنند

    تکمیل ۳ هزار سامانه نوین آبیاری در چهار سال گذشته

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    موجودی گندم در خوزستان مطلوب است/ فعالیت نانوایی‌های کشیک در اهواز

    طرح آبزی مصرفی در کشور تدوین شد

    سرمایه گذاری در حوزه آبزیان تضمین کننده توسعه دریایی

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید ماهانه تخم مرغ ۲۰ هزارتن مازاد بر نیاز کشور است

    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    تمهیدات ویژه برای تامین پایدار کالاهای اساسی در استان های مسافرپذیر

    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    نانوایی‌های سنتی و صنعتی در حال تامین نان مردم؛ کمبود نان نداریم

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    تمامی کالاهای مورد نیاز در شبکه توزیع موجود است

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home دسته‌بندی نشده

    عوارض نخوردن گوشت/خطر ابتلا به بیماری های عفونی و التهابی

    کتر خدیجه رحمانی درباره خطرات حذف گوشت از سفره مردم گفت:«در بحث تغذیه برای اینکه مواد غذایی، مواد مغذی مورد نیاز بدن ما را تامین کرده و به سلامت ما کمک کنند آنها را از نظر تامین همه این مواد به گروه های اصلی تقسیم بندی می کنیم که در هر گروه، مواد غذایی متفاوتی وجود دارد که این مواد می توانند جایگزین هم شوند.»

    توسط فاطمه پاکزاد
    خرداد ۱۰, ۱۴۰۲
    در دسته‌بندی نشده
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    قیمت رسمی گوشت اعلام شد

    وی در ادامه گفت:« بهترین منبع تامین کننده پروتئین مورد نیاز بدن از نظر تغذیه ای، گروه گوشت است که علاوه بر پروتئین، حاوی ویتامین ها و مواد معدنی مهم برای بدن است که مهمترین ویتامین، ویتامین B12 است که یکی از ویتامین هایی است که فقط از منابع حیوانی تامین می شود و در هیچ یک از مواد غذایی گیاهی این ویتامین وجود ندارد. در گروه گوشت آن دسته از مواد غذایی که به عنوان منبع این ویتامین مطرح هستند انواع گوشت ها، تخم مرغ، حبوبات و لبنیات بویژه پنیر و مغزها هستند.»

    وی افزود:« همچنین گوشت حاوی مواد معدنی است که مهمترین آن آهن است که سالیان سال است بحث کمبود آهن و کمخونی ناشی از فقر آهن در سراسر جهان مطرح است بویژه در گروههای آسیب پذیر و در حال رشد و اینکه مصرف گوشت، آهن مورد نیاز بدن و بعضی از ریزمغذی ها را نیز تامین می کند.»

    دکتر رحمانی گفت:« گروه گوشت شامل انواع گوشت ها، تخم مرغ، حبوبات، مغزها و لبنیات است که پروتئین و بعضی از مواد مغذی مورد نیاز بدن را که در سایر مواد غذایی وجود ندارد، تامین می کنند.»

    وی درباره بحث مصرف گوشت در افراد عادی که دچار فقر آهن نیستند گفت:« در افراد عادی که در سن رشد نیستند چنین نیست که لزوما باید گوشت مصرف کنند بلکه می توانند از جایگزین های گوشت در گروه گوشت استفاده کنند. اما مصرف گوشت در کودکان که در سن رشد هستند و نیز در مادران باردار و شیرده ضروری است چون در تامین رشد تاثیر بسزایی دارد. ذکر این نکته مهم است که عدم مصرف گوشت برای افرادی که دچار فقر آهن هستند می تواند مشکلاتی را بوجود آورد.»

    وی تاکید کرد:«با توجه به گرانی گوشت افراد عادی می توانند از منابع پروتئین گیاهی مثل حبوبات به جای گوشت مصرف کنند البته باید همراه با غذایشان ویتامین C بالایی دریافت کنند تا جذب آهن آنها بالا رود. باز هم تاکید می کنم اگر افراد کمبود آهن نداشته نباشند، می توانند از جایگزین های گوشت استفاده کنند. گر چه با بحث گرانی مواد غذایی و تورم حتی جایگزین های گروه گوشت هم ممکن است با مشکل روبرو شود. در افراد عادی اگر در طولانی مدت گوشت مصرف نکنند مشکل خاصی ایجاد نمی شود ولی اگر دچار فقر آهن هستند نباید گوشت از سفره غذایی آنها حذف شود و باید حتما گوشت مصرف کنند و گوشت برای کسانی که دچار فقر آهن هستند بهترین منبع آهن می باشد.»

    وی توصیه کرد:« افراد می توانند برای تامین آهن بدن در برنامه غذایی خود از پلوهای مخلوط که حاوی سبزیجات است مصرف کنند. سبزیجات سبز رنگ هر قدر تیره تر باشند حاوی آهن بیشتری هستند که حتی حاوی ویتامین C بالا، فولات و اسید فولیک هستند(که در خونسازی نقش بسزایی دارد) همچنین مصرف خورش ها همراه با برنج می تواند نیازهای تغذیه ای افراد را تامین کند.»

    وی خاطرنشان کرد:« مسئولین و برنامه ریزان کشور باید به بحث تغذیه مردم توجه کنند. وقتی ما صحبت از امنیت غذایی در کشور می کنیم یعنی دسترسی آحاد افراد جامعه به مواد غذایی سالم و ایمن که مسئولیت تامین امنیت غذایی کشور با مسئولین اجرایی کشور است که از محل تولید تا قرار گرفتن غذا بر سر سفره مردم را شامل می شود. از طرفی دیگر حتی در بحث امنیت غذایی، بحث آموزش به جامعه مطرح است تا بتوانند امنیت غذایی را برای مردم تامین کنند.»

    وی گفت:« درست است که می گوییم مردم(در صورتی که فقرآهن نداشته باشند) اگر توانایی خرید گوشت را ندارند می توانند از جایگزین های گوشت استفاده کنند اما همین حبوبات را که می توان جایگزین مصرف گوشت کرد نیز قیمت بالایی دارد. در بین حبوبات عدس به عنوان بهترین نوع حبوبات برای تامین آهن بدن است ولی همین عدس نیز قیمت بالایی دارد.»

    وی تاکید کرد:«نکته دیگر در بحث اهمیت مصرف گوشت در تغذیه سالم این است که اگر گوشت از سفره غذایی حذف شود ممکن است غیر از بحث کمخونی، باعث بروز مشکل در بدن شود از جمله تضعیف سیستم ایمنی بدن، به دلیل اینکه نوع پروتئین ها و ویتامین B12 و سایر مواد معدنی که در گوشت وجود دارد می تواند در تقویت سیستم ایمنی بدن نقش داشته باشد بنابراین افرادی که به اندازه کافی گوشت دریافت نمی کنند و یا اصلا دریافت نمی کنند ممکن است در معرض اختلال سیستم ایمنی بدن قرار گیرند که می تواند ابتلا به بیماری های عفونی و التهابی را در کشور افزایش دهد.»

    دکتر رحمانی افزود:«مطالعات نشان داده که افراد در اثر عدم مصرف گوشت در معرض کمبود ویتامین ب12، آهن و ید قرار می گیرند. عدم مصرف گوشت نه تنها در کودکان بلکه در افراد بالغ و سالمندان و گیاهخواران، که رژیم غذایی بدون گوشت و ماهی مصرف می کنند بطور معنی داری میزان شمارش گلبول های سفید و قرمز و تمام سلول هایی که در سیستم ایمنی نقش دارند در اینها کمتر است در واقع ارتباط معنی داری بین مصرف گوشت و سیستم ایمنی وجود دارد.»

    وی در پایان گفت:« تغذیه نقش اساسی در تامین سلامت جسمی، روحی و روانی و همه ابعاد سلامتی دارد و مسئولین امر با توجه به بحث امنیت غذایی باید برای همه اقشار جامعه بخصوص اقشار آسیب پذیر برنامه ریزی داشته و مواد غذایی سالم با قیمت مناسب را در دسترس همه افراد قرار دهند.»

    سرویس خبری: تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: تغذیهسلامتصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع تکمیلیصنایع غذاییعلمی - تغذیه و سلامتگوشت قرمز
    پست قبلی

    خرید گندم در خوزستان به یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن رسید

    پست بعدی

    چرا باید روزانه شیر و لبنیات بخوریم

    فاطمه پاکزاد

    مربوطه پست ها

    درخواست آزادسازی نرخ سبوس به نفع بازار مصرف گوشت نیست
    دسته‌بندی نشده

    درخواست آزادسازی نرخ سبوس به نفع بازار مصرف گوشت نیست

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۳۰, ۱۴۰۴
    0

    روز گذشته دوشنبه ۲۹ اردیبهشت در جلسه ستاد تنظیم بازار نرخ هر کیلو گرم سبوس گندم ۹,۵۰۰ تومان مصوب شد....

    بیشتر بخوانید
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    قیمت تخم مرغ ۴ درصد افزایش یافت

    اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
    ۱۳۰ سازه آبخیزداری در بشاگرد هرمزگان آبگیری شد

    اجرای ۲۰ میلیون هکتار آبخیزداری نیازمند ۲۰۰ همت اعتبار است

    فروردین ۷, ۱۴۰۴
    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    هدف از خرید حمایتی محصولات دام و طیور، رضایت تولید کنندگان است

    دی ۶, ۱۴۰۳
    پست بعدی
    بعد از عمل جراحی پنیر نخورید

    چرا باید روزانه شیر و لبنیات بخوریم

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    کارخانه‌داران، سبوس سفارش اردیبهشت را تحویل نمی‌دهند

    کارخانه‌داران، سبوس سفارش اردیبهشت را تحویل نمی‌دهند

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    خرما؛ انرژی سالم در بسته‌ای کوچک

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    از بازی تولیدکنندگان لبنی با سفره مردم تا قفسه‌های خالی روغن وشکر+جدول

    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    تولید تخم‌مرغ در خرداد به ۱۱۰ هزار تن می‌رسد

    خرداد ۲۶, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تسریع رشد، افزایش مقاومت و بهبود عملکرد گیاه کلزای ایرانی

    خرداد ۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.