دوشنبه, آبان ۲۶, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    قیمت شیرخام به ۳۹ هزارتومان رسید/ قیمت شیرخام ۶۰ درصد گران شد

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    هشداردرباره عواقب عدم تخصیص ارز برای واردات برنج/ سرگردانی ۱۰ ماهه تجار

    ۲۰ هزار تن شیرخشک در انبارها موجود است

    پیش بینی صادرات ۷۲ هزارتن شیرخشک صنعتی در نیمه دوم سال

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    هر کیلوگرم خیار در کانال ۸۰ وگوجه فرنگی درکانال۷۰ هزار تومان قرار گرفت

    رسوب ۳۰ درصد کیوی تولیدی مازندران در سردخانه‌ها

    صادرات ۳۵ هزار تن کیوی ایرانی به ۲۳ کشور/ روسیه اولین مشتری

    قیمت شیرخام به ۳۹ هزارتومان رسید/ قیمت شیرخام ۶۰ درصد گران شد

    قیمت شیرخام به ۳۹ هزارتومان رسید/ قیمت شیرخام ۶۰ درصد گران شد

    واسطه‌ها، پاشنه آشیل بازار «گوشت قرمز» کرمانشاه

    پیگیری تخصیص ارز برای واردات گوشت

    نوعی سالاد پروتئینی که لاغرتان می کند

    نوعی سالاد پروتئینی که لاغرتان می کند

    غول ترسناک نوشابه برای سلامتی

    غول ترسناک نوشابه برای سلامتی

    منابع غذایی کلاژن را بشناسید

    منابع غذایی کلاژن را بشناسید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    عملکرد ۲ برابری گندم و جو با اجرای توصیه های تحقیقاتی

    رئیس موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور بر رعایت توصیه‌ها و دستورالعمل‌های فنی کاشت، داشت و برداشت محصولات دیم تاکید کرد و گفت: رعایت اصول علمی و تحقیقاتی در مزارع دیم گندم و جو، موجب افزایش عملکرد تا ۲ برابر در مقایسه با مزارعی شده است که این دستورالعمل‌ها را اجرا نکرده‌اند.

    توسط مطهره پورزمانی
    مهر ۲۰, ۱۴۰۴
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    قیمت تضمینی گندم زیر سایه بلاتکلیفی؛ چه کسی مقصر است؟

    وزارت جهاد کشاورزی، مظفر روستایی افزود: با توجه به شرایط اقلیمی و استمرار خشکسالی، برای داشتن مزارع پربازده و پایدار تحت هر شرایط آب‌وهوایی، ضروری است کشاورزان به توصیه‌های فنی موسسه تحقیقات دیم توجه ویژه‌ای داشته باشند.

    رئیس موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور، نخستین عامل موفقیت در اراضی دیم را رعایت تاریخ کاشت مناسب دانست و اظهار داشت: در مناطق سردسیر کشور، زمان مناسب کشت پاییزه گندم و جو از اول تا پایان مهرماه است و کشاورزان باید قبل از بارندگی موثر و به‌صورت خشکه‌کاری اقدام کنند.

    وی درباره اهمیت استفاده درست از کودهای پایه، گفت: کودهای اوره و فسفات باید هنگام کاشت و به‌صورت جای‌گذاری در زیر بذر مصرف شوند تا جذب موثرتری داشته باشند.

    روستایی هشدار داد که مصرف بیش از حد بذر در واحد سطح می‌تواند به کاهش عملکرد منجر شود.

    این مقام مسئول تصریح کرد: میزان بذر مناسب گندم و جو بسته به رقم و اقلیم های مختلف بین ۱۰۰ تا ۱۷۰ کیلوگرم در هکتار متغیر است و استفاده بیش از اندازه به‌ویژه در سال‌های خشکسالی، باعث کاهش مقاومت مزرعه در برابر کم‌آبی می‌شود.

    وی ادامه‌داد: در اقلیم گرمسیر، میزان بذر مصرفی گندم و جو از ۱۰۰ تا ۱۵۰ کیلیو گرم است.

    رئیس موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور با بیان این که عمق کاشت نیز از عوامل تعیین‌کننده در سبز شدن و پنجه‌زنی است، گفت: عمق مناسب برای گندم و جو حدود چهار تا پنج سانتی‌متر توصیه می‌شود.

    وی تصریح کرد: از پودر کردن بیش از حد خاک باید جلوگیری کرد، زیرا این امر خطر فرسایش بادی را افزایش می‌دهد.

    روستایی درباره معرفی ارقام دیم به کشاورزی نیز گفت: تاکنون ۱۳۲ رقم گندم، جو، نخود، عدس و گیاهان روغنی متناسب با اقلیم‌های مختلف کشور معرفی شده‌اند که ویژگی مشترک همه آن‌ها تحمل به خشکی و پایداری در برابر تغییرات اقلیمی است.

    وی با اشاره به اهمیت تناوب زراعی افزود: کشت حبوبات در زمین‌های آیش، علاوه بر افزایش پایداری تولید، موجب ذخیره حدود ۵۰ کیلوگرم ازت خالص در خاک برای محصول بعدی می‌شود و این موضوع تاثیر چشمگیری در افزایش عملکرد گندم سال بعد دارد.

    سرویس خبری:کشاورزی و باغبانی

    منبع:ایرنا

    برچسب ها: گندممحصولات دیموزارت جهاد کشاورزی
    پست قبلی

    پیش بینی تولید ۵۰ هزار تن میگوی پرورشی در سال ۱۴۰۴

    پست بعدی

    تولید سالانه ۱۰۰ تُن گوشت ماهی خاویار در بروجرد

    مطهره پورزمانی

    مربوطه پست ها

    جذب سالانه ۶۵ هزار تُن زیتون در واحدهای فرآوری قزوین
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    جذب سالانه ۶۵ هزار تُن زیتون در واحدهای فرآوری قزوین

    توسط مطهره پورزمانی
    آبان ۲۵, ۱۴۰۴
    0

    سید ابرادات مصلایی، در بازدید از کارخانجات روغن‌کشی شرکت‌های قزل‌دشت طارم، تات سبز و خوشه‌های ناب طارم، روند فرآوری و...

    بیشتر بخوانید
    طلای سرخ» راهبردی برای عبور از خشکسالی در سمنان؛ دولت حمایت می‌کند

    طلای سرخ» راهبردی برای عبور از خشکسالی در سمنان؛ دولت حمایت می‌کند

    آبان ۲۵, ۱۴۰۴
    ایجاد صنایع تبدیلی و برندسازی برای انار کوهدشت ضروری است

    پیش‌بینی برداشت ۲۰ هزار تن انار در کردستان‌ طی امسال

    آبان ۲۵, ۱۴۰۴
    بیش از ۱۱۰۰ هکتار به مساحت گلخانه‌های کشور افزوده شد

    بیش از ۱۱۰۰ هکتار به مساحت گلخانه‌های کشور افزوده شد

    آبان ۲۵, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    برداشت ماهیان خاویاری در حاجی آباد آغاز شد

    تولید سالانه ۱۰۰ تُن گوشت ماهی خاویار در بروجرد

    پر بازدیدها

    آیا مصرف زیاد نمک بر پوکی استخوان تأثیر دارد

    آیا مصرف زیاد نمک بر پوکی استخوان تأثیر دارد

    آبان ۱۳, ۱۴۰۴
    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    بازگشت آرامش طی ۲ هفته آینده به بازار نهاده دامی

    آبان ۲۲, ۱۴۰۴
    تشدید اختلاف ترامپ با دامداران آمریکایی و حامیانش

    تشدید اختلاف ترامپ با دامداران آمریکایی و حامیانش

    آبان ۱, ۱۴۰۴
    واردات سالیانه کالا‌های اساسی بخش کشاورزی به ۲۲ میلیون تن رسید

    واردات سالیانه کالا‌های اساسی بخش کشاورزی به ۲۲ میلیون تن رسید

    مهر ۲۷, ۱۴۰۴
    ضرورت مردمی‌سازی مدیریت منابع آب برای تاب‌آوری بخش کشاورزی

    ضرورت مردمی‌سازی مدیریت منابع آب برای تاب‌آوری بخش کشاورزی

    آبان ۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.