چهارشنبه, تیر ۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    سوال نماینده کبودرآهنگ از وزیر جهاد کشاورزی اعلام وصول شد

    هزینه در امنیت غذایی سرمایه‌گذاری برای امنیت ملی است

    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط بحران

    چطور تعاونی ها نیاز مردم را در ۸ سال جنگ تامین کردند؟

    چطور تعاونی ها نیاز مردم را در ۸ سال جنگ تامین کردند؟

    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    با محتکران در زمان مقتضی برخورد قاطع می شود/ اصناف نگران چک های خود نباشند

    میوه شب عید را از کجا بخریم؟ | مقایسه نرخ میوه از میادین تا مغازه

    سیب زمینی بیش از ۵۰ درصد ارزان شد

    تاریخ مصرف گوشت چند روز است؟

    کمبودی در عرضه گوشت قرمز نداریم/جمعیت دامی کشور مطلوب است

    توانمندی کم نظیر ایران در صنعت شکلات‌سازی

    نوشابه مضرتر است یا شکلات؟

    ذخایر برنج،روغن و نان در کل کشور به میزان کافی تامین شده است

    ذخایر برنج،روغن و نان در کل کشور به میزان کافی تامین شده است

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مرغ با نرخ مصوب در حال عرضه است/ بازار مرغ متعادل است

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    عملکرد تولید فعلی زعفران یک چهارم پتانسیل کشور است

    حسینی گفت: بنابر آمار از مجموع ۱۳۰ هزارهکتار سطح زیرکشت، پتانسیل تولید هزارتن زعفران وجود دارد، درحالیکه تولید فعلی یک چهارم این رقم است.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    خرداد ۱۶, ۱۴۰۳
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    بسته حمایت از صادرات دارای ارزش افزوده زعفران در حال نهایی شدن است

    علی حسینی عضو شورای ملی زعفران به علل کاهش عملکرد تولید زعفران، راهکارهای ارتقای افزایش تولید و عملکرد در واحد سطح و توسعه صادرات پرداخت.

     

    علت پایین بودن عملکرد زعفران در هکتار چیست؟

    حسینی گفت: آموزش به کشاورزان در راس کار مسئولان وزارت جهاد و کارشناسان بذری باید قرار بگیرد چراکه در شرایط کنونی، کشاورزان بین خودشان آموزش می‌دهند که براین اساس ممکن است اطلاعات اشتباهی داشته باشد.

    وی افزود: بنابر آمار متوسط عملکرد تولید زعفران در هکتار طی ۳۵ تا ۴۰ سال گذشته ۶ تا ۷ کیلو بوده، درحالیکه اکنون به یک چهارم کاهش یافته است که مسئولان خشکسالی سوء مدیریت خود را به گردن خشکسالی می‌اندازند.

     

    پتانسیل تولید فعلی زعفران در کشور چقدر است؟

    حسینی گفت: بنابر آمار از ۱۳۰ هزارهکتار سطح زیرکشت زعفران، پتانسیل تولید هزارتن زعفران وجود دارد که عملکرد و تولید فعلی ۳۰۰ تنی زعفران قابل قبول نیست.

    وی ادامه داد: آموزش؛ حلقه مفقوده بخش کشاورزی و تولید زعفران است که برای دستیابی به تولید واقعی، آموزش باید در تمامی مراحل کاشت، داشت و برداشت در دستور کار قرار گیرد.

    عضو شورای ملی زعفران افزود: کارشناسان بذری باید برای هر محصول اقتصاد روستایی و کشاورزی متناسب با شرایط اقلیمی و آب و هوایی هر منطقه وارد میدان شوند و در خصوص انتخاب زمین، پیاز زمین، نحوه کشت، آبیاری و همچنین نحوه جمع آوری، برداشت، خشک کردن و فرآوری به کشاورزان آموزش دهند.

    عملکرد کنونی زعفران در واحد سطح چقدر است؟

    حسینی اضافه کرد: بنابر آمار در هر متر مربع ۲۰۰ میلی گرم زعفران تولید می‌شود، درحالیکه در هر هکتار پتانسیل تولید ۸ تا ۱۰ کیلو زعفران وجود دارد.

    وی گفت: بنابر آمار ایران به عنوان بزرگترین تولیدکننده زعفران قادر به تامین نیاز زعفران دنیا با بهترین کیفیت است، از این رو تمامی مشکلات را نباید به خشکسالی ارتباط دهند و همواره باید عارضه یابی کنند چرا که در طول ۴۰ سال اخیر، خشکسالی نداشتیم. همچنین بارها اعلام کرده‌ایم که در بازارهای نوظهور با معرفی محصول، امکان توسعه بازارهای صادراتی وجود دارد که در صورت رفع موانع می‌توان سهم صادرات طلای سرخ را در بازارهای هدف توسعه داد.

     

    سال گذشته چه میزان زعفران صادر شد و پتانسیل صادرات زعفران ایران چقدر است؟

    حسینی دراین خصوص گفت: بنابر آمار سال گذشته ۲۲۱ تن زعفران با ارزش ۲۲۷ میلیون دلار به بازارهای هدف صادر شد که با دستیابی به تولید واقعی زعفران، امکان افزایش ۲ تا ۳ برابری صادرات وجود دارد.

    عضو شورای ملی زعفران افزود: برای تحقق توسعه صادرات زعفران ناگریز به رفع موانع صادراتی و توسعه صنایع تبدیلی هستیم، درحالیکه اکنون به سبب موانع پیش روی صادرکنندگان، قاچاق زعفران رونق دارد. با توجه به ۱۳۰ هزارهکتار سطح زیرکشت زعفران کشور، امکان تامین نیاز زعفران دنیا وجود دارد.

    وی ادامه داد: علی رغم آنکه ایران با تامین ۹۰ درصد زعفران دنیا، بزرگترین تامین کننده زعفران در بازارهای دنیا محسوب می‌شود، اما سهم‌چندانی در بازارهای هدف ندارد به طوریکه سهم ایران از تجارت زعفران دنیا ۴۰۰ میلیون دلار است.

     

    براساس برآوردهای صورت گرفته ماهانه چه میزان زعفران قاچاق می شود؟

    حسینی: با احتساب میزان مصرف زعفران در دنیا و صادرات رسمی، ماهانه حداقل ۱۰ تن زعفران به آن سوی مرزها قاچاق می شود که استمرار این موضوع می تواند جایگاه آینده تولید زعفران کشور را به خطر بیندازد چراکه به سبب سودآوری این محصول احتمال اختلاط و صادرات ناخالص زعفران و همچنین زعفران های بی کیفیت و مانده در انبارها وجود دارد که این موضوع تهدید جدی برای برند زعفران ایران و بزرگترین تولیدکننده در دنیا محسوب می شود. براین اساس مدیریت تولید و صادرات باید در دستور کار قرار بگیرد.

    با وجود قدمت ۳ هزار ساله تولید زعفران در کشور با توسعه صنایع تبدیلی و فرآوری باید از خام فروشی محصول اجتناب کرد تا ارزش افزوده بالاتری نصیب کشور شود.

    سرویس خبری : اقتصاد و بازار 

    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
    برچسب ها: اقتصاد و بازاربازارتولید زعفرانزعفرانزعفران ایرانیصنایع تبدیلی و تکمیلی
    پست قبلی

    اعلام قیمت جدید دام زنده در تهران و استان‌های مختلف کشور | کمترین قیمت در این بازار متعلق به این استان است

    پست بعدی

    تجارت ۶۵۰ میلیون دلاری آبزیان در سال ۱۴۰۲

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    سوال نماینده کبودرآهنگ از وزیر جهاد کشاورزی اعلام وصول شد
    اخبار اقتصاد و بازار

    هزینه در امنیت غذایی سرمایه‌گذاری برای امنیت ملی است

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۳, ۱۴۰۴
    0

    غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه هزینه در امنیت غذایی سرمایه‌گذاری مستقیم برای امنیت ملی است، گفت:...

    بیشتر بخوانید
    چطور تعاونی ها نیاز مردم را در ۸ سال جنگ تامین کردند؟

    چطور تعاونی ها نیاز مردم را در ۸ سال جنگ تامین کردند؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    با محتکران در زمان مقتضی برخورد قاطع می شود/ اصناف نگران چک های خود نباشند

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    میوه شب عید را از کجا بخریم؟ | مقایسه نرخ میوه از میادین تا مغازه

    سیب زمینی بیش از ۵۰ درصد ارزان شد

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    طرح آبزی مصرفی در کشور تدوین شد

    تجارت ۶۵۰ میلیون دلاری آبزیان در سال ۱۴۰۲

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    قهوه، راز عمر طولانی و زندگی با کیفیت

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    معاون فناوری بانک مرکزی: نیازی به افتتاح حساب جدید برای خرید یارانه‌ای نان نیست

    نان کامل؛ سلامتی از دل خاک تا سفره

    خرداد ۱۹, ۱۴۰۴
    نبود کشتارگاه صنعتی دام، یک معضل در استان مرکزی

    ۶۰ ناظر شرعی در کشتارگاه‌های دام و طیور هرمزگان حضور دارند

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    وزیع روزانه تخم مرغ در استان‌های شمالی به ۲۰۰ تن رسید/ قیمت منطقی هرعدد تخم مرغ ۵ هزار و ۵۰۰ تومان

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    ۱۳۰ سازه آبخیزداری در بشاگرد هرمزگان آبگیری شد

    آبخیزداری در تمامی کشور موفقیت آمیز نیست

    خرداد ۲۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.