جمعه, خرداد ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    ورود مسافری انبه از مصر/ میوه‌های پروازی برای قشر خاصی است

    مصرف انبه برای این گروه واجب است

    قزاقستان؛ پایگاه جدید کشاورزی فرامرزی ایران در تولید دانه‌های روغنی

    قزاقستان؛ پایگاه جدید کشاورزی فرامرزی ایران در تولید دانه‌های روغنی

    ۹ اشتباه آسیب‌رسان در پخت و پز مواد غذایی

    چگونه غذا را سالم بپزیم؟

    ضرورت سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی/ وضعیت نگران کننده فرسایش خاک در کشور

    ضرورت سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی/ وضعیت نگران کننده فرسایش خاک در کشور

    سد میمه آب کشاورزی ۶ هزار هکتار از اراضی دشت دهلران را آبیاری می‌کند

    سد میمه آب کشاورزی ۶ هزار هکتار از اراضی دشت دهلران را آبیاری می‌کند

    توصیه‌ های مهم تغذیه ای برای کاهش عوارض آلودگی هوا

    توصیه‌های تغذیه‌ای در آلودگی هوا

    فروش کیلویی نان راهکاری برای جلوگیری از گرانفروشی و کاهش وزن چانه

    فروش کیلویی نان راهکاری برای جلوگیری از گرانفروشی و کاهش وزن چانه

    مشکل اصلی کمبود شیرخشک نوزاد در بازار چیست؟

    مشکل اصلی کمبود شیرخشک نوزاد در بازار چیست؟

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    از بازی تولیدکنندگان لبنی با سفره مردم تا قفسه‌های خالی روغن وشکر+جدول

    بیماری‌ها و ریسک‌های اقتصادی در صنعت پرورش ماهی؛ چالش‌های بزرگ آبزی‌پروری

    بیماری‌ها و ریسک‌های اقتصادی در صنعت پرورش ماهی؛ چالش‌های بزرگ آبزی‌پروری

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    ظهور انواع قارچ سمی خطرناک در بهار

    با آغاز فصل بهار و تغییر شرایط اقلیمی و آب و هوایی، به‌تدریج انواع مختلف و متنوع قارچ ها از جمله قارچ های خطرناک در طبیعت ظاهر می شوند. بنابراین ازمردم انتظار می رود که از مصرف قارچ های خودرو خودداری کنند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ظهور انواع قارچ سمی خطرناک در بهار

    سلسله قارچ ها به عنوان یکی از بزرگترین و متنوع ترین گروه از موجودات زنده مشتمل بر ۱۵۰ هزار گونه شناخته شده و میلیون ها گونه ناشناخته است. در ایران نیز چهار هزار و ۵۰۰ گونه قارچ تاکنون گزارش شده است که نزدیک به یک‌هزار گونه از آنها قابل رویت با چشم غیرمسلح یا به‌اصطلاح ماکروسکوپی است. از میان این یک‌هزار گونه، ۱۰۰ گونه سمی و ۱۰ گونه از این ۱۰۰ گونه کشنده و بقیه عامل مسمومیت با علائم متفاوت هستند.

    رویشگاه این قارچ ها در مناطق مختلف کشور پراکنده بوده و اشتباه در تشخیص و مصرف هر کدام از آنها می تواند موجب بروز مسمومیت شود. اکنون دو گروه بزرگ از قارچ ها یعنی قارچ های خوراکی و سمی نیز در مناطق مختلف کشور آغاز به رشد کرده اند.

    در این میان موضوع مهم و حیاتی، تشخیص قارچ های خوراکی از سمی و عدم برداشت و استفاده از قارچ های سمی است.

    به دلیل تنوع ظاهری بسیار بالای موجود در قارچ ها و عدم آشنایی افراد غیرمتخصص با جزئیات ظاهری و روش‌های تشخیص قارچ‌ها، در عمل تشخیص بین انواع قارچ ها در طبیعت برای افراد غیرمتخصص، بسیار سخت و حتی غیرممکن است. به همین دلیل، همواره اشتباه در تشخیص و برداشت قارچ های خودرو از طبیعت با تبعات و مشکلاتی همراه خواهد شد که در برخی موارد، این مشکلات، منجر به بروز مسمومیت و حتی مرگ می شود.

    در این میان برخی افراد ناآگاه با تکیه بر اطلاعات محدود و اغلب نادرست صفات و ویژگی هایی برای تشخیص قارچ‌های سمی از غیرسمی ارائه می دهند که این خود موجب افزایش آمار مسمومیت‌ های قارچی خواهد شد.

    اتفاقی که در بهار سال ۱۳۹۷ رخ داد و منجر به مسمومیت حدود سه هزار نفر و مرگ ده ها نفر از هموطنان در کشور شد، دلیلی برای این موضوع است. به همین دلیل همواره بر منع برداشت و مصرف قارچ های خودرو در طبیعت تاکیده شده است.

    علائم مسمومیت قارچی و زمان بروز علائم در قارچ های مختلف، متفاوت بوده و ممکن است از یک اختلال گوارشی ساده نظیر دل درد و تهوع تا علائم و اختلالات پیچیده کبدی، کلیوی، مغزی، عصبی تا مرگ متفاوت باشد.

    بنابراین اکیدا توصیه می شود از برداشت و مصرف قارچ های خودرو وحشی در طبیعت اجتناب شود.

    لازم به‌ ذکر است، بخش تحقیقات رستنی‌های موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور با توجه به قرارگیری مجموعه قارچ‌های ایران، کلکسیون قارچ های زنده ایران، آزمایشگاه‌های قارچ شناسی، کتابخانه و منابع قارچ شناسی و وجود متخصصین قارچ شناس، به عنوان مرجعی برای قارچ شناسی در کشور محسوب می شود.

    سرویس خبری: کشاورزی و باغبانی

    منبع: ایرنا

    برچسب ها: امنیت غذاییسازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزیقارچ سمیوزارت جهاد کشاورزى
    پست قبلی

    هوش مصنوعی؛ راهکاری برای مدیریت زنجیره تأمین در آبزی‌پروری/ نیازمند سرمایه‌گذاری هستیم

    پست بعدی

    هیئت ایرانی از مجموعه گلخانه‌های تنوع زیستی آکادمی علوم چین بازدید کرد

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    قزاقستان؛ پایگاه جدید کشاورزی فرامرزی ایران در تولید دانه‌های روغنی
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    قزاقستان؛ پایگاه جدید کشاورزی فرامرزی ایران در تولید دانه‌های روغنی

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    غلامرضا نوری قزلجه - وزیر جهاد کشاورزی - در جریان سفر رسمی خود به قزاقستان که به مناسبت بیستمین اجلاس...

    بیشتر بخوانید
    ضرورت سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی/ وضعیت نگران کننده فرسایش خاک در کشور

    ضرورت سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی/ وضعیت نگران کننده فرسایش خاک در کشور

    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    سد میمه آب کشاورزی ۶ هزار هکتار از اراضی دشت دهلران را آبیاری می‌کند

    سد میمه آب کشاورزی ۶ هزار هکتار از اراضی دشت دهلران را آبیاری می‌کند

    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    حمایت اتحادیه دامداران از وزیر جهاد کشاورزی دولت چهاردهم

    نوری قزلجه: رویکرد اصلی وزارت جهاد کشاورزی حمایت از تولیدکنندگان است

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    هیئت ایرانی از مجموعه گلخانه‌های تنوع زیستی آکادمی علوم چین بازدید کرد

    هیئت ایرانی از مجموعه گلخانه‌های تنوع زیستی آکادمی علوم چین بازدید کرد

    پر بازدیدها

    صادرات پسته ایران به اتحادیه اروپا بدون مانع ادامه دارد/ تحقق ۱۰۵ میلیون دلار درآمد ارزی

    صادرات پسته ایران به اتحادیه اروپا بدون مانع ادامه دارد/ تحقق ۱۰۵ میلیون دلار درآمد ارزی

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    انتقاد دو نماینده مجلس از وضعیت نان

    نامه رسمی مبنی بر افزایش قیمت نان به اتاق اصناف ارسال نشده است

    خرداد ۲۰, ۱۴۰۴
    ششمین جشنواره انار فاروق در حال برگزاری است

    ارزیابی قابلیت انبارمانی انار ایران در طول انبار سرد

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    خبرهای خوشی برای گندمکاران در راه است

    خرداد ۷, ۱۴۰۴
    تهران میزبان سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی ایران آگروفود؛ بزرگترین رویداد صنایع کشاورزی و غذایی خاورمیانه

    تهران میزبان سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی ایران آگروفود؛ بزرگترین رویداد صنایع کشاورزی و غذایی خاورمیانه

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.