دوشنبه, آبان ۲۶, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    قیمت شیرخام به ۳۹ هزارتومان رسید/ قیمت شیرخام ۶۰ درصد گران شد

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    هشداردرباره عواقب عدم تخصیص ارز برای واردات برنج/ سرگردانی ۱۰ ماهه تجار

    ۲۰ هزار تن شیرخشک در انبارها موجود است

    پیش بینی صادرات ۷۲ هزارتن شیرخشک صنعتی در نیمه دوم سال

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    هر کیلوگرم خیار در کانال ۸۰ وگوجه فرنگی درکانال۷۰ هزار تومان قرار گرفت

    رسوب ۳۰ درصد کیوی تولیدی مازندران در سردخانه‌ها

    صادرات ۳۵ هزار تن کیوی ایرانی به ۲۳ کشور/ روسیه اولین مشتری

    قیمت شیرخام به ۳۹ هزارتومان رسید/ قیمت شیرخام ۶۰ درصد گران شد

    قیمت شیرخام به ۳۹ هزارتومان رسید/ قیمت شیرخام ۶۰ درصد گران شد

    واسطه‌ها، پاشنه آشیل بازار «گوشت قرمز» کرمانشاه

    پیگیری تخصیص ارز برای واردات گوشت

    نوعی سالاد پروتئینی که لاغرتان می کند

    نوعی سالاد پروتئینی که لاغرتان می کند

    غول ترسناک نوشابه برای سلامتی

    غول ترسناک نوشابه برای سلامتی

    منابع غذایی کلاژن را بشناسید

    منابع غذایی کلاژن را بشناسید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home صنایع تبدیلی کشاورزی

    یادداشت اختصاصی ایفتاتی آی / آنچه می خوانید ” صنایع تبدیلی ، تکمیلی و کشاورزی ” از نگاه یکی از متولیان این امر سید محمد میررضوی دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران

    صنایع تبدیلی، تکمیلی  کشاورزی از زمانی که پا به عرصه ظهور گذاشته اند توانسته اند بیکاری های دائمی و فصلی کشاورزان را که ناشی از بین رفتن محصولات در بازه زمانی معین و ارتباط ناقص با سایر بخش های کشاورزی بوده را از بین ببرند.

    توسط پروانه خانی
    آبان ۲۰, ۱۳۹۹
    در صنایع تبدیلی کشاورزی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    یادداشت اختصاصی ایفتاتی آی / آنچه می خوانید ” صنایع تبدیلی ، تکمیلی و کشاورزی ” از نگاه یکی از متولیان این امر سید محمد میررضوی دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران

    به نام خداوند بخشنده مهربان

    صنایع تبدیلی، تکمیلی  کشاورزی از زمانی که پا به عرصه ظهور گذاشته اند توانسته اند بیکاری های دائمی و فصلی کشاورزان را که ناشی از بین رفتن محصولات در بازه زمانی معین و ارتباط ناقص با سایر بخش های کشاورزی بوده را از بین ببرند.

    صنایع تبدیلی توانسته است باعث اشتغال فراوان، ایجاد شغل های جدیدتر، ایجاد ارزش افزوده ، افزایش درامدهای ارزی و استفاده بیشتر از محصولات کشاورزی و جلوگیری از اتلاف محصولات شود.

    سندیکای صنایع کنسرو ایران از قدیمی ترین سندیکاهای عرصه صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی تحت پوشش اتاق بازرگانی ایران بوده است و با مجموعه ای از اعضاهای فعال خود که جداً از اثرگذاران چرخه تولید کشور ایران هستند و با تولید بیش از چندین قلم محصول از جمله: کنسرو رب گوجه فرنگی، تون ماهی، لوبیا، بادنجان، ذرت، نخودسبز، ترشیجات، شورجات، مرباجات ، انواع خورشت ها و … توانسته اند با ارتقای کیفیت بسته بندی محصولات کشاورزی در قالب قوطی، کنسرو و … با قیمت مناسب وارد بازارهای مصرف و خارج از کشور شده و در نتیجه هم فروش به موقع انجام گرفته و هم ضایعات محصولات کشاورزی به حداقل مقدار خود رسیده است.

    صنایع کنسرو توانسته است با ایجاد صنایع تبدیلی در روستاها، هم از بیکاری کشاورزان جلوگیری کند و هم سطح کیفیت محصولات را به بالاترین حد خود برساند و نتیجه مهم و قابل لمس در این کار، افزایش رفاه روستاییان، توزیع درست محصولات غذایی و کشاورزی و بازاریابی درست محصولات است.

    امید است تا با یاری مسئولین و دست اندرکاران مسائل و مشکلات کنونی این صنعت مرتفع گردد و باعث رونق آن بیش از گذشته گردد.

     

    با تقدیم احترام- سید محمد میررضوی

    دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران

    صنایع تبدیلی کشاورزی

    منبع: ایفتاتی آی
    برچسب ها: ارزارزش افزودهسندیکای صنایع کنسرو ایرانصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذاکشاورزی
    پست قبلی

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    پست بعدی

    جایگزین شدن داروها و مکمل‌های بومی با نمونه وارداتی در حوزه طیور و دام

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    دست خالی صنایع تبدیلی در مازندران!
    صنایع تبدیلی کشاورزی

    صدور ۳ فقره مجوز تاسیس طرح صنایع تبدیلی در دزفول

    توسط هانیه سیفی مجد
    بهمن ۲۹, ۱۴۰۲
    0

    سید عباس موسوی اظهار کرد: در صورت اجرایی شدن و نهایی شدن این طرح‌ها در شهرستان اشتغال ۳۲ نفر فراهم...

    بیشتر بخوانید
    تامین نهاده با قیمت سال قبل/ نظارت واحدهای‌ مرغ مادر بر قیمت جوجه

    تامین نهاده با قیمت سال قبل/ نظارت واحدهای‌ مرغ مادر بر قیمت جوجه

    اردیبهشت ۲۵, ۱۴۰۲
    دست خالی صنایع تبدیلی در مازندران!

    پرداخت ۲۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات به صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

    فروردین ۳۰, ۱۴۰۲
    دست خالی صنایع تبدیلی در مازندران!

    جهش ۲.۳ برابری ظرفیت صنایع تبدیلی اصفهان گامی موثر در توسعه کشاورزی

    تیر ۲۰, ۱۴۰۰
    پست بعدی
    وعده‌های بی‌فرجام مسئولان برای تأمین خوراک دام/ سویا کیلویی 13 تومان هم پیدا نمی‌شود

    جایگزین شدن داروها و مکمل‌های بومی با نمونه وارداتی در حوزه طیور و دام

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    پیش‌بینی برداشت ۱۲۰ هزار تن انار از باغ‌های‌ استان یزد

    پیش‌بینی برداشت ۱۲۰ هزار تن انار از باغ‌های‌ استان یزد

    آبان ۴, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه ۷ هزارتن مرغ در سطح کشور

    مهر ۳۰, ۱۴۰۴
    معاون وزیر جهادکشاورزی خبر داد؛ توزیع ماهانه ۱.۸ میلیون تن نهاده دامی برای حمایت از دامداران

    توزیع یک سوم نهاده مصرفی در سامانه بازارگاه

    آبان ۱۹, ۱۴۰۴
    دوره کم بارشی حداقل تا پایان آبان ادامه دارد

    دوره کم بارشی حداقل تا پایان آبان ادامه دارد

    آبان ۱۱, ۱۴۰۴
    کشت پاییزه با تاخیر آغاز می‌شود

    کشت پاییزه با تاخیر آغاز می‌شود

    مهر ۲۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.