سه شنبه, تیر ۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    سوال نماینده کبودرآهنگ از وزیر جهاد کشاورزی اعلام وصول شد

    هزینه در امنیت غذایی سرمایه‌گذاری برای امنیت ملی است

    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط بحران

    چطور تعاونی ها نیاز مردم را در ۸ سال جنگ تامین کردند؟

    چطور تعاونی ها نیاز مردم را در ۸ سال جنگ تامین کردند؟

    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    با محتکران در زمان مقتضی برخورد قاطع می شود/ اصناف نگران چک های خود نباشند

    میوه شب عید را از کجا بخریم؟ | مقایسه نرخ میوه از میادین تا مغازه

    سیب زمینی بیش از ۵۰ درصد ارزان شد

    تاریخ مصرف گوشت چند روز است؟

    کمبودی در عرضه گوشت قرمز نداریم/جمعیت دامی کشور مطلوب است

    توانمندی کم نظیر ایران در صنعت شکلات‌سازی

    نوشابه مضرتر است یا شکلات؟

    ذخایر برنج،روغن و نان در کل کشور به میزان کافی تامین شده است

    ذخایر برنج،روغن و نان در کل کشور به میزان کافی تامین شده است

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مرغ با نرخ مصوب در حال عرضه است/ بازار مرغ متعادل است

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    ذرت؛ نیروگاه طبیعی انرژی برای همه سنین

    ذرت فقط یک غله معمولی نیست؛ منبعی غنی از ویتامین‌ها، آنتی‌اکسیدان‌ها و فیبر است که می‌تواند به‌عنوان یک انرژی‌بخش طبیعی، بدن کودکان و بزرگسالان را تقویت کند. از بهبود عملکرد مغز و سلامت قلب گرفته تا تقویت سیستم ایمنی و سلامت پوست، این دانه طلایی چیزی فراتر از یک میان‌وعده است.

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ذرت را کباب کنیم یا بخار پز؟

    ذرت، یکی از پرمصرف‌ترین غلات در سراسر جهان، ترکیبی از طعم خوشمزه و ارزش تغذیه‌ای بالاست. این ماده غذایی سرشار از ویتامین‌های گروه B مانند تیامین (B1)، نیاسین (B3) و فولات (B9) است که نقش کلیدی در تولید انرژی، عملکرد مناسب مغز و سلامت اعصاب دارند. به‌ویژه تیامین برای تقویت حافظه و پیشگیری از زوال شناختی در سالمندان مؤثر است.

    انواع مختلفی از ذرت، از جمله ذرت شیرین، ذرت مکزیکی آب‌پز، پاپ‌کورن و آرد ذرت، در وعده‌های غذایی استفاده می‌شوند. اگرچه ذرت فرآوری‌شده در برخی مواد غذایی وجود دارد، اما ذرت سبوس‌دار همچنان سالم‌ترین گزینه است و حاوی مقدار زیادی فیبر، آنتی‌اکسیدان و مواد معدنی ضروری است.

    فیبر بالا برای گوارش بهتر و کنترل قند خون
    ذرت سرشار از فیبر محلول و نامحلول است که به تنظیم حرکات روده، پیشگیری از یبوست، کنترل قند خون و کاهش کلسترول بد (LDL) کمک می‌کند. یک کیسه متوسط پاپ‌کورن سینمایی حدود ۱۶ گرم فیبر دارد که معادل ۴۲ درصد نیاز روزانه مردان و ۶۴ درصد برای زنان است.

    منبع طبیعی آنتی‌اکسیدان‌ها برای پیشگیری از بیماری‌ها
    آنتی‌اکسیدان‌های موجود در ذرت با رادیکال‌های آزاد مبارزه می‌کنند، التهابات را کاهش می‌دهند و خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن مانند سرطان، بیماری‌های قلبی و ضعف بینایی را کاهش می‌دهند.

    دوست قلب و سیستم گردش خون
    ذرت با داشتن پتاسیم، منیزیم و فیبر، به کاهش فشار خون، بهبود ضربان قلب و تقویت گردش خون کمک می‌کند. مصرف منظم غلات کاملی مانند ذرت، با کاهش خطر بیماری‌های قلبی در ارتباط است.

    پشتیبانی از استخوان‌ها در تمام مراحل زندگی
    مواد معدنی موجود در ذرت مانند فسفر، منیزیم و کلسیم، در حفظ سلامت استخوان‌ها نقش دارند. این ویژگی ذرت را به گزینه‌ای مناسب برای دوران رشد، بارداری و سالمندی تبدیل کرده است.

    سازگار با رژیم‌های گیاه‌خواری و بدون گلوتن
    ذرت به‌طور طبیعی فاقد گلوتن است و برای افرادی با حساسیت به گلوتن یا سلیاک کاملاً ایمن است. همچنین برای گیاه‌خواران، ترکیب ذرت با حبوبات یک وعده غذایی کامل، پروتئینی و مغذی را تشکیل می‌دهد.

    ذرت و سلامت پوست و مو
    ذرت حاوی ویتامین A، ویتامین E و آنتی‌اکسیدان‌هایی است که به جوان‌سازی پوست، جلوگیری از چین‌وچروک، حفظ رطوبت و درخشندگی پوست و موی سالم کمک می‌کنند. استفاده خوراکی یا موضعی از ذرت در طب سنتی نیز رایج است.

    نشاسته ذرت؛ یک داروی خانگی در آشپزخانه
    نشاسته ذرت علاوه بر کاربردهای آشپزی، در مواردی چون کاهش التهاب پوستی، بهبود سوختگی‌های خفیف و رفع اسهال خفیف نیز مؤثر است. ترکیب نشاسته با آب، یک تسکین‌دهنده طبیعی برای پوست تحریک‌شده محسوب می‌شود.

    ذرت شیرین؛ غذایی ایده‌آل برای کودکان
    ذرت شیرین با طعم دلچسب و بافت نرم، گزینه‌ای سالم و انرژی‌بخش برای کودکان است. این نوع ذرت غنی از آهن، فیبر و ویتامین‌هاست و در رشد فیزیکی و ذهنی کودکان نقش موثری دارد؛ مخصوصاً زمانی که با برنج یا سبزیجات ترکیب شود.

    افزایش ایمنی در فصل‌های سرد
    با وجود ویتامین C در ترکیب خود، ذرت سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و به مبارزه با ویروس‌ها و عفونت‌ها کمک می‌کند. این ویژگی، مصرف ذرت را در فصل‌های سرد سال بسیار ارزشمند می‌کند.

    ذرت، با داشتن مجموعه‌ای از ویتامین‌ها، فیبر، آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد معدنی، یک سوپرغذا قابل‌دسترس برای همه است. چه کودک باشید، چه بزرگسال یا سالمند، می‌توانید با گنجاندن ذرت در رژیم غذایی‌تان، از انرژی بیشتر، گوارش بهتر، تقویت ایمنی و سلامت قلب و پوست بهره‌مند شوید.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع:سلامت نیوز

    برچسب ها: آنتی اکسیدانذرترژیم غذاییفیبر
    پست قبلی

    محدودیت کشت تابستانه اعمال می‌شود

    پست بعدی

    زردچوبه؛ ادویه‌ای طلایی برای کاهش التهاب و محافظت از قلب

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۳, ۱۴۰۴
    0

    متخصصان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی گفتند سلول‌های مغزی که آنها شناسایی کرده‌اند و خاطرات وعده‌های غذایی را ایجاد می‌کنند، می‌توانند توضیح...

    بیشتر بخوانید
    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط بحران

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    توانمندی کم نظیر ایران در صنعت شکلات‌سازی

    نوشابه مضرتر است یا شکلات؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    ماجرای مسمومیت قهوه در فارس؛ جمع آوری نمونه قهوه‌های مشکوک

    آیا «پروتئین قهوه» یک بمب انرژی است؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    20 خاصیت جادویی زردچوبه!

    زردچوبه؛ ادویه‌ای طلایی برای کاهش التهاب و محافظت از قلب

    پر بازدیدها

    برنج قهوه‌ای؛ سالم‌تر یا پرخطرتر؟

    حذف واردات برنج‌های با کیفیت برای صرفه‌جویی ارزی

    خرداد ۱۱, ۱۴۰۴
    گریپ‌فروت؛ ترش و شیرینِ شفابخش

    گریپ‌فروت؛ ترش و شیرینِ شفابخش

    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    شرکت بازرگانی دولتی: واقعی شدن قیمت آرد صنف و صنعت به قاچاق آن پایان می‌دهد

    با اجرای یکسان سازی نرخ آرد و نان مصرف گندم به ۹.۵ میلیون تن می‌رسد

    خرداد ۲۶, ۱۴۰۴
    نقش کلیدی سرمایه‌گذاری در تأمین امنیت غذایی و توسعه پایدار

    نقش کلیدی سرمایه‌گذاری در تأمین امنیت غذایی و توسعه پایدار

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    اثرات ضد چاقی چای سیاه

    نیاز سالانه واردات چای کشور ۷۰ هزارتن است

    خرداد ۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.