چهارشنبه, تیر ۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    سوال نماینده کبودرآهنگ از وزیر جهاد کشاورزی اعلام وصول شد

    هزینه در امنیت غذایی سرمایه‌گذاری برای امنیت ملی است

    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط بحران

    چطور تعاونی ها نیاز مردم را در ۸ سال جنگ تامین کردند؟

    چطور تعاونی ها نیاز مردم را در ۸ سال جنگ تامین کردند؟

    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    با محتکران در زمان مقتضی برخورد قاطع می شود/ اصناف نگران چک های خود نباشند

    میوه شب عید را از کجا بخریم؟ | مقایسه نرخ میوه از میادین تا مغازه

    سیب زمینی بیش از ۵۰ درصد ارزان شد

    تاریخ مصرف گوشت چند روز است؟

    کمبودی در عرضه گوشت قرمز نداریم/جمعیت دامی کشور مطلوب است

    توانمندی کم نظیر ایران در صنعت شکلات‌سازی

    نوشابه مضرتر است یا شکلات؟

    ذخایر برنج،روغن و نان در کل کشور به میزان کافی تامین شده است

    ذخایر برنج،روغن و نان در کل کشور به میزان کافی تامین شده است

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مرغ با نرخ مصوب در حال عرضه است/ بازار مرغ متعادل است

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    خواص شگفت انگیز میوه های پاییزی

    میوه‌ های فصل پاییز سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین‌ها بوده و به همین علت برای پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری‌ها، مورد نیاز بدن است. هر کدام از میوه های فصل پاییز خواص و فواید خود را دارند.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    مهر ۲۱, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    توصیه‌های خوراکی برای پیشگیری از آنفلوآنزا

    با تغییر آب و هوا میوه‌های هر فصل نیز تغییر می‌کند. پاییز را پادشاه فصل‌ها می‌دانند و این فصل فوق‌العاده زیبا و دلنشین دارای میوه‌های بسیار خوش طعم، محبوب و پرخاصیت است. میوه‌ های فصل پاییز سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین‌ها بوده و به همین علت برای پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری‌ها، مورد نیاز بدن است. هر کدام از میوه های فصل پاییز خواص و فواید خود را دارند.

    برای مثال خرمالو برای کاهش وزن و بهبود گردش خون، به برای چربی سوزی، انگور برای سلامت پوست و مو، گریپ فروت برای جلوگیری از آلزایمر، انجیر در رژیم لاغری همچنین برای جلوگیری از پوکی استخوان، سیب برای درمان اضطراب، گلابی برای خانم‌های باردار، انار برای مقابله با بیماری‌های قلبی، قره قاط برای درمان عفونت ادرار، کیوی ضد یبوست و بی‌خوابی، نارگی برای رفع کم خونی، زغال اخته ضد بیماری‌های قلبی، زالزالک برای رفع استرس و نارگیل برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی مفید است.

    میوه های فصل پاییز کدامند ؟!

    میوه‌ های فصل پاییز بسیار فراوان هستند که از جمله میوه های فصل پاییز می‌توان مواردی مانند انار، انگور، به، خرمالو، پرتقال، نارنگی، لیمو شیرین، سیب، خواص گلابی، ازگیل، زالزالک، کیوی، گریپ فروت، پسته تازه، کدو حلوایی، شلغم، قره قاط، انجیر، زغال اخته، نارگیل، پشن فروت و غیره است. در ادامه به بررسی برخی از میوه های فصل پاییز و خواص و فواید آن‌ها می‌پردازیم.

     

    انار

    انار یکی از میوه‌ های فصل پاییز است. انار ظاهری سرخ و تاجدار با دانه‌هایی همانند یاقوت دارد. انار یکی از مفیدترین و پر خاصیت‌ترین میوه‌ های فصل پاییز است. انار سرشار از مواد مغذی و مواد معدنی است. انار حاوی دو نوع آتتی اکسیدان بسیار مفید و مهم به نام‌های پونیکالاگینز و اسید پونیکیک است.

    آنتی اکسیدان پونیکالاگینز در پوست و آب این میوه فصل پاییز و آنتی اکسیدان اسید پونیکیک در هسته انار یافت می‌شود. وجود اسید پونیکیک در هسته انار، روغن هسته انار را بسیار ازرشمند کرده است. وجود این دو نوع آنتی اکسیدان در انار خواص و فواید درمانی فراوانی از جمله حفاظت قلب، حفاظت ریه، کمک به اختلال نعوظ، کلاژن سازی در پوست و مو، مبارزه با عفونت‌های باکتریایی و قارچی و کمک به افزایش حافظه اشاره کرد.

    از انار به صورت‌های مختلفی استفاده می‌کنند. آب انار، سس انار، رب انار، مرغ شکم پر با انار، سالاد انار و مصرف خوراکی دانه‌های یاقوتی میوه انار از جمله موارد مورد استفاده از این میوه فصل پاییز است. برخی از افراد دانه‌های یاقوتی این میوه فصل پاییز را فریز کرده و در طول سال از آن استفاده می‌کنند. مدت نگه‌داری دانه‌های انار در فریزر شش ماه است. در هنگام خرید انار، انارهایی که رنگ روشن و پوست شفافی دارند را انتخاب کنید. عموما انارهای سنگین آبدارتر هستند.

    گلابی

    از دیگر میوه های فصل پاییز گلابی است. گلابی یک میوه فصل پاییز است که بسیار خوشمزه بوده و حاوی فواید و خواص بسیار فراوانی است. گلابی منبعی غنی از فیبر محلول و نامحلول است که وجود این فیبر موجب هضم بهتر و بهبود حرکات دودی روده شده و موجب نرم و حجیم شدن مدفوع می‌شود.

    فیبرهای محلول با تغذیه باکتری‌های موجود در روده به عنوان یک منبع پروبیوتیک عمل می‌کنند. گلابی همچنین سرشار از ویتامین C بوده و درنتیجه می‌تواند موجب تقویت سیستم ایمنی شده و از بدن در برابر ویروس‌ها حفاظت کند. این میوه فصل پاییز یکی از بهترین‌ میوه‌ها برای درمان کرونا است.

    از دیگر ویژگی‌های این میوه فصل پاییز می‌توان به فواید گلابی برای بانوان اشاره کرد. کمک به حفظ طراوت و زیبایی پوست و مو، بارداری سالم و افزایش شیر در دوران شیردهی از جمله خواص گلابی برای خانم‌ها است. خانم‌های باردار می‌توانند با مصرف این میوه فصل پاییز اسید فولیک لازم برای جنین خود را فراهم کنند.

    یکی از بهترین‌ روش‌ها برای خرید گلابی مناسب فشردن گردن آن است، در صورتی که لطیف باشد، گلابی شیرین و آبدار است. از میوه گلابی می‌توان به در تهیه سالاد میوه و با کوکتل گلابی نیز استفاده کرد که برای این منظور بهترین گلابی‌ها، گلابی‌های سفت هستند.

    نارنگی

    از دیگر میوه های فصل پاییز می‌توان به نارنگی اشاره کرد. پوست گرفتن نارنگی بسیار آسان استرو با طعم فوق‌العاده‌ای که دارد از جمله محبوب‌ترین و پرطرفدارترین میوه های فصل پاییز است. نارنگی سرشار از ویتامین A و بتاکاروتن است و یک میوه آرام بخش و تسکین بخش است. نارنگی سرشار اززمواد معدنی مانند پتاسیم و فسفر بوده و موجب بهبود گردش خون می‌شود. هنگام خرید نارنگی، نارنگی‌هایی با پوست صاف و یکدست را انتخاب کنید. نارنگی‌های سنگین‌تر شیرین‌تر و آبدارتر هستند. نارنگی‌ها به علت داشتن طعم، عطر و رنگ زیبایی خود در تهیه اسموتی، کیک و شیرینی بسیار مورد توجه آشپزها قرار می‌گیرند.

    خرمالو

    یکی دیگر از میوه های فصل پاییز خرمالو است‌. خرمالو طعمی شیرین و گس دارد. این میوه فصل پاییز سرشار از ویتامین C و ویتامین A است و یک منبع عالی از منگنز است. کمک به بهبود گردش خون و کمک به کاهش وزن از جمله خواص خرمالو است. خرمالو موجب کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن مانند سرطان و سکته قلبی می‌شود.

    هنگام خرید این میوه فصل پاییز، خرمالوهایی را جدا کنید که پوستی صاف، شفاف و بدون ترک داشته باشند. خرمالوهای کاملا رسیده نرم هستند، اگر قصد دارید در مدت زمان کوتاهی از خرمالو استفاده کنید خرمالوهای نرم و رسیده را جدا کنید در غیر این صورت خرمالوهای نیمه رسیده را جدا کنید.

    زالزالک

    یکی دیگر از میوه های فصل پاییز زالزالک است. زالزالک سرشار از ویتامین‌ها از جمله ویتامین‌های خانواده B و ویتامین C است. علاوه بر این زالزالک حاوی آنتی اکسیدان‌ها است و از این طریق موجب رفع گرفتگی عروق شده و می‌تواند در درمان بیماری‌های قلبی وعروقی، دیابت و تنظیم فشار خون تاثیرگذار و مفید باشد. مصرف دمنوش زالزالک در تسکین دردهای عصبی کاربرد دارد.

    کیوی

    کیوی یکی دیگر از میوه‌ های فصل پاییز است و منبعی بسیار عالی از ویتامین C است. جالب است بدانید مقادیر ویتامین C موجود در کیوی بیش‌تر از مرکبات است. وجود ویتامین C در این میوه فصل پاییز موجب پیشگیری و درمان سرماخوردگی می‌شود. همچنین کیوی حاوی پتاسیم و سولفات مس است.

    انگور

    یکی دیگر از میوه های فصل پاییز انگور است. این میوه از میوه های فصل پاییز دارای انواع مختلفی مانند بدون دانه، درشت، ریز، سیاه و زرد است. انگور سرشار از مواد معدنی مانند پتاسیم، آهن، ید، سیلیس، کلرید آرسنیک ، کلسیم، منیزیم منگنز و ویتامین‌ها مانند ویتامین A، ویتامین B و ویتامین C است. ویتامین‌های موجود در انگور آنتی اکسیدان‌های قوی هستند که موجب کاهش خطر ابتلا به بیماری‌ها و مشکلات قلبی و عروقی می‌شوند.

    به

    به نیز از دیگر میوه های فصل پاییز است. به از خانواده سیب و گلابی است و طعم آن گاهی ترش و گاهی شیرین است. از به شکل‌های مختلفی از جمله مربا، خورش و دمنوش استفاده می‌کنند. این میوه فصل پاییز منبعی غنی از ویتامین‌های A، B و C بوده و حاوی مواد معدنی مانند پتاسیم و فیبر، فسفر، آهن، روی و منیزیم است.

    میوه پاییزی به دارای خواص و فواید بسیاری است و همچنین ارزش غذایی بالایی داشته و از این رو برای کاهش وزن و لاغری گزینه مناسبی به حساب می‌آید. از جمله خواص به برای سلامتی می‌توان به مواردی از جمله نشاط‌ آور، تقویت‌کننده قلب، رفع و تسکین زخم معده، ضد سرطان، از بین برنده‌ی بوی بد دهان، بهبود هضم غذا، تنظیم فشار خون و درمان سرماخوردگی اشاره کرد.

    پرتقال

    پرتقال که از خانواده مرکبات است یکی دیگر از میوه های فصل پاییز محسوب می‌شود. پرتقال منبعی غنی و عالی از ویتامین C و پتاسیم است و به همین دلیل مصرف پرتقال می‌تواند موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شده و از بسیاری از بیماری‌ها پیشگیری و دوران نقاهت را کوتاه کند. این میوه فصل پاییز همچنین می‌تواند موجب تنظیم و تعادل فشار خون شود.

    لیمو شیرین

    از دیگر مرکبات که از میوه های فصل پاییز نیز به شمار می‌رود؛ می‌توان به لیمو شیرین اشاره کرد. لیمو شیرین نیز مانند سایر مرکبات منبعی غنی از ویتامین C است. لیمو شیرین نیز خواص و فواید بسیاری برای بدن دارد که از جمله این خواص می‌توان به مواردی مانند جلوگیری از کم آبی بدن، پیشگیری و درمان سرماخوردگی، جلوگیری و درمان سرطان، سلامت‌بخشی به پوست و مو، رفع مشکلات تنفسی، بالا بردن ایمنی بدن و درمان اختلالات ادراری اشاره کرد.

    گریپ فروت

    از دیگر میوه های فصل پاییز گریپ فروت است که این میوه فصل پاییز سرشار از ویتامین C بوده و می‌تواند ۷۵ درصد از ویتامین C روزانه مورد نیاز بدن را تامین کند. گریپ فروت دارای خواص آنتی اکسیدانی است و می‌تواند برای مقابله با رادیکال‌های آزاد تولید شده در بدن مفید باشد. گریپ فروت دارای پکتین بوده و به همین دلیل مانع بالا رفتن کلسترول بد خون می‌شود.

    سرویس خبری : علمی – تغذیه و سلامت 

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: تغذیهخواص میوهسلامتصنایع تبدیلی و تکمیلیعلمی - تغذیه و سلامتمیوهمیوه پاییزی
    پست قبلی

    تولید ۱۸ هزار تن گوشت قرمز در قزوین

    پست بعدی

    فواید مصرف خرما در فصل پاییز و زمستان

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۳, ۱۴۰۴
    0

    متخصصان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی گفتند سلول‌های مغزی که آنها شناسایی کرده‌اند و خاطرات وعده‌های غذایی را ایجاد می‌کنند، می‌توانند توضیح...

    بیشتر بخوانید
    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط بحران

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    توانمندی کم نظیر ایران در صنعت شکلات‌سازی

    نوشابه مضرتر است یا شکلات؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    ماجرای مسمومیت قهوه در فارس؛ جمع آوری نمونه قهوه‌های مشکوک

    آیا «پروتئین قهوه» یک بمب انرژی است؟

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    رئیس اتاق بازرگانی بوشهر: میز ملی خرما هر سال به یک استان واگذار شود

    فواید مصرف خرما در فصل پاییز و زمستان

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    گرانفروشی نان‌های بی کیفیت زیر سایه طرح هوشمندسازی/ واحدهای متخلف پلمب می‌شوند

    گرانفروشی نان‌های بی کیفیت زیر سایه طرح هوشمندسازی/ واحدهای متخلف پلمب می‌شوند

    خرداد ۴, ۱۴۰۴
    ۱۳۰ سازه آبخیزداری در بشاگرد هرمزگان آبگیری شد

    آبخیزداری در تمامی کشور موفقیت آمیز نیست

    خرداد ۲۰, ۱۴۰۴
    معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشاورزان برای استفاده از آبیاری نوین به جهاد کشاورزی مراجعه کنند

    تکمیل ۳ هزار سامانه نوین آبیاری در چهار سال گذشته

    تیر ۲, ۱۴۰۴
    ابهام در ماجرای گندم‌های آلوده و سکوت استاندارد

    چهار رقم جدید گندم و سورگوم معرفی شد

    خرداد ۴, ۱۴۰۴
    20 خاصیت جادویی زردچوبه!

    زردچوبه؛ ادویه‌ای طلایی برای کاهش التهاب و محافظت از قلب

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.