جمعه 7 مهر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رابطه تغذیه سالم و پیشگیری از کرونا

    خوراکی‌هایی که باعث شادی ما می‌شوند

    نامی نو در صنعت فرآوری عناب/ مربایی ارگانیک از دل ذرات شیرین عناب

    عناب برای چی خوبه؟

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    معاون رییس جمهور: مطالبه گندم‌کاران تا پایان مهرماه جاری پرداخت می‌شود

    معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور: اقتصاد روستا می‌تواند مشکل امنیت غذایی را حل کند

    دهمین روستا بازار استان کرمانشاه فعالیت خود را آغاز کرد

    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    ۲۴۸ طرح کشاورزی در حال بهره برداری در سیستان و بلوچستان

    اصلاح و نوسازی ۶۰۰ هزار هکتار از باغات کشور

    تولید محصولات دائمی باغی ١٢ میلیون تن برآورد شد

    جزیره شاد سن ایچ به باغ کتاب آمد

    جزیره شاد سن ایچ به باغ کتاب آمد

    ورود موفق گروه زر به صنعت دارو

    ورود موفق گروه زر به صنعت دارو

    قیمت رسمی گوشت اعلام شد

    علت توقف واردات گوشت قرمز اعلام شد

    داغ قیمت بر بازار گوشت/ گوشت مرغ در مسیر افزایش

    قیمت خرده فروشی کالاهای اساسی مشخص شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    خواص برگ بو؛ گیاهی که یک تنه سرما خوردگی و آنفلوانزا را حریف است

    برگ بو یا گیاه غار یکی از ادویه های بسیار خوش طعم بوده که برای درمان سرماخوردگی و آنفلوانزا موثر است.

    توسط صبا ژاله خاکی
    7 مهر 1399
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    خواص برگ بو؛ گیاهی که یک تنه سرما خوردگی و آنفلوانزا را حریف است
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    برگ بو در پخت غذا استفاده می‌شود و طعم بسیار لذیذی دارد. همچنین این گیاه به خاطر مواد غذایی بسیار مفیدی که برای سلامت جسم دارد، یکی از گیاهان مفید به شمار می‌رود.

    برگ بو سرشار از ویتامین آ، ویتامین سی، آنتی اکسیدان و بسیاری از عناصر مفید دیگر برای بدن است که در ادامه به فواید آن برای سلامت قلب، کاهش درد، جلوگیری از ریزش مو و حفاظت از پوست اشاره می‌شود.
    حفاظت از سلامت قلب با برگ بو
    برگ بو از جمله گیاهانی است که به حفاظت از قلب در برابر بیماری‌ها کمک می‌کند؛ این گیاه حاوی ترکیباتی مانند سالیسیلات هاست و مقادیر زیادی کافئیک اسید دارد که همه آن‌ها به تقویت سلامت قلب، عروق خونی و جلوگیری از سکته‌های قلبی ناگهانی کمک می‌کند.
    کاهش قند خون با برگ بو
    برگ بو در درمان دیابت نوع 2 مفید است؛ پژوهش‌های مختف نشان می‌دهد این گیاه از میزان قند خون و کلسترول و تری گلیسیرید‌ها می کاهد همچنین به خاطر آنتی اکسیدان‌هایی که دارد به تولید انسولین طبیعی کمک می‌کند.

    برگ بود درد را کاهش می دهد
    استفاده از برگ بو و روغن آن به کاهش انواع درد‌ها کمک می‌کند؛ این گیاه حاوی مواد ضد التهابی است و باعث درمان التهابات مفصلی و درد‌های رماتیسمی می شود.

    علاوه براین استعمال روغن برگ بو بر روی سر هنگام سردرد‌های خفیف و میگرنی به آرامش انسان و کاهش درد کمک می‌کند؛ چراکه این کار گردش خون را تسهیل می‌کند.
    مقابله با سرماخوردگی و آنفلونزا
    برگ بو حاوی مقادیر زیادی مواد آنتی باکتریال و ضدالتهابی است که به مقابله با بیماری‌های مسری و درمان انواع سرماخوردگی و آنفلوانزا کمک می‌کند.
    برگ بو چگونه زخم را التیام می بخشد؟
    برگ بو به خاطر آنکه دارای خاصیت ضد باکتریایی و ضد قارچی است باعث التیام زخم ها، کاهش درد نیش حشرات و درمان التهابات پوستی می‌شود.

    تاثیر برگ بو بر تقویت سلامت دستگاه گوارش
    برگ بو یکی از گیاهانی است که به تقویت سلامت دستگاه گوارش و درمان برخی اضطراب‌ها مانند احساس سوزش در معده و نفخ شکم کمک می‌کند و یبوست، ترش کردن معده و سوءهاضمه را کاهش می‌دهد.
    نقش برگ بود در پیشگیری از سرطان
    برگ بو حاوی مقادیری کافئیک اسید، کریستین و آنتی اکسیدان است که در پیشگیری از انواع سرطان‌ها و انتشار سلول‌های سرطانی کمک می‌کند.برگ مو از پوست حفاظت می کند
    برگو بو ویتامین‌ها و مواد معدنی مهمی دارد که به حفاظت از پوست، کاهش چین و چروک کمک می‌کند.
    درمان ریزش مو با برگ بو
    استفاده از آب حاصل از جوشیدن برگ بو شوره سر و ریزش مو را برطرف می کند و در از بین بردن شپش‌ها موثر است. علاوه براین برگ بو ریشه‌های مو را تقویت و به گزدش خون در سر کمک می‌کند.

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: باشگاه خبرنگاری جوان
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    صبا ژاله خاکی

    صبا ژاله خاکی

    مربوطه پست ها

    رابطه تغذیه سالم و پیشگیری از کرونا
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    خوراکی‌هایی که باعث شادی ما می‌شوند

    توسط هانیه سیفی مجد
    6 مهر 1402
    0

    نام دیگر سروتونین «هورمون شادی» است؛ یک ماده شیمیایی که نقش مهمی در تنظیم خلق و خوی ما دارد. سطوح...

    بیشتر بخوانید
    نامی نو در صنعت فرآوری عناب/ مربایی ارگانیک از دل ذرات شیرین عناب

    عناب برای چی خوبه؟

    6 مهر 1402
    شکر رکوددار گرانی در شهریورماه امسال شد+ جدول

    «سوکرالوز» سالم ترین جایگزین قند است

    5 مهر 1402
    هشدار محققان به افرادی که رژیم گیاه‌خواری دارند

    بدون اینکه ورزش کنید لاغر شوید

    5 مهر 1402

    پر بازدیدها

    رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق تهران: کرونا مانع صادرات صنایع غذایی ایران به همسایگان شد

    اولین محصول از گلخانه مدرن زنجان به روسیه صادر شد

    19 شهریور 1402
    اینجا بذر ثروت تولید می شود!

    تولید یک سوم بذر محصولات اساسی زراعی با همت شبکه تعاون روستایی

    14 شهریور 1402
    کرمانشاه همچنان پیشتاز تولید نخود کشور

    کرمانشاه همچنان پیشتاز تولید نخود کشور

    21 شهریور 1402
    اصلاح و نوسازی ۶۰۰ هزار هکتار از باغات کشور

    تولید محصولات دائمی باغی ١٢ میلیون تن برآورد شد

    6 مهر 1402
    سطح کشت کلزا در خراسان رضوی ۲ برابر افزایش یافت

    نرخ خرید تضمینی کلزا ۲ برابر قیمت گندم

    26 شهریور 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود