دوشنبه, آبان ۲۶, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    قیمت شیرخام به ۳۹ هزارتومان رسید/ قیمت شیرخام ۶۰ درصد گران شد

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    هشداردرباره عواقب عدم تخصیص ارز برای واردات برنج/ سرگردانی ۱۰ ماهه تجار

    ۲۰ هزار تن شیرخشک در انبارها موجود است

    پیش بینی صادرات ۷۲ هزارتن شیرخشک صنعتی در نیمه دوم سال

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    هر کیلوگرم خیار در کانال ۸۰ وگوجه فرنگی درکانال۷۰ هزار تومان قرار گرفت

    رسوب ۳۰ درصد کیوی تولیدی مازندران در سردخانه‌ها

    صادرات ۳۵ هزار تن کیوی ایرانی به ۲۳ کشور/ روسیه اولین مشتری

    قیمت شیرخام به ۳۹ هزارتومان رسید/ قیمت شیرخام ۶۰ درصد گران شد

    قیمت شیرخام به ۳۹ هزارتومان رسید/ قیمت شیرخام ۶۰ درصد گران شد

    واسطه‌ها، پاشنه آشیل بازار «گوشت قرمز» کرمانشاه

    پیگیری تخصیص ارز برای واردات گوشت

    نوعی سالاد پروتئینی که لاغرتان می کند

    نوعی سالاد پروتئینی که لاغرتان می کند

    غول ترسناک نوشابه برای سلامتی

    غول ترسناک نوشابه برای سلامتی

    منابع غذایی کلاژن را بشناسید

    منابع غذایی کلاژن را بشناسید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    حفظ و نجات درختان پسته با محصول ایران‌ساخت

    توسط هستی محمدمهدی پور
    شهریور ۲۴, ۱۴۰۴
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    استان سمنان میزبان باغ‌های مادری پسته، زردآلو، بادام و انگور می‌شود

    محلول آفت‌کش گیاهی تولیدشده توسط این شرکت دانش‌بنیان توانسته با دو برابر کردن تولید پسته کشاورزان دامغان، راهکاری نوآورانه برای مقابله با آفت‌های پسته ارائه دهد.

    یکی از مهم‌ترین مشکلات پسته‌کاران، آفت پسیل پسته است که موجب ریزش برگ‌ها، آسیب به تنه درختان و خسارت جدی به باغداران می‌شود. روش رایج مقابله با این آفت، استفاده از سموم شیمیایی است که نه‌تنها کیفیت محصول را کاهش می‌دهد و باقیمانده سمی در محصول بر جای می‌گذارد، بلکه سلامت انسان را نیز تهدید می‌کند.

    این شرکت دانش‌بنیان برای نخستین بار با بهره‌گیری از فناوری نانو، محلول آفت‌کش گیاهی زیست‌سازگار را تولید کرده است. این محصول که از ترکیبات اوکالیپتوس ساخته می‌شود، علاوه بر اثربخشی بالا بر درختان پسته، برای سایر محصولات باغی نیز کاربرد دارد.

    دو محصول کلیدی این شرکت دانش‌بنیان موفق به دریافت مجوزهای رسمی شدند. یکی از این محصولات به‌عنوان آفت‌کش گیاهی ویژه برای کنترل پسیل پسته با اثرگذاری تماسی عمل می‌کند و دیگر محصول نیز به‌عنوان آفت‌کش گیاهی قدرتمند برای مقابله با کنه تارتن دونقطه‌ای، توانسته خسارت این آفت بر محصولات صیفی‌جاتی مانند خیار و گوجه‌فرنگی را به میزان قابل‌توجهی کاهش دهد.

    محلول نانویی اول، در سطح ۱۰۰ هکتار از باغات پسته دامغان آزمایش شده و موفقیت چشمگیری در کاهش مصرف سموم شیمیایی و کنترل آفت پسیل پسته داشته است. استفاده از این محصول دانش‌بنیان موجب کاهش ۵۰ درصدی هزینه‌ها و افزایش دو برابری محصول شده است.

    این شرکت دانش‌بنیان با هدف تولید انواع آفت‌کش‌های گیاهی برای مقابله با باقی‌مانده‌های سمی ناشی از سموم شیمیایی، فعالیت خود را از سال ۱۳۹۶ آغاز کرده است. استفاده بی‌رویه از سموم شیمیایی طی سال‌های اخیر موجب بروز باقی‌مانده سمی و دوره کارنس در محصولات کشاورزی شده است؛ موضوعی که یکی از دلایل شیوع بیماری‌های مزمن و نقص ایمنی در انسان‌ها به شمار می‌رود.

    در مقابل، آفت‌کش‌های گیاهی این شرکت، نه باقی‌مانده سمی دارند و نه دوره کارنس و با حمله چندجانبه به آفات، مانع ایجاد مقاومت در آن‌ها می‌شوند. همین ویژگی‌ها باعث شده بسیاری از تولیدکنندگان محصولات صادراتی از مشتریان ثابت این مجموعه باشند.

    محصولات این شرکت تاکنون هزاران هکتار از زمین‌های کشاورزی را از آسیب سموم شیمیایی نجات داده‌اند و بهبود تنوع زیستی، افزایش عملکرد گیاه و القای مقاومت طبیعی به گیاه از جمله نتایج استفاده از این محصولات بوده است. سلامت کارگران کشاورزی در سراسر کشور نیز با استفاده از این آفت‌کش‌های زیست‌سازگار حفظ شده و امکان صادرات محصولات باغی و کشاورزی سالم به بازارهای جهانی فراهم آمده است.

    سرویس خبری: کشاورزی و باغبانی 

     

    منبع: ایسنا

    برچسب ها: بازاربخش کشاورزیپستهدرختان پستهصنایع تبدیلی و تکمیلیکشاورزی و باغبانی
    پست قبلی

    تورم کالاهای خوراکی چقدر است؟

    پست بعدی

    سقف قیمت ارزی حبوبات مشخص شد

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    جذب سالانه ۶۵ هزار تُن زیتون در واحدهای فرآوری قزوین
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    جذب سالانه ۶۵ هزار تُن زیتون در واحدهای فرآوری قزوین

    توسط مطهره پورزمانی
    آبان ۲۵, ۱۴۰۴
    0

    سید ابرادات مصلایی، در بازدید از کارخانجات روغن‌کشی شرکت‌های قزل‌دشت طارم، تات سبز و خوشه‌های ناب طارم، روند فرآوری و...

    بیشتر بخوانید
    طلای سرخ» راهبردی برای عبور از خشکسالی در سمنان؛ دولت حمایت می‌کند

    طلای سرخ» راهبردی برای عبور از خشکسالی در سمنان؛ دولت حمایت می‌کند

    آبان ۲۵, ۱۴۰۴
    ایجاد صنایع تبدیلی و برندسازی برای انار کوهدشت ضروری است

    پیش‌بینی برداشت ۲۰ هزار تن انار در کردستان‌ طی امسال

    آبان ۲۵, ۱۴۰۴
    بیش از ۱۱۰۰ هکتار به مساحت گلخانه‌های کشور افزوده شد

    بیش از ۱۱۰۰ هکتار به مساحت گلخانه‌های کشور افزوده شد

    آبان ۲۵, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    سقف قیمت ارزی حبوبات مشخص شد

    پر بازدیدها

    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    پایان خرید تضمینی برگ سبز چای/ نزدیک‌به ۹۸ هزار تن برگ سبز چای خریداری شد

    آبان ۵, ۱۴۰۴
    ممنوعیت واردات برنج در فصل برداشت رفع شد

    قیمت برنج به زودی کاهش می‌یابد

    مهر ۲۹, ۱۴۰۴
    جزئیات بیمه فراگیر گندم تشریح شد

    جزئیات بیمه فراگیر گندم تشریح شد

    مهر ۲۹, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    قیمت هر شانه تخم مرغ فله اعلام شد؛ گران‌تر از این رقم نخرید

    آبان ۱۴, ۱۴۰۴
    زنان ایرانی گوی سبقت را در تولید محصولات غذایی سالم از مردان ربودند

    زیرساخت‌های کشاورزی زمینه‌ساز توسعه پایدار است

    آبان ۱۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.