جمعه, آبان ۱۶, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    عزم جدی جهادکشاورزی بهشهر در برخورد با تغییر کاربری‌ اراضی کشاورزی

    عزم جدی جهادکشاورزی بهشهر در برخورد با تغییر کاربری‌ اراضی کشاورزی

    جشنواره ملی ماهیان زینتی؛ اصفهان در مسیر شکوفایی آبزی‌پروری تزئینی

    جشنواره ملی ماهیان زینتی؛ اصفهان در مسیر شکوفایی آبزی‌پروری تزئینی

    زنان ایرانی گوی سبقت را در تولید محصولات غذایی سالم از مردان ربودند

    زیرساخت‌های کشاورزی زمینه‌ساز توسعه پایدار است

    توزیع ماکارونی به روال گذشته بازگشت/ تکذیب افزایش نرخ روغن آفتابگردان

    چرا گوشت مرغ و تخم‌مرغ با قیمت مصوب عرضه نمی‌شوند؟ +جدول قیمت کالاها

    خوزستان عاری از آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان است

    آغاز پایش منابع آبی برای مقابله با آنفلوآنزای پرندگان در شیروان

    صادرات یک میلیارد دلاری محصولات صنعتی و کشاورزی زنجان هدف‌گذاری شد

    صادرات یک میلیارد دلاری محصولات صنعتی و کشاورزی زنجان هدف‌گذاری شد

    چهار طرح عمرانی و اقتصادی در کردستان با حضور رییس جمهور بهره برداری شد

    چهار طرح عمرانی و اقتصادی در کردستان با حضور رییس جمهور بهره برداری شد

    کدام میوه‌ها خون‌ساز هستند؟

    میوه‌هایی که می‌توانند کبد را چرب کنند و دیگر نکات مهم تغذیه‌ای

    نگرانی از طغیان آفت سوسک سیاه در مزارع گندم خراسان شمالی

    نگرانی از طغیان آفت سوسک سیاه در مزارع گندم خراسان شمالی

    فواید پیاز خام؛ از بهبود سلامت جنسی تا سلامت قلب

    چرا پیاز اشکتان را درمی‌آورد و چطور جلویش را بگیرید؟

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    جو دو سر صبحانه رژیمی یا بمب کالری؟

    توسط هانیه سیفی مجد
    آذر ۲۹, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    فواید بی نظیر جو دوسر در رژیم غذایی کودکان

    جو دوسر به طور گسترده یک گزینه صبحانه سالم، غنی از فیبر، کربوهیدرات‌های پیچیده، پروتئین و مواد معدنی مانند منیزیم، فسفر، آهن و روی است. با این حال، برخی از اشتباهات هنگام آماده‌سازی آن،‌ می‌تواند این وعده غذایی مغذی را به یک بمب کالری تبدیل کند!

    جو دوسر یا یولاف یکی از بهترین و کامل‌ترین انواع غلات است که منبع بزرگی از ویتامین‌ها و موادمعدنی، فیبر و آنتی‌اکسیدان‌ها محسوب می‌شود. این ماده که بیشتر به صورت پرک یا بلغور عرضه می‌شود،‌ فواید زیادی برای سلامتی و کمک به درمان بیماری‌ها دارد.

    تفاوت جو دوسر با جو معمولی

    جو دوسر با جو معمولی تفاوت دارد. جو به عنوان یکی از مهم‌ترین غلات و منابع غذایی در جهان شناخته می‌شود که معمولاً به صورت دانه‌های کامل یا آرد و فرآورده‌های آن مانند نان، غلات و مواد دیگر مصرف می‌شود. این ماده از لحاظ ترکیبات غذایی غنی از کربوهیدرات است. همچنین معمولاً به عنوان یک منبع اصلی انرژی در رژیم غذایی افراد مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    به دلیل تفاوت در ترکیبات، اثرات این مواد غذایی بر سلامتی نیز متفاوت است. جو می‌تواند به کاهش خطر برخی بیماری‌های قلبی عروقی کمک کند. اما جودوسر برای تقویت عضلات و سلامتی استفاده می‌شود.

    بر اساس مقاله‌ای که توسط CHIP منتشر شده، دلایل اصلی ناسالم شدن بلغور جو دوسر عبارتند از: استفاده از محصولات آماده، وعده‌های بزرگ، چاشنی‌های پرکالری و کمبود پروتئین.

    اشتباهات رایج
    محصولات آماده: یکی از بزرگ‌ترین اشتباهات هنگام مصرف بلغور جو دوسر، انتخاب محصولات آماده‌ای است که اغلب حاوی قندهای افزوده و مواد نگهدارنده هستند. این افزودنی‌ها نه تنها فواید سلامتی را کاهش می‌دهند، بلکه بر احساس سیری تأثیر منفی گذاشته و باعث گرسنگی زودتر می‌شوند.

    وعده‌های بزرگ: تخمین بیش از حد اندازه سهم، یکی دیگر از خطاهای رایج است. معمولاً یک وعده ۴۰ تا ۵۰ گرم بلغور جو دوسر کافی است. وعده‌های بزرگتر می‌تواند منجر به دریافت بیش از حد کالری و احساس ناخوشایند سیری شود.

    چاشنی‌های پرکالری: با اینکه چاشنی‌ها می‌توانند طعم و ارزش غذایی بلغور جو دوسر را بهبود بخشند، افراط کردن در آن آسان است. میوه‌های تازه مانند برش‌های سیب یا انواع توت‌ها انتخاب‌های بسیار خوبی‌اند. همچنین ویتامین و فیبر را بدون افزودن کالری زیادی فراهم می‌کنند. اما باید از میوه‌های خشک و آجیل کم استفاده کرد. بیش از یک مشت آجیل یا چند تکه میوه خشک می‌تواند محتوای کالری را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.

    افزودنی‌های سالم
    افزودن پروتئین: گنجاندن پروتئین در بلغور جو دوسر می‌تواند به مدت طولانی‌تری شما را سیر نگه دارد. همچنین از ولع جلوگیری کند. اضافه کردن یک قاشق کره بادام زمینی، یک قاشق پودر پروتئین یا مقداری ماست یونانی می‌تواند تفاوت قابل توجهی ایجاد کند.

    پایه مایع: آماده کردن بلغور جو دوسر با آب به جای شیر می‌تواند باعث ذخیره کالری شود. اما ممکن است تا مدت‌ها شما را سیر نگه ندارد. استفاده از شیر یا جایگزین‌های گیاهی مانند جو دوسر، نارگیل یا شیر بادام نیز می‌تواند مواد مغذی بیشتری برای وعده غذایی فراهم کند و شما را برای مدت طولانی‌تری سیر نگه دارد.
    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع:سلامت نیوز

    برچسب ها: تغذیهجو دوسررژیم غذاییصبحانه
    پست قبلی

    بازار کالاهای اساسی در مدار گرانی+ جدول

    پست بعدی

    تولید ۲۸۳ هزارتن هندوانه برای شب یلدا/ هندوانه شب یلدا تامین است

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    کدام میوه‌ها خون‌ساز هستند؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    میوه‌هایی که می‌توانند کبد را چرب کنند و دیگر نکات مهم تغذیه‌ای

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۱۵, ۱۴۰۴
    0

    یکی از نکات مهمی که باید به آن توجه کرد، وجود فروکتوز در بسیاری از میوه‌هاست. مصرف زیاد فروکتوز می‌تواند...

    بیشتر بخوانید
    فواید پیاز خام؛ از بهبود سلامت جنسی تا سلامت قلب

    چرا پیاز اشکتان را درمی‌آورد و چطور جلویش را بگیرید؟

    آبان ۱۵, ۱۴۰۴
    شیر جو دوسر یا شیر گاو؛ کدام سالم‌تر است؟

    شیر جو دوسر یا شیر گاو؛ کدام سالم‌تر است؟

    آبان ۱۵, ۱۴۰۴
    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    تأثیر مصرف پسته در شب بر میکروبیوم روده در مبتلایان پیش‌دیابت

    آبان ۱۵, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    برای تقویت سیستم ایمنی بدن هندوانه بخورید

    تولید ۲۸۳ هزارتن هندوانه برای شب یلدا/ هندوانه شب یلدا تامین است

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    تولید چای به ۲۴ هزارتن می‌رسد

    مهر ۲۱, ۱۴۰۴
    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    قیمت هرکیلو شکر برای مصرف کننده به ۵۹ هزارتومان رسید

    آبان ۷, ۱۴۰۴
    پرداخت تسهیلات کم‌بهره به چای‌کاران آغاز شد

    پرداخت تسهیلات کم‌بهره به چای‌کاران آغاز شد

    آبان ۱۱, ۱۴۰۴
    قیمت ماءالشعیر و مالت ۵۰ درصد افزایش یافت

    آیا ماءالشعیر بدون الکل برای کبد چرب مضر است؟

    مهر ۲۲, ۱۴۰۴
    کشف ۴ تن تخم مرغ خارج از شبکه توزیع در میامی؛ یک نفر دستگیر شد

    کشف ۴ تن تخم مرغ خارج از شبکه توزیع در میامی؛ یک نفر دستگیر شد

    مهر ۱۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.