چهارشنبه, تیر ۲۵, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    خرید حمایتی مرغ به ۳۰ هزارتن رسید

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    آیا عرضه و تقاضا دلیل اصلی قیمت‌گذاری برنج هستند؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    قیمت روغن ۲۵ درصد افزایش یافت

    صادرات 630 میلیون دلاری لبنیات در سال جاری

    گرانی لبنیات؛ یک بام و دوهوای تولیدکنندگان لبنی در کشور

    ۷ راه برای درمان پرخوری

    تغذیه ناسالم و تحمیل ۱۸ میلیارد دلار هزینه واردات به کشور

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    ممنوعیت صادرات حبوبات ابلاغ شد

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    جدیدترین قیمت گوشت گوسفندی در بازار؛ ماهیچه کیلویی چند شد؟ | جدول قیمت ها

    بر اساس داده‌های به‌دست‌آمده، بازار گوشت قرمز امروز شنبه کار خود را بدون تنش آغاز کرده و تغییری در نمودار قیمت این محصول دیده نمی‌شود.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    شهریور ۳, ۱۴۰۳
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    قیمت گوشت قرمز امروز ۳ شهریور ۱۴۰۳ در اولین روز هفته اعلام شد.

    ماهیچه گوسفندی یکی از لذیذترین نوع گوشت قرمز، به ازای هر کیلوگرم در فروشگاه‌های زنجیره‌ای سطح کشور ۶۹۹ هزار تومان و فیله گوسفندی با نرخ ۹۸۰ هزار تومان خریدوفروش می‌شود.

    گوشت خورشتی بدون استخوان و چربی در سطح بازار ۶۳۵ هزار تومان و شقه گوسفندی را متقاضیان به میزان مصرفی خود به ازای هر کیلوگرم ۷۱۹ هزار تومان معامله می‌شود.

    راسته مغز گوسفند سنگسر و شهمیرزاد با قیمت معقول ۶۳۵ هزار تومان و گردن گوسفندی ۶۹۰ هزار تومان به ازای هر کیلوگرم توزیع می‌شود.

    دنبه گوسفندی مورد استفاده برای روغن حیوانی در سطح کشور ۱۸۱ هزار تومان و قلوه‌گاه گوسفند سنگسر و شهمیرزاد ۱۹۳ هزار تومان ارزش‌گذاری شده است.چند

    استیک گوشت ۹۵ درصد از پرطرفدارترین موارد مورد توجه مشتریان در رستوران‌ها به ازای هر کیلوگرم ۲۳۶ هزار تومان و قلوه‌گاه پاک شده گوسفندی ۵۰۰ هزار تومان مبادله می‌شود.

    کاهش مصرف سالیانه گوشت قرمز

    بر اساس آمار منتشر شده میزان مصرف سالانه گوشت قرمز به‌رغم روند کاهش این محصول بی‌رونق‌تر از قبل شده است.

    مسعود رسولی، دبیر انجمن صنعت گوشت و مواد پروتئینی، درباره نوسانات قیمت گوشت بیان کرد: قیمت گوشت در یک ماه اخیر مقداری کاهشی بوده است و قیمت مصوب دولتی گوشت از اسفند ۱۴۰۱ تغییری نکرده است. گوشت آزاد کاهش قیمت داشتیم و مخصوصا گوشت گوساله کاهشی بوده است. لاشه گوساله به ۴۵۰ هزار تومان رسیده بود که الان ۳۵۰ هزار تومان رسیده است. گوشت گوسفندی لاشه هم ۶۰۰ تومان شده است. البته توجه کنید که این قیمت‌ها متعلق به گوشت عمده است.

    قیمت و میزان مصرف گوشت در دو سال اخیر باعث کاهش مصرف و تعجب مصرف‌کنندگان شده است. اگرچه واردات اخیر گوشت مقداری بازار را ثابت نگه داشته اما کماکان گوشت قیمت قابل توجهی دارد. میزان مصرف گوشت در ایران نیز در سال گذشته کاهشی بود اما با افزایش واردات، میزان مصرف به حالت قبل بازگشته است.

    رسولی اظهار کرد: قیمت گوشت در یک ماه اخیر مقداری کاهشی بوده است و قیمت مصوب دولتی گوشت از اسفند ۱۴۰۱ تغییری نکرده است. گوشت آزاد کاهش قیمت داشتیم و مخصوصا گوشت گوساله کاهشی بوده است. لاشه گوساله به ۴۵۰ هزار تومان رسیده بود که الان ۳۵۰ هزار تومان شده است. گوشت گوسفندی لاشه هم ۶۰۰ تومان شده است. البته توجه کنید که این قیمت‌ها متعلق به گوشت عمده است.گوشت بدون استخوان در قصابی قطعاً با این قیمت‌ها تفاوت دارد. راسته و قلوه گاه و گوسفندی هم متفاوت است. جزئیات قیمت گوشت باید مشخص شود. ما وقتی می‌گوییم قیمت کاهش یا افزایش یافته، منظور قیمت گوشت لاشه عمده است.

    وی درباره افزایش قیمت گوشت در یک ماه پیش رو بیان کرد: به نظرمن قیمت گوساله در ماه پیش رو کاهشی باشد چون واردات زیاد شده است. گوشت گوسفند هم افزایش خیلی جدی نخواهد داشت. در نیمه دوم سال مصرف گوسفندی بیشتر می‌شود و بره‌ها هم تا مهرماه هستند اما با این وجود ثبات نسبی وجود دارد. البته افزایش قیمت بستگی به کشش بازار دارد.

    سرویس خبری : اقتصاد و بازار 

    منبع: همشهری
    برچسب ها: اقتصاد و بازاربازارصنایع تبدیلی و تکمیلیقیمتقیمت گوشتگوشتگوشت گوسفندیماهیچه
    پست قبلی

    تولید برنج بدون استفاده از سم در سطح ۵ هزار هکتار اجرا شد

    پست بعدی

    تورم تولید کشاورزی و دامداری سنتی اعلام شد

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان
    اخبار اقتصاد و بازار

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    0

    سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران، قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد به دو صورت بسته‌بندی...

    بیشتر بخوانید
    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    خرید حمایتی مرغ به ۳۰ هزارتن رسید

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    یک مقام مسئول: توجه کامل به امنیت غذایی، برنامه جدید وزارت جهاد کشاورزی است

    تورم تولید کشاورزی و دامداری سنتی اعلام شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    افزایش ۲۰۰ درصدی نرخ خرید تضمینی چای در دولت تدبیر و امید

    واردات چای سیاه با شماره تعرفه جدید آغاز شد

    تیر ۷, ۱۴۰۴
    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    توزیع مستمر نهاده‌های دامی عامل اصلی تولید مطلوب محصولات پروتئینی

    توزیع مستمر نهاده‌های دامی عامل اصلی تولید مطلوب محصولات پروتئینی

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    نانوایی‌های سنتی و صنعتی در حال تامین نان مردم؛ کمبود نان نداریم

    خرداد ۲۷, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم‌مرغ بدون وقفه ادامه دارد / در صورت بروز شرایط خاص در کشور تمهیدات لازم را اندیشیده ایم

    تیر ۹, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.