سه شنبه, تیر ۱۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    کالا‌های اساسی باید با کمترین قیمت به دست مصرف کننده برسد

    نوری قزلجه: رصد مداوم اقلام ‌پُرمصرف در بازار ضروری است

    تمدید ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری در ۲۰۲۱

    رشد ۱۷ درصدی تولید خاویار ایران

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    مجوز خرید حمایتی ۳۰ هزار تن تخم‌مرغ صادر شد

    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    تنظیم تعرفه ها راهکار مناسب برای کنترل بازار غذایی کشور

    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    خرید حدود ۷۷ هزار تن برگ سبز از چایکاران کشور

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم به ۴ میلیون و ۸۲۰ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    بازار برنج به زودی متعادل می‌شود

    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    توقفی در واردات گوشت نداشتیم/ ذخایر گوشت منجمد مطلوب است

    افزایش ۸۶ درصدی راندمان پرورش بادمجان با نانوعصاره گیاهی

    افزایش ۸۶ درصدی راندمان پرورش بادمجان با نانوعصاره گیاهی

    تولید ارقام جدید ذرت برای سال آینده

    شتاب تابستانه در مزارع فارس/ کشت ذرت علوفه‌ای در ۷۵ هزار هکتار کلید خورد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    ت کاهش تولید و صادرات زعفران در سال جاری، خشکسالی است

    رییس اتحادیه صادرکنندگان زعفران کشور، علت اصلی کاهش ۵۷ درصدی صادرات این محصول را نداشتن کد ریجستری صادرکنندگان و تجار عنوان کرد و گفت: طی ۱۰ ماهه امسال ۲۲۶ تن محصول زعفران به کشورهای هدف صادر شده است.

    توسط آتنا نوریانی
    بهمن ۲۶, ۱۴۰۰
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    میزان خرید حمایتی زعفران در خراسان رضوی صفر است

    درباره انتشار اخباری مبنی بر کاهش ۶۳ درصدی صادرات زعفران ایرانی در دی ماه سال ۱۴۰۰، افزود: آمارهای سال ۱۴۰۰ وزارت جهاد کشاورزی نشان می دهد که تولید زعفران به دلیل خشکسالی و محدودیت منابع آبی بین ۳۰ تا ۶۰ درصد به‌طور متغیر کاهش داشته است.

    رییس اتحادیه صادرکنندگان زعفران کشور تصریح کرد: براساس آمارهای موجود در مجمموع صادرات زعفران در ۱۰ ماهه سال ۱۴۰۰ نسبت به مدت مشابه سال ۹۹ حدود ۱۵.۷ درصد کاهش نشان می دهد.

    وی اظهارداشت: برآوردهای حاکی از آن است که در یک ماهه دی ماه سال ۱۴۰۰ نسبت به دی ماه سال ۱۳۹۹ نزدیک ۵۷ درصد کاهش داشته و این رقم ۶۳ درصد نیست.

    میری گفت: طبق آمارها  در سال ۱۳۹۹ بین ۴۵۰ تا ۵۰۰ تن زعفران در سطح ۱۲۶ هزار هکتار تولید شد که از این میزان حدود ۳۲۵ تن به کشورهای هدف صادر شد.

    نداشتن کد ریجستری تجار، علت اصلی کاهش صادرات زعفران

    نایب رییس شورای ملی زعفران  با بیان اینکه اکنون بخش عمده زعفران ایران به کشور چین صادر می شود، گفت: آذرماه امسال کشور چین به سازمان توسعه تجارت اعلام کرد که همه صادرکنندگان باید کد ریجستری داشته باشند مثل امریکا که تجار ایرانی کد داشتند، اما اکنون با محدودیتی که با کد رجیستری تجار ایجاد کرده اند صادرات به چین با مشکل روبه‌رو شده است، اما صادرات به دیگر کشورهای جهان ادامه دارد.

    میری اضافه کرد: ۶۰ تاجر در کشور در بخش زعفران فعالند که از این تعداد برای ۱۱ نفر که بدهی ارزی و مالیاتی نداشته اند کد ریجستری دریافت کرده ایم، اما بقیه صادرکننگان کد ریجستری طبق قوانین کشور چین ندارند.

    افزایش میزان قاچاق زعفران به افغانستان و کشورهای عربی

    رییس اتحادیه فروشندگان زعفران گفت: همچنین اکنون کشورهایی مانند چین و هندوستان تعرفه های صادراتی  ۳۸ درصدی برای ورود این محصول برای ایران در نظر گرفته اند که برای تجار ایرانی صرفه اقتصادی ندارد، در عین حال میزان قاچاق زعفران به افغانستان و کشورهای عربی افزایش یافته است زیرا برخی کشورها همانند افغانستان بابت صادرات زعفران به هندوستان تعرفه ای پرداخت نمی کنند.

    وی اظهار داشت: بنابراین صادرات این محصول با تعرفه های بالا برای تجار ایرانی که بابت برگشت ارز به کشور نیز دچار  مشکلاتی  هستند به‌صرفه نیست، زیرا تاجر ما باید بابت برگشت ارز به کشور هزینه ای بین یک تا ۲ درصد بپردازد و پس از ورود نیز ارز را توسط بانک مرکزی با هزینه ۲ تا ۲.۵ درصد در سامانه  ارز نیمایی تبدیل کند.

    میری افزود: به نظر می رسد برای صادرات زعفران بهتر است دولت راهکاری بیندیشد تا ارز برگشتی به کشور به شکل توافقی و خارج از سامانه نیمایی در مبادله با واردکنندگان کالا یا بازار آزاد تبدیل شود.

    وی تصریح کرد: وجود سیستم ارزی کشور ما باعث شده قاچاق زعفران به وفور صورت گیرد به طوریکه بخشی از زعفران به شکل قاچاق وارد افغانستان شده و به دلیل نداشتن تعرفه با هندوشتان یا چین این محصول با قیمت مناسب وارد این کشورها می شود.

    نرخ خرید هر کیلو زعفران بین ۱۹ تا ۳۶ میلیون تومان

    نایب رییس شورای ملی زعفران درباره قیمت زعفران از تولیدکنندگان گفت: اکنون هر کیلوگرم زعفران با قیمت بین ۱۹ تا ۳۶ میلیون تومان برحسب کیفیت و درجه بندی از تولیدکنندگان خریداری می شود که در بازار عمده فروشی با نیم تا یک درصد سود به دست شرکت های بسته‌بندی می رسد، اما در شرکت های بسته بندی به جای سود ۱۲ درصدی، سودهای کلان بین ۲۰ تا ۳۰ درصدی در نظر گرفته می شود که باعث گران شدن قیمت این محصول در بازار می شود.

    به گفته وی، پیش از این قیمت هر کیلوگرم زعفران در بازار به ۴۵ میلیون تومان نیز رسید اما اکنون به طور مجدد این نرخ به کمتر از ۴۰ میلیون تومان افت داشته است.

    میری با اشاره به اینکه پیاز زعفران تا هفت سال قابل برداشت محصول را دارد، افزود: دوره کاشت زعفران هر ساله از خرداد تا مهرماه و دوره برداشت از ۲۵ مهرماه تا پایان آذرماه انجام می شود که با توجه به غرقابی بودن این گیاه، نیازمند منابع آبی در استان های کم باران هستیم.

    محصول زعفران سالیانه در ۲۳ استان کشور تولید می شود که بیشترین میزان تولید زعفران ایران مربوط به استان‌های خراسان رضوی و جنوبی است.

    سرویس خبری:اقتصاد وبازار

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: اقتصاد و بازارصادراتصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذایی
    پست قبلی

    نوشیدنی سبز زردچوبه؛ صبحانه ای کامل برای سیستم ایمنی انسان

    پست بعدی

    کشاورزان گیلان به شخم زمستانه اهتمام داشته باشند

    آتنا نوریانی

    مربوطه پست ها

    کالا‌های اساسی باید با کمترین قیمت به دست مصرف کننده برسد
    اخبار اقتصاد و بازار

    نوری قزلجه: رصد مداوم اقلام ‌پُرمصرف در بازار ضروری است

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    0

    غلامرضا نوری قزلجه روز سه شنبه در جلسه ستاد هماهنگی امنیت غذایی افزود: اخلال در امنیت غذایی کشور و ایجاد...

    بیشتر بخوانید
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    مجوز خرید حمایتی ۳۰ هزار تن تخم‌مرغ صادر شد

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    تنظیم تعرفه ها راهکار مناسب برای کنترل بازار غذایی کشور

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    بازار برنج به زودی متعادل می‌شود

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ثروتمندان پارسال 17 برابر کم درآمدها برنج ایرانی مصرف کردند

    کشاورزان گیلان به شخم زمستانه اهتمام داشته باشند

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    تنظیم تعرفه ها راهکار مناسب برای کنترل بازار غذایی کشور

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    مجوز خرید حمایتی ۳۰ هزار تن تخم‌مرغ صادر شد

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    نوشیدن کدام چای به حفظ وزن ایده‌آل کمک می‌کند؟

    آغاز ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر

    تیر ۴, ۱۴۰۴
    تمدید ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری در ۲۰۲۱

    رشد ۱۷ درصدی تولید خاویار ایران

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.