سه شنبه, آبان ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    تصویب طرح کنترل کیفیت محصولات کشاورزی و فرآورده‌های غذایی در میادین تره‌بار شهرداری تهران/ ممنوعیت ورود ۲۴ محصول به میادین تا رفع ایرادات

    تصویب طرح کنترل کیفیت محصولات کشاورزی و فرآورده‌های غذایی در میادین تره‌بار شهرداری تهران/ ممنوعیت ورود ۲۴ محصول به میادین تا رفع ایرادات

    ماجرای کمبود مجدد شیرخشک نوزاد چیست؟

    تب برفکی و کمبود نهاده‌ها تولید و صادرات شیر خشک را تهدید می‌کند؟

    بازار جهانی «طلای مایع» میراث کهن ایران در اختیار ترکیه است

    بازار جهانی «طلای مایع» میراث کهن ایران در اختیار ترکیه است

    ۱۰ سبزی شگفت انگیز برای کنترل‌ قند خون در دیابت

    ۱۰ سبزی شگفت انگیز برای کنترل‌ قند خون در دیابت

    طلای سرخ» راهبردی برای عبور از خشکسالی در سمنان؛ دولت حمایت می‌کند

    بازار داغ معاملات زعفران در بورس کالای ایران

    ۴۰۰ هزار تن تولید گیاهان دارویی کشور و بلای خام‌فروشی

    ۴۰۰ هزار تن تولید گیاهان دارویی کشور و بلای خام‌فروشی

    ایران بزرگترین تولیدکننده گل محمدی، بدون سهمی در بازار جهانی

    ایران بزرگترین تولیدکننده گل محمدی، بدون سهمی در بازار جهانی

    فست فود، غذایی لذیذ اما خطرناک!

    فست فود، غذایی لذیذ اما خطرناک!

    صادرات ۳.۵ تن خاویار ایران به ۳۰ کشور دنیا/ قطر اولین مشتری

    صادرات ۳.۵ تن خاویار ایران به ۳۰ کشور دنیا/ قطر اولین مشتری

    کاهش ۱۰ درصدی سبوس‌گیری آرد سنگک در همدان

    کاهش ۱۰ درصدی سبوس‌گیری آرد سنگک در همدان

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    تولید گوشت مصنوعی از باقلا و نخود با ۹۰ درصد پروتئین خالص در کشور

    یکی از شرکت‌های فناور با استفاده از ایزوله‌های پروتئینی دو گیاه، موفق به تولید گوشت گیاهی حاوی ۸۵ تا ۹۰ درصد پروتئین شدند که شباهت زیادی در طعم و بو با بافت گوشت حیوانی دارد و به گفته آنها این گوشت به‌زودی وارد بازار می‌شود.

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۱۴, ۱۴۰۳
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    تولید گوشت مصنوعی از باقلا و نخود با ۹۰ درصد پروتئین خالص در کشور

    صادق شجاعی، مدیر عامل این شرکت فناور در گفت‌وگو  یکی از موضوعات مطرح در کشور را موضوع امنیت غذایی دانست و گفت: مفهوم امنیت غذایی به دسترسی افراد به غذای سالم و به مقدار کافی تعبیر می‌شود و این موضوعی است که در همه اسناد بالادستی، سند امنیت غذایی ۱۴۱۰ و نقشه جامع علمی کشور وارد شده است.

    وی یکی از راهکارهای تحقق امنیت غذایی را تولید گوشت‌های مصنوعی عنوان کرد و یادآور شد: این نوع گوشت‌ها می‌تواند بر پایه سلول، گیاهان و یا قارچ‌ها باشد و در دنیا نیز تولید این نوع گوشت‌ها در این ۳ محور تمرکز شده است، به گونه‌ای که شاهدیم دنیا به سمتی حرکتی می‌کند که دیگر نیازی به کشتن حیوانات نیست؛ چرا که این توانمندی حاصل شده که سلول حیوانات به بافت گوشت تبدیل می‌شود.

    شجاعی ادامه داد: برای این منظور سلول حیوانات در شرایط آزمایشگاهی پرورش داده می‌شود و این امر موجب شده که در کاهش مصرف آب، کاهش انتشار آلودگی و کشتار حیوانات مؤثر شود.

    مجری طرح با بیان اینکه این روش مزایای دیگری همچون کاهش هزینه‌ را در پی دارد، اظهار کرد: طبق آمارها تا سال ۲۰۵۰ جمعیت جهان به ۹ میلیارد نفر بالغ می‌شود و این سطح از اراضی زیر کشت جهانی، جوابگوی نیازهای غذایی این تعداد جمعیت نخواهد بود و نیاز داریم تا سال ۲۰۵۰ تولید مواد غذایی را تا دو برابر افزایش دهیم. در این صورت اگر قیمت موادغذایی افزایش یابد، ناامنی غذایی را داریم، ضمن آنکه افزایش فاصله میان اغنیا و فقرا را نیز ایجاد می‌کند.

    این محقق اضافه کرد: با توجه به اینکه به دلیل استفاده ناآگاهانه از اراضی کشاورزی، چرای بیش از حد دام و ساخت‌وسازها، زمین‌های کشاورزی درحال تخریب هستند و از سوی دیگر شاهد تغییر اقلیم در کشور  و تغییر و جابه‌جایی فصول مانند بهار زود رس و زمستان زود رس هستیم و این عوامل دست به دست هم داده تا در آینده شرایط نامساعدی برای کشت گیاهان ایجاد شود. این امر بر افزایش قیمت گوشت نیز اثرگذار است، همانگونه که در حال حاضر تهیه گوشت در کشور و در سایر کشورها هزینه‌های بالایی می‌طلبد و برای بسیاری اقشار پایین تهیه گوشت برایشان دشوار شده است.

    مدیر عامل این شرکت فناور یکی از راهکارهای رفع این چالش را تولید گوشت‌های آزمایشگاهی ذکر کرد و یادآور شد: در شرایط آزمایشگاهی می‌توان گوشتی را تولید کرد که دقیقا بافت، طعم و بوی بافت گوشت حیوانی را دارد. تولید گوشت به این شیوه مزایای زیادی را در پی دارد، از جمله آنکه دارای کلسترول پایین و چربی پایین‌تری است، ضمن آنکه افرادی که از این نوع گوشت‌های مصنوعی مصرف می‌کنند، همان میزان پروتئینی را دریافت می‌کنند که از گوشت حیوانی دریافت کرده‌اند.

    وی اضافه کرد: علاوه بر اینها در گوشت گیاهی امکان تولید شخصی‌سازی نیز وجود دارد، به این معنا که برای افراد مختلفی که به بیماری‌های متفاوتی مبتلا هستند، می‌توان بر اساس نیاز آنها، گوشت گیاهی در قالب سوسیس، ناگت و همبرگر تولید کرد.

    به گفته این فناور، در امارات شرکت بزرگی برای تولید این نوع گوشت‌های گیاهی ایجاد شده که از پادشاه این کشور مشوق بزرگی دریافت کرده است، به این دلیل که این شرکت توانسته است فرهنگ گیاه‌خواری را ترویج دهد، ضمن آنکه هواپیمایی این شرکت بر اساس این نوع گوشت ۴۶ نوع غذا به منوی خود اضافه کرده است.

    وی قیمت پایین‌تر نسبت به گوشت‌های حیوانی را از دیگر مزایای این طرح عنوان کرد و یادآور شد: هزینه گوشت گیاهی یک سوم تولید گوشت حیوانی را دارد. در دنیا شرکت‌های بزرگی در تولید گوشت گیاهی فعال شده‌اند که مجوزهای سازمان غذا و داروی امریکا را دریافت کرده‌اند و دارای رنگ،‌ بو و بافت گوشت حیوانی هستند؛ یکی از این شرکت‌های بزرگ متعلق به کشور امریکا ماهانه حدود ۴ میلیون دلار فروش برگر دارد و رکورددار فروش برگر گیاهی در دنیا است و بسیاری از شرکت‌های بزرگ دنیا مانند مک دونالد به سمت بهره‌گیری از گوشت گیاهی در حرکت هستند.

    شجاعی، تولید گوشت گیاهی در این شرکت را بر اساس ایزوله‌های پروتئینی خالص‌سازی از گیاهان مختلفی همچون سویا، باقلا، نخود، جوی دو سر و ماش دانست که این ایزوله‌های پروتئینی حاوی ۸۵ تا ۹۰ درصد پروتئین خالص هستند.

    وی تاکید کرد: این مواد غذایی نه تنها برای بدن مضر نیستند، بلکه مصرف روزانه آنها کمک به سالم نگه داشتن بدن خواهد شد.

    مجری طرح تاکید کرد: ما نمی‌گوییم گوشت گیاهی می‌تواند جایگزین گوشت حیوانی باشد، بلکه گوشت گیاهی می‌تواند مکمل گوشت حیوانی باشد، به این معنا که می‌توان یک وعده از غذا را با گوشت گیاهی تکمیل کرد به دلیل ارزش غذایی غنی‌ای که دارد.

    شجاعی با بیان اینکه هزینه تولید گوشت گیاهی یک سوم گوشت حیوانی است، یادآور شد: تاکنون اثبات نشده است که گوشت گیاهی برای بدن آسیب‌زا باشد. یکی از شرکت‌های آمریکایی مجوز سازمان غذا و داروی این کشور را اخذ کرده است.

    وی با بیان اینکه برای تولید این نوع گوشت در فاز دریافت مجوزها هستیم، گفت: ما به دانش فنی این محصول دست یافته‌ایم و به گوشتی رسیده‌ایم که بافت، رنگ و مزه گوشت حیوانی را دارد.

    به گفته مدیرعامل این شرکت فناور، در تولید گوشت گیاهی از ایزوله‌های پروتئینی بر مبنای باقلا و نخود استفاده شده که به زودی وارد بازار کشور می‌شود.

    سرویس خبری:فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: صنایع تبدیلی و تکمیلیصنعت غذافناوری های نوینگوشتنخود
    پست قبلی

    چرا صبحانه مهم‌ترین وعده غذایی است؟

    پست بعدی

    احصاء موانع و مشکلات بخش کشاورزی وظیفه ماست

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    دربازدید مدیر کل دفتر فناوری و نوآوری صنایع دانش‌بنیان وزات صمت ازگروه زرتاکید شد:  ضرورت تسهیل تعاملات میان شرکت‌های فناورانه و وزارت صمت
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    دربازدید مدیر کل دفتر فناوری و نوآوری صنایع دانش‌بنیان وزات صمت ازگروه زرتاکید شد: ضرورت تسهیل تعاملات میان شرکت‌های فناورانه و وزارت صمت

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    به گزارش پایگاه ‎خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران(ایفتاتی آی)، به نقل از روابط عمومی گروه زر، در...

    بیشتر بخوانید
    در مراسم گردهمایی دانشجویان مهندسی صنایع دانشگاه شهید بهشتی (جشن روز صنایع) مطرح شد: جایگاه و نقش گروه زر در امنیت غذایی ایران

    در مراسم گردهمایی دانشجویان مهندسی صنایع دانشگاه شهید بهشتی (جشن روز صنایع) مطرح شد: جایگاه و نقش گروه زر در امنیت غذایی ایران

    آبان ۱۸, ۱۴۰۴
    به بهانه روز ملی کیفیت  اهمیت مقوله کیفیت در جهان امروز: کلید بقا و مزیت رقابتی

    به بهانه روز ملی کیفیت اهمیت مقوله کیفیت در جهان امروز: کلید بقا و مزیت رقابتی

    آبان ۱۸, ۱۴۰۴
    سند الگوی کشت و بهره‌گیری از فناوری نانوحباب در تامین امنیت غذایی

    سند الگوی کشت و بهره‌گیری از فناوری نانوحباب در تامین امنیت غذایی

    آبان ۱۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    کاهش تورم تولید بخش کشاورزی در تابستان ۱۴۰۲

    احصاء موانع و مشکلات بخش کشاورزی وظیفه ماست

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    اصلاح سیاست‌های بازار کشاورزی گامی مهم برای تقویت آرامش بازار است

    تحلیل تاب‌آوری نظام غذایی کشور در ۳ دهه اخیر

    مهر ۲۹, ۱۴۰۴
    ماجرای نوسانات مجدد قیمت محصولات پروتئینی در بازار چیست؟

    ماجرای نوسانات مجدد قیمت محصولات پروتئینی در بازار چیست؟

    آبان ۱۱, ۱۴۰۴
    صادرات یک میلیارد دلاری محصولات صنعتی و کشاورزی زنجان هدف‌گذاری شد

    صادرات یک میلیارد دلاری محصولات صنعتی و کشاورزی زنجان هدف‌گذاری شد

    آبان ۱۵, ۱۴۰۴
    نیوکاسل ۳۰ هزار قطعه مرغ را در خراسان شمالی تلف کرد

    نیوکاسل ۳۰ هزار قطعه مرغ را در خراسان شمالی تلف کرد

    آبان ۱۵, ۱۴۰۴
    خطرات مصرف آب میوه و آبنبات های دودزا برای سلامت

    خطرات مصرف آب میوه و آبنبات های دودزا برای سلامت

    آبان ۱۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.