جمعه, آبان ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    واردات برنج ممنوع شد

    قیمت برنج پرواز کرد | قیمت برنج فجر و شیرودی هم جهش کرد

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو

    معاون فناوری بانک مرکزی: نیازی به افتتاح حساب جدید برای خرید یارانه‌ای نان نیست

    مردم و نانوایان از کیفیت آرد و نان ناراضی‌اند/ لزوم تصمیم‌گیری قاطع وزرا برای حل چندوجهی بودن متولیان.

    توزیع روزانه ۲۵ تن مرغ منجمد درکهگیلویه و بویراحمد

    توزیع مرغ منجمد با قیمت مصوب برای تنظیم بازار در بویراحمد

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    بازگشت آرامش طی ۲ هفته آینده به بازار نهاده دامی

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    کشت پاییزه چغندرقند در خراسان شمالی از سال آینده

    رفع تصرف از ۲۰ هزار مترمربع اراضی ملی در آستانه اشرفیه

    رفع تصرف از ۲۰ هزار مترمربع اراضی ملی در آستانه اشرفیه

    برای بازار شب عید و ماه رمضان کمبود گوشت نداریم/ کاهش قیمت‌ در ماه‌های آینده

    واردات گوشت به ۳۲ هزارتن رسید/ واردات روزانه ۳۰ تن گوشت گرم از پاکستان

    قیمت مرغ به ۱۸ هزار و ۶۰۰ تومان رسید

    کاهش قیمت مرغ در بازار اصفهان / هشدار درباره تخلفات فروشگاهی و تبلیغات فریبنده

    نتایج یک مطالعه نشان می دهد؛ رژیم غذایی کاهش دهنده آهن مغز موجب حفظ عملکرد مغز می شود

    حذف وعده‌های غذایی راه مناسبی برای کاهش وزن نیست

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    تولیدکنندگان: افزایش قیمت لبنیات از سر ناچاری است، نه سودجویی!

    افزایش مداوم قیمت نهاده‌ها، نوسانات ارزی، رشد هزینه‌های انرژی و بسته‌بندی، صنعت لبنیات را در تنگنای جدی قرار داده است. فعالان این صنعت می‌گویند افزایش قیمت محصولات لبنی نه از سر سودجویی، بلکه به‌دلیل فشار سنگین هزینه‌های تولید است؛ فشاری که در نهایت با کاهش قدرت خرید مردم، مصرف لبنیات را نیز به پایین‌ترین سطح خود در سال‌های اخیر رسانده است.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    مهر ۲۳, ۱۴۰۴
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    صادرات 630 میلیون دلاری لبنیات در سال جاری

    در حال گذراندن روزهایی هستیم که هر یک از کالای اساسی یا به دلیل عدم تخصیص ارز و یا گران‌ شدن هزینه‌های تولید و … در حال تجربه افزایش قیمت هستند. در سال‌های اخیر، صنعت لبنیات به دلیل تورم مزمن، نوسانات ارزی، رشد مداوم قیمت نهاده‌ها، هزینه‌های بالای تولید و قطعی‌های مکرر برق دچار فشار مضاعف شده است. همزمان، مصرف‌کنندگان نیز به دلیل کاهش قدرت خرید، سرانه مصرف لبنیات را به شکل نگران‌کننده‌ای کاهش داده‌اند؛ مسئله‌ای که به گفته کارشناسان، پیامدهای مستقیم بر امنیت غذایی خانوارها خواهد داشت.

    میر اسلام تیموری – رئیس هیات مدیره انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی – درباره عوامل افزایش قیمت محصولات لبنی توضیح داد: قیمت شیر خام حداقل سالی یک بار به صورت رسمی افزایش می‌یابد. امسال، در اول خرداد، قیمت شیر خام ۲۸ درصد بالا رفت و علاوه بر آن، چربی مازاد بر ۳.۲ درصد، ۵۰ درصد افزایش قیمت را تجربه کرده است.

    وی ادامه داد: عامل دوم مربوط به مواد بسته‌بندی است. بخش عمده بسته‌بندی از مواد پتروشیمی تأمین می‌شود که هیچ ضابطه قیمتی ندارد و تنها تحت تأثیر عرضه و تقاضاست. به‌گونه‌ای که اگر امروز یک کالای پتروشیمی را ۵۰ هزار تومان می‌خریم، فردا با تغییر شرایط عرضه و تقاضا ممکن است ۱۰۰ هزار تومان هم باشد. مصوبه دولت نیز تصریح دارد که اقلام پتروشیمی با نرخ فوب خلیج فارس و ارز آزاد محاسبه شود. همین امر موجب می‌شود به‌ویژه در کالاهای وارداتی، هر نوسان ارزی به شکل مستقیم و خودکار بر قیمت تمام شده و بسته‌بندی اثر بگذارد.

    تیموری چهارمین عامل افزایش قیمت را ارز دانست و گفت: طی یک سال اخیر، یا حتی کمتر، نرخ ارز حداقل ۵۰ درصد رشد داشته و ارز آزاد از حدود ۶۰ هزار تومان به ۹۰ هزار تومان رسید. ارز مبادله‌ای هم که پیش‌تر نیمایی بود، از حدود ۴۶ تا ۴۷ هزار تومان به ۷۰ هزار تومان افزایش یافت. حتی ارز پایه‌ای که برای محاسبات دولت در بخش‌هایی مانند پتروشیمی به‌کار می‌رود، از ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان به ۳۸ هزار و ۵۰۰ تومان رسیده است. بنابراین، تغییر نرخ ارز یکی از مهم‌ترین عوامل افزایش هزینه تمام‌شده محسوب می‌شود.

    وی ادامه داد: عامل پنجم افزایش برخی از اقلامی که دولت خود در آن نقش دارد؛ مانند برق، گازو سایر انرژی‌ها است. عامل ششم نیز هزینه حمل‌ونقل است که تنها در یک سال اخیر، دولت دوبار نرخ تن-کیلومتر را افزایش داده است. این افزایش‌ها هرچند ممکن است توجیه داشته باشند، اما تأثیر مستقیمی بر هزینه تولیدکنندگان می‌گذارند.

    تیموری با اشاره به وضعیت مالی شرکت‌های لبنی گفت: در صورت‌های مالی ۱۰ یا ۱۱ شرکت بورسی صنعت لبنیات، حاشیه سود حول و حوش ۴ تا ۵ درصد است. این در حالی است که هرکدام از عوامل یادشده به‌تنهایی ۵ تا ۶ درصد، یا حتی ۱۷ تا ۱۸ درصد در شیر خام بر قیمت تمام‌شده اثر می‌گذارند. بنابراین تحمل چنین فشارهایی برای تولیدکننده عملاً ممکن نیست. وقتی قیمت تمام‌شده بالا می‌رود، ما تنها دو راه داریم؛ یا قیمت را افزایش ندهیم که نتیجه آن زیان‌دهی و توقف تولید خواهد بود، یا به ناچار باید افزایش قیمت دهیم و بار آن را مصرف‌کننده تحمل کند. این افزایش از سر ناچاری است، چراکه هر بار قیمت بالا می‌رود، می‌دانیم سرانه مصرف کاهش پیدا می‌کند.

    در حال حاضر بر اساس مشاهدات میدانی  محصولات لبنی مجددا افزایش قیمت را تجربه کردند و به گفته خرده‌فروشان این افزایش قیمت‌ها و نوسانات قیمتی، هر یک ماه تا دوماه به‌صورت سلیقه‌ای انجام می‌شود. فروشندگان سوپرمارکت‌ها ادعا داشتند که بسیاری از محصولات به دلیل افزایش قیمت مداوم و کاهش کیفیت دیگر به اندازه سابق خریدار ندارند و مشتری آن‌ها کاهش یافته است.

    بر اساس بررسی‌های ایسنا، محصولات لبنی با قیمت؛ ماست یونانی ۹۰۰ گرمی ۵ درصد چربی ۹۹ هزار و ۵۰۰ تومان، شیر پرچرب ۲۳۰ سی سی ۱۳ هزار و ۲۰۰ تومان، ماست سرشیردار یک و نیم کیلویی۱۸۹ هزار و ۲۰۰ تومان، خامه پاستوریزه ۱۰۰ گرمی ۲۹ هزار تومان، دوغ ۱۵۰۰ سی سی حدود ۵۸ هزار و ۵۰۰ تومان، شیر کم چرب بدون لاکتوز حدود ۹۴۵ سی سی۶۲ هزار و ۵۵۰تومان، شیر کم‌چرب ۹۴۵ سی سی ۴۴ هزار و ۸۲۰ تومان، شیر پرچرب ۹۴۵ سی سی ۶۱ هزار و ۲۰۰ تومان، ماست تازه۵۰۰ گرمی ۳۴ هزار و ۷۶۰ تومان، پنیر سفید ۱۰۰ گرمی ۲۹هزار تومان، پنیر سفید ۴۰۰ گرمی ۵۷ هزار و ۲۰۰ تومان به فروش می‌رسد.

    محمد فربد – سخنگوی انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی ایران – با اشاره به دلایل گرانی محصولات لبنی گفت: مهم‌ترین عوامل افزایش قیمت لبنیات به ترتیب شامل رشد قیمت شیر خام، افزایش دستمزدها و بالا رفتن هزینه بسته‌بندی است. علاوه بر این موارد، هزینه‌های حمل‌ونقل، مواد اولیه، انرژی و نوسانات ارزی نیز در افزایش قیمت تمام‌شده محصولات لبنی نقش قابل توجهی دارد.

    وی درباره کاهش مصرف لبنیات در دهک‌های کم‌درآمد افزود: دهک‌های کم‌درآمد آسیب بیشتری از وضع اقتصادی کشور متحمل می‌شوند که کاهش مصرف لبنیات از آن جمله است. بدیهی است سلامت این قشر از جامعه در معرض آسیب‌های بیشتری قرار دارد، از جمله پوکی استخوان که کاهش مصرف لبنیات از علل مؤثر آن است.

    فربد درباره سهم نهاده‌های وارداتی گفت: علوفه اعم از داخلی و وارداتی در قیمت تمام شده شیر خام از سوی دامداران حدود ۶۵ درصد عنوان می‌شود. بخشی از این علوفه وارداتی است که از ارز ترجیحی بهره‌مند است و اثر ۲۰ درصدی در کاهش قیمت شیر خام دارد. به تعبیر دیگر، قطع این یارانه موجب افزایش حدود ۲۰ درصدی قیمت شیر خام خواهد شد. انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی به منظور افزایش مصرف لبنیات طبقات کم‌درآمد، خواستار تخصیص این یارانه به ۲ میلیون و ۲۵۰ هزار تن شیر خام جهت تولید لبنیات ارزان‌تر با استفاده از روش‌های نوین برای مصرف گروه‌های کم‌درآمد است.

    وی درباره جامعه هدف این یارانه‌ها افزود: این یارانه به کل جامعه منتقل می‌شود و تقاضای انجمن تخصیص آن به بخشی از تولید شیر خام به منظور عرضه به طبقات کم‌درآمد است.

    تخصیص یارانه ارزی به بخشی از شیر خام تولیدی به منظور بالابردن سطح مصرف لبنیات در خانواده‌های کم‌درآمد و استمرار توزیع شیر مدارس می‌تواند به افزایش مصرف سرانه منجر شود

    فربد درباره سرانه مصرف لبنیات و راهکارهای افزایش سرانه در ایران گفت: دو اقدام تخصیص یارانه ارزی به بخشی از شیر خام تولیدی به منظور بالابردن سطح مصرف لبنیات در خانواده‌های کم‌درآمد و استمرار توزیع شیر مدارس می‌تواند به افزایش مصرف سرانه منجر شود، اما مهم‌ترین فاکتور در این راستا افزایش درآمد خانوار است که بهبود شرایط اقتصادی در کشور شرط رسیدن به آن است. اطلاع دارید که در سال جاری تحصیلی، دولت به خصوص با نظر مثبت رئیس جمهور، ۶ همت بودجه جهت توزیع ۵۰ نوبت شیر در مدارس دوره ابتدایی اختصاص داده است.

    میزان صادرات لبنیات در ۵ ماهه اول سال جاری
    وی درباره صادرات لبنیات تصریح کرد: صادرات لبنیات بر اساس گزارش پنج ماهه نخست سال جاری خوب بوده، به گونه‌ای که نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۲۳ درصد رشد وزنی و ۲۸ درصد رشد ارزش داشته است. اما هنوز برای بررسی اثرات ناشی از محدودیت‌های تجاری زود است. در حال حاضر انعکاس منفی در این حوزه نداشته‌ایم.

    فربد درباره کیفیت محصولات و اینکه آیا در شرایط فعلی کیفیت محصولات لبنی کاهش بوده یا خیر؟ افزود: هیچ برندی حاضر نخواهد شد از کیفیت محصولات خود بکاهد. با توجه به بازار رقابتی، فعالیت حدود ۳۰۰ واحد لبنی در سطح کشور و درک و شعور بالای مصرف‌کننده، قطعا از چنین رویه‌ای استفاده نمی‌شود و نخواهد شد. عمدتاً شرکت‌ها به دنبال کاهش هزینه‌ها از طریق سایر عوامل موثر هستند تا سهم خود را در بازار حفظ کنند، بنابراین کیفیت کماکان در اولویت است.

    وی درباره حمایت دولت و مجلس گفت: هر وقت تورم مهار شد، رشد قیمت محصولات هم متوقف خواهد شد. دولت پول ندارد و کسری بودجه جاری دلیل این مدعاست.

    فربد درباره واحدهای کوچک و متوسط افزود: واحدهای کوچک و متوسط به دلیل صرف هزینه‌ها به طور نسبی بیشتر از واحدهای بزرگ صنعتی در معرض خطر هستند. چالش اصلی آنان نداشتن شبکه‌های توزیع مویرگی فروش است که باعث افزایش هزینه‌های آنان در امر فروش محصول می‌شود. در مورد انحصار هم من فکر نمی‌کنم چنین اتفاقی رخ دهد. حاشیه سود صنعت چیزی حدود ۵ درصد است. چنین حاشیه سودی هیچ شرکتی را قادر به انجام کارهایی نمی‌کند که منجر به انحصار شود.

    فربد در پایان چشم‌انداز صنعت لبنیات را چنین ترسیم کرد: در حال حاضر در حال برنامه‌ریزی جهت عبور مناسب از شرایط موجود در شش ماهه دوم سال جاری هستیم.

    سرویس خبری: اقتصاد و بازار

     

    منبع: ایسنا

    برچسب ها: افزایش قیمتاقتصاد و بازاربازارصنایع تبدیلی و تکمیلیقیمت لبنیاتلبنیات
    پست قبلی

    ضعف بهره‌وری در کشت دانه‌های روغنی امنیت غذایی را تهدید می‌کند

    پست بعدی

    سالانه یک میلیون تن گوشت قرمز در کشور مصرف می شود

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    واردات برنج ممنوع شد
    اخبار اقتصاد و بازار

    قیمت برنج پرواز کرد | قیمت برنج فجر و شیرودی هم جهش کرد

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    نرخ تورم نقطه‌به‌نقطه برنج طارم هاشمی با لحاظ کف قیمت در ۲۲ آبان ۱۴۰۴ به ۳۳۵ هزار تومان برای هر...

    بیشتر بخوانید
    معاون فناوری بانک مرکزی: نیازی به افتتاح حساب جدید برای خرید یارانه‌ای نان نیست

    مردم و نانوایان از کیفیت آرد و نان ناراضی‌اند/ لزوم تصمیم‌گیری قاطع وزرا برای حل چندوجهی بودن متولیان.

    آبان ۲۲, ۱۴۰۴
    توزیع روزانه ۲۵ تن مرغ منجمد درکهگیلویه و بویراحمد

    توزیع مرغ منجمد با قیمت مصوب برای تنظیم بازار در بویراحمد

    آبان ۲۲, ۱۴۰۴
    برای بازار شب عید و ماه رمضان کمبود گوشت نداریم/ کاهش قیمت‌ در ماه‌های آینده

    واردات گوشت به ۳۲ هزارتن رسید/ واردات روزانه ۳۰ تن گوشت گرم از پاکستان

    آبان ۲۲, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    سالانه یک میلیون تن گوشت قرمز در کشور مصرف می شود

    پر بازدیدها

    مقداری پیاز در انبارها دپو شده/ سرما و بارندگی علت افزایش قیمت

    خرید حمایتی پیاز و پرداخت ۷۳ درصد مطالبات کشاورزان

    آبان ۳, ۱۴۰۴
    افزایش ۶۰۰ تا ۷۰۰ درصدی قیمت برخی از مواد اولیه تولید قارچ/ آینده نامعلوم تولید قارچ کشور

    پیش بینی تولید ۱۹۰ هزارتن قارچ تا پایان سال

    آبان ۱۷, ۱۴۰۴
    ممنوعیت واردات برنج در فصل برداشت رفع شد

    ثبت سفارش برنج هندی هفته آینده آغاز می‌شود

    مهر ۲۷, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    قیمت هر شانه تخم مرغ فله اعلام شد؛ گران‌تر از این رقم نخرید

    آبان ۱۴, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    در برنامه هفتم تولید مرغ‌سایز در کشور پیش‌بینی شده است

    آبان ۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.