سه‌شنبه 4 مهر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    شیرین کننده های مصنوعی در غذاهای فرآوری شده می توانند خطر افسردگی را افزایش دهند؟

    شیرین کننده های مصنوعی در غذاهای فرآوری شده می توانند خطر افسردگی را افزایش دهند؟

    درمان بیماری‌های مزمن روده با کمک باکتری‌های خوب

    ۷ ماده غذایی موثر در پاکسازی روده بزرگ

    رژیم غذایی مناسب برای مقابله با سل

    رژیم غذایی مناسب برای مقابله با سل

    نرخ بازار شکر از سال گذشته با نیمایی شدن تعدیل و تثبیت شد

    وعده ارزانی شکر در روزهای آینده

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    بدهکاری ۴۵ همتی دولت به گندمکاران

    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت میوه در نخستین روز پاییز+ جدول

    شریعتی: اتخاذ تدابیر امنیت غذایی یک ضرورت است نه انتخاب

    اهمیت خودکفایی در تولید گندم نان با رشد قیمت‌های جهانی

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    آیا بازار گوشت قرمز در ۳ماه آینده ساماندهی می‌شود؟

    راه تشخیص روغن زیتون اصل از تقلبی چیست؟

    برداشت بیش از ۲۰ هزار تن زیتون از مزارع طارم پیش بینی شد

    خرما ۲۵ درصد گران شد/ آغاز عرضه مستقیم در میادین میوه و تره‌بار

    نخلستان‌های خرمشهر امسال چقدر خرما می‌دهند؟

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار آشپزی

    توصیه‌های غذایی در قرنطینه خانگی، در زمان قرنطینه چی بخوریم؟

    از آنجا که کشور‌ها اقدام‌های مهمی را برای مهار گسترش کووید-۱۹ انجام می‌دهند، خودقرنطینگی و بسته شدن موقت مشاغل ممکن است بر روی عادات مربوط به تغذیه تاثیر بگذارد، مهمترین سوالی که در این هنگام به وجود می‌آید این است که در زمان قرنطینه چی بخوریم؟

    توسط پروانه خانی
    2 شهریور 1399
    در اخبار آشپزی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    توصیه‌های غذایی در قرنطینه خانگی، در زمان قرنطینه چی بخوریم؟
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    از آنجا که کشور‌ها اقدام‌های مهمی را برای مهار گسترش کووید-۱۹ انجام می‌دهند، خودقرنطینگی و بسته شدن موقت مشاغل ممکن است بر روی عادات مربوط به تغذیه تاثیر بگذارد، مهمترین سوالی که در این هنگام به وجود می‌آید این است که در زمان قرنطینه چی بخوریم؟

    از افراد سالم و همچنین افرادی که علائم خفیف بیماری تنفسی را دارند خواسته می‌شود تا در خانه بمانند. در برخی از کشور‌ها، فعالیت رستوران‌ها و آشپزخانه‌هایی که غذای بیرون‌بر دارند، محدود شده و مواد غذایی تازه نیز کمتر در دسترس است.

    تغذیه مناسب برای سلامتی بسیار مهم است. به‌‌ویژه در مواقعی که سیستم ایمنی بدن نیاز به آمادگی و مبارزه در برابر ویروس را دارد. دسترسی محدود به غذا‌های تازه ممکن است رعایت رژیم غذایی سالم و متنوع را به خطر بیندازد. این دسترسی محدود همچنین می‌تواند به طور بالقوه منجر به افزایش مصرف غذا‌های فرآوری شده که عموماً دارای مقادیر زیاد چربی، قند و نمک هستند، شود. با این حال، حتی با وجود مواد کم و محدود، می‌توان از رژیم غذایی سالم پیروی نمود.

    برای داشتن سلامت مطلوب و بهینه، فعال بودن از نظر جسمی نیز بسیار مهم است.

     

    توصیه‌های عمومی

    برنامه داشته باشید: فقط آنچه را که لازم دارید خریداری کنید.

    خرید از روی استرس و وحشت، عواقب منفی بسیاری مانند افزایش قیمت مواد غذایی، مصرف بیش از حد مواد غذایی و توزیع نابرابر محصولات و کالا‌ها را در پی دارد. بنابراین توجه به نیاز‌های خود و همچنین سایر افراد بسیار مهم است. قبل از خرید، بررسی کنید چه چیز‌هایی در خانه دارید و بر‌اساس نیازتان چه مواردی را می‌بایست خریداری نمایید.

    ممکن است نیاز به خرید مقادیر زیادی از مواد غذایی را احساس کنید، اما قبل از اقدام، مطمئن شوید که ابتدا هر آنچه را که از قبل در خانه داشتید استفاده کنید (به‌ خصوص موادی با ماندگاری کوتاه‌تر). به این ترتیب شما از هدر رفتن مواد غذایی جلوگیری کرده و به دیگران اجازه می‌دهید که به مواد غذایی مورد نیازشان دسترسی داشته باشند.

     

    در استفاده از مواد غذایی به‌ صورت استراتژیک عمل نمایید: استفاده از محصولات تازه را در اولویت قرار دهید.

    ابتدا از مواد تازه و موادی استفاده نمایید که عمر آن‌ها کوتاه‌تر است. اگر محصولات تازه، به‌ ویژه میوه‌ها، سبزیحات و لبنیات کم‌چرب هم‌چنان در دسترس است، نسبت به محصولات خراب نشدنی، اولویت استفاده را به این مواد بدهید. میوه‌ها و سبزیجات منجمد نیز می‌توانند به راحتی در طی دوره‌های طولانی‌تر مورد استفاده قرار گیرند و اغلب دارای میزان مشابه مواد مغذی نسبت به نوع تازه خود هستند.

    برای جلوگیری از هدر رفتن مواد غذایی، می‌توانید مانده هر وعده غذایی را برای مصرف دوباره در آینده منجمد کنید.

     

    غذا‌های خانگی طبخ کنید.

    در طول زندگی روزمره، معمولا بسیاری از افراد وقت لازم برای تهیه غذا‌های خانگی را ندارند. در حال حاضر، گذراندن مدت زمان طولانی‌تر در خانه ممکن است این امکان را برای شما فراهم کند تا آن دسته از غذا‌هایی را که قبلا وقت برای طبخ آن‌ها نداشتید، تهیه نمایید. بسیاری از دستور‌های آشپزی برای غذا‌های سالم و خوشمزه را می‌توان به‌صورت آنلاین دریافت نمود.

    از اطلاعات غذایی که آزادانه از طریق اینترنت به آن دسترسی دارید، استفاده نمایید و با مواد اولیه‌ای که در دسترس دارید، طبخ آن‌ها را امتحان کنید، اما همواره اصول تغذیه سالم را به خاطر بسپارید.

    از امکان ارسال و تحویل غذا استفاده نمایید.

    اگر چه غذای پخته شده خانگی می‌بایست در اولویت قرار‌ گیرد، برخی شهر‌ها و کشور‌ها سیستم تحویل پیشرفته‌ای برای مواد اولیه و غذا‌های آماده‌ دارند و بسیاری از مشاغل، اکنون آماده ارائه این سرویس هستند. برخی راه‌حل‌ها شامل گزینه ” تماس کمتر ” هستند که نیازی به تعامل انسانی ندارند، بنابراین از اقدامات خود‌قرنطینگی و ایزوله کردن حمایت می‌کنند.

    این موارد به‌‌ویژه در مورد مشاغل معتبر که الزامات دقیق بهداشت مواد غذایی را رعایت می‌کنند، باید در اولویت قرار گیرد. برای تحویل و حمل و نقل مواد غذایی، نگهداری مواد غذایی در دمای ایمن (زیر ۵ درجه سانتی‌گراد و بالای ۶۰ درجه سانتی‌گراد) مهم است.

     

    از میزان هر وعده غذایی که می‌خورید آگاه باشید.

    به دست آوردن میزان مناسب از هر وعده غذایی به‌خصوص زمانی که پخت و پز را انجام می‌دهید، دشوار است. ماندن در خانه برای مدتی طولانی، به‌خصوص تنها و با فعالیت محدود، می‌تواند منجر به پرخوری شود. از طریق راهنمای ملی رژیم غذایی در مورد میزان سالم هر وعده غذایی آگاهی یافته و به این نکته توجه داشته باشید که کودکان و خردسالان نسبت به بزرگسالان به میزان کمتری از غذا در هر وعده غذایی نیاز دارند.

     

    روش‌های ایمن‌سازی مواد غذایی را دنبال کنید.

    ایمنی مواد غذایی یک پیش‌نیاز برای امنیت غذایی و رژیم غذایی سالم است. فقط غذای ایمن، غذای سالم محسوب می‌شود. هنگام تهیه غذا برای خود و دیگران، رعایت اقدامات بهداشتی و غذایی برای جلوگیری از آلودگی مواد غذایی و بیماری‌های ناشی از غذا مهم است. اصول مهم بهداشت مواد غذایی شامل موارد زیر است:

    • دست‌ها، آشپزخانه و ظروف خود را تمیز نگه دارید.
    • غذای پخته و خام، به‌خصوص گوشت خام و محصولات تازه را جدا نگه دارید.
    • غذا‌های خود را کاملا بپزید.
    • غذای خود را در دمای مطمئن، زیر ۵ درجه سانتی‌گراد و یا بالاتر از ۶۰ درجه سانتی‌گراد نگه دارید.
    • از آب و مواد اولیه ایمن استفاده نمایید.

    با رعایت این پنج توصیه اصلی برای غذای ایمن‌تر، می‌توانید از بسیاری از بیماری‌های شایع در اثر مصرف مواد غذایی جلوگیری کنید.

     

    مصرف نمک را محدود کنید.

    ممکن است دسترسی به غذاهای تازه کاهش یافته و بنابراین استفاده از غذاهای کنسرو شده، منجمد یا فرآوری شده بیشتر شود. بسیاری از این غذاها حاوی مقادیر زیادی نمک هستند. سازمان بهداشت جهانی توصیه می‌کند که روزانه میزان کمتر از ۵ گرم نمک مصرف شود. برای رسیدن به این هدف، مصرف غذا‌های کم‌نمک و یا بدون نمک را در اولویت قرار‌ دهید.

    همچنین ‌می‌توانید برای از بین بردن مقداری از سدیم اضافی، مواد غذایی کنسروی مانند سبزیجات و لوبیا را آب‌کشی کنید. توجه داشته باشید که ترشی‌ها اغلب حاوی مقادیر زیادی سدیم هستند. در بسیاری از کشور‌ها، ۵۰ تا ۷۵ درصد از نمک دریافتی بیشتر از آن‌ چیزی است که می‌خوریم تا نمکی که خودمان به غذا اضافه می‌کنیم. توجه به این نکته که در حال حاضر به اندازه کافی نمک دریافت می‌کنیم، از اضافه کردن نمک اضافی هنگام پخت و پز و یا سر میز جلوگیری می‌کند.

    برای طعم‌دار کردن غذا، می‌توانید از گیاهان تازه یا خشک‌شده و ادویه‌جات استفاده نمایید.

     

    مصرف شکر را محدود کنید.

    سازمان بهداشت جهانی توصیه می‌کند که در شرایط ایده‌آل می‌بایست کمتر از ۵ درصد از کل انرژی دریافتی بزرگسالان از قند‌های آزاد حاصل شود (حدود ۶ قاشق چای‌خوری). اگر می‌خواهید چیز شیرینی بخورید، میوه تازه باید در اولویت باشد. میوه‌های یخ‌زده، میوه‌های کنسروی در آب‌میوه به جای شربت، و میوه‌های خشک‌شده بدون قند اضافه هم گزینه‌های خوبی هستند. زمانی‌ که می‌خواهید دسر و شیرینی‌‌جات دیگری را انتخاب کنید، مطمئن باشید که میزان قند کمی دارند و مقدار کمی از آن‌ها را مصرف نمایید.

    مراقب دسر‌های کم‌چرب باشید، چرا که این مواد اغلب غنی از قند‌های اضافه‌شده هستند. میزان قند یا عسل اضافه‌شده به مواد غذایی را محدود کنید و از شیرین کردن نوشیدنی‌های خود جلوگیری کنید.

     

    مصرف چربی را محدود کنید.

    سازمان بهداشت جهانی توصیه می‌کند که مصرف کل چربی را به کمتر از ۳۰ درصد از کل انرژی دریافتی محدود کنید، طوری که استفاده از چربی اشباع‌شده نباید از ۱۰ درصد بیشتر باشد. برای دست‌یابی به این هدف، روش‌های پخت و پزی را انتخاب کنید که مانند شیوه بخارپز کردن، کباب کردن یا در سس پختن، نیاز به چربی نداشته و یا چربی کمتری نیاز داشته باشند.

    در صورت نیاز از مقادیر کمی روغن غیراشباع مانند کلزا، زیتون یا روغن آفتاب‌گردان برای طبخ غذا‌ها استفاده کنید. غذا‌هایی مانند ماهی و آجیل را که حاوی منابع سالم چربی‌های اشباع نشده هستند، انتخاب کنید. برای محدود کردن چربی‌های اشباع، چربی اضافی را از گوشت و مرغ جدا کرده و از گوشت‌هایی که پوست ندارند استفاده کنید. مصرف مواد غذایی مانند گوشت قرمز و چرب، کره و لبنیات پرچرب، روغن پالم، و روغن نارگیل را کاهش دهید.

    تا حد امکان از چربی‌های ترانس خودداری کنید. برچسب‌های تغذیه‌ٔ روی غذا را بخوانید تا از نبود روغن‌های هیدروژنه جزئی در ترکیبات آن اطمینان حاصل کنید. اگر برچسب غذا‌ها در دسترس نیست، از مصرف غذا‌هایی که معمولا حاوی چربی‌های ترانس هستند، مانند غذا‌های فرآوری و سرخ شده مثل دونات و غذا‌های پخته‌شده شامل بیسکوییت، پیتزای منجمد، کلوچه‌ها، کراکر‌ها، و کره‌هایی که چربی هیدروژنه دارند، خودداری کنید.

    اگر شک دارید، غذا‌ها و موادی که حداقل فرآوری بر روی آن‌ها انجام شده، گزینه‌های بهتری هستند.

     

    فیبر کافی مصرف نمایید.

    فیبر نقشی اساسی را در گوارش سالم دارد و باعث می‌شود در طولانی‌ مدت احساس سیری کرده و این امر به جلوگیری از پرخوری کمک می‌کند. برای اطمینان از مصرف فیبر کافی، در تمام وعده‌های غذایی خود از سبزیجات، میوه‌ها، غذا‌های سبوس‌دار استفاده نمایید. غذا‌های سبوس‌دار شامل جو، پاستا، برنج قهوه‌ای، نان گندم سبوس‌دار است که به غذا‌های دارای دانه‌های تصفیه شده مانند پاستا، برنج سفید و نان سفید ترجیح داده می‌شوند.

     

    هیدراته بمانید: آب و مایعات زیاد مصرف نمایید.

    خوردن مایعات فراوان برای سلامتی بسیار مهم است. آب شیر اگر در دسترس و مصرف آن ایمن باشد، سالم‌ترین و ارزان‌ترین نوشیدنی است. و همچنین در مقایسه با آب معدنی، به‌ دلیل اینکه هیچ زباله‌ای تولید نمی‌کند، بهترین گزینه است. نوشیدن آب به جای نوشیدنی‌های شیرین قند‌دار یک راه ساده برای محدود کردن مصرف قند و کالری اضافی است.

    برای طعم‌دار کردن آب می‌توان میوه‌های تازه یا یخ‌زده مانند انواع توت، برش‌های مرکبات و خیار و یا گیاهانی مانند نعنا، اسطوخودوس یا رزماری را به آن افزود.

    از نوشیدن مقادیر زیادی قهوه غلیظ و چای پررنگ، به‌ویژه نوشیدنی‌های کافئین‌دار و انرژی‌زا خودداری کنید. این مواد ممکن است باعث کمبود آب در بدن شده و بر الگوی خواب نیز تاثیر منفی بگذارند.

     

     

    سرویس خبری : آشپزی

     

    منبع: محب
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    پروانه خانی

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    آیا خوردن دسر و میوه بعد از غذا صحیح است؟
    اخبار آشپزی

    4 دسر ساده و خوشمزه مناسب دیابتی ها

    توسط هانیه سیفی مجد
    28 شهریور 1402
    0

    دیابت یک بیماری مزمن است که با سطح غیر طبیعی گلوکز خون مشخص می شود. انسولین هورمونی است که سطح...

    بیشتر بخوانید
    ۹ اشتباه آسیب‌رسان در پخت و پز مواد غذایی

    ۹ اشتباه آسیب‌رسان در پخت و پز مواد غذایی

    21 مرداد 1402
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    حبوبات را در زودپز بپزید

    8 تیر 1402
    ۶ روش پخت تخم مرغ که تاکنون تجربه نکرده‌اید! | روش تشخیص تخم مرغ تازه

    ۶ روش پخت تخم مرغ که تاکنون تجربه نکرده‌اید! | روش تشخیص تخم مرغ تازه

    5 تیر 1402

    پر بازدیدها

    تمام تلاش‌مان را می کنیم مطالبات کلزاکاران به موقع تسویه شود

    ۳۰۴ تن کلزا از کشاورزان استان مرکزی خریداری شد

    27 شهریور 1402
    هدایت سکان کشتی ایران به شیوه شهدای راه خدمت

    هدایت سکان کشتی ایران به شیوه شهدای راه خدمت

    5 شهریور 1402
    صادرات غلات اوکراین از طریق راه‌آهن انجام می‌شود

    اختلاف نظر جدی کشورهای اروپایی بر سر واردات غلات از اوکراین

    26 شهریور 1402
    طرح ملی الگوی کشت فردا رونمایی می شود

    الگوی کشت امسال شامل محصولات باغبانی هم می‌شود/ تامین ۸۰ درصد نیاز غذایی کشور در داخل

    11 شهریور 1402
    اقدامات سازمان شیلات برای توسعه و پرورش ماهیان دریایی

    سهم بخش آبزی پروری در صادرات ۶۰۹ میلیون دلار است

    5 شهریور 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود