شنبه, آبان ۲۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم مرغ کاهشی است

    ماجرای برگشت خوردن گوجه فرنگی صادراتی از عراق

    گوجه فرنگی گران شد

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزارتن روغن تولید و توزیع شد

    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    کاهش هزارتنی تولید شیرخام در استان تهران

    بلاتکلیفی 15 هزار تن برنج در گمرک/ وزارتخانه‌های مسئول تصمیم نمی‌گیرند

    برنج پاکستانی کیلویی ۶۶ هزار و ۳۰۰ تومان عرضه می شود

    واردات برنج ممنوع شد

    قیمت برنج پرواز کرد | قیمت برنج فجر و شیرودی هم جهش کرد

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو

    معاون فناوری بانک مرکزی: نیازی به افتتاح حساب جدید برای خرید یارانه‌ای نان نیست

    مردم و نانوایان از کیفیت آرد و نان ناراضی‌اند/ لزوم تصمیم‌گیری قاطع وزرا برای حل چندوجهی بودن متولیان.

    توزیع روزانه ۲۵ تن مرغ منجمد درکهگیلویه و بویراحمد

    توزیع مرغ منجمد با قیمت مصوب برای تنظیم بازار در بویراحمد

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    بازگشت آرامش طی ۲ هفته آینده به بازار نهاده دامی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    تنظیم فشار خون تا سلامت کبد با کنگر فرنگی

    یک کارشناس گیاه‌پزشکی گفت: کنگر فرنگی با این‌که حاوی چربی کمی است، منبعی غنی از فیبر، انواع ویتامین‌ها، مواد معدنی و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی محسوب می‌شود.

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۱۴, ۱۴۰۱
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    شیما احمدی‌نیا اظهار کرد: کنگر فرنگی از مدیترانه سرچشمه می‌گیرد و به واسطه خواص دارویی متنوع خود ازجمله کمک به کاهش سطح قندخون، تقویت سلامت دستگاه قلبی- عروقی و همینطور کبد استفاده گسترده دارد.

    وی ادامه داد: از آن جایی که عصاره کنگر فرنگی حاوی غلظت بالایی از ترکیبات تشکیل دهنده گیاه است، محبوبیت فراوانی به‌عنوان مکمل دارویی به دست آورده و در حال حاضر توسط شرکت‌های داروسازی مختلفی در قالب قرص و کپسول به تنهایی یا در ترکیب با اجزای گیاهی دیگر فرموله می‌شود.

    احمدی‌نیا با اشاره به این‌که کنگر فرنگی از نظر محتوای تغذیه‌ای گیاهی بسیار قدرتمند به شمار می‌رود، عنوان کرد: این گیاه در حالی‌که حاوی چربی کمی است، سرشار از فیبر، انواع ویتامین‌ها، مواد معدنی و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی محسوب می‌شود.

    این کارشناس گیاه پزشکی ادامه داد: ازجمله مهم‌ترین محتویات این گیاه می‌توان به فولات، ویتامین ث، ویتامین K و مواد معدنی ارزشمندی مانند منیزیم، فسفر، پتاسیم و آهن اشاره کرد.

    وی تصریح کرد: به گفته محققان کنگر فرنگی در میان سبزیجات، یکی‌از غنی‌ترین نمونه‌های آنتی اکسیدانی است و همین محتوا باعث شده تا بتواند فواید کم نظیری را برای اندام‌های مختلف بدن انسان به نمایش بگذارد.

    احمدی‌نیا افزود: یکی‌از مهم‌ترین فواید کنگر فرنگی به تأثیر قابل ملاحظه آن بر کاهش LDL یا همان کلسترول بد و افزایش HDL یا همان کلسترول خوب باز می‌گردد، مشخص شده که عصاره به دست آمده از برگ‌های این گیاه حاوی چنین اثراتی است.

    این کارشناس گیاه پزشکی عنوان کرد: این عصاره به دو روش اصلی بر کلسترول تأثیر می‌گذارد، نخست آن‌که کنگر فرنگی حاوی لوتئولین است که این ترکیب آنتی‌اکسیدانی از تشکیل کلسترول جلوگیری می‌کند، دوم هم آن‌که عصاره برگ این گیاه بدن را تشویق می‌کند تا به نحو مؤثرتری کلسترول را پردازش کند و از این طریق باعث کاهش سطح کلی آن می‌شود.

    وی ادامه داد: برخی تحقیقات نشان می‌دهند که عصاره کنگر فرنگی پتانسیل لازم برای کمک به افراد مبتلا به فشار خون را در اختیار دارد، البته مکانیسم دقیق این اثر هنوز به صورت کامل شناسایی نشده است.

    احمدی‌نیا با اشاره به این‌که یکی دیگر از کاربردهای محبوب کنگر فرنگی چیزی نیست جز بهبود سلامت کبد، عنوان کرد: این ترکیب گیاهی می‌تواند از کبد در برابر آسیب‌های احتمالی محافظت کرده و حتی باعث رشد بافت جدید شود، از طرفی دیگر عصاره کنگر فرنگی تولید صفرا را افزایش می‌دهد و از این مسیر هم باعث حذف سموم از کبد می‌شود.

    این کارشناس گیاه پزشکی تصریح کرد: از دیگر خواص درمانی ارزشمند کنگر فرنگی می‌توان به کمک به تقویت سلامت سیستم گوارشی، کمک به بهبود علائم سندرم روده تحریک‌پذیر، کمک به کاهش قند خون، کمک به کاهش وزن و خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد سرطانی اشاره کرد.

    سرویس خبری:تغذیه و سلامت

    • بیشتر بخوانید:
    • کنگر فرنگی؛ نوبرانه بهاری برای تقویت دستگاه گوارش در ماه رمضان
    • بهترین مواد غذایی که به سلامت کبد کمک می‌کنند
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: سلامت کبدفشار خونکنگر فرنگی
    پست قبلی

    یادداشت اختصاصی از دکتر مهدی کریمی تفرشی- رئیس کارگروه کسب و کارهای جاده ابریشم سازمان ملل- یونسکو ، رئیس هیات مدیره مجتمع صنایع غذایی گلها و هلدینگ آل ام کا تی (MKT GROUP)

    پست بعدی

    نیازی به واردات روغن زیتون نداریم

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    نتایج یک مطالعه نشان می دهد؛ رژیم غذایی کاهش دهنده آهن مغز موجب حفظ عملکرد مغز می شود
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    حذف وعده‌های غذایی راه مناسبی برای کاهش وزن نیست

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    بر اساس اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، حذف وعده‌های غذایی و ایجاد گرسنگی طولانی‌مدت نمی‌تواند منجر به کاهش...

    بیشتر بخوانید
    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    قهوه دشمن قلب نیست، بلکه محافظ آن است

    آبان ۲۰, ۱۴۰۴
    آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟

    آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟

    آبان ۲۰, ۱۴۰۴
    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    آبان ۱۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    یافته محققان دانشگاه هاروارد؛ روغن زیتون موجب افزایش طول عمر می شود

    نیازی به واردات روغن زیتون نداریم

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    در بازار اقلام اساسی چه می‌گذرد؟ /قیمت لوبیا چیتی به ۳۸۰ هزارتومان رسید

    آبان ۱۷, ۱۴۰۴
    مقداری پیاز در انبارها دپو شده/ سرما و بارندگی علت افزایش قیمت

    خرید حمایتی پیاز و پرداخت ۷۳ درصد مطالبات کشاورزان

    آبان ۳, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    وزیر جهاد کشاورزی: قیمت مرغ اصلاح شد؛کاهش قیمت گوشت در راه است

    مهر ۲۳, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۰ درصدی هزینه واردات برنج و روغن از ۱۳ دی

    قیمت برنج هاشمی ۱۷۹درصد نسبت به سال قبل افزایش یافت+جدول کالاهای اساسی

    آبان ۲۲, ۱۴۰۴
    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت هرکیلو برنج کیفی در بازار‌های جهانی یک دلار است

    آبان ۱۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.