چهارشنبه 10 خرداد 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    صادرات ۲۸ میلیون یورویی پسته ایران به اروپا در ۳ ماه

    تاکنون بیش از سه میلیون تن گندم تحویل سیلوها شده است

    تاکنون بیش از سه میلیون تن گندم تحویل سیلوها شده است

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ۱۳۰۰ طرح بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان

    سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ۱۳۰۰ طرح بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان

    ابهام در ماجرای گندم‌های آلوده و سکوت استاندارد

    مشاور وزیر جهاد کشاورزی: رتبه ایران در شاخص امنیت غذایی جهان ۷۶ است

    فعالیت بزرگترین سایت پرورشی کشور در گناوه با ذخیره سازی بچه میگو آغاز شد

    خروج لارو میگو بدون انجام بیمه پایه اجباری از مراکز تکثیر ممنوع است

    مبارزه شیمیایی در 720 هکتار مزارع گندم و جو مازندران

    افزایش ۷۷ درصدی خرید محصول گندم در رامهرمز

    تولید بیش از ۳۳ هزار تن انواع گیاهان دارویی در خوزستان

    تولید بیش از ۳۳ هزار تن انواع گیاهان دارویی در خوزستان

    کشت و صنعت یکانات مرند راه اندازی می‌شود

    در استان البرز کاهوی غرقابی کشت می‌شود اما به گلخانه آب نمی‌دهند!

    نقش مردم در برنامه استراتژیک منابع طبیعی باید مشخص شود

    نقش مردم در برنامه استراتژیک منابع طبیعی باید مشخص شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    تشریح جزییات قیمت‌گذاری آب معدنی توسط تولیدکنندگان/ تولید آب بسته‌بندی ۴۰ درصد کاهش یافت

    دبیر انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان آب های معدنی و آشامیدنی ایران گفت: فشار افزایش هزینه‌ها و قیمت مواد اولیه از سویی و ضرر و زیانی که شیوع ویروس کرونا منجر به آن شد از سوی دیگر و وضعیت معشیت مردم باعث شد تا صنعت آب بسته‌بندی وضعیت مناسبی نداشته باشد.

    توسط صبا ژاله خاکی
    17 مهر 1399
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    افزایش ۲۰ درصدی قیمت آب بسته بندی
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    طی روز های گذشته خبری منتشر شد مبنی بر اینکه تعیین قیمت آب معدنی بر عهده تولیدکنندگان است و با قیمت‌های نامتعارف نیز برخورد می‌شود. اما چه فرمولی برای این قیمت‌گذاری وجود دارد؟ پیمان فروهر در گفت‌وگو با در این مورد گفت: تعیین قیمت آب معدنی توسط تولیدکنندگان مساله جدیدی نیست و در چند سال اخیر وجود داشته است. چون در سال‌های گذشته مطابق مصوبه معاون اول رئیس جمهور آب معدنی در گروه سه کالای سازمان حمایت قرار گرفت.
    وی ادامه داد: گروه سه کالایی، شامل کالاهایی می‌شوند که قیمت‌گذاری آنها به صورت دستوری و توسط سازمان انجام نمی‌گیرد و تغییر قیمت‌ها به واحدهای تولیدی واگذار شده است. به طوری که واحدهای تولیدی این اختیار را دارند که قیمت را کاهش یا افزایش دهند. البته این قیمت‌گذاری باید در چهارچوب ضوابط سازمان و مطابق با شرایط موجود کشور باشد. بنابراین واحدهای تولیدی در صنعت بسته بندی آب خود می‌توانند تعدیل قیمت داشت باشند.
    دبیر انجمن تولیدکنندگان آب معدنی اضافه کرد: کالاهای گروه سه اهمیت کالاهای گروه یک و دو را ندارند و در زمره کالاهای اساسی قرار نمی‌گیرند، چرا که تاثیری در سفره مردم ندارند. با توجه به اینکه تنها سه تا پنج درصد مردم مشتریان آب‌های بسته‌بندی شده‌اند، به همین دلیل باید در گروه سه کالایی قرار بگیرند. البته صاحبان این صنعت هرگز اقدام به افزایش بی‌رویه قیمت نمی‌کنند و میلی به افزایش قیمت هم ندارند. البته هرگونه افزایش قیمت در این صنعت به زیان تولیدکنندگان است چراکه جایگزین آن در خانه‌ها وجود دارد و در صورت گرانی مردم ترجیح می‌دهند از آب شرب شهری استفاده کنند.
    فروهر با اشاره به اینکه علت افزایش قیمت آب بسته‌بندی شرایط نامناسب اقتصادی است در این زمینه توضیح داد: جبر اقتصاد موجب شده تا تولیدی‌ها افزایش قیمت را اعمال کنند وگرنه هیات مدیره بسته‌بندی آب سعی کرد افزایش قیمت نداشته باشند و پس از گذشت بخش اعظمی از رونق فصلی آب و از دست دادن فصل فروش، قیمت‌ها را در مردادماه افزایش دادند. البته افزایش قیمت در حوزه‌های مختلف نظیر مواد اولیه، هزینه‌های تولید، هزینه‌های عمومی و تورم بالا باعث افزایش قیمت شد.
    وی با اشاره به کاهش 40 درصدی تولید آب بسته‌بندی در این زمینه تصریح کرد: در سال جاری نه تنها افزایش تولید وجود نداشتیم بلکه به علت شیوع ویروس کرونا تولیدات در این صنعت تقریبا به نصف رسیده است. چون نصف تولیدات یک و نیم لیتری به بالا و نصف دیگر نیم لیتری به پایین است، که بخش نیم لیتری به پایین بیشتر در فست‌فودها، گردشگری، هتل، کافی شاپ و تفریحات استفاده می‌شود که شیوع یوروس کرونا آن را نابود کرده بنابراین صنعت ما به شدت کاهش تولید داشته است. به طوری که تقریبا 40 درصد کاهش تولید داشتیم که البته آمار دقیق در آخر سال مشخص می‌شود.
    فروهر افزود: فشار افزایش هزینه‌ها و قیمت مواد اولیه از سویی و ضرر و زیانی که شیوع ویروس کرونا منجر به آن شد از سوی دیگر و وضعیت معشیت مردم باعث شد تا صنعت آب بسته‌بندی وضعیت مناسبی نداشته باشد.

    سرویس های خبری:اقتصاد و بازار

    منبع: خبرگزاری کار ایران
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    صبا ژاله خاکی

    صبا ژاله خاکی

    مربوطه پست ها

    تاکنون بیش از سه میلیون تن گندم تحویل سیلوها شده است
    اخبار اقتصاد و بازار

    تاکنون بیش از سه میلیون تن گندم تحویل سیلوها شده است

    توسط مهتا زرین
    9 خرداد 1402
    0

    سید محمد آقامیری روز سه شنبه ۹ خرداد در حاشیه بازدید از موسسات تحقیقاتی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی...

    بیشتر بخوانید
    مبارزه شیمیایی در 720 هکتار مزارع گندم و جو مازندران

    افزایش ۷۷ درصدی خرید محصول گندم در رامهرمز

    9 خرداد 1402
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    نشانه‌های خروج بازار برنج مازندران از رکود

    9 خرداد 1402
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    8 خرداد 1402

    پر بازدیدها

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    سرنوشت قیمت گندم چگونه رقم می‌خورد؟

    24 اردیبهشت 1402
    تولید قزل آلا به ۱۰۰ هزارتن می رسد

    تولید قزل آلا به ۱۰۰ هزارتن می رسد

    1 خرداد 1402
    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    خرید ۳۰ هزار تن برگ سبز چای از چایکاران

    18 اردیبهشت 1402
    لبنان صادرات محصولات صنعتی و کشاورزی به عربستان را از سر می‌گیرد

    لبنان صادرات محصولات صنعتی و کشاورزی به عربستان را از سر می‌گیرد

    7 خرداد 1402
    شرکت پشتیبانی امور دام تخم مرغ مازاد را خریداری کند

    عرضه تخم‌ مرغ ۱۰ درصد زیر قیمت مصوب/ قیمت‌ها گران نشده، واقعی شده است

    20 اردیبهشت 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400
    شکلات فراسودمند

    شکلات فراسودمند

    24 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    به صورت مجازی؛ آخرین دستاوردهای علمی صنایع غذایی کشور در خوزستان ارایه شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود