شنبه, آبان ۱۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    عزم جدی جهادکشاورزی بهشهر در برخورد با تغییر کاربری‌ اراضی کشاورزی

    عزم جدی جهادکشاورزی بهشهر در برخورد با تغییر کاربری‌ اراضی کشاورزی

    جشنواره ملی ماهیان زینتی؛ اصفهان در مسیر شکوفایی آبزی‌پروری تزئینی

    جشنواره ملی ماهیان زینتی؛ اصفهان در مسیر شکوفایی آبزی‌پروری تزئینی

    زنان ایرانی گوی سبقت را در تولید محصولات غذایی سالم از مردان ربودند

    زیرساخت‌های کشاورزی زمینه‌ساز توسعه پایدار است

    توزیع ماکارونی به روال گذشته بازگشت/ تکذیب افزایش نرخ روغن آفتابگردان

    چرا گوشت مرغ و تخم‌مرغ با قیمت مصوب عرضه نمی‌شوند؟ +جدول قیمت کالاها

    خوزستان عاری از آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان است

    آغاز پایش منابع آبی برای مقابله با آنفلوآنزای پرندگان در شیروان

    صادرات یک میلیارد دلاری محصولات صنعتی و کشاورزی زنجان هدف‌گذاری شد

    صادرات یک میلیارد دلاری محصولات صنعتی و کشاورزی زنجان هدف‌گذاری شد

    چهار طرح عمرانی و اقتصادی در کردستان با حضور رییس جمهور بهره برداری شد

    چهار طرح عمرانی و اقتصادی در کردستان با حضور رییس جمهور بهره برداری شد

    کدام میوه‌ها خون‌ساز هستند؟

    میوه‌هایی که می‌توانند کبد را چرب کنند و دیگر نکات مهم تغذیه‌ای

    نگرانی از طغیان آفت سوسک سیاه در مزارع گندم خراسان شمالی

    نگرانی از طغیان آفت سوسک سیاه در مزارع گندم خراسان شمالی

    فواید پیاز خام؛ از بهبود سلامت جنسی تا سلامت قلب

    چرا پیاز اشکتان را درمی‌آورد و چطور جلویش را بگیرید؟

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    ترفندهایی ساده برای تازه ماندن سبزیجات و میوه‌ها

    می‌خواهید میوه و سبزیجات تازه‌تر و خوشمزه‌تر بمانند؟ با چند نکته علمی ساده می‌توانید عمر سبزیجات و میوه‌های خود را در یخچال طولانی‌تر کنید و از هدررفت آنها جلوگیری کنید. این ترفندهای کاربردی به شما کمک می‌کند تا همیشه سبزیجات و میوه‌های سالم و خوش طعم داشته باشید!

    توسط هانیه سیفی مجد
    شهریور ۲۰, ۱۴۰۴
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ۳ ماده مفید برای مهار سرطان

    می‌خواهید میوه و سبزیجات تازه‌تر و خوشمزه‌تر بمانند؟ با چند نکته علمی ساده می‌توانید عمر سبزیجات و میوه‌های خود را در یخچال طولانی‌تر کنید و از هدررفت آنها جلوگیری کنید. این ترفندهای کاربردی به شما کمک می‌کند تا همیشه سبزیجات و میوه‌های سالم و خوش طعم داشته باشید!

    ۱. گوجه‌فرنگی و خیار را جدا نگه دارید!
    گاز اتیلن که توسط برخی میوه‌ها و سبزیجات آزاد می‌شود، باعث رسیدن و فاسد شدن سریع‌تر می‌شود. گوجه‌فرنگی و خیار هر دو در این دسته قرار دارند؛ پس آنها را از هم جدا کنید.

    ۲. سبزیجات برگ‌دار را قبل از یخچال بشویید
    اسفناج و کاهو را در آب سرد بشویید، برگ‌های پژمرده را جدا کنید، سپس با دستمال کاغذی خشک کرده و داخل کیسه پلاستیکی بگذارید.

    ۳. به واکس طبیعی روی میوه‌ها دست نزنید
    میوه‌هایی مثل سیب، لیمو، خیار و سیب‌زمینی دارای لایه واکسی طبیعی یا مصنوعی هستند که مانع از خشک شدن و پوسیدگی زودرس می‌شود. فقط قبل از مصرف آنها را بشویید.

    ۴. سر سبز هویج را ببرید
    سر سبز هویج‌ها باعث جذب رطوبت و مواد مغذی از خود هویج می‌شود. قبل از نگهداری آن را ببرید و هویج را در کیسه پلاستیکی در کشوی یخچال نگه دارید.

    ۵. موز را خنک نگه دارید
    موز در هوای گرم و مرطوب سریع‌تر قهوه‌ای می‌شود. پس موزها را دور از سایر میوه‌ها نگه دارید و وقتی رسیدند، در یخچال بگذارید تا چند روز بیشتر تازه بمانند.

    ۶. زنجبیل را فریز کنید
    زنجبیل تازه چند هفته در یخچال سالم می‌ماند، اما برای ماندگاری بیشتر، آن را خرد کرده، بدون نیاز به پوست گرفتن، در کیسه فریزر بگذارید و فریز کنید.

    ۷. پیاز را در معرض هوای تازه قرار دهید
    پیاز را در محل خشک و خنک بدون پوشش پلاستیکی نگهداری کنید. اگر پیازهای خرد شده دارید، آنها را چند روز در یخچال نگه دارید.

    ۸. توت‌ها را خنک و خشک نگه دارید
    توت فرنگی، تمشک و بلوبری را در دمای پایین (حدود ۳۲ تا ۴۰ درجه فارنهایت) در یخچال نگهداری کنید و تا زمان مصرف آنها را نشویید.

    ۹. کرفس را در فویل بپیچید
    برای جلوگیری از پژمرده شدن کرفس، آن را در فویل پیچیده و در کشوی یخچال قرار دهید. این کار باعث می‌شود تا چند هفته تازه بماند.

    ۱۰. لیموها را داخل کیسه پلاستیکی در یخچال نگه دارید
    برای ماندگاری بیشتر، لیمو و لیموترش را در کیسه پلاستیکی بدون هوا در یخچال نگه دارید.

    ۱۱. سبزیجات تازه را مانند گل نگهداری کنید
    جعفری، گشنیز و نعنا را در لیوان آب بگذارید و داخل یخچال نگه دارید تا تازه بمانند. ریحان را بهتر است روی پیشخوان آشپزخانه نگه دارید.

    ۱۲. قارچ‌ها را در کیسه کاغذی نگه دارید
    قارچ‌ها را از بسته‌بندی پلاستیکی بیرون آورده و در کیسه کاغذی نگه دارید تا رطوبت را جذب کند و تازگی بیشتری داشته باشد.

    ۱۳. یخچال را مرتب و تمیز نگه دارید
    آلودگی‌های داخل یخچال مثل باکتری و قارچ‌ها باعث فساد سریع‌تر مواد غذایی می‌شوند. یخچال را با سرکه سفید یا آب صابون به طور منظم تمیز کنید و مواد غذایی را طوری بچینید که هوا به راحتی جریان داشته باشد.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع:سلامت نیوز

    برچسب ها: سبزیجاتقارچلیمومیوه
    پست قبلی

    ۶.۵ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی تامین شد

    پست بعدی

    ضرورت واردات ماهانه ۵ هزارتن گوشت قرمز

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    کدام میوه‌ها خون‌ساز هستند؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    میوه‌هایی که می‌توانند کبد را چرب کنند و دیگر نکات مهم تغذیه‌ای

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۱۵, ۱۴۰۴
    0

    یکی از نکات مهمی که باید به آن توجه کرد، وجود فروکتوز در بسیاری از میوه‌هاست. مصرف زیاد فروکتوز می‌تواند...

    بیشتر بخوانید
    فواید پیاز خام؛ از بهبود سلامت جنسی تا سلامت قلب

    چرا پیاز اشکتان را درمی‌آورد و چطور جلویش را بگیرید؟

    آبان ۱۵, ۱۴۰۴
    شیر جو دوسر یا شیر گاو؛ کدام سالم‌تر است؟

    شیر جو دوسر یا شیر گاو؛ کدام سالم‌تر است؟

    آبان ۱۵, ۱۴۰۴
    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    تأثیر مصرف پسته در شب بر میکروبیوم روده در مبتلایان پیش‌دیابت

    آبان ۱۵, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    ضرورت واردات ماهانه ۵ هزارتن گوشت قرمز

    پر بازدیدها

    استان سمنان میزبان باغ‌های مادری پسته، زردآلو، بادام و انگور می‌شود

    ایران در جمع ۳ کشور برتر تولیدکننده پسته جهان

    آبان ۸, ۱۴۰۴
    ایجاد صنایع تبدیلی و برندسازی برای انار کوهدشت ضروری است

    ایجاد صنایع تبدیلی و برندسازی برای انار کوهدشت ضروری است

    مهر ۲۹, ۱۴۰۴
    اختلالات خُلقیِ ناشی از مصرف زیاد مواد قندی

    اختلالات خُلقیِ ناشی از مصرف زیاد مواد قندی

    آبان ۱۳, ۱۴۰۴
    کیفیت گوشت های وارداتی چگونه است؟

    آغاز توزیع گوشت‌های وارداتی؛ اعلام قیمت هرکیلو گوشت گرم گوساله و چرخ کرده

    مهر ۲۶, ۱۴۰۴
    طرح جهش تولید در دیمزارهای ایلام کلید خورد

    طرح جهش تولید در دیمزارهای ایلام کلید خورد

    آبان ۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.