چهارشنبه, تیر ۲۵, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    خرید حمایتی مرغ به ۳۰ هزارتن رسید

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    آیا عرضه و تقاضا دلیل اصلی قیمت‌گذاری برنج هستند؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    قیمت روغن ۲۵ درصد افزایش یافت

    صادرات 630 میلیون دلاری لبنیات در سال جاری

    گرانی لبنیات؛ یک بام و دوهوای تولیدکنندگان لبنی در کشور

    ۷ راه برای درمان پرخوری

    تغذیه ناسالم و تحمیل ۱۸ میلیارد دلار هزینه واردات به کشور

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    ممنوعیت صادرات حبوبات ابلاغ شد

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    تحقیقات نشان داد؛ رژیم غذایی که نفخ معده را کاهش می دهد

    بسیاری از افراد به دلایل مختلفی دچار نفخ معده شده و این موضوع بر زندگی آن ها تاثیر نامطلوبی دارد. تحقیقات جدید نشان می دهد که کاهش کربوهیدرات ها از جمله قند، پرهیز از پروبیوتیک ها و حتی مصرف آنتی بیوتیک ها می تواند نفخ معده را کاهش دهد.

    توسط فاطمه خداویردی
    بهمن ۲۴, ۱۴۰۰
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    تحقیقات نشان داد؛ رژیم غذایی که نفخ معده را کاهش می دهد

    به نقل از سیناپرس، ایجاد برخی تغییرات در رژیم غذایی می تواند مسکلاتی همچون درد شکم و نفخ، آروغ زدن و تولید گاز در سیستم گوارش را کاهش دهد.

    در وهله نخست باید تاکید کرد که بسیاری از گازهای تولید شده در سیستم گوارش ماحصل فعل و انفعالات مواد غذایی و شیره های گوارشی و باکتری های موجود در سیستم گوارش انسان هستند. به گفته کارشناسان، پروبیوتیک ها گونه های مختلفی دارند و معمولاً مصرف آنها بی خطر است اما گاهی اوقات می توانند عوارض جانبی ایجاد کنند.

    این موضوع می تواند به دلیل فعالیت باکتری های میزبان باشد یا در افراد مبتلا به بیماری هایی مانند سندرم روده کوتاه و بیماری التهابی روده IBD  رخ دهد. بررسی های انجام شده نشان می دهد برخی از این گونه های باکتری مانند لاکتوباسیلوس فرمنتی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس می توانند اسیدلاکتیک تولید کنند.

    پژوهش های انجام شده نشان می‌ دهد که رشد بیش از حد این گونه ‌های لاکتوباسیلوس تولید اسید لاکتیک D را افزایش می‌ دهد که این موضوع می‌تواند باعث بروز درد شکم و نفخ، آروغ زدن و تولید بیش از حد گاز شود.

    دکتر ساتیش رائو، سرپرست این تیم تحقیقاتی درباره موضوع فوق گفت: زمانی که ما به بررسی دقیق این پدیده پرداختیم، متوجه شدیم که کلنی‌ های بزرگی از باکتری‌ ها در روده‌ی کوچک بیماران رشد می ‌کنند و سطوح بالایی از اسید لاکتیک D که توسط باکتری لاکتوباسیلوس از تخمیر قند در غذای آنها تولید می‌شود در سیستم گوارش آن ها وجود دارد. این اسید معمولا در اثر تخمیر کربوهیدرات های هضم نشده توسط باکتری های تولید کننده لاکتیک D  در روده ایجاد می شود.

    تجمع اسید لاکتیک D  در خون می تواند به طور موقت باعث مسموم شدن سلول های مغز شود که منجر به علائم عصبی مانند کندی گفتار، گیجی و آگاهی ضعیف از محیط می شود.

    درمان این مشکل چندان دشوار نبوده و عبارت است از کاهش مواد تولید کننده اسید لاکتیک D مانند کربوهیدرات ها و  قند. در شرایط حاد و برای کاهش سطح باکتری های ایجاد کننده گاز در سیستم گوارش می توان زیر نظر پزشک و به طور کنترل شده ای از آنتی بیوتیک ها استفاده کرد.

    دکتر رائو در این رابطه گفت: پروبیوتیک ها قرار است در روده بزرگ و نه روده کوچک یا معده کار کنند، بنابراین مشکلات حرکت آن ها می تواند منجر به مشکلاتی در رسیدن باکتری های پروبیوتیک به محل مناسب شود.

    طیف گسترده ای از مشکلات، از شرایطی مانند دیابت گرفته تا داروهایی مانند داروهای ضد افسردگی و مواد معدنی مانند آهن، می تواند حرکت این باکتری ها را با اختلال مواجه کرده و احتمال ماندن طولانی مدت پروبیوتیک ها در قسمت فوقانی روده را افزایش دهند.

    شرح کامل این پژوهش و یافته های به دست آمده از آن در مجله تخصصی Clinical and Translational Gastroenterology منتشر شده است.

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: رفع نفخ معدهصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامتفناوری غذافناوری های نیوننفخنفخ معده
    پست قبلی

    ۷ ماده غذایی که باید استخوان‌ها بخورند

    پست بعدی

    افزایش مجدد قیمت سیب‌زمینی/ هنوز یک کیلوگرم سیب‌زمینی وارد کشور نشده است

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    0

    کوروش جعفریان فوق تخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره مصرف سوسیس و کالباس‌های صنعتی گفت: مصرف این محصولات مورد تأیید...

    بیشتر بخوانید
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    معجزات خوردن یک حبه سیر برای بدن

    سیر؛ دوست یا دشمن بیماران قلبی؟

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    عرضه سیب‌زمینی بحرانی است/ احتمال واردات از پاکستان وجود دارد

    افزایش مجدد قیمت سیب‌زمینی/ هنوز یک کیلوگرم سیب‌زمینی وارد کشور نشده است

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    روزانه ۲۰۰۰ تن پیاز صادر می‌شد

    خرید توافقی، قیمت سیب‌زمینی و پیاز را در مزارع تثبیت کرد

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    توقفی در واردات گوشت نداشتیم/ ذخایر گوشت منجمد مطلوب است

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    کالاهای اساسی بیش از نیاز بازار در استان تهران توزیع شد

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    قیمت روغن ۲۵ درصد افزایش یافت

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    تمدید ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری در ۲۰۲۱

    رشد ۱۷ درصدی تولید خاویار ایران

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.