شنبه, آبان ۲۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    واردات برنج ممنوع شد

    قیمت برنج پرواز کرد | قیمت برنج فجر و شیرودی هم جهش کرد

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو

    معاون فناوری بانک مرکزی: نیازی به افتتاح حساب جدید برای خرید یارانه‌ای نان نیست

    مردم و نانوایان از کیفیت آرد و نان ناراضی‌اند/ لزوم تصمیم‌گیری قاطع وزرا برای حل چندوجهی بودن متولیان.

    توزیع روزانه ۲۵ تن مرغ منجمد درکهگیلویه و بویراحمد

    توزیع مرغ منجمد با قیمت مصوب برای تنظیم بازار در بویراحمد

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    بازگشت آرامش طی ۲ هفته آینده به بازار نهاده دامی

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    کشت پاییزه چغندرقند در خراسان شمالی از سال آینده

    رفع تصرف از ۲۰ هزار مترمربع اراضی ملی در آستانه اشرفیه

    رفع تصرف از ۲۰ هزار مترمربع اراضی ملی در آستانه اشرفیه

    برای بازار شب عید و ماه رمضان کمبود گوشت نداریم/ کاهش قیمت‌ در ماه‌های آینده

    واردات گوشت به ۳۲ هزارتن رسید/ واردات روزانه ۳۰ تن گوشت گرم از پاکستان

    قیمت مرغ به ۱۸ هزار و ۶۰۰ تومان رسید

    کاهش قیمت مرغ در بازار اصفهان / هشدار درباره تخلفات فروشگاهی و تبلیغات فریبنده

    نتایج یک مطالعه نشان می دهد؛ رژیم غذایی کاهش دهنده آهن مغز موجب حفظ عملکرد مغز می شود

    حذف وعده‌های غذایی راه مناسبی برای کاهش وزن نیست

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    تاثیر باکتری های دستگاه گوارش بر روی وزن

    بدن ما به طور طبیعی متشکل از میلیاردها باکتری است. بیشتر این باکتری ها در روده قرار دارند. باکتری های روده ای برای حفظ سلامتی بدن، تقویت سیستم ایمنی و هم چنین تولید برخی از ویتامین ها ضروری هستند. طی تحقیقاتی مشخص شد، تنوع باکتری های روده ای در افراد چاق بسیار کمتر از افراد لاغر می باشد. اما در کل، این باکتری ها به دلیل تاثیری که بر روی هضم مواد مختلف می گذارند، باعث چاقی و افزایش وزن می شوند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۷, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    همکاری باکتری‌ها برای بهبود محصولات کشاورزی!

    Using computer-based models, a USC research team studied how harmful bacteria survives and determined how to kill it. (Image/iStock)

    دکتر کوروش صمد پور متخصص تغذیه نوشت: بدن ما به طور طبیعی متشکل از میلیاردها باکتری است. بیشتر این باکتری ها در روده قرار دارند. باکتری های روده ای برای حفظ سلامتی بدن، تقویت سیستم ایمنی و هم چنین تولید برخی از ویتامین ها ضروری هستند.

    علاوه براین، باکتری های روده ای بر نحوه هضم غذا و تولید مواد شیمیایی تاثیر می گذارند و شما احساس سیری خواهید کرد.

    در این مقاله، به تاثیر باکتری های روده ای بر روی وزن و اینکه کدام غذاها باعث افزایش تعداد این باکتری ها می شوند، می پردازیم.

     

     

    باکتری روده ای چیست؟

    باکتری های زیادی به طور طبیعی برروی پوست و یا سایر قست های بدن، به خصوص روده بزرگ زندگی می کنند. با این که برخی از این باکتری ها علت بروز بیماری هستند، اما بیشتر آن ها به سلامتی شما و مقابله با عفونت کمک می کنند، و از آن جایی که بر سیستم هاضمه و سیری تاثیر می گذارند، می توان گفت که باکتری های روده ای بر وزن نیز تاثیر گذارند.

     

     

    باکتری های روده ای بر نحوه هضم مواد غذایی تاثیر می گذارند

    از آنجایی که باکتری های روده ای در قسمتی از روده بزرگ (سکوم) زندگی می کنند، در تماس مستقیم با مواد غذایی هستند، در نتیجه، بر نحوه جذب مواد غذایی و انرژی به دست آمده از آن ها نیز تاثیر می گذارد.

    جالب است بدانید که طی تحقیقاتی مشخص شد، تنوع باکتری های روده ای در افراد چاق بسیار کمتر از افراد لاغر می باشد. اما در کل، این باکتری ها به دلیل تاثیری که بر روی هضم مواد مختلف می گذارند، باعث چاقی و افزایش وزن می شوند.

    به طور مثال، بدن انسان قادر به هضم فیبر نیست، اما باکتری های روده ای این کار را انجام می دهند. با هضم فیبر، مواد شیمیایی توسط باکتری های روده ای تولید می شود، که برای سلامتی و کاهش وزن مفید هستند. به عنوان مثال، افرادی که فیبر بیشتری ممصرف می کنند، افراد لاغری هستند، که می تواند به دلیل تاثیر باکتری های روده ای بر روی هضم فیبر باشد.

    وجود دو نوع باکتری پروتلا (Prevotella) و باکتروئیدوس (Bacteroidetes) در روده به هضم فیبر و کربوهیدرات کمک می کند، و تا حدی تعیین کننده میزان کاهش وزن شما می باشد.

    باکتری های روده ای قادر به هضم برخی از آنتی اکسیدان های موجود در گیاهانی با نام فلاوونوئید هستند که از بروز چاقی نیز پیشگیری می کنند. در نهایت، این باکتری ها بر نحوه جذب چربی ها در روده و میزان ذخیره آهن ها در بدن تاثیر می گذارند.

     

     

     

    باکتری های روده ای بر التهاب نیز تاثیر می گذارند

    التهاب، پاسخ سیستم ایمنی بدن می باشد نسبت به عفونت ها. التهاب می تواند به دنبال رژیم غذایی ناسالم ایجاد شود. رژیم غذایی پرچرب و پر کالری، باعث تولید مواد شیمیایی از جمله پلی لیپوساکارید، در بافت های چربی و رگ های خونی، و در نهایت افزایش وزن و مقاومت به انسولین می شود. وجود برخی از باکتری های روده ای، باعث کاهش التهاب و پیشگیری از چاقی و افزایش وزن می شود.

    برخی از مواد غذایی مفید برای باکتری های روده ای عبارتند از:

    • حبوباتی که غنی از فیبر هستند، توسط باکتری های روده ای هضم می شوند و در نهایت به کاهش وزن کمک می کنند.
    • میوه و سبزیجات تازه که برای باکتری های روده ای و تناسب وزن مفید هستند.
    • غداهای غنی از پلی فنول، از جمله: شکلات تلخ، چای سبز و شراب قرمز. این قبیل مواد غذایی به تنهایی هضم نمی شوند، اما توسط باکتری های مفید روده ای تجزیه می شوند و به رشد سایر باکتری ها کمک می کنند.
    • پروبیوتیک ها. مصرف پروبیوتیک ها همیشه ضروری نیست، اما باعث می شوند تا باکتری ها بعد از یک بیماری و یا مصرف آنتی بیوتیک به حالت اولیه خود برگردند.

    اما از طرفی، مصرف برخی مواد غذایی به ضرر باکتری های روده ای هستند، از جمله:

    • مواد قندی. مصرف شکر و قند، رشد باکتری های ناسالم در روده را تحریک می کند، و فرد بیشتر در معرض چاقی و یا سایر بیماری های مزمن قرار می گیرد.
    • شیرین کننده های مصنوعی، از جمله آسپارتام، باعث کاهش تعداد باکتری ها در روده بزرگ شده و می تواند یکی از دلایل قند خون بالا نیز باشد.
    • چربی های ناسالم. مصرف چربی های سالم از جمله امگا 3، برای رشد باکتری های روده ای بسیار مفید می باشد. اما مصرف چربیهای اشباع به مقدار زیاد با رشد باکتریهای بیماری زا در ارتباط است
    • باکتری های روده ای، با تولید و ترشح هورمون هایی نظیر لپتین و گرلین، تاثیراتی را بر اشتهای شما می گذارند. حتی برخی تحقیقیات حاکی از آن است که، برخی از این باکتری ها میزان ترشح هورمون ها و احساس سیری و یا گرسنگی را نیز کنترل می کنند.

     

     

    نتیجه گیری

    باکتری های موجود در بدن، برای حفظ سلامتی مهم هستند. باکتری های روده ای بر نحوه هضم مواد غذایی، میزان ذخیره چربی و زمان احساس گرسنگی و یا سیری تاثیر می گذارند. علاوه براین، وجود باکتری های روده ای، برای حفظ تعادل وزن نیز بسیار اهمیت دارد. به همین خاطر، مصرف فیبر، میوه، سبزیجات تازه و حبوبات را که به رشد باکتری های روده ای کمک می کنند، در وعده های غذایی خود فراموش نکنید.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: باکتریگوارشمواد غذاییوزن
    پست قبلی

    مصرف این مواد غذایی در وعده صبحانه ممنوع

    پست بعدی

    بستنی شکلاتی یا وانیلی؛ کدام کم‌ ضررتر است؟

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    نتایج یک مطالعه نشان می دهد؛ رژیم غذایی کاهش دهنده آهن مغز موجب حفظ عملکرد مغز می شود
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    حذف وعده‌های غذایی راه مناسبی برای کاهش وزن نیست

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    بر اساس اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، حذف وعده‌های غذایی و ایجاد گرسنگی طولانی‌مدت نمی‌تواند منجر به کاهش...

    بیشتر بخوانید
    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    قهوه دشمن قلب نیست، بلکه محافظ آن است

    آبان ۲۰, ۱۴۰۴
    آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟

    آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟

    آبان ۲۰, ۱۴۰۴
    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    آبان ۱۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    بستنی شکلاتی یا وانیلی؛ کدام کم‌ ضررتر است؟

    بستنی شکلاتی یا وانیلی؛ کدام کم‌ ضررتر است؟

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    پیش‌بینی برداشت بیش از ۴۰ تُن پسته از باغات بارور همدان

    برداشت ۴۶۷۰ تن پسته از باغات زاهدان

    مهر ۲۴, ۱۴۰۴
    احتمال حمله ملخ صحرایی به استان‌های جنوبی

    احتمال حمله ملخ صحرایی به استان‌های جنوبی

    آبان ۸, ۱۴۰۴
    ماجرای برگشت خوردن گوجه فرنگی صادراتی از عراق

    قیمت گوجه‌فرنگی بدون بارش باران گران شد

    آبان ۲۰, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    در برنامه هفتم تولید مرغ‌سایز در کشور پیش‌بینی شده است

    آبان ۸, ۱۴۰۴
    در بازار مرغ چه می‌گذرد؟

    در بازار مرغ چه می‌گذرد؟

    آبان ۱۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.