دوشنبه 29 اسفند 1401
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    راه اندازی روستا بازار در آذربایجان شرقی برای حذف دلالان کشاورزی

    راه اندازی روستا بازار در آذربایجان شرقی برای حذف دلالان کشاورزی

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    کشت ۹۰ درصدی گندم و جو در دیمزارهای کشور

    ۳ ماده مفید برای مهار سرطان

    سبزیجات در انگلیس سهمیه بندی شد

    با مصرف روزانه این میوه با چربی خون و آلزایمر خداحافظی کنید | کدام میوه برای چربی خون مفید است

    با مصرف روزانه این میوه با چربی خون و آلزایمر خداحافظی کنید | کدام میوه برای چربی خون مفید است

    راهکار محدودیت کشت و صادرات هندوانه چیست؟

    راهکار محدودیت کشت و صادرات هندوانه چیست؟

    افزایش ریسک ابتلا به نقرس با سندرم متابولیک

    افزایش ریسک ابتلا به نقرس با سندرم متابولیک

    رییس مجلس: جبهه اقتصادی را باید با حضور مردم فتح کرد

    رییس مجلس: جبهه اقتصادی را باید با حضور مردم فتح کرد

    تولیدات گلخانه‌ای هرمزگان ۲ برابر افزایش یافت

    تولیدات گلخانه‌ای هرمزگان ۲ برابر افزایش یافت

    استانداران مراقب اعمال صحیح نظارت اتحادیه‌های صنفی بر بازار باشند

    استانداران مراقب اعمال صحیح نظارت اتحادیه‌های صنفی بر بازار باشند

    آغاز روند توزیع ۳۰ تن میوه سیب و پرتقال طرح تنظیم بازار در شهرستان دماوند

    آغاز روند توزیع ۳۰ تن میوه سیب و پرتقال طرح تنظیم بازار در شهرستان دماوند

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه نخست سرویس های خبری اخبار نمایشگاه ها و همایش ها

    به صورت مجازی؛ آخرین دستاوردهای علمی صنایع غذایی کشور در خوزستان ارایه شد

    دبیر علمی بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران گفت: آخرین دستاوردهای علمی محققان، پژوهشگران و اساتید دانشگاه‌های کشور در صنعت غذایی برای بهره‌برداری به صنعتگران این حوزه، به صورت مجازی در خوزستان ارایه شد.

    توسط پروانه خانی
    16 بهمن 1399
    در اخبار نمایشگاه ها و همایش ها, اهم اخبار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    به صورت مجازی؛ آخرین دستاوردهای علمی صنایع غذایی کشور در خوزستان ارایه شد
    491
    اشتراک گذاری‌
    1.4k
    بازدید
    Share on FacebookShare on Twitter

    محمد حجتی روز چهارشنبه بیان کرد: از بین ۵۸۳ مقاله ارایه شده به دبیرخانه این کنگره که در روزهای ۱۴ و ۱۵ بهمن جاری به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار شد، در نهایت ۲۹ مقاله به صورت سخنرانی و ۴۵۰ مقاله در قالب پوستر پژوهشی انتخاب شدند.

    وی با بیان اینکه ارزیابی این آثار توسط ۶۹ داور از دانشگاه‌ها، سازمان‌ها و مراکز علمی کشور انجام شد ادامه‌داد: به‌دلیل شیوع ویروس کرونا این کنگره علمی به ‌صورت مجازی برگزار شد.

    دبیر علمی بیست و هفتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران افزود: این رخداد در حوزه صنعت غذایی یکی از قدیمی‌ترین کنگره‌های پژوهشی و علمی کشور است که همه ساله با استقبال قابل توجهی از شرکت کنندگان و فعالان واحدهای تولیدی همراه است.

    وی با اشاره به اینکه این کنگره به همت انجمن متخصصین علوم صنایع غذایی و یکی از دانشگاه‌های کشور برگزار می‌شود گفت:یکی از برنامه‌های جانبی این کنگره برگزاری نمایشگاه صنایع غذایی است تا از این طریق آخرین محصولات این صنعت ارایه و مورد ارزیابی قرار گیرد، اما امسال به‌دلیل شیوع کرونا، امکان برگزاری نمایشگاه فراهم نشد.

    حجتی ادامه داد: در کنار روال معمول این کنگره، امسال با توجه به شرایط ویژه خوزستان، چند محور جدید با عنوان “بحران آب و صنعت غذا”، “انرژی و صنعت غذا”، اقتصاد و صنعت غذا” و امنیت غذایی به موضوعات آن اضافه شد.

    وی هدف از برگزاری کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران را ارایه نتایج کارهای پژوهشی اساتید، دانشجویان، کارشناسان، محققان و واحدهای برتر یا برجسته یا موفق صنعت غذا و در مجموع تقویت جایگاه تولید و عرضه علم در جهت ارتقای سطح کیفی و کمی مواد غذایی بیان ‌کرد و افزود: با برگزاری این کنگره در هرسال، می‌توان با ایجاد همبستگی میان طیف گسترده زنجیره علم و تولید، گامی فراتر در راستای تولید غذای سالم برداشته و با شناسایی نیازها، علم را به عمل نزدیک‌تر کنیم.

    بر اساس این گزارش، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان پس از “پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران”، دومین دانشگاه تخصصی کشاورزی در ایران است.

    این دانشگاه که در شهرستان باوی در شمال اهواز واقع است ، یکی از مراکز عمده تحقیقات کشاورزی و دامپروری در جنوب کشور است، و دارای ۸۰ نفر عضو هیات علمی و ۲هزار ۴۸۰ نفر دانشجوی در حال تحصیل در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا است که در قالب ۱۲ گروه آموزشی به فعالیت‌ علمی مشغول هستند.

    باوی در سال ۸۹ با تصویب دولت از شهرستان اهواز جدا، و به شهرستان مستقل تبدیل شد.

    • بیشتر بخوانید:
    • گزارش اختصاصی ایفتاتی آی/ آخرین اخبار « بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران » ، بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی + کتابچه کنگره

    سرویس خبری :  نمایشگاهها و همایش ها

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: انجمن علوم و صنایع غذایی ایرانبیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایراندانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    پروانه خانی

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    برگزاری نمایشگاه عرضه مستقیم کالاهای اساسی از امروز ۱۸ اسفندماه
    اخبار نمایشگاه ها و همایش ها

    برگزاری نمایشگاه عرضه مستقیم کالاهای اساسی از امروز ۱۸ اسفندماه

    توسط هستی محمدمهدی پور
    18 اسفند 1401
    0

    شهیاد آبنار گفت: قیمت کالاهای عرضه شده در این نمایشگاه ۱۰ درصد کمتر از قیمت بازار خواهد بود. به گفته وی،...

    ادامه مطلب
    پنج نمایشگاه نوروزی عرضه محصولات شیلاتی در تهران برپا شد

    پنج نمایشگاه نوروزی عرضه محصولات شیلاتی در تهران برپا شد

    18 اسفند 1401
    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    برپایی نمایشگاه‌های عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در کشور

    10 اسفند 1401
    همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند اسفند برگزار می شود

    همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند اسفند برگزار می شود

    30 بهمن 1401

    پربازدیدها

    هیچ محتوایی در دسترس نیست

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400
    شکلات فراسودمند

    شکلات فراسودمند

    24 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    به صورت مجازی؛ آخرین دستاوردهای علمی صنایع غذایی کشور در خوزستان ارایه شد

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی/ آخرین اخبار « بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران » ، بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی + کتابچه کنگره

    اعلام اسامی برندگان مسابقه جدول کلمات متقاطع ایفتاتی آی/دیماه 99

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    eRasaneh_Trustseal(88439, true);

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    eRasaneh_Trustseal(88439, true);

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود

    Add New Playlist