شنبه, آبان ۲۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    واردات برنج ممنوع شد

    قیمت برنج پرواز کرد | قیمت برنج فجر و شیرودی هم جهش کرد

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو

    معاون فناوری بانک مرکزی: نیازی به افتتاح حساب جدید برای خرید یارانه‌ای نان نیست

    مردم و نانوایان از کیفیت آرد و نان ناراضی‌اند/ لزوم تصمیم‌گیری قاطع وزرا برای حل چندوجهی بودن متولیان.

    توزیع روزانه ۲۵ تن مرغ منجمد درکهگیلویه و بویراحمد

    توزیع مرغ منجمد با قیمت مصوب برای تنظیم بازار در بویراحمد

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    بازگشت آرامش طی ۲ هفته آینده به بازار نهاده دامی

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    کشت پاییزه چغندرقند در خراسان شمالی از سال آینده

    رفع تصرف از ۲۰ هزار مترمربع اراضی ملی در آستانه اشرفیه

    رفع تصرف از ۲۰ هزار مترمربع اراضی ملی در آستانه اشرفیه

    برای بازار شب عید و ماه رمضان کمبود گوشت نداریم/ کاهش قیمت‌ در ماه‌های آینده

    واردات گوشت به ۳۲ هزارتن رسید/ واردات روزانه ۳۰ تن گوشت گرم از پاکستان

    قیمت مرغ به ۱۸ هزار و ۶۰۰ تومان رسید

    کاهش قیمت مرغ در بازار اصفهان / هشدار درباره تخلفات فروشگاهی و تبلیغات فریبنده

    نتایج یک مطالعه نشان می دهد؛ رژیم غذایی کاهش دهنده آهن مغز موجب حفظ عملکرد مغز می شود

    حذف وعده‌های غذایی راه مناسبی برای کاهش وزن نیست

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    به این دلیل هفته‌ای سه بار هویج بخورید

    مصرف زیاد سبزیجات بر سلامتی آثار مثبت زیادی دارد و خطر ابتلا به انواع بیماری‌های مزمن را کاهش می‌دهد. با خوردن سبزیجات می‌توان از بدن در مقابل بیماری‌های قلبی، برخی سرطان‌ها، دیابت و چاقی محافظت کرد.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    مرداد ۸, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    زیان سال‌های گذشته کشاورزان دلیل کاهش کشت هویج و گرانی/ امید به متعادل شدن قیمت‌ها تا پایان ماه جاری

    هویج و سایر سبزیجات نارنجی مانند کدو تنبل و سیب‌زمینی شیرین سرشاراز بتاکاروتن‌اند.

    سبزیجات نه تنها به دلیل انعطاف‌پذیری‌ و تنوع در مدل مصرفشان عالی‌اندــ آن‌ها را می‌توان هم خام و هم پخته، هم به صورت کامل یا خردشده خوردــ بلکه به دلیل مزیت‌هایی که برای سلامتی دارند، بسیار هم مهم‌اند اما شاید بسیاری از افرادی که به فکر گنجاندن سبزیجات بیشتر در رژیم غذایی‌شان‌اند، از یکی از آن‌ها غافل بمانند؛ هویج.

    به گزارش سی‌ان‌ان، طبق مطالعه جدید که در نشست سالانه انجمن تغذیه آمریکا در ۳۰ ژوئن ارائه شد، خوردن سه وعده هویج‌ اطلس (بچه هویج/Baby carrot) در هفته می‌تواند مواد مغذی مهمی را که در این خوراکی نارنجی‌رنگ وجود دارد، به بدن منتقل کند.

    بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا در سال ۲۰۲۲ درباره مصرف سبزیجات در این کشور، بررسی‌های جداگانه در سال ۲۰۱۵ و ۲۰۱۹ نشان دارد که تنها یک نفر از هر ۱۰ آمریکایی روزانه دو تا سه فنجان سبزیجات مصرف می‌کند. این آمار مری هارپر سیمونز، نویسنده اصلی این مطالعه، و همکارانش را بر آن داشت راه‌حل‌های ساده برای بهبود سلامت عمومی از طریق افزایش مصرف هفتگی سبزیجات را بررسی کنند.

    سیمونز که فارغ‌التحصیل تغذیه از دانشگاه سمفورد آلاباما است، می‌گوید که هویج‌های کوچک با خوراکی‌هایی مانند هوموس یا حتی کره بادام زمینی بسیار خوشمزه‌اند و با این تغییرات کوچک و ساده واقعا می‌توان سلامتی را بهبود بخشید و به تغییر یک‌شبه و شدید هم نیازی نیست.

    محققان در این مطالعه، یک وعده هویج اطلس را که معمولا در فروشگاه‌ها موجود و حدودا ۱۲ عدد است، معادل ۱۰۰ گرم یا نصف فنجان، در نظر گرفتند. در این مطالعه ۶۰ بزرگسال جوان به چهار گروه تقسیم شدند: افرادی که سه بار در هفته هویج خوردند، افرادی که هویج نمی‌خوردند و در عوض مکمل مولتی ویتامین مصرف کردند، افرادی که هم هویج می‌خوردند و هم مولتی‌ویتامین مصرف کردند، و افرادی که نه هویج خوردند و نه مکمل مصرف کردند (گروه کنترل).

    محققان پس از چهار هفته دریافتند افرادی که هویج اطلس خوردند، میزان کاروتنوئید در پوستشان ۱۰.۸ درصد بیشتر شد و آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی که فوایدی مانند جلوگیری از التهاب و تقویت سلامتی قلب دارند هم در بدنشان افزایش یافت. علاوه بر این، محققان دریافتند در سطح کاروتنوئید افرادی که فقط مولتی‌ویتامین حاوی همان کاروتنوئید موجود در هویج را مصرف کرده بودند، تغییری ایجاد نشد اما کسانی که هم هویج و هم مکمل مصرف کردند، بیشترین فواید را مشاهده کردند و کاروتنوئیدهای پوستشان ۲۱.۶ درصد افزایش یافت.

    این نشان می‌دهد که تغذیه همیشه کارسازتر است و برای افرادی که به هر دلیلی نمی‌توانند مواد موردنیاز بدنشان را از غذا دریافت کنند یا محدودیت دارند، ترکیب مکمل و ماده غذایی تاثیر بسیار بیشتری خواهد داشت.

     

    فواید مصرف هویج و سبزیجات دیگر

    دکتر ساندر کرستان، دانشگاه کرنل، می‌گوید: «مصرف زیاد سبزیجات بر سلامتی آثار مثبت زیادی دارد و خطر ابتلا به انواع بیماری‌های مزمن را کاهش می‌دهد. با خوردن سبزیجات می‌توان از بدن در مقابل بیماری‌های قلبی، برخی سرطان‌ها، دیابت و چاقی محافظت کرد.»

    با این حال کرستان تاکید می‌کند که هویج و سایر سبزیجات نارنجی‌رنگ مانند کدوتنبل و سیب‌زمینی شیرین از این نظر که سرشار از بتاکاروتن‌اند، منحصر به‌فردند. بتاکاروتن کاروتنوئیدی است که بدن آن را به ویتامین آ تبدیل می‌کند. سبزیجات برگ‌تیره مانند اسفناج و کلم کیل نیز سرشار از بتاکاروتن‌اند.

    ویتامین آ برای حفظ سلامتی قلب، ریه‌ها، سایر اندام‌ها و همچنین پشتیبانی از عملکردهای مختلف بدن مهم است. بر همین اساس متخصصان بر افزایش مصرف سبزیجات به‌ویژه هویج تاکید می‌کنند.

    سرویس خبری : علمی – تغذیه و سلامت 

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: تغذیهسلامتصنایع تبدیلی و تکمیلیضد سرطانعلمی - تغذیه و سلامتفواید هویجمولتی ویتامینهویجویتامین A
    پست قبلی

    خواص شگفت‌انگیز خرما آشنا برای سلامت بدن

    پست بعدی

    خطر نوشیدن «آب معمولی» در گرمازدگی

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    نتایج یک مطالعه نشان می دهد؛ رژیم غذایی کاهش دهنده آهن مغز موجب حفظ عملکرد مغز می شود
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    حذف وعده‌های غذایی راه مناسبی برای کاهش وزن نیست

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    بر اساس اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، حذف وعده‌های غذایی و ایجاد گرسنگی طولانی‌مدت نمی‌تواند منجر به کاهش...

    بیشتر بخوانید
    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    قهوه دشمن قلب نیست، بلکه محافظ آن است

    آبان ۲۰, ۱۴۰۴
    آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟

    آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟

    آبان ۲۰, ۱۴۰۴
    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    آبان ۱۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    گفت‌وگو| واردات آب‌معدنی لوکس از سوئد، نروژ، فنلاند و فرانسه/ قاچاق هزار و ۵۰۰ نوع کالای لوکس به ایران

    خطر نوشیدن «آب معمولی» در گرمازدگی

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تولید سالانه ۲۹۷ هزار تن میوه‌ گرمسیری در سیستان و بلوچستان

    تولید سالانه ۲۹۷ هزار تن میوه‌ گرمسیری در سیستان و بلوچستان

    آبان ۱۸, ۱۴۰۴
    توزیع 2 برابری نهاده های دامی بین دامداران خراسان رضوی

    کیت بومی تشخیص اوره در خوراک دام داخلی‌سازی شد

    مهر ۳۰, ۱۴۰۴
    نبرد ۸۰ ساله برای آینده‌ای با امنیت غذایی

    نبرد ۸۰ ساله برای آینده‌ای با امنیت غذایی

    مهر ۲۴, ۱۴۰۴
    نوشیدن آب بسته بندی شده،منبع اصلی ورود ریز پلاستیک ها به بدن

    نوشیدن آب بسته بندی شده،منبع اصلی ورود ریز پلاستیک ها به بدن

    آبان ۱۳, ۱۴۰۴
    قیمت هرکیلو خرمای پیارم به ۴۰۰ هزارتومان رسید

    قیمت هرکیلو خرمای پیارم به ۴۰۰ هزارتومان رسید

    آبان ۱۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.