سه شنبه, آبان ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    تصویب طرح کنترل کیفیت محصولات کشاورزی و فرآورده‌های غذایی در میادین تره‌بار شهرداری تهران/ ممنوعیت ورود ۲۴ محصول به میادین تا رفع ایرادات

    تصویب طرح کنترل کیفیت محصولات کشاورزی و فرآورده‌های غذایی در میادین تره‌بار شهرداری تهران/ ممنوعیت ورود ۲۴ محصول به میادین تا رفع ایرادات

    ماجرای کمبود مجدد شیرخشک نوزاد چیست؟

    تب برفکی و کمبود نهاده‌ها تولید و صادرات شیر خشک را تهدید می‌کند؟

    بازار جهانی «طلای مایع» میراث کهن ایران در اختیار ترکیه است

    بازار جهانی «طلای مایع» میراث کهن ایران در اختیار ترکیه است

    ۱۰ سبزی شگفت انگیز برای کنترل‌ قند خون در دیابت

    ۱۰ سبزی شگفت انگیز برای کنترل‌ قند خون در دیابت

    طلای سرخ» راهبردی برای عبور از خشکسالی در سمنان؛ دولت حمایت می‌کند

    بازار داغ معاملات زعفران در بورس کالای ایران

    ۴۰۰ هزار تن تولید گیاهان دارویی کشور و بلای خام‌فروشی

    ۴۰۰ هزار تن تولید گیاهان دارویی کشور و بلای خام‌فروشی

    ایران بزرگترین تولیدکننده گل محمدی، بدون سهمی در بازار جهانی

    ایران بزرگترین تولیدکننده گل محمدی، بدون سهمی در بازار جهانی

    فست فود، غذایی لذیذ اما خطرناک!

    فست فود، غذایی لذیذ اما خطرناک!

    صادرات ۳.۵ تن خاویار ایران به ۳۰ کشور دنیا/ قطر اولین مشتری

    صادرات ۳.۵ تن خاویار ایران به ۳۰ کشور دنیا/ قطر اولین مشتری

    کاهش ۱۰ درصدی سبوس‌گیری آرد سنگک در همدان

    کاهش ۱۰ درصدی سبوس‌گیری آرد سنگک در همدان

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    بهترین رژیم غذایی ضدپیری کدام است؟

    دکتر لینیا پاتل می‌گوید که وقتی صحبت از «چه چیز» خوردن باشد، رنگ در رژیم غذایی ضدپیری جایگاه کلیدی پیدا می‌کند. فوتوکمیکال‌هایی که در رنگین‌کمانی از گیاهان یافت می‌شود، برای کاهش استرس اکسیداتیو مزیت‌ بسیار دارد.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    مرداد ۱۰, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    بررسی جدید محققان بین المللی نشان می دهد؛ رژیم گیاهی خطر ابتلا به دیابت نوع دو را کم می کند

    طبق یک مطالعه جدید که در مجله پزشکی بی‌ام‌سی (BMC) منتشر شد، نوعی رژیم گیاهخواری‌ (وگان) می‌تواند سن بیولوژیکی انسان را کاهش دهد.

    محققان در این پژوهش، ۲۱ دوقلوی همسان بزرگسال را که یکی از آن‌ها رژیم غذایی گیاهخواری داشت، به مدت هشت هفته تحت نظر گرفتند و دریافتند در دی‌ان‌ای یکی از قل‌ها که رژیم گیاهی را دنبال می‌کرد، «متیلاسیون» کمتری مشاهده می‌شود؛ منظور فرایند افزودن گروه‌های متیل به مولکول‌های دی‌ان‌ای است که می‌تواند باعث بهبود سلامت سلولی و کاهش علائم پیری شود؛ آنچه به افزایش سن بیولوژیکی تعبیر می‌شود.

    بر این اساس، بهترین رژیم غذایی علمی ضدپیری کدام است؟

    دکتر لینیا پاتل، متخصص تغذیه سلامت زنان و نویسنده کتاب «تاثیر غذا برای یائسگی»، خاطرنشان می‌کند که تعابیر مختلفی از پیری وجود دارد؛ از جمله افزایش طول عمر که سال‌های زندگی را نشان می‌دهد، و طول عمر در شرایط سلامتی که کیفیت زندگی را مشخص می‌کند. چه کسی دوست دارد طولانی زندگی کند اما زندگی بی‌کیفیتی داشته باشد؟

    صبحانه: ۱۰ دقیقه آرامش‌بخش

    دکتر لارا کلارک، متخصص تغذیه، می‌گوید که کاهش سرعت صرف صبحانه شاید سخت به نظر برسد، اما می‌تواند به بدن در هضم بهتر غذا کمک کند. او می‌گوید: «اگر احساس می‌کنید که معده‌تان آماده صرف صبحانه نیست، دست کم ۱۰ دقیقه برای نشستن و صرف قهوه زمان بگذارید.»

    مطالعات متعدد نشان می‌دهد که استرس چه کوتاه‌مدت و چه بلندمدت در کاهش جذب مواد مغذی و فیتوکمیکال‌ها (مواد شیمیایی گیاهی) مانند آنتی‌اکسیدان‌ها که در تضمین سلامتی سلول‌ها بسیار حیاتی‌اند، نقش دارد و با وقت‌ گذاشتن برای صرف صبحانه می‌توان سطح استرس را کاهش داد.

    کلارک می‌گوید: «ما باید به این فکر کنیم که غذا فقط آنچه می‌خوریم نیست، بلکه نحوه خوردن را هم شامل می‌شود و اینجا است که می‌توانیم در مبارزه با پیری به پیروزی بزرگ دست یابیم.»

    ناهار: رنگین‌کمانی از گیاهان

    دکتر لینیا پاتل می‌گوید که وقتی صحبت از «چه چیز» خوردن باشد، رنگ در رژیم غذایی ضدپیری جایگاه کلیدی پیدا می‌کند. فوتوکمیکال‌هایی که در رنگین‌کمانی از گیاهان یافت می‌شود، برای کاهش استرس اکسیداتیو مزیت‌ بسیار دارد. فشار اکسیداتیو آسیبی است که به واسطه مواد شیمیایی با عنوان «رادیکال‌های آزاد» به سلول‌ها وارد می‌شود و تاثیر آن بر پیری شناخته‌شده است.

    خبر خوب این است که شناسایی فتوکمیکال‌ها آسان است و هر چه تنوع رنگ در میوه‌ها و سبزیجات بیشتر باشد، فتوکمیکال‌ها هم بیشتر می‌شوند؛ اما این همه ماجرا نیست.

    دریافت فیبر کافی، به سلامتی روده و به دنبال آن تعادل بدن کمک می‌کند. در واقع دانشمندان از ارتباط میان سلامتی روده و مشکلات مربوط به سلامت روان مانند اضطراب و افسردگی می‌گویند و تایید می‌کنند که مشکلات روده این بیماری‌ها را نیز افزایش می‌دهد.

    باکتری‌های روده عاشق فیبرند و فیبر را می‌توان از طریق غلات سبوس‌دار و همچنین لوبیا، عدس و انواع مواد غذایی گیاهی در رنگ‌های متنوع به دست آورد.

    البته کارشناسان خاطرنشان می‌کنند میزان قند مصرفی هم باید کنترل شود. مصرف مداوم و زیاد قندهای افزودنی و کربوهیدرات‌های فراوری‌شده احتمال افزایش التهاب در بدن را بالا می‌برد که با بسیاری از بیماری‌ها و همچنین کاهش سلامتی و طول عمر مرتبط است.

    شام؛ کمتر از آن چیزی که فکر می‌کنید

    دکتر حسین الزبیدی، عضو کالج سلطنتی پزشکان عمومی بریتانیا، می‌گوید رژیم غذایی ضدپیری «آن چیزهایی است که نمی‌خورید».

    به گفته او، یکی از عوامل کلیدی که بیشترین تاثیر را بر طول عمر دارد، محدود کردن کالری مصرفی است. او می‌گوید: «وقتی میزان کالری مصرفی روزانه را به مقدار کم اما قابل‌توجهی کاهش می‌دهیم، بدن به خود می‌گوید: خب، حالا انرژی کمتری وارد می‌شود، بنابراین به پاکسازی نیاز داریم؛ ما باید هر مشکلی را که در هر ناحیه به وجود آمده است، رفع کنیم، باید سلول‌های ناخواسته و مرده را پاکسازی کنیم، و در واقع این فرایند است که برای طول عمر بسیار مفید است.»

    چندین مطالعه منتشر شده در نشریاتی مانند «پیری طبیعت» (Nature Ageing) هم این نظریه را تایید کرده‌اند.

    نکته کلیدی دیگری که کارشناسان و متخصصان بر آن تاکید کردند، حفظ اعتدال در رژیم غذایی است. کلارک می‌گوید که ما، منابع، زمان و فضای محدودی در اختیار داریم، بنابراین از خودانتقادی دست بردارید و نگران شیرینی‌های دوناتی که می‌خورید نباشید، بلکه در مصرف آن‌ها تعادل را رعایت کنید.

    سرویس خبری : علمی – تغذیه و سلامت 

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: پیریرژیم غذاییرژیم غذایی ضدپیریسلامتصنایع تبدیلی و تکمیلیعلمی - تغذیه و سلامت
    پست قبلی

    قیمت خوراکی‌ ها در پایان دولت سیزدهم

    پست بعدی

    پنیر بخورید، سالم پیر شوید

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    ۱۰ سبزی شگفت انگیز برای کنترل‌ قند خون در دیابت
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    ۱۰ سبزی شگفت انگیز برای کنترل‌ قند خون در دیابت

    توسط مطهره پورزمانی
    آبان ۲۷, ۱۴۰۴
    0

    دیابت یکی از بیماری‌هایی است که به دلیل اختلال در متابولیسم بدن، باعث افزایش سطح قند خون می‌شود و در...

    بیشتر بخوانید
    فست فود، غذایی لذیذ اما خطرناک!

    فست فود، غذایی لذیذ اما خطرناک!

    آبان ۲۷, ۱۴۰۴
    سه برابر مصرف جهانی نمک مصرف می کنیم

    سه برابر مصرف جهانی نمک مصرف می کنیم

    آبان ۲۷, ۱۴۰۴
    نوعی سالاد پروتئینی که لاغرتان می کند

    نوعی سالاد پروتئینی که لاغرتان می کند

    آبان ۲۵, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    پنیر بخورید، سالم پیر شوید

    پنیر بخورید، سالم پیر شوید

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    آغاز برداشت بادام زمینی از مزارع الگویی رودبار دامغان

    آغاز برداشت بادام زمینی از مزارع الگویی رودبار دامغان

    مهر ۲۷, ۱۴۰۴
    واسطه‌ها، پاشنه آشیل بازار «گوشت قرمز» کرمانشاه

    گوشت قرمز نرخ مصوبی ندارد

    آبان ۴, ۱۴۰۴
    تاب‌آوری کشاورزان را با دانش روز باید افزایش دهیم

    تاب‌آوری کشاورزان را با دانش روز باید افزایش دهیم

    آبان ۴, ۱۴۰۴
    ایجاد صنایع تبدیلی و برندسازی برای انار کوهدشت ضروری است

    پیش‌بینی برداشت ۲۰ هزار تن انار در کردستان‌ طی امسال

    آبان ۲۵, ۱۴۰۴
    فائو: شواهدی از شیوع کرونا از طریق تجارت مواد غذایی وجود ندارد

    فائو: قیمت جهانی موادغذایی کاهش یافت

    آبان ۱۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.