شنبه, خرداد ۲۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    ورود مسافری انبه از مصر/ میوه‌های پروازی برای قشر خاصی است

    مصرف انبه برای این گروه واجب است

    قزاقستان؛ پایگاه جدید کشاورزی فرامرزی ایران در تولید دانه‌های روغنی

    قزاقستان؛ پایگاه جدید کشاورزی فرامرزی ایران در تولید دانه‌های روغنی

    ۹ اشتباه آسیب‌رسان در پخت و پز مواد غذایی

    چگونه غذا را سالم بپزیم؟

    ضرورت سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی/ وضعیت نگران کننده فرسایش خاک در کشور

    ضرورت سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی/ وضعیت نگران کننده فرسایش خاک در کشور

    سد میمه آب کشاورزی ۶ هزار هکتار از اراضی دشت دهلران را آبیاری می‌کند

    سد میمه آب کشاورزی ۶ هزار هکتار از اراضی دشت دهلران را آبیاری می‌کند

    توصیه‌ های مهم تغذیه ای برای کاهش عوارض آلودگی هوا

    توصیه‌های تغذیه‌ای در آلودگی هوا

    فروش کیلویی نان راهکاری برای جلوگیری از گرانفروشی و کاهش وزن چانه

    فروش کیلویی نان راهکاری برای جلوگیری از گرانفروشی و کاهش وزن چانه

    مشکل اصلی کمبود شیرخشک نوزاد در بازار چیست؟

    مشکل اصلی کمبود شیرخشک نوزاد در بازار چیست؟

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    از بازی تولیدکنندگان لبنی با سفره مردم تا قفسه‌های خالی روغن وشکر+جدول

    بیماری‌ها و ریسک‌های اقتصادی در صنعت پرورش ماهی؛ چالش‌های بزرگ آبزی‌پروری

    بیماری‌ها و ریسک‌های اقتصادی در صنعت پرورش ماهی؛ چالش‌های بزرگ آبزی‌پروری

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    بهترین جایگزین گیاهی تخم مرغ

    تخم مرغ در پخت و پز کاربردهای مختلفی دارد، مانند دادن خاصیت خمیری به غذا، اضافه کردن رطوبت یا تامین مقدار زیادی پروتئین مورد نیاز بدن. اما برای این ماده غذایی جایگزین‌های مختلفی در دستور العمل‌های غذایی وجود دارند تا بافت و رنگ و خاصیت یکسان تخم مرغ‌ها را تکرار کنند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    مهر ۲۲, ۱۴۰۳
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    اگر از تخم مرغ زده شده‌اید یا به توصیه پزشک مصرف این ماده غذایی را باید کاهش دهید یا از رژیم غذایی خود حذف کنید و به دنبال جایگزین های گیاهی برای تخم مرغ در دستور العمل‌های غذایی مورد علاقه خود هستید؟ گزینه‌های گیاهی زیادی برای این جایگزینی وجود دارد که به حفظ سلامت شما نیز کمک می‌کند.

    تخم مرغ در پخت و پز کاربردهای مختلفی دارد، مانند دادن خاصیت خمیری به غذا، اضافه کردن رطوبت یا تامین مقدار زیادی پروتئین مورد نیاز بدن. اما برای این ماده غذایی جایگزین‌های مختلفی در دستور العمل‌های غذایی وجود دارند تا بافت و رنگ و خاصیت یکسان تخم مرغ‌ها را تکرار کنند.

    به گزارش تایمز آف ایندیا، جایگزین‌های زیادی از تخم مرغ از مواد معمولی مانند دانه چیا که به راحتی در خانه شما یافت می‌شود تا راه حل‌های خلاقانه تر مانند موز له یا پوره شده و سس سیب، وجود دارد که می تواند به شما در پخت کلوچه‌های مورد علاقه یا پختن یک غذای سالم کمک کند. [آشنایی با روش تهیه پوره میوه] در این مطلب به ۸ جایگزین تخم مرغ اشاره می‌کنیم که می‌توانید بدون به خطر انداختن طعم غذا به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

     

     

    سس سیب

    سس سیب پوره‌ای است که از سیب پخته شده تهیه می‌شود. این ماده غذایی اغلب با ادویه‌های دیگر مانند جوز هندی یا دارچین شیرین می‌شود. این یک جایگزین عالی برای تخم مرغ در پخت است. استفاده از یک چهارم فنجان (حدود ۶۵ گرم) سس سیب برای جایگزینی یک تخم مرغ در دستور العمل‌های غذایی کافی است.

     

    پوره موز

    یکی دیگر از جایگزین‌های محبوب تخم مرغ، موز له یا پوره شده است که برای کیک، کلوچه، براونی و پخت سریع نان ایده آل است. می توانید از سایر غذاهای پوره شده مانند کدو تنبل و آووکادو نیز استفاده کنید. برای بهترین نتیجه، هر تخم مرغ را با نصف یک موز بزرگ جایگزین کنید.

     

    دانه چیا

    دانه چیا سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳، فیبر و سایر ترکیبات گیاهی مفید است. هنگامی که در پخت استفاده می‌شود، بافتی متراکم و سنگین ایجاد می‌کند که برای وافل، کلوچه، نان و کلوچه مناسب است. خوردن یک کاسه پودینگ دانه چیا بسیار سالم است. برای جایگزینی یک تخم مرغ، ۷ گرم دانه چیا را با سه فنجان آب مخلوط کنید.

     

    توفو

    پنیر توفو، ساخته شده از شیر تغلیظ شده سویا، یک جایگزین غنی از پروتئین است. حدود ۶۰ گرم توفو به راحتی می تواند جایگزین یک تخم مرغ شود. محتوای بالای آب آن باعث نرمی غذا می‌شود و طعم خنثی توفو در بسیاری از غذاهای پخته شده به خوبی جواب می‌دهد. همچنین می‌توان از آن در سوپ استفاده کرد.

     

     

    ماست یا دوغ

    ماست و دوغ هر دو سرشار از پروتئین هستند و جایگزین بسیار خوبی برای تخم مرغ می‌شوند به خصوص در غذاهای دارای کیفیت خامه‌ای مانند سالاد تخم مرغ. برای دستیابی به بهترین نتیجه در پخت و پز، از ماست ساده یا بدون شیرینی استفاده کنید.

     

     

    هوموس

    این غذای لبنانی طعم‌دار و خامه‌ای تشکیل شده از نخود و سیر و روغن زیتون بسیار مغذی است و به تنظیم قند خون و ارتقای سلامت قلب کمک می‌کند. هوموس را می‌توان را به عنوان جایگزینی برای بافت تخم مرغ آب پز، به عنوان دیپ یا در ترکیب کلاسیک نان هوموس و پیتا، نان لواش یا نان تافتون استفاده کرد.

     

    حبوبات

    حبوباتی مانند لوبیا، نخود و عدس سرشار از پروتئین هستند و می‌توان از آن‌ها در بسیاری از غذاها استفاده کرد. آن‌ها را می‌توان به عنوان جایگزین تخم مرغ در بسیاری از دستور العمل‌ها گنجاند و جایگزینی آسان و مبتنی بر گیاه را ارائه داد.

     

     

    کره‌های آجیلی

    کره‌های آجیلی مانند کره بادام یا کره بادام زمینی می‌توانند جایگزین تخم مرغ در اکثر دستور العمل‌های غذایی شوند. حدود ۶۰ گرم از هر نوع کره آجیل می‌تواند جایگزین یک تخم مرغ شود و طعمی منحصر به فرد به اسموتی‌ها و غذاهای پخته شده اضافه کند.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: پوره موزتخم مرغتغذیهحبوباتسس سیب
    پست قبلی

    پیشگیری از آلزایمر با مصرف روزانه تخم مرغ

    پست بعدی

    ۶۰ درصد اراضی کشاورزی سنددار شد

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    ورود مسافری انبه از مصر/ میوه‌های پروازی برای قشر خاصی است
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مصرف انبه برای این گروه واجب است

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    در میان میوه‌های استوایی خوش‌طعم، شاید کمتر کسی انبه را یک ابرغذا بداند؛ اما پژوهش‌های اخیر نشان می‌دهد که این...

    بیشتر بخوانید
    توصیه‌ های مهم تغذیه ای برای کاهش عوارض آلودگی هوا

    توصیه‌های تغذیه‌ای در آلودگی هوا

    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    20 خاصیت جادویی زردچوبه!

    زردچوبه؛ ادویه‌ای طلایی برای کاهش التهاب و محافظت از قلب

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    ذرت را کباب کنیم یا بخار پز؟

    ذرت؛ نیروگاه طبیعی انرژی برای همه سنین

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    مدیرکل دفتر یکپارچگی و بهره‌وری اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور: کشاورزان در امر یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی مشارکت کنند

    ۶۰ درصد اراضی کشاورزی سنددار شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    گرانفروشی نان‌های بی کیفیت زیر سایه طرح هوشمندسازی/ واحدهای متخلف پلمب می‌شوند

    گرانفروشی نان‌های بی کیفیت زیر سایه طرح هوشمندسازی/ واحدهای متخلف پلمب می‌شوند

    خرداد ۴, ۱۴۰۴
    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    ثبت‌سفارش نهاده‌های دامی آغاز شد

    خرداد ۱۷, ۱۴۰۴
    با نشست شورای سیاست گذاری، مقرر گردید «پنجمین  دوره جشنواره ملی سلامت غذا» روز دوشنبه بیست و سوم  تیر ماه سال جاری در سالن همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شود.

    با نشست شورای سیاست گذاری، مقرر گردید «پنجمین دوره جشنواره ملی سلامت غذا» روز دوشنبه بیست و سوم تیر ماه سال جاری در سالن همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شود.

    خرداد ۲۰, ۱۴۰۴
    با اجرای فرصت مطالعاتی در پرو ارائه شد تولید ۴ محصول نانویی صنعت غذایی در مقیاس صنعتی

    فعالیت ۱۴۰ آزمایشگاه در حوزه سلامت مواد غذایی

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    ذرت را کباب کنیم یا بخار پز؟

    ذرت؛ نیروگاه طبیعی انرژی برای همه سنین

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.