جمعه, آبان ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    واردات برنج ممنوع شد

    قیمت برنج پرواز کرد | قیمت برنج فجر و شیرودی هم جهش کرد

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو

    معاون فناوری بانک مرکزی: نیازی به افتتاح حساب جدید برای خرید یارانه‌ای نان نیست

    مردم و نانوایان از کیفیت آرد و نان ناراضی‌اند/ لزوم تصمیم‌گیری قاطع وزرا برای حل چندوجهی بودن متولیان.

    توزیع روزانه ۲۵ تن مرغ منجمد درکهگیلویه و بویراحمد

    توزیع مرغ منجمد با قیمت مصوب برای تنظیم بازار در بویراحمد

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    بازگشت آرامش طی ۲ هفته آینده به بازار نهاده دامی

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    کشت پاییزه چغندرقند در خراسان شمالی از سال آینده

    رفع تصرف از ۲۰ هزار مترمربع اراضی ملی در آستانه اشرفیه

    رفع تصرف از ۲۰ هزار مترمربع اراضی ملی در آستانه اشرفیه

    برای بازار شب عید و ماه رمضان کمبود گوشت نداریم/ کاهش قیمت‌ در ماه‌های آینده

    واردات گوشت به ۳۲ هزارتن رسید/ واردات روزانه ۳۰ تن گوشت گرم از پاکستان

    قیمت مرغ به ۱۸ هزار و ۶۰۰ تومان رسید

    کاهش قیمت مرغ در بازار اصفهان / هشدار درباره تخلفات فروشگاهی و تبلیغات فریبنده

    نتایج یک مطالعه نشان می دهد؛ رژیم غذایی کاهش دهنده آهن مغز موجب حفظ عملکرد مغز می شود

    حذف وعده‌های غذایی راه مناسبی برای کاهش وزن نیست

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار دام طیور و آبزیان

    بهبود سلامت جوجه‌های گوشتی با فناوری نوین

    عضو هیئت علمی مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور، گفت: در صنعت پرورش جوجه‌های گوشتی، استفاده از روش‌ها و فناوری‌های مدرن برای ثبت و نظارت بر الگوی رشد به یکی از ضرورت‌های اصلی تبدیل شده است.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    دی ۱۹, ۱۴۰۳
    در اخبار دام طیور و آبزیان
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    هیچ مشکلی در تولید و تامین جوجه یکروزه کشور نداریم

    امیرحسین علیزاده قمصری، عضو هیئت علمی مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور، با اشاره به اینکه در صنعت پرورش جوجه‌های گوشتی، استفاده از روش‌ها و فناوری‌های مدرن برای ثبت و نظارت بر الگوی رشد، به یکی از ضرورت‌های اصلی تبدیل شده است، گفت: این فناوری‌ها نه تنها دقت و کارایی را افزایش می‌دهند، بلکه به بهبود سلامت جوجه‌ها و بهینه سازی فرآیند پرورش کمک می‌کنند.

    وی یکی از این فناوری‌ها را سیستم‌های ثبت خودکار وزن گله دانست و افزود: با استفاده از ترازوهای دیجیتال و سیستم‌های خودکار، وزن جوجه‌ها به طور مداوم و دقیق ثبت می‌شود. این داده‌ها بلافاصله به نرم افزارهای مدیریتی منتقل می‌شوند و امکان تحلیل روند رشد جوجه‌ها را فراهم می‌کنند. این سیستم‌ها پرورش دهندگان را برای اقدامات سریع در صورت مشاهده هرگونه انحراف از الگوی رشد طبیعی، یاری می‌رسانند.

    علیزاده قمصری، عنوان کرد: فناوری بینایی ماشین (Machine Vision)، یکی دیگر از ابزارهایی است که با استفاده از دوربین‌های پیشرفته و الگوریتم‌های پردازش تصویر، قادر است رفتار، حرکت و حتی وضعیت فیزیکی جوجه‌ها را تحلیل کند. این سیستم‌ها توانایی شناسایی علائم بیماری، بروز تنش یا مشکلات تغذیه‌ای در مراحل اولیه را دارند و به پرورش دهندگان هشدار می‌دهند.

    وی، اینترنت اشیا در مرغداری‌ها یکی از فناوری‌های نوین برای پرورش جوجه‌های گوشتی معرفی کرد و ادامه داد: با استفاده از حسگرهای متصل به اینترنت اشیا، پارامترهای محیطی مانند دما، رطوبت، کیفیت هوا و میزان نور در سالن‌های پرورش به طور مداوم کنترل می‌شوند. این داده‌ها به پرورش‌دهندگان کمک می‌کنند تا شرایط بهینه را برای رشد جوجه‌ها حفظ و از بروز مشکلات ناشی از شرایط نامناسب محیطی جلوگیری کنند.

    سیستم‌های تغذیه هوشمند، از دیگر فناوری‌هایی است که این عضو هیأت علمی به آن اشاره و عنوان کرد: این سیستم‌ها با استفاده از حسگرها و نرم افزارهای پیشرفته، تنظیم میزان و زمان تغذیه جوجه‌ها را به طور خودکار بر عهده می‌گیرند. این کار، تغذیه جوجه‌ها را در شرایط نرمال نگه می‌دارد.

    علیزاده قمصری، گفت: نرم افزارهای مدیریت رشد، فناوری RFID برای ردیابی فردی و استفاده از هوش مصنوعی از دیگر مواردی است که انقلاب فناوری در پرورش جوجه‌های گوشتی را با امکان ثبت دقیق داده‌ها و کمک به رشد بهینه رقم می‌زنند.

    عضو هیئت علمی مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور در پایان تاکید کرد: استفاده از فناوری‌های مدرن در ثبت و نظارت بر الگوی رشد جوجه‌های گوشتی، نه تنها دقت و کارایی را افزایش می‌دهد، بلکه به بهبود سلامت جوجه‌ها و بهینه سازی فرآیند پرورش منجر می‌شود. این فناوری‌ها به پرورش دهندگان امکان می‌دهند تا با تحلیل داده‌های دقیق، تصمیمات بهتری بگیرند و در نهایت به بازدهی اقتصادی بالاتری دست یابند.

    سرویس خبری: دام طیور و آبزیان

    منبع : مهر

    برچسب ها: جوجه ریزیجوجه گوشتیدامدام طیور و آبزیانصنایع تبدیلی و تکمیلیفناوری های نوین
    پست قبلی

    هر کیلو سیب‌ زمینی چند؟

    پست بعدی

    سرانه امنیت غذایی هر ایرانی ۱۳۰۰ کیلوگرم است

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو
    اخبار دام طیور و آبزیان

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    نشست میز کشوری توسعه صادرات میگو با حضور قنادزاده معاون خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت ایران، دشتدار مدیرکل دفتر خدمات...

    بیشتر بخوانید
    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    بازگشت آرامش طی ۲ هفته آینده به بازار نهاده دامی

    آبان ۲۲, ۱۴۰۴
    صنعت مرغداری در حال تعطیلی است؛ مرغداران رغبتی برای جوجه ریزی ندارند

    مدیرعامل اتحادیه مرغ تخم‌گذار استان: اصفهان رتبه اول تولید تخم‌مرغ کشور را دارد/ کمبود نهاده‌ باعث افزایش قیمت می‌شود

    آبان ۲۲, ۱۴۰۴
    ۹۰ درصد دام‌های سبک در خراسان شمالی در واحدهای سنتی پرورش می‌یابند

    ۹۰ درصد دام‌های سبک در خراسان شمالی در واحدهای سنتی پرورش می‌یابند

    آبان ۲۰, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    برگزاری نمایشگاه عرضه مستقیم کالاهای اساسی از امروز ۱۸ اسفندماه

    سرانه امنیت غذایی هر ایرانی ۱۳۰۰ کیلوگرم است

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    ۵ درصد باقی مانده مطالبات گندمکاران تا پایان هفته پرداخت می‌شود

    ۱۰۰ درصد مطالبات گندمکاران پرداخت شد/تعیین قیمت ۳۱ قلم محصول تا هفته آینده

    مهر ۲۹, ۱۴۰۴
    توزیع ماکارونی به روال گذشته بازگشت/ تکذیب افزایش نرخ روغن آفتابگردان

    چرا گوشت مرغ و تخم‌مرغ با قیمت مصوب عرضه نمی‌شوند؟ +جدول قیمت کالاها

    آبان ۱۵, ۱۴۰۴
    فقط ۶ درصد شرکت‌های دانش بنیان در بخش کشاورزی فعالند

    تعیین تکلیف قیمت ۳۱ قلم‌محصول مشمول قیمت گذاری به کجا رسید؟

    آبان ۵, ۱۴۰۴
    تولید تخم‌مرغ کاهش یافت / آینده بازار تخم مرغ در گرو ساماندهی نهاده‌های دامی

    صادرات تخم‌مرغ با هدف حمایت از تولیدکنندگان انجام می‌شود

    مهر ۲۸, ۱۴۰۴
    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    تأثیر مصرف پسته در شب بر میکروبیوم روده در مبتلایان پیش‌دیابت

    آبان ۱۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.