محمد ظهیر، سال 1325 در تهران متولد شد. پس از گذراندن دوره ابتدایی به سوییس رفت. دوره متوسطه را همانجا فرا گرفت و به دانشگاه پلیتکنیک زوریخ راه یافت و مدرک مهندسی شیمی و فوقلیسانس تکنولوژی شیمی را دریافت کرد. دوره تخصصی در فرآوری صنعتی محصولات غذایی را نیز سپری کرد؛ ضمن آنکه به دیپلم خلبانی هواپیمای دو موتوره هم دست یافت. تسلط کامل به پنج زبان (فارسی، انگلیسی، فرانسه، آلمانی و ایتالیایی)، وی را قادر ساخته است حدود 30 سال در رشتههای گوناگون از جمله مهندسی برق، ساخت نیروگاه و انتقال نیرو و همچنین در صنعت غذا بهویژه لبنیات، آبمیوه، کمپوت و کنسرو، سابقه خدمت و فعالیت مفید داشته باشد.
وی پس از گشایش شرکت لبنیات مادی (میماس) در سال 1351 با مشاهده ظرفیت خالی مواد لبنی بهویژه ماست – که به تکرار میان چرخه تولید و مصرف در گردش بود و ایجاد آلودگی میکرد – به فکر نوآوری در این زمینه افتاد و با قبول هزینههای بسیار سنگین آن و خرید جدیدترین ماشینآلات، خط تولید ظروف یکبار مصرف را برای صنعت غذا راهاندازی کرد
سرویس خبری: فناوری غذا و بخش صنعت