«نعمت دارابی» روز سهشنبه افزود: پیش بینی می شود از این سطح ۶ هزار و ۵۰۰ تن انگور یاقوتی برداشت و روانه بازار مصرف شود.
وی اظهار داشت: انگور یاقوتی تولیدی این شهرستان از عطر، طعم و مزه بسیار مطلوبی برخوردار است که علاوه بر نیاز داخلی به دیگر شهرها و استان های همجوار صادر می شود.
به گفته وی کار برداشت این محصول از تاکستان های این شهرستان همه ساله به مدت یک ماه ادامه دارد.
وی ادامه داد: سرپل ذهاب یک هزار و ۶۶۰ هکتار باغات مثمر دارد که عمده محصولات باغی این شهرستان انگور، گوجه سبز و زیتون است.
انگور دارای ۷۹ درصد آب، ۱۴ درصد قندهای مختلف، املاح معدنی و مجموعه ای از عناصر و ترکیبات سودمند است که ویتامین های A، B، C، D و املاحی مانند آهن، منیزیم، منگنز، کلر، ید، آرسنیک، فسفر و سیلیس و همچنین مقدار زیادی تانن دارد و دم کرده برگ جوان انگور برای دفع ادرار، بیماری نقرس، زردی و استفراغ مفید است.
از مجموع حدود ۵۵ هزار هکتار زمین کشاورزی و باغی در سرپلذهاب، ۲ هزار و ۳۰۰ هکتار آن باغ است که سالیانه حدود ۱۴ هزار تن انوع محصولات از آن برداشت میشود.
سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه بیش از ۹۰ هزار نفر جمعیت دارد.