دوشنبه, آبان ۱۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    رشد عجیب واردات برنج در سال گرانی!

    معاون وزیر جهادکشاورزی خبر داد؛ توزیع ماهانه ۱.۸ میلیون تن نهاده دامی برای حمایت از دامداران

    توزیع یک سوم نهاده مصرفی در سامانه بازارگاه

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    قیمت هرکیلو خرمای پیارم به ۴۰۰ هزارتومان رسید

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    راهکار تنظیم بازار تخم مرغ چیست؟

    تغذیه سالم با مواد غذایی منجمد:راهکارهایی برای کنترل‌ قند خون

    قیمت انواع محصولات غذایی منجمد در میادین میوه اعلام شد

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    بازار برنج با توزیع محموله‌های وارداتی ساماندهی می‌شود

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    تولید ۵۰۰ هزارتن گوشت قرمز در۶ ماهه امسال/ دامداران حمایت می شوند

    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    پیش بینی برداشت ۴۳۵۰ تنی ازگیل در گیلان

    پیش بینی برداشت ۴۳۵۰ تنی ازگیل در گیلان

    قیمت انواع محصولات غذایی منجمد در میادین میوه اعلام شد

    قیمت انواع محصولات غذایی منجمد در میادین میوه اعلام شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    این میوه‌ها و سبزیجات را با پوست بخورید تا پرانرژی بمانید!

    بسیاری از ما عادت داریم پوست میوه و سبزیجات را دور بریزیم، در حالی‌که بخش زیادی از فیبر، ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها در همین پوست‌ها نهفته است. آشنایی با پوست‌های خوراکی می‌تواند به بهبود تغذیه و پیشگیری از بیماری‌ها کمک کند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    مهر ۳, ۱۴۰۴
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    عوارض مصرف بیش از حد بستنی و بیسکویت؛ از بیش فعالی و اختلال دو قطبی تا افسردگی

    بستنی میوه ای

    بسیاری از ما عادت داریم پوست میوه و سبزیجات را دور بریزیم، در حالی‌که بخش زیادی از فیبر، ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها در همین پوست‌ها نهفته است. آشنایی با پوست‌های خوراکی می‌تواند به بهبود تغذیه و پیشگیری از بیماری‌ها کمک کند.

    پوست کدام میوه ها و سبزیجات؟
    سیب‌زمینی
    پوست سیب‌زمینی سرشار از فیبر، ویتامین‌های B و C، پتاسیم، کلسیم و آهن است.

    هلو
    پوست کرک‌دار هلو منبعی غنی از فیبر، ویتامین A و آنتی‌اکسیدان‌هایی مثل کاروتنوئیدهاست که به سلامت چشم‌ها کمک می‌کند.

    بادمجان
    پوست بادمجان به‌ویژه انواع بنفش آن، سرشار از آنتی‌اکسیدان است؛ هرچند ممکن است کمی سفت به نظر برسد.

    هندوانه
    در پوست سفید هندوانه آمینواسیدی به نام سیترولین وجود دارد که به کاهش درد عضلانی کمک می‌کند. می‌توانید آن را ترشی بیندازید، در غذا تفت دهید یا آبگیری کنید.

    سیب
    پوست سیب بیش از گوشت آن فیبر و ویتامین دارد. همچنین آنتی‌اکسیدانی به نام کوارستین در پوست سیب وجود دارد که به سلامت مغز و ریه‌ها کمک می‌کند.

    خیار
    بیشتر مواد مغذی خیار در پوست سبز تیره آن است؛ سرشار از فیبر، پتاسیم، ویتامین K و آنتی‌اکسیدان. البته اگر خیار مومی یا غیرارگانیک باشد، بهتر است پوستش گرفته شود.

    کیوی
    پوست کیوی کمی زبر است، اما آنتی‌اکسیدان، فلاونوئید و ویتامین C فراوانی دارد. می‌توانید پرزهای آن را بتراشید و همراه با میوه مصرف کنید.

    کدو سبز
    پوست کدو سبز حاوی فیبر، پتاسیم، ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌هایی مثل لوتئین و زآگزانتین است. می‌توان تلخی آن را با ترکیب در سالاد یا غذا کاهش داد.

    موز
    پوست موز تلخ و سفت است اما سرشار از پتاسیم، آنتی‌اکسیدان و آمینواسید تریپتوفان (مفید برای خلق‌وخو) است. می‌توانید آن را بجوشانید و خشک کنید تا در چای یا اسموتی استفاده شود.

    پرتقال

    پوست پرتقال دو برابر گوشت آن ویتامین C دارد و همچنین سرشار از کلسیم، منیزیم و ویتامین‌های گروه B است. چون هضمش دشوار و طعمش تلخ است، بهترین راه مصرف آن استفاده به‌صورت رنده (زست) در سالاد، دسر یا حتی کنار شکلات است.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع:سلامت نیوز

    برچسب ها: تغذیهسبزیسلامتیمیوه
    پست قبلی

    فواید مصرف مداوم کدو حلوایی

    پست بعدی

    کاهش چشمگیر سوءتغذیه در کودکان: راه‌حل‌های مؤثر باید ادامه یابد

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    زردچوبه و عسل؛ترکیب طلایی برای کنترل وزن

    توسط مطهره پورزمانی
    آبان ۱۸, ۱۴۰۴
    0

    زردچوبه و عسل که به عنوان دو ماده طبیعی با خواص درمانی شناخته می‌شوند، اکنون متخصصان تغذیه می‌گویند مصرف متعادل...

    بیشتر بخوانید
    زرشک، گیاه بومی خراسان‌جنوبی با ظرفیت‌های دارویی و اقتصادی جهانی

    زرشک خراسان جنوبی؛ داروخانه‌ای طبیعی با ۹۸ درصد تولید جهانی

    آبان ۱۸, ۱۴۰۴
    کدام میوه‌ها خون‌ساز هستند؟

    میوه‌هایی که می‌توانند کبد را چرب کنند و دیگر نکات مهم تغذیه‌ای

    آبان ۱۵, ۱۴۰۴
    فواید پیاز خام؛ از بهبود سلامت جنسی تا سلامت قلب

    چرا پیاز اشکتان را درمی‌آورد و چطور جلویش را بگیرید؟

    آبان ۱۵, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    چند خوراکی مضر برای کودکان در فصل سرما

    کاهش چشمگیر سوءتغذیه در کودکان: راه‌حل‌های مؤثر باید ادامه یابد

    پر بازدیدها

    آبخیزداری تاب‌آوری بخش کشاورزی را در برابر تغییر اقلیم بالا می‌برد

    آبخیزداری تاب‌آوری بخش کشاورزی را در برابر تغییر اقلیم بالا می‌برد

    آبان ۴, ۱۴۰۴
    سند الگوی کشت و بهره‌گیری از فناوری نانوحباب در تامین امنیت غذایی

    سند الگوی کشت و بهره‌گیری از فناوری نانوحباب در تامین امنیت غذایی

    آبان ۱۳, ۱۴۰۴
    پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان خسارت‌دیده

    پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان خسارت‌دیده

    آبان ۱۱, ۱۴۰۴
    رئیس اتاق بازرگانی بوشهر: میز ملی خرما هر سال به یک استان واگذار شود

    تولید خرما به یک میلیون و ۳۰۰ هزارتن می رسد

    مهر ۲۸, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    گرانی قیمت مرغ ارتباطی به مرغدار ندارد

    آبان ۱۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.