چهارشنبه, خرداد ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    طرح آبزی مصرفی در کشور تدوین شد

    سرمایه گذاری در حوزه آبزیان تضمین کننده توسعه دریایی

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید ماهانه تخم مرغ ۲۰ هزارتن مازاد بر نیاز کشور است

    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    تمهیدات ویژه برای تامین پایدار کالاهای اساسی در استان های مسافرپذیر

    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    نانوایی‌های سنتی و صنعتی در حال تامین نان مردم؛ کمبود نان نداریم

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    تمامی کالاهای مورد نیاز در شبکه توزیع موجود است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    پیش بینی تولید ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن برنج در کشور

    شرکت بازرگانی دولتی: واقعی شدن قیمت آرد صنف و صنعت به قاچاق آن پایان می‌دهد

    با اجرای یکسان سازی نرخ آرد و نان مصرف گندم به ۹.۵ میلیون تن می‌رسد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    اتاق اصناف: ذخایر کالاهای اساسی کافی است

    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    تولید تخم‌مرغ در خرداد به ۱۱۰ هزار تن می‌رسد

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خریداری یک میلیون و ۴۳۰ هزار تن گندم در خوزستان

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    این مواد غذایی خوشمزه آلزایمر را ضربه فنی می‌کند | ۶ راه پیشگیری از آلزایمر را بدانیم

    آلزایمر خاطرات قربانیان خود را می‌رباید و هیچ درمانی برای آن وجود ندارد، اما با انجام اقداماتی می‌توان از بیماری آلزایمر پیشگیری کرد. در اینجا شش راه برای جلوگیری از این وضعیت ناتوان کننده و محافظت از سلامت مغز ارائه می‌شود.

    توسط زهرا اکبری
    تیر ۵, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    این مواد غذایی خوشمزه آلزایمر را ضربه فنی می‌کند | ۶ راه پیشگیری از آلزایمر را بدانیم

    در بیماری آلزایمر، دو نوع پروتئین مغز، به نام‌های تاو و پلاک‌های بتا آمیلوئید، خارج از کنترل رشد می‌کنند. این پروتئین‌ها سلول‌های مغز را از بین می‌برند و علائمی مانند سردرگمی، از دست دادن حافظه و تغییرات شخصیتی را ایجاد می‌کنند. با این حال، اقدامات پیشگیرانه زیادی وجود دارد که می‌توان برای کاهش خطر ابتلاء به آلزایمر انجام داد. در اینجا شش راه برای جلوگیری از این وضعیت ناتوان کننده و محافظت از سلامت مغز ارائه می‌شود.

    ورزش

    به گفته انجمن آلزایمر انگلستان، نتایج ۱۱ مطالعه نشان داد که خطر ابتلاء به آلزایمر برای افراد میانسالی که به طور منظم ورزش می‌کردند تا ۴۵ درصد کاهش می‌یابد. همچنین از نظر علمی نشان داده شده است که افراد مسن از ورزش سود می‌برند که به بهبود حافظه و تفکر کمک می‌کند.

    در حالی که دلایل مفید بودن ورزش برای کاهش خطر آلزایمر هنوز در حال تحقیق است، یک مطالعه به هورمونی به نام آیریزین اشاره می‌کند که در طول فعالیت بدنی ترشح می‌شود. محققان نشان دادند که این هورمون اثرات مثبتی بر شناخت و التهاب عصبی در مغز دارد.

    محققان ۳۰ دقیقه ورزش هوازی با شدت متوسط، سه تا چهار روز در هفته توصیه می‌کنند.

    ترک سیگار

    سموم شیمیایی‌ای در سیگار وجود دارد که می‌تواند التهاب مغز را افزایش دهد، باعث خونریزی عروقی شود و به سلول‌ها سترس اضافه کند، که همگی با پیشرفت بیماری آلزایمر مرتبط هستند. انجمن آلزایمر انگلستان خاطرنشان می‌کند سیگار کشیدن ممکن است خطر ابتلاء به آلزایمر را ۳۰٪ تا ۵۰٪ افزایش دهد.

    رژیم غذایی سالم

    به گفته محققان، مشخص شده است رژیم غذایی مدیترانه ای به جلوگیری از آلزایمر یا کاهش پیشرفت آن کمک می‌کند. نتایج یک مطالعه نشان داد که دو رژیم غذایی مدیترانه ای و MIND به کاهش علائم بیماری آلزایمر و کاهش سطح پلاک آمیلوئید در مغز کمک می‌کند.

    این رژیم‌ها شامل مواد غذایی زیر هستند:

    • غلات کامل

    • سبزیجات برگ سبز

    • ماهی

    • لوبیا

    • روغن زیتون

    • آجیل

    حفظ سلامت قلب

    انجمن آلزایمر اشاره می‌کند عواملی مانند فشار خون بالا، کلسترول بالا و دیابت که خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی را افزایش می‌دهند، خطر ابتلاء به آلزایمر را نیز افزایش می‌دهند.

    در واقع، متاآنالیز اخیر از شش مطالعه نشان داد افرادی که از داروهای کاهش فشار خون استفاده می‌کنند، خطر ابتلا به بیماری آلزایمر در آنها تا یک سوم کاهش می‌یابد.

    حفظ ارتباطات اجتماعی

    به گفته محققان، ارتباط اجتماعی بیشتر به پیشگیری از آلزایمر کمک می‌کند. در حالی که دلایلی که چرا معاشرت به کاهش خطر کمک می‌کند هنوز نامشخص است، اما انجمن آلزایمر می‌گوید که ارتباطات اجتماعی ممکن است اتصالات سلول‌های عصبی را در مغز تقویت کرده و حافظه و تفکر را بهبود بخشد.

    استراحت و خواب خوب شبانه

    شواهد زیادی نشان می‌دهد که خواب بهتر می‌تواند به پیشگیری از آلزایمر کمک کند و با پاکسازی آمیلوئید بیشتر از مغز مرتبط است.

    مطالعه‌ای در بریتانیا نشان داد در مقایسه با افرادی که در دهه ۵۰ و ۶۰ زندگی خود ۷ ساعت در شب می‌خوابیدند، احتمال

    ابتلا به زوال عقل در افرادی که ۶ ساعت یا کمتر در شبانه روز می‌خوابیدند ۳۰ درصد بیشتر بود.

    پیوست خبری : اخبار علمی تغذیه و سلامت

    منبع: فودنا
    برچسب ها: اخبار علمی
    پست قبلی

    گرما نرخ تخم مرغ را کاهش داد/ مرغ هر کیلو ۸۹ هزار ۸۰۰ تومان

    پست بعدی

    انجمن علوم و صنایع غذایی هیئت مدیره خود را شناخت

    زهرا اکبری

    مربوطه پست ها

    ورود مسافری انبه از مصر/ میوه‌های پروازی برای قشر خاصی است
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    مصرف انبه برای این گروه واجب است

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    در میان میوه‌های استوایی خوش‌طعم، شاید کمتر کسی انبه را یک ابرغذا بداند؛ اما پژوهش‌های اخیر نشان می‌دهد که این...

    بیشتر بخوانید
    توصیه‌ های مهم تغذیه ای برای کاهش عوارض آلودگی هوا

    توصیه‌های تغذیه‌ای در آلودگی هوا

    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    20 خاصیت جادویی زردچوبه!

    زردچوبه؛ ادویه‌ای طلایی برای کاهش التهاب و محافظت از قلب

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    ذرت را کباب کنیم یا بخار پز؟

    ذرت؛ نیروگاه طبیعی انرژی برای همه سنین

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    انجمن علوم و صنایع غذایی هیئت مدیره خود را شناخت

    انجمن علوم و صنایع غذایی هیئت مدیره خود را شناخت

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    نقش کلیدی سرمایه‌گذاری در تأمین امنیت غذایی و توسعه پایدار

    نقش کلیدی سرمایه‌گذاری در تأمین امنیت غذایی و توسعه پایدار

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    با نشست شورای سیاست گذاری، مقرر گردید «پنجمین  دوره جشنواره ملی سلامت غذا» روز دوشنبه بیست و سوم  تیر ماه سال جاری در سالن همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شود.

    با نشست شورای سیاست گذاری، مقرر گردید «پنجمین دوره جشنواره ملی سلامت غذا» روز دوشنبه بیست و سوم تیر ماه سال جاری در سالن همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شود.

    خرداد ۲۰, ۱۴۰۴
    با حکم معاون وزیر جهاد کشاورزی؛ محسن امینی، عضو کارگروه ملی کشاورزی قراردادی شد

    با حکم معاون وزیر جهاد کشاورزی؛ محسن امینی، عضو کارگروه ملی کشاورزی قراردادی شد

    خرداد ۵, ۱۴۰۴
    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و صیفی‌جات تعیین شد+ جدول

    اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
    تمام تلاش‌مان را می کنیم مطالبات کلزاکاران به موقع تسویه شود

    وابستگی ۹۰ درصدی روغن به واردات/ تولیدکننده انگیزه‌ای برای کشت دانه‌های روغنی ندارد

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.