چهارشنبه, تیر ۲۵, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    خرید حمایتی مرغ به ۳۰ هزارتن رسید

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    آیا عرضه و تقاضا دلیل اصلی قیمت‌گذاری برنج هستند؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    قیمت روغن ۲۵ درصد افزایش یافت

    صادرات 630 میلیون دلاری لبنیات در سال جاری

    گرانی لبنیات؛ یک بام و دوهوای تولیدکنندگان لبنی در کشور

    ۷ راه برای درمان پرخوری

    تغذیه ناسالم و تحمیل ۱۸ میلیارد دلار هزینه واردات به کشور

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    ممنوعیت صادرات حبوبات ابلاغ شد

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    این سه آجیل را به منوی صبحانه تان اضافه کنید

    آجیل ها میان وعده های مغذی هستند که فواید بسیاری دارند، اما مصرف آنها در زمان مناسب باعث خاصیت رسانی بیشتری به بدن شما می شود. این سه آجیل را به منوی صبحانه تان اضافه کنید

    توسط فاطمه خداویردی
    آذر ۲۷, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    با خوردن روزانه کره بادام چه اتفاقی برای بدن شما می افتد؟

    به نقل از دنیای اقتصاد، بدون شک؛ آجیل یکی از سالم ترین و راحت ترین میان وعده هایی است که می توانید به طور منظم از خوردنِ آن لذت ببرید. آجیل ها سرشار از ویتامین ‌ها، مواد مغذی و مواد معدنی هستند و برخی از بهترین نوع چربی‌ هایی را که می ‌توانید مصرف کنید، دارند و به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی مختلف کمک می کنند؛ اما مصرف بیش از اندازه آن ها می تواند منجر به مشکلاتی برای سلامتی شود .

    بدترین زمان برای خوردن آجیل درست قبل از خواب است. گاهی آجیل ممکن است با روکش روغنی یا شکلاتی پوشانده شوند و باید از مصرف آن در شب یا قبل از خواب اجتناب شود. گرچه بدترین زمان روز برای خوردن بیشتر آجیل ها در شب است، اما برخی از آجیل ها هستند که می توانید در شب؛ از خوردنِ آن ها لذت ببرید و فواید تغذیه ای را برای بدن تان خواهد داشت.

    بهترین انواع آجیل برای خوردن در شب آن هایی هستند که هم پروتئین، هم چربی خوب و هم فیبر بالایی دارند؛ اما نباید در مصرف آنها زیادروی شود. این آجیل ها شامل:

     

    گردو

     

    یک وعده گردو حاوی اسید های چرب امگا، 4 گرم پروتئین و 2 گرم فیبر است. آن ها توانایی بهبود عملکرد های مرتبط با سلامت قلب را دارند و می توانند کلسترول را کاهش دهند.

     

    بادام

     

    بادام اغلب به عنوان افزودنی به سایر غذاها مصرف می شود، اما می توان آن را به تنهایی به عنوان یک میان وعده سالم در شب هم مصرف کرد.

     

    بهترین زمان برای خوردن آجیل

     

    باید توجه داشت که آجیل نمی تواند تمام مواد مغذی و ویتامین های مورد نیاز بدن را تامین کند، بنابراین نباید آن ها را جایگزینی برای صبحانه بدانید. آجیل ها را باید در صبح همراه با صبحانه مغذی میل کنید.

    اگر صبح ها مقدار مناسبی (20 تا 25) آجیل مصرف کنید، بدن تان راحت تر با خستگی مقابله کرده و فشار خون را تنظیم می کند.

    با افزودن آجیل به صبحانه خود، می توانید به راحتی به مقادیر توصیه شده روزانه ویتامین ها و مواد معدنی مختلف برسید.

     

    انواع آجیل هایی که می توان صبح استفاده کرد

     

    برخی از آجیل‌ ها می ‌توانند برای خوردن صبحانه مطلوب ‌تر از سایر آجیل ‌ها باشند و این بسته به ارزش غذایی و موادی است که در آن ها وجود دارد که برخی از آن ها عبارتند از:

     

    بادام

     

    بادام منبع غذایی بسیار خوبی است که می تواند به تنظیم قند خون کمک کند. مصرف بادام می تواند به ویژه برای بیماران دیابتی مفید باشد. بادام نسبت به سایر آجیل ها فیبر بیشتری دارد که فرآیند های دستگاه گوارش را بهبود می بخشد. یکی از مفیدترین جنبه های خوردن یک وعده بادام؛ این است که می تواند 37 درصد از ویتامین های توصیه شده روزانه بدن را تامین کند.

     

    فندق برزیلی

     

    این نوع از آجیل منبع فوق‌العاده ای از سلنیوم است. سلنیوم یک ویتامین قوی است که می تواند به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل کند، خطر ابتلا به سرطان های مختلف را کاهش دهد، از بیماری های قلبی محافظت کند و حتی به مبارزه با زوال ذهنی (آلزایمر) کمک خواهد کرد.

     

    کره آجیلی

     

    اگر علاقه ای به خوردن آجیل در صبح ندارید، می توانید فواید آن را در قالب کره های مختلف آجیل دریافت کنید. مانند کره بادام زمینی، کره بادام هندی و کره فندق شیرین نشده و…

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    پست قبلی

    قیمت انواع میوه‌های ایرانی و وارداتی در آستانه شب یلدا + نرخنامه

    پست بعدی

    مضرات نوشابه برای معده و روده

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    0

    کوروش جعفریان فوق تخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره مصرف سوسیس و کالباس‌های صنعتی گفت: مصرف این محصولات مورد تأیید...

    بیشتر بخوانید
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    معجزات خوردن یک حبه سیر برای بدن

    سیر؛ دوست یا دشمن بیماران قلبی؟

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    پایان رویایی شیرین برای هواداران نوشابه‌های رژیمی

    مضرات نوشابه برای معده و روده

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تاثیر ترکیبات موجود در شکلات تلخ و انگور در مقابله با کروناویروس

    ثبت‌سفارش قهوه، کاکائو، ماهی تن و ذرت فردا آغاز می‌شود

    تیر ۱۶, ۱۴۰۴
    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    کالاهای اساسی بیش از نیاز بازار در استان تهران توزیع شد

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    تمامی کالاهای مورد نیاز در شبکه توزیع موجود است

    خرداد ۲۷, ۱۴۰۴
    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.