دوشنبه, تیر ۲, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    معاون وزیر جهادکشاورزی خبر داد؛ توزیع ماهانه ۱.۸ میلیون تن نهاده دامی برای حمایت از دامداران

    فرصت یک‌ماهه واردات نهاده‌های دامی آغاز شد

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    ثبت سفارش روغن خام فردا آغاز می‌شود

    برگزاری نمایشگاه عرضه مستقیم کالاهای اساسی از امروز ۱۸ اسفندماه

    عرضه کالاهای اساسی در شرایط عادی است

    معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشاورزان برای استفاده از آبیاری نوین به جهاد کشاورزی مراجعه کنند

    تکمیل ۳ هزار سامانه نوین آبیاری در چهار سال گذشته

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    موجودی گندم در خوزستان مطلوب است/ فعالیت نانوایی‌های کشیک در اهواز

    طرح آبزی مصرفی در کشور تدوین شد

    سرمایه گذاری در حوزه آبزیان تضمین کننده توسعه دریایی

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید ماهانه تخم مرغ ۲۰ هزارتن مازاد بر نیاز کشور است

    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    تمهیدات ویژه برای تامین پایدار کالاهای اساسی در استان های مسافرپذیر

    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    نانوایی‌های سنتی و صنعتی در حال تامین نان مردم؛ کمبود نان نداریم

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    تمامی کالاهای مورد نیاز در شبکه توزیع موجود است

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    اهمیت کشت زیتون و نقش آن در سلامت جامعه

    موسس شورای ملی زیتون ایران می‌گوید، سرانه مصرف روغن زیتون در ایران علی رغم خواص درمانی آن بسیار پایین است.

    توسط هانیه سیفی مجد
    آذر ۲۹, ۱۴۰۲
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    روسیه و آذربایجان از مشتریان زیتون صادراتی زنجان هستند

    نادر جلالت موسس شورای ملی زیتون ایران در مورد وضعیت تولید زیتون در ایران گفت در حال حاضر ۱۱۰ هزار هکتار از باغات به کشت زیتون اختصاص دارد که ۹۰ هزار هکتار آن بارده هست و به خاطر کم آبی برخی از زیتون کار‌ها نمی‌توانند بهره برداری کامل کنند.
    جلالت افزود با این حال دبیر اجرایی شورای بین المللی زیتون که چندی قبل از اسپانیا به ایران آمد اعلام کرد که ایران می‌تواند به قطب زیتون خاورمیانه تبدیل شود چرا که درخت زیتون غنی‌ترین درخت در فقیرترین خاک است.
    جلالت خاطرنشان کرد درمورد تولید کنسرو زیتون به خودکفایی رسیده ایم، اما در مورد روغن زیتون مشکل داریم و باید به سمت باغاتی که انحصاری ارقام زیتونی هستند حرکت کنیم.
    به گفته نادر جلالت، زیتون روغنی، کنسروی ودو منظوره. ارقام تولید زیتون را تشکیل می‌دهند و روغن زیتون پایه رژیم مدیترانه‌ای است که برای سلامت جامعه بسیار مهم است.
    موسس شورای ملی زیتون ایران در باره تشخیص روغن زیتون اصل هم گفت برای تشخیص سه آزمایش رنگ و بو وچشیدن روغن زیتون وجود دارد که آخرین آن مهم است.
    به گفته جلالت رنگ و بو در تشخیص روغن زیتون اصل از آن جهت اهمیت ندارد که برخی با افزودن رنگ سبز یا اسانس به روغن مایع تقلب می‌کنند و آن را جای روغن زیتون می‌فروشند.
    جلالت تاکید کرد، اما حس چشایی تنها ویژگی مهم است که به تشخیص روغن زیتون اصل کمک می‌کند و طریقه آن نیز این است که ۱ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن را باید در دهان ریخت وپس از چرخاندن در دهان از لای دندان‌ها با هوا به سمت گلو هدایت کرد که در ابتدا در انتهای گلو تلخی تند وتیزی ایجاد می‌شود، اما بعد از ۱ دقیقه طعم مطبوعی در دهان ایجاد می‌شود ضمن اینکه دهان چرب نمی‌شود و این دو علامت تشخیص روغن زیتون اصل است.
    جلالت با اشاره به اینکه روغن زیتون نقش مهمی در رفع یبوست وبهبود گوارش و همچنین درمان گرفتگی‌های عروق و سلامت قلب و همچنین درمان سرطان کلون دارد خاطرنشان کردباید فرهنگ سازی شود تا مصرف روغن زیتون در سبد خانوار گنجانده شود.
    به گفته موسس شورای ملی زیتون ایران مصرف سرانه زیتون در ایتالیا، اسپانیا و یونان بسیار بالاست بطوری که مصرف سرانه در یونان ۲۳ کیلوگرم در حالیکه در ایران ۲۵۰ گرم است و به همین دلیل در این سه کشور اروپایی به دلیل رژیم مدیترانه‌ای ومصرف روغن زیتون افراد در ۹۰ سالگی سالمترین مردم دنیا هستند در حالیکه در ایران سن سکته قلبی به زیر ۳۲ سال کاهش یافته است.
    جلالت در باره استفاده از روغن زیتون در پخت وپز هم گفت که باید با حرارت کم و به صورت افشانه در پخت وپز از روغن زیتون استفاده کرد.

    سرویس خبری:کشاورزی و باغبانی

    منبع: خبرگزاری صدا و سیما
    برچسب ها: زیتونسلامتکشاورزی
    پست قبلی

    اوسطی: سیب زمینی کشاورزان در حال فساد است

    پست بعدی

    بیش از ۵۰ درصد فرسودگی در حوزه تراکتور داریم

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشاورزان برای استفاده از آبیاری نوین به جهاد کشاورزی مراجعه کنند
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    تکمیل ۳ هزار سامانه نوین آبیاری در چهار سال گذشته

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲, ۱۴۰۴
    0

    فریبرز عباسی با بیان اینکه تعداد پروژه‌های نیمه‌تمام سامانه‌های نوین آبیاری از حدود سه هزار و ۲۵۰ مورد طی چهار سال...

    بیشتر بخوانید
    ۶۲ درصد برنامه تهیه بذر جو محقق شد

    فعالیت ۲۰ شرکت تولید بذر اصلاح‌شده در استان مرکزی

    خرداد ۲۶, ۱۴۰۴
    سپری نادیدنی برای محافظت از گیاهان در برابر بیماری‌ها

    سپری نادیدنی برای محافظت از گیاهان در برابر بیماری‌ها

    خرداد ۲۵, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    پرداخت ۱۵ همت از مطالبات گندمکاران/ ۷۷ درصد باقی مانده است

    خرداد ۲۵, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    بیش از ۵۰ درصد فرسودگی در حوزه تراکتور داریم

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    نیاز ۲۶ هزار میلیارد تومانی برای پروژه نیمه تمام بخش کشاورزی

    چرا پس از ۳ دهه هنوز کشت قراردادی در کشور اجرایی نشده است؟

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تسریع رشد، افزایش مقاومت و بهبود عملکرد گیاه کلزای ایرانی

    خرداد ۵, ۱۴۰۴
    شرکت بازرگانی دولتی: واقعی شدن قیمت آرد صنف و صنعت به قاچاق آن پایان می‌دهد

    با اجرای یکسان سازی نرخ آرد و نان مصرف گندم به ۹.۵ میلیون تن می‌رسد

    خرداد ۲۶, ۱۴۰۴
    امسال ۱۱ هزار تن روغن زیتون در کشور تولید می‌شود

    هشدار سازمان ملی استاندارد ایران درباره روغن‌ زیتون‌های تقلبی

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    با نشست شورای سیاست گذاری، مقرر گردید «پنجمین  دوره جشنواره ملی سلامت غذا» روز دوشنبه بیست و سوم  تیر ماه سال جاری در سالن همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شود.

    با نشست شورای سیاست گذاری، مقرر گردید «پنجمین دوره جشنواره ملی سلامت غذا» روز دوشنبه بیست و سوم تیر ماه سال جاری در سالن همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شود.

    خرداد ۲۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.