دوشنبه, تیر ۱۶, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    قیمت هرشانه تخم مرغ برای مصرف کننده ۱۷۰ هزارتومان

    تاثیر ترکیبات موجود در شکلات تلخ و انگور در مقابله با کروناویروس

    ثبت‌سفارش قهوه، کاکائو، ماهی تن و ذرت فردا آغاز می‌شود

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    ارز مورد نیاز محموله های روغن خام تا پایان هفته به طور کامل تخصیص می یابد

    عدم تخصیص به موقع ارز تن ماهی را ۳ هزار تومان گران کرد

    سیستان و بلوچستان تامین کننده بیش‌ از ۷۰ درصد تُن ماهیان کشور است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    پیش بینی کاهش قیمت برنج با ورود محصول امسال ‌و واردات

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    قیمت انواع برنج ایرانی و وارداتی در میادین میوه و تره بار اعلام شد

    ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد

    سرپرست معاونت باغبانی اعلام کرد: توسعه و بهره‌برداری از ۱۴۷۶ هکتار گلخانه و سایبان طی پنج ماه

    زوایای پنهان توسعه گلخانه‌های موز و میوه‌های گرمسیری در اصفهان

    شکر رکوددار گرانی در شهریورماه امسال شد+ جدول

    وضعیت بازار شکر مطلوب است

    بازار عیدانه برنج؛ یاقوت شالیزار بدون مشتری است

    بیش از ۹۰ درصد اراضی شالی مکانیزه برداشت می‌شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    طبق مطالعه‌ای که جدیداً منتشر شده است تغییر رژیم غذایی به ویژه اگر در سنین پایین آغاز شود می‌تواند بیش از ۱۳ سال به طول عمر اضافه کند.

    توسط فاطمه خداویردی
    اسفند ۲, ۱۴۰۰
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    به نقل از CNN، تحقیقات جدید نشان داده است که اگر رژیم غذایی که بیشتر شامل میوه، سبزیجات، حبوبات، غلات و آجیل است و گوشت کمتری دارد، جایگزین رژیم غذایی متمرکز بر گوشت قرمز شود، چه تغییراتی ایجاد می‌شود.

    بر اساس تحقیقی که در مجله PLOS Medicine منتشر شد، اگر زنی از ۲۰ سالگی رژیم غذایی خودش را بهینه کند می‌تواند طول عمرش را بیش از ۱۰ سال افزایش دهد و مردی که از ۲۰ سالگی شروع به این تغییر کند، بیش از ۱۳ سال به عمر خود می‌افزاید.

    تمرکز روی رژیم غذایی سالم‌تر می‌تواند طول عمر افراد مسن‌تر را هم افزایش دهد. یک زن در آغاز ۶۰ سالگی می‌تواند این طول عمر را تا ۸ سال و یک مرد تا حدود ۹ سال افزایش دهد.

    بر اساس این تحقیق، اثرات مثبت سبک غذایی گیاه-محور حتی در افراد ۸۰ ساله هم مشهود است: مردان و زنان در این سنین می‌توانند با تغییر رژیم غذایی حدوداً ۳.۵ سال بیشتر زندگی کنند.

    دکتر دیوید کاتس متخصص سبک زندگی و تغذیه می‌گوید: «مدتهاست این تصور که بهبود رژیم غذایی می‌تونه خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن و مرگ زودهنگام رو کاهش بده وجود داشته و بر این منطق استواره که کمتر شدن بیماری‌های مزمن و مرگ زودهنگام به معنای بیشتر شدن امید به زندگیه.»

    الگویی برای عمر طولانی‌تر

    طبق یافته‌ها بیشترین فایده برای طول عمر حاصلِ بیشتر خوردنِ سه گروه از مواد غذایی است: حبوبات که شامل لوبیا، نخود و عدس می‌شود، غلات کامل که کلِ دانه‌های یک گیاه را شامل می‌شود و آجیل که گردو، بادام و پسته را در خود دارد.

    شاید افزودنِ گیاهان و غلات بیشتر به رژیم غذایی آسان به نظر برسد، اما آمار نشان می‌دهد که آمریکایی‌ها با این تغییر مشکل دارند. بر اساس گزارش‌های جدید عده‌ی کمی از آمریکایی‌ها مطابق توصیه‌ها، روزانه میوه و سبزیجات مصرف می‌کنند.

    به گزارش CDC تنها ۱۲ درصد از بزرگسالان روزانه ½ ۱ تا ۲ فنجان میوه مصرف می‌کنند که میزان توصیه شده از سوی دستورالعمل‌های غذایی فدرال برای آمریکایی‌ها است و تنها ۱۰ درصد از آمریکایی‌ها روزانه ۲ تا ۳ فنجان سبزیجات توصیه شده از جمله حبوبات را مصرف می‌کنند.

    حدود ۵۰ درصد مصرفِ غلات باید غلاتِ کامل باشد، با این حال، بیش از ۹۵ درصد آمریکایی‌ها این توصیه را رعایت نمی‌کنند و در عوض غلاتِ فرآوری شده می‌خورند که دانه، سبوس و بسیاری از مواد مغذی آن از جمله فیبر در فرایندِ آسیباب شدن از بین رفته است.

    بیش از ۵۰ درصد آمریکایی‌ها ۵ گرم (حدود یک قاشق چایخوری) آجیل و دانه‌های توصیه شده را هم مصرف نمی‌کنند. آجیل، دانه‌ها، حبوبات و غلات کامل حاوی چیزی بیش از پروتئین هستند، به عبارت روشن‌تر، آن‌ها دارای چربی‌های سالم، ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان‌های «مواد شیمیایی گیاهی» هستند که خطر بیماری‌های مزمن را کاهش می‌دهند.

    گوشت‌های قرمز و فرآوری شده

    کمتر خوردنِ گوشت قرمز و فرآوری شده از قبیل بیکن، سوسیس و گوشت‌های کنسرو شده هم منجر به طولانی شدن عمر می‌شود. این توصیه منطقی به نظر می‌رسد: گوشت‌های قرمز و فرآوری شده با خطرات قابل‌توجهی برای سلامتی از جمله بیماری قلبی عروقی و سرطان روده مرتبط هستند.

    تیم کِی (Tim Key) عضو دانشگاه آکسفورد در مصاحبه‌ با سی‌ان‌ان گفت: «شواهد قابل‌توجهی وجود داره که نشون میده گوشتِ فرآوری شده می‌تونه سبب بروز سرطان روده بشه طوری که سازمان بهداشت جهانی اون رو از سال ۲۰۱۵ به عنوان عامل سرطان‌زا طبقه‌بندی کرده.»

    به عقیده‌ی کارشناسان، جایگزین کردنِ گوشت قرمز و فرآوری شده با مرغِ کم چرب، ماهی و پروتئین‌های گیاهی راهی برای بهبود سریعِ رژیم غذایی است. پروتئین‌های گیاهی شامل سویا، نخود، عدس و سایر حبوبات، توفو، تمپه، آجیل، دانه‌ها و غلات کاملی مانند کینوآ می‌شوند. برخی سبزیجات مانند بروکلی هم سطوح بالایی از پروتئین دارند.

    در مطالعه‌ای که سال ۲۰۲۰ بیش از ۳۷۰۰۰ آمریکاییِ میانسال را مورد بررسی قرار داد دریافتند کسانی که پروتئین گیاهی بیشتری می‌خورند در قیاس با کسانی که کمترین میزان پروتئین گیاهی را مصرف می‌کنند، ۲۷ درصد کمتر در معرض خطرِ مرگ به هر دلیلی و ۲۹ درصد کمتر در معرض مرگِ ناشی از بیماری قلبی عروقی هستند.

    دکتر فرانک هوو از نویسندگانِ این تحقیق گفت: «زمانی که گوشت‌های قرمز و فرآوری شده با منابع پروتئین گیاهی جایگزین بشه مزایای این تغییر بیشتر میشه.»

    نحوه‌ی بهبود رژیم غذایی

    یک راه گنجاندنِ گیاهانِ بیشتر به رژیم غذایی و مصرفِ کمترِ گوشت قرمز، رژیم غذایی مدیترانه‌ای است که پنج سالِ متوالی جایزه‌ی بهترین رژیم غذایی را از آن خود کرده است. رژیم دیگر DASH است یا به عبارت دیگر رویکردهای غذایی برای جلوگیری از فشار خون بالا و رژیم غذایی Flexitarian که گوشت را حذف نمی‌کند، اما توصیه می‌کند بیشتر اوقات گیاه‌خوار باشید. تمام این رژیم‌های غذایی روی وعده‌هایی تمرکز می‌کنند که پر از میوه، سبزی، لوبیا، عدس، غلات کامل، آجیل و دانه‌ها باشد.

    یک راهِ آسان برای شروع غذا خوردن به سبک مدیترانه‌ای پختن بر پایه لوبیا، غلات کامل و سبزیجات و استفاده از گیاهان و ادویه‌ها برای افزودن طعم است.

     

    سرویس خبری: سلامت نیوز

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: رژیم غذاییصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذاعلمی - تغذیه و سلامتفناوری غذافناوری های نوین
    پست قبلی

    بازدید میدانی مسئولان وزارت جهاد کشاورزی از فروشگاه‌ زنجیره‌ای تهران

    پست بعدی

    کشاورزان در گرانی برنج نقشی ندارند

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    رعایت نکات بهداشتی در استفاده از ظروف نذری

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    0

    محسن فرهادی، رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درباره ظروفی که برای توزیع نذری مورد استفاده قرار می‌گیرند،...

    بیشتر بخوانید
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط بحران

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ثروتمندان پارسال 17 برابر کم درآمدها برنج ایرانی مصرف کردند

    کشاورزان در گرانی برنج نقشی ندارند

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    زنان ایرانی گوی سبقت را در تولید محصولات غذایی سالم از مردان ربودند

    افتتاح ۵۴ طرح کشاورزی در استان مرکزی/تورم یک‌دهم درصدی مواد غذایی در اردیبهشت

    خرداد ۲۰, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    اتاق اصناف: ذخایر کالاهای اساسی کافی است

    خرداد ۲۶, ۱۴۰۴
    ورود مسافری انبه از مصر/ میوه‌های پروازی برای قشر خاصی است

    مصرف انبه برای این گروه واجب است

    خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
    برگزاری نمایشگاه عرضه مستقیم کالاهای اساسی از امروز ۱۸ اسفندماه

    عرضه کالاهای اساسی در شرایط عادی است

    تیر ۲, ۱۴۰۴
    محدودیتی در واردات و صادرات نداشتیم/فعالیت های بهداشتی دامپزشکی بصورت مستمر ادامه دارد

    محدودیتی در واردات و صادرات نداشتیم/فعالیت های بهداشتی دامپزشکی بصورت مستمر ادامه دارد

    تیر ۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.