چهارشنبه, تیر ۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    سوال نماینده کبودرآهنگ از وزیر جهاد کشاورزی اعلام وصول شد

    هزینه در امنیت غذایی سرمایه‌گذاری برای امنیت ملی است

    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    والدین، سوء تغذیه کودکان را با ترفندهای غذایی درمان کنند

    توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط بحران

    چطور تعاونی ها نیاز مردم را در ۸ سال جنگ تامین کردند؟

    چطور تعاونی ها نیاز مردم را در ۸ سال جنگ تامین کردند؟

    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    با محتکران در زمان مقتضی برخورد قاطع می شود/ اصناف نگران چک های خود نباشند

    میوه شب عید را از کجا بخریم؟ | مقایسه نرخ میوه از میادین تا مغازه

    سیب زمینی بیش از ۵۰ درصد ارزان شد

    تاریخ مصرف گوشت چند روز است؟

    کمبودی در عرضه گوشت قرمز نداریم/جمعیت دامی کشور مطلوب است

    توانمندی کم نظیر ایران در صنعت شکلات‌سازی

    نوشابه مضرتر است یا شکلات؟

    ذخایر برنج،روغن و نان در کل کشور به میزان کافی تامین شده است

    ذخایر برنج،روغن و نان در کل کشور به میزان کافی تامین شده است

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مرغ با نرخ مصوب در حال عرضه است/ بازار مرغ متعادل است

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    افزایش ۱۰ برابری کشت چغندر پاییزه

    رئیس موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندرقند گفت: در سال ۹۳ سطح زیر کشت چقدر قند پاییزه ۲ هزار هکتار بود که امسال این مقدار به بیش از ۲۰ هزار هکتار رسیده است.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۴, ۱۴۰۲
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    داریوش طالقانی، رئیس موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندر قند در خصوص مهم‌ترین برنامه‌های مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندرقند در سال جاری بیان کرد: توسعه کشت چغندرقند پاییزه باهدف مصرف بهینه آب مهم‌ترین سیاست وزارت جهاد کشاورزی، سازمان تات و این موسسه در راستای تولید شکر است که در چند سال اخیر محقق شده است و به دنبال آن در سال جاری رقم مناسب کشت پاییزه معرفی می‌شود.

     رئیس موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندرقند افزود: کشور ایران ازنظر شرایط اقلیمی در دنیا منحصربه‌فرد است و اقلیم‌های متفاوتی دارد، درحالی‌که کمتر کشوری چغندرقند پاییزه و بهاره تواما را دارد، کشور ما دارای ظرفیت تولید هر دو آن‌ها است.

    وی بابیان اینکه آب مهم‌ترین عامل محدودکننده کشاورزی کشور است و برای کشاورزی حیاتی و مهم است، ادامه داد: سیاست موسسه، سازمان تات و همچنین وزارت جهاد کشاورزی توسعه کشت پاییزه چغندرقند به دلیل مصرف بهینه آب است؛ بنابراین محققان ما با تحقیقات و روش‌های کاربردی به دنبال توسعه کشت پاییزه چغندرقند هستند.

    رئیس موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندرقند با اشاره به کشت پاییزه این گیاه، عنوان کرد: در این نوع کشت، دوره رشد در پاییز، زمستان و اوایل بهار است و برداشت در اواخر بهار اتفاق می‌افتد، درنتیجه دوره رشد گیاه با بارندگی‌ها مصادف می‌شود.

    طالقانی بابیان اینکه در تابستان بارندگی کشور در حداقل مقدار ممکن است و تبخیر و تعرق در حداکثر مقدار خود قرار دارد، اضافه کرد: بنابراین در کشت بهاره چغندر قند در تابستان بارندگی نداریم، اما در کشت چغندر قند پاییزه دوره رشد با بارندگی همراه می‌شود و باعث می‌شود کارایی مصرف آب در کشت پاییزه این محصول به‌طور قابل‌توجهی افزایش پیدا کند.

    وی بیان کرد: در سال ۹۳ سطح زیر کشت چقدر قند پاییزه ۲ هزار هکتار بوده است و در سال جاری بیش از ۲۰ هزار هکتار است یعنی بیش از ۱۰ برابر شده است. این موضوع سیاست وزارت جهاد، سازمان تات و موسسه است که باعث شده به‌سرعت کشت چغندر پاییزه افزایش پیداکرده و جایگزین کشت بهاره آن شود.

    رئیس مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر چغندرقند افزود: در راستای توسعه کشت چغندرقند پاییزه مناطق مستعد مثل استان گلستان شناسایی‌شده است و کشاورزان باهدف استفاده بهینه از آب در این استان کشت پاییزه انجام می‌دهند. همچنین در دو سال گذشته تولید چغندر پاییزه به حدود یک‌میلیون و چهارصد هزار تن رسیده، اگر این مقدار در بهار تولید می‌شد باید هرسال حدود ۱۰۰ میلیون مکعب آب بیشتری از منابع آبی کشور مصرف می‌شد.

    طالقانی افزود: اگر به اهداف مدنظر برسیم میزان تولید چغندرقند افزایش پیدا می‌کند و منابع آبی هم به‌صورت بهینه مصرف می‌شود.

    سرویس خبری: کشاورزی و باغبانی 

    منبع: خبرگزاری صدا و سیما
    برچسب ها: بازاربخش کشاورزیبذر چغندرچغندرچقندر قندصنایع تبدیلی و تکمیلیکشاورزیکشاورزی و باغبانی
    پست قبلی

    قیمت داغ میوه در تابستان داغ

    پست بعدی

    رژیم غذایی سرشار از اُمگا۳ روند بیماری ALS را کُند می کند

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشاورزان برای استفاده از آبیاری نوین به جهاد کشاورزی مراجعه کنند
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    تکمیل ۳ هزار سامانه نوین آبیاری در چهار سال گذشته

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲, ۱۴۰۴
    0

    فریبرز عباسی با بیان اینکه تعداد پروژه‌های نیمه‌تمام سامانه‌های نوین آبیاری از حدود سه هزار و ۲۵۰ مورد طی چهار سال...

    بیشتر بخوانید
    ۶۲ درصد برنامه تهیه بذر جو محقق شد

    فعالیت ۲۰ شرکت تولید بذر اصلاح‌شده در استان مرکزی

    خرداد ۲۶, ۱۴۰۴
    سپری نادیدنی برای محافظت از گیاهان در برابر بیماری‌ها

    سپری نادیدنی برای محافظت از گیاهان در برابر بیماری‌ها

    خرداد ۲۵, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    پرداخت ۱۵ همت از مطالبات گندمکاران/ ۷۷ درصد باقی مانده است

    خرداد ۲۵, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    رژیم غذایی سرشار از اُمگا۳ روند بیماری ALS را کُند می کند

    رژیم غذایی سرشار از اُمگا۳ روند بیماری ALS را کُند می کند

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    ثبت سفارش روغن خام فردا آغاز می‌شود

    تیر ۲, ۱۴۰۴
    انتقاد دو نماینده مجلس از وضعیت نان

    اصلاح قیمت نان در راه است/ قیمت‌های پیشنهادی نان را به وزارت کشور اعلام کرده‌ایم

    خرداد ۱۱, ۱۴۰۴
    بنیانگذار گروه زر: تحریم‌ها ما را متوقف نکرد، قوی‌تر کرد

    بنیانگذار گروه زر: تحریم‌ها ما را متوقف نکرد، قوی‌تر کرد

    خرداد ۱۹, ۱۴۰۴
    معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشاورزان برای استفاده از آبیاری نوین به جهاد کشاورزی مراجعه کنند

    تجهیز بیش‌از ۷۶ هزار هکتار از اراضی استان مرکزی به آبیاری نوین/ادامه توسعه‌ استخرهای دو منظوره آبزی‌پروری

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    بلاتکلیفی 15 هزار تن برنج در گمرک/ وزارتخانه‌های مسئول تصمیم نمی‌گیرند

    قیمت برنج در ژاپن کنترل‌ناپذیر ماند

    خرداد ۱۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.