سه شنبه, اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    ظهور انواع قارچ سمی خطرناک در بهار

    ظهور انواع قارچ سمی خطرناک در بهار

    هوش مصنوعی؛ راهکاری برای مدیریت زنجیره تأمین در آبزی‌پروری/ نیازمند سرمایه‌گذاری هستیم

    هوش مصنوعی؛ راهکاری برای مدیریت زنجیره تأمین در آبزی‌پروری/ نیازمند سرمایه‌گذاری هستیم

    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    خودکفایی کشاورزی در خراسان جنوبی؛ چالش‌ها و دستاوردها در سایه خشکسالی

    نرخ سوخت گاز و برق واحدهای کشاورزی مشخص شد

    نرخ سوخت گاز و برق واحدهای کشاورزی مشخص شد

    قدیریان دبیر جدیدسندیکای صنایع کنسرو ایران شد

    قدیریان دبیر جدیدسندیکای صنایع کنسرو ایران شد

    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    معاون ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اعلام کرد: افزایش اراضی تحت کشت دیم

    توسعه کشت دیم کلید خودکفایی محصولات اساسی

    چای شکر پهلو!

    قیمت شکر درب کارخانه ۵۲ هزارتومان/ نظارتی بر بازار شکر از مبدا نیست

    بسته حمایت از صادرات دارای ارزش افزوده زعفران در حال نهایی شدن است

    ۸۰ درصد زعفران تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    ضرب‌الاجل ۴۸ ساعته مجلس برای پرداخت مطالبات گندم‌کاران

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    افزایش کشت دانه‌های روغنی در استان تهران با محوریت گیاه کلزا

    معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران از روند افزایشی کشت دانه‌های روغنی در استان تهران به ویژه گیاه کلزا، خبر داد و بر اهمیت این اقدام در راستای تأمین نیاز کشور به روغن و دستیابی به خودکفایی در تولید محصولات کشاورزی تأکید کرد.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    سید حامد امیرآبادی با اشاره به اهمیت تولید دانه‌های روغنی در کشور بیان کرد: با توجه به سرانه بالای مصرف روغن در کشور و نیاز به تأمین این محصول، همچنان بخش عمده ای از نیاز کشور از طریق واردات تامین می‌شود. اما سیاست وزارت جهاد کشاورزی بر آن است که امنیت غذایی کشور با تمرکز بر تولید داخلی و خودکفایی در محصولات کشاورزی تأمین شود.

    امیرآبادی افزود: توسعه کشت گیاهان روغنی، به ویژه کلزا، در استان تهران  به عنوان اولویت اصلی در دستور کار قرار گرفته است. کلزا به دلیل کیفیت بالای روغن و درصد بالای روغن استحصالی از دانه‌های آن، جایگاه ویژه‌ای در تأمین روغن نباتی دارد.

    وی ادامه داد: از دانه کلزا تا ۴۵ درصد روغن تولید می شود و علاوه بر این کنجاله کلزا به عنوان یک منبع پروتئینی در خوراک دام نیز استفاده می‌شود. کشت کلزا در تناوب زراعی با غلات مانند گندم موجب کنترل علف‌های هرز، برخی بیماری ها نظیر بیماری پاخوره گندم‌، بهبود ساختمان خاک، افزایش ظرفیت نگهداری آب در خاک و نهایتا افزایش تولید محصولات علوفه ای و غلات در کشت بعدی خواهد شد. به همین دلیل، توسعه کشت این گیاه از جنبه‌های مختلف اقتصادی و کشاورزی اهمیت زیادی دارد.

    امیرآبادی  بر لزوم مدیریت صحیح در کشت کلزا تأکید کرد و گفت: کشت کلزا یک کشت مدیریت‌پذیر است که نیاز به رعایت دقیق اصول فنی در مراحل مختلف رشد گیاه دارد. از آماده‌سازی زمین و تغذیه گیاهی تا نحوه آبیاری و زمان کاشت، همه این عوامل بر کیفیت و میزان تولید محصول نهایی تأثیر می‌گذارند.

    معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با اشاره به اقدامات این سازمان برای ارتقای کیفیت و کمیت تولید کلزا گفت: در طول سال، کلاس‌های آموزشی و دوره‌های تخصصی برای کشاورزان برگزار می‌شود تا آن‌ها با بهترین شیوه‌های کاشت و مدیریت مزارع آشنا شوند. همچنین کارشناسان ما به طور مستمر نظارت بر مزارع کشاورزی دارند و از نزدیک روند تولید را پیگیری می‌کنند.

    امیرآبادی به همکاری‌های صورت گرفته با مرکز تحقیقات کشاورزی و مدیریت ترویج استان اشاره کرد و گفت: یکی از دستاوردهای مهم این همکاری‌ها، نظارت دقیق و علمی بر مزارع و ارائه توصیه‌های فنی در مراحل مختلف رشد گیاهان است. محققان و کارشناسان اجرایی و نمایندگان تشکل‌های تخصصی در کنار کشاورزان هستند تا به آن‌ها در مقابله با چالش‌های مختلف از جمله اثرات ناشی از تغییراقلیم، مبارزه با آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز و سایر عوامل خسارت‌زا کمک کنند.

    وی همچنین از توسعه کشت سایر دانه‌های روغنی مانند گلرنگ و کاملینا در استان تهران خبر داد و افزود: در استان تهران علاوه بر کلزا، گیاهانی چون گلرنگ و کاملینا نیز کشت می‌شوند. این گیاهان در مناطق مختلف استان به ویژه در شهرستان‌های غربی و مناطق دیم، مانند دماوند و فیروزکوه، کشت می‌شوند و به کشاورزان کمک می‌کنند تا تنوع بیشتری در تولید محصولات روغنی داشته باشند.

    امیرآبادی در ادامه به روند افزایشی سطح زیرکشت دانه‌های روغنی در استان تهران اشاره کرد و گفت: در سال‌های اخیر سطح زیرکشت دانه‌های روغنی در استان تهران افزایش چشمگیری داشته است. در سال جاری، ۱۶۹۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت کلزا اختصاص یافته است. این در حالی است که تعهد کشت کلزا در سال جاری ۱۵۰۰ هکتار بوده است، که با همکاری کشاورزان عزیز این هدف محقق شد.

    وی افزود: این روند افزایشی نشان‌دهنده آشنایی بیشتر کشاورزان با نحوه مدیریت کشت کلزا و اطمینان از بهره‌برداری بهینه از این گیاه است. با این اقدامات، به تدریج می‌توانیم به خودکفایی بیشتری در تولید دانه‌های روغنی دست یابیم و وابستگی کشور به واردات روغن کاهش یابد.

    معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان تهران در پایان با تأکید بر استمرار این روند گفت: ما در تلاش هستیم تا با افزایش سطح زیرکشت و ارتقای کیفیت تولید، به سهم خود در جهت تأمین نیاز داخلی به روغن و حمایت از خودکفایی کشور گام برداریم. امیدواریم با این اقدامات، در آینده‌ای نزدیک به جایگاه مطلوبی در تولید دانه‌های روغنی برسیم.

    سرویس خبری: کشاورزی و باغبانی 

     

    منبع: ایسنا

    برچسب ها: بخش کشاورزیتهرانصنایع تبدیلی و تکمیلیکشاورزی و باغبانیکشت دانه روغنیکشت کلزاکلزا
    پست قبلی

    بیش از ۲۰۶ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستانی خریداری شد

    پست بعدی

    توسعه کشت چغندر علوفه‌ای برای کاهش هزینه و افزایش تولید گوشت قرمز

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    ظهور انواع قارچ سمی خطرناک در بهار
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    ظهور انواع قارچ سمی خطرناک در بهار

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    سلسله قارچ ها به عنوان یکی از بزرگترین و متنوع ترین گروه از موجودات زنده مشتمل بر ۱۵۰ هزار گونه...

    بیشتر بخوانید
    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    خودکفایی کشاورزی در خراسان جنوبی؛ چالش‌ها و دستاوردها در سایه خشکسالی

    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
    نرخ سوخت گاز و برق واحدهای کشاورزی مشخص شد

    نرخ سوخت گاز و برق واحدهای کشاورزی مشخص شد

    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
    معاون ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اعلام کرد: افزایش اراضی تحت کشت دیم

    توسعه کشت دیم کلید خودکفایی محصولات اساسی

    اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    یک متخصص تغذیه عنوان کرد؛ مصرف چغندر به بهبود عوارض دیابت کمک می کند

    توسعه کشت چغندر علوفه‌ای برای کاهش هزینه و افزایش تولید گوشت قرمز

    پر بازدیدها

    کشاورزی سنتی دیگر پاسخگو نیست / یافته‌های علمی باید به مزارع برسد

    کشاورزی سنتی دیگر پاسخگو نیست / یافته‌های علمی باید به مزارع برسد

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    فواید باورنکردنی چای آناناس برای پوست، گوارش و انرژی

    فواید باورنکردنی چای آناناس برای پوست، گوارش و انرژی

    فروردین ۲۶, ۱۴۰۴
    یک متخصص تغذیه عنوان کرد؛ زیاده روی در خوردن گوجه سبز برای چه کسانی مضر است

    قیمت میوه‌های نوبرانه ۳۰ درصد کاهش یافت

    اردیبهشت ۱۱, ۱۴۰۴
    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴
    بسته حمایت از صادرات دارای ارزش افزوده زعفران در حال نهایی شدن است

    ۸۰ درصد زعفران تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود

    اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.