شنبه, آبان ۲۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم مرغ کاهشی است

    ماجرای برگشت خوردن گوجه فرنگی صادراتی از عراق

    گوجه فرنگی گران شد

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزارتن روغن تولید و توزیع شد

    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    کاهش هزارتنی تولید شیرخام در استان تهران

    بلاتکلیفی 15 هزار تن برنج در گمرک/ وزارتخانه‌های مسئول تصمیم نمی‌گیرند

    برنج پاکستانی کیلویی ۶۶ هزار و ۳۰۰ تومان عرضه می شود

    واردات برنج ممنوع شد

    قیمت برنج پرواز کرد | قیمت برنج فجر و شیرودی هم جهش کرد

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو

    معاون فناوری بانک مرکزی: نیازی به افتتاح حساب جدید برای خرید یارانه‌ای نان نیست

    مردم و نانوایان از کیفیت آرد و نان ناراضی‌اند/ لزوم تصمیم‌گیری قاطع وزرا برای حل چندوجهی بودن متولیان.

    توزیع روزانه ۲۵ تن مرغ منجمد درکهگیلویه و بویراحمد

    توزیع مرغ منجمد با قیمت مصوب برای تنظیم بازار در بویراحمد

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    بازگشت آرامش طی ۲ هفته آینده به بازار نهاده دامی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    ارزش صادراتی شاه‌میگوی آب شیرین، دانشی که تبدیل به دلار شده است

    یک مسوول دولتی با بیان اینکه پرورش تجاری شاه‌میگوی آب شیرین ارزآوری فراوانی برای کشور دارد، گفت: ارزش صادراتی هر کیلو شاه‌میگوی آب شیرین در بازار اروپا بین ۱۵ تا ۲۰ دلار متغیر است.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    مرداد ۱۷, ۱۴۰۳
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ارزش صادراتی شاه‌میگوی آب شیرین، دانشی که تبدیل به دلار شده است

    علی نکویی فرد، رئیس مرکز تحقیقات آرتمیای کشور از دستیابی محققان مرکز به بیوتکنیک تکثیر و پرورش مصنوعی شاه میگوی آب شیرین با هدف بازسازی ذخایر و توسعه گونه‌های بومی در کشور خبر داد.

    وی با بیان اینکه پرورش تجاری شاه‌میگوی آب شیرین به دلیل بازارپسند بودن و ارزآوری فراوان خصوصاً در کشورهای توسعه‌یافته بسیار موردتوجه است، افزود: ارزش صادراتی هر کیلو شاه‌میگوی آب شیرین در بازار اروپا بین ۱۵ تا ۲۰ دلار متغیر است.

    نکویی فرد توضیح داد: این در حالی است که میزان صید و صادرات این آبزی از سد ارس از ۲۷۰ تن در سال ۱۳۹۰ به ۷۰۰ کیلوگرم در سال ۱۳۹۷ به دلیل کاهش ذخایر سیر نزولی داشته، تا جایی که طبق نتایج ارزیابی ذخایر شاه‌میگوی ارس توسط مرکز تحقیقات ارتمیای کشور، با وجود اجرای طرح ممنوعیت صید از سال ۱۳۹۷ با همکاری مدیریت شیلات و آبزیان استان آذربایجان غربی در سد مخزنی ارس، کماکان با سقوط ذخایر این آبزی باارزش در این سد رو به رو هستیم.

    رئیس مرکز تحقیقات آرتمیای کشور گفت: برای رفع این مشکل، از دستیابی به بیوتکنیک تکثیر و پرورش مصنوعی شاه‌میگوی آب شیرین باهدف بازسازی ذخایر و توسعه گونه‌های بومی از ذخایر ژنتیکی بومی کشور، جهت قطع وابستگی و توسعه صنعت آبزی‌پروری به‌عنوان تنها راه‌حل می‌توان نام برد.

    وی با اعلام اینکه تدوین دانش فنی و بومی‌سازی بیوتکنیک تکثیر مولدین بومی دارای تخم و پرورش مینیاتور شاه‌میگوی آب شیرین برای اولین بار در کشور توسط محققان مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور در حال اجرا است؛ افزود: با اجرای طرح ایجاد پایلوت تکثیر و پرورش شاه‌میگو و معرفی آن به منابع آبی مستعد استان (دستیابی به بیوتکنیک تکثیر مصنوعی مولدسازی و تولید مینیاتور شاه‌میگوی آب شیرین ارس) جهت توسعه صنعت آبزی‌پروری با گونه‌های بومی آبزیان از سال ۱۴۰۲ در دستور کار قرارگرفته است.

    این مقام مسؤول اضافه کرد: این طرح در پیشرفت ۸۰ درصد به تکثیر مصنوعی مولدین و تولید مرحله لاروی شاه‌میگوی آب شیرین دست یافته که در ۱۳/‏۰۴/‏۱۴۰۳‬ با حضور ناظرین دستگاه‌های اجرایی از جمله سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، دانشگاه، جهاد دانشگاهی و سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان غربی، دستاوردهای این مرحله، مورد تأیید ناظرین قرار گرفت.

    نکویی فرد ابراز امیدواری کرد: در پایان این طرح، غذای تجاری اختصاصی فرموله شده و تعداد ۵ هزار عدد شاه‌میگوی مرحله جوان (۳ گرمی) جهت پرورش در استخرهای خاکی تحویل مدیریت شیلات و آبزیان استان شود.

    علی نکویی با بیان اینکه رونمایی از فناوری تکثیر شاه میگوی آب شیرین برای نخستین بار در کشور اجرا می‌شود، افزود: این طرح جز اولویت‌های سازمان شیلات ایران، سازمان جهاد کشاورزی و مدیریت شیلات استان آذربایجان غربی به شمار می‌رود.

    سرویس خبری : اقتصاد و بازار 

    منبع: مهر
    برچسب ها: ارزاقتصاد و بازاربازارشاه میگوشاه میگو آب شیرینشیلاتصادرات میگوصنایع تبدیلی و تکمیلیمیگو
    پست قبلی

    مجلس پیگیر مطالبات گندم‌کاران است/ ۱۶۵ همت اعتبار برای خرید گندم

    پست بعدی

    قیمت عمده میوه و سبزیجات اعلام شد+ جدول

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب
    اخبار اقتصاد و بازار

    تولید تخم مرغ کاهشی است

    توسط هستی محمدمهدی پور
    آبان ۲۴, ۱۴۰۴
    0

    حمیدرضا کاشانی رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن با بیان اینکه مشکلات تامین نهاده های دامی همچنان ادامه دارد، گفت:...

    بیشتر بخوانید
    ماجرای برگشت خوردن گوجه فرنگی صادراتی از عراق

    گوجه فرنگی گران شد

    آبان ۲۴, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزارتن روغن تولید و توزیع شد

    آبان ۲۴, ۱۴۰۴
    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    کاهش هزارتنی تولید شیرخام در استان تهران

    آبان ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت عمده میوه و سبزیجات اعلام شد+ جدول

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    بهترین نوشیدنی پرفیبر و پروتئینی برای کاهش وزن

    بهترین نوشیدنی پرفیبر و پروتئینی برای کاهش وزن

    مهر ۲۹, ۱۴۰۴
    30 درصد غذا به سفره مردم نمی رسد/راهکار ترکیه برای جلوگیری از ضایعات غذایی

    سالانه ۲۵ میلیون تن محصول کشاورزی به هدر می‌رود

    آبان ۱۰, ۱۴۰۴
    ۹۵ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد

    پرداخت تسهیلات کم‌بهره به چایکاران شمال کشور آغاز شد

    آبان ۱۲, ۱۴۰۴
    ماجرای برگشت خوردن گوجه فرنگی صادراتی از عراق

    گوجه فرنگی گران شد

    آبان ۲۴, ۱۴۰۴
    بعد از عمل جراحی پنیر نخورید

    لبنیات و پوکی استخوان: رابطه‌ای که هزینه‌های سلامت را افزایش می‌دهد

    آبان ۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.