جمعه 7 مهر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رابطه تغذیه سالم و پیشگیری از کرونا

    خوراکی‌هایی که باعث شادی ما می‌شوند

    نامی نو در صنعت فرآوری عناب/ مربایی ارگانیک از دل ذرات شیرین عناب

    عناب برای چی خوبه؟

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    معاون رییس جمهور: مطالبه گندم‌کاران تا پایان مهرماه جاری پرداخت می‌شود

    معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور: اقتصاد روستا می‌تواند مشکل امنیت غذایی را حل کند

    دهمین روستا بازار استان کرمانشاه فعالیت خود را آغاز کرد

    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    ۲۴۸ طرح کشاورزی در حال بهره برداری در سیستان و بلوچستان

    اصلاح و نوسازی ۶۰۰ هزار هکتار از باغات کشور

    تولید محصولات دائمی باغی ١٢ میلیون تن برآورد شد

    جزیره شاد سن ایچ به باغ کتاب آمد

    جزیره شاد سن ایچ به باغ کتاب آمد

    ورود موفق گروه زر به صنعت دارو

    ورود موفق گروه زر به صنعت دارو

    قیمت رسمی گوشت اعلام شد

    علت توقف واردات گوشت قرمز اعلام شد

    داغ قیمت بر بازار گوشت/ گوشت مرغ در مسیر افزایش

    قیمت خرده فروشی کالاهای اساسی مشخص شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    اجرای ۲۷۰۰ پروژه تحقیقاتی در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی

    معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) گفت: بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ پروژه تحقیقاتی در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی اجرا می‌شود.

    توسط فاطمه پاکزاد
    22 شهریور 1402
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    محصولات کشاورزی فاضلابی سر سفره شهروندان شیراز ، آیا این بساط برچیده می شود؟

    درخواست یک نماینده برای پرداخت بیمه محصولات کشاورزی به کشاورزان خسارت دیدهÀn

    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    حسین جعفری» اظهار داشت: بخشی از پروژه‌های تحقیقاتی از گذشته شروع شده‌اند و اکنون ادامه دارند و در عین حال پروژه‌های جدیدی در حال تصویب است که در قالب برنامه‌ها و طرح‌های کلان است.

    وی تصریح‌کرد: از دو سال گذشته ساماندهی پروژه‌های تحقیقاتی در بخش کشاورزی و برنامه‌محور کردن آنها آغاز شده است و به این منظور ۲۲ طرح کلان تاکنون در سازمان تصویب شده تا بخش مهمی از پروژه‌ها و طرح‌های تحقیقاتی در ذیل آن اجرا شوند.

    این مقام مسوول ادامه‌داد: علاوه بر این، چالش‌های تحقق سند امنیت غذایی احصا شده و برای حل چالش‌ها، برنامه‌های عملیاتی تدوین شده است.

    جعفری تصریح کرد: در حال حاضر برنامه عملیاتی همه موسسه‌های تحقیقاتی مشخص شده است و همه پروژه‌هایی که تصویب می‌شود باید در راستای اهداف سند امنیت غذایی، اولویت‌های الگوی کشت یا تولید و حل چالش‌های کشاورزی و منابع طبیعی باشد.

    وی با بیان این که در سازمان تات پروژه‌ها و طرح‌های پیشنهادی موسسات و مراکز با اسناد بالادستی و برنامه الگوی تولید تطبیق داده می‌شود، گفت: برای مثال براساس الگوی تولید، تحقیق در مورد حبوبات در استان‌هایی همچون کرمانشاه، لرستان و زنجان اولویت دارد و اگر محققی در استان سیستان و بلوچستان بخواهد بر روی حبوبات تحقیق کند، آن طرح تصویب نخواهد شد.

    معاون پژوهش و فناوری سازمان تات در همین حال گفت: تاکنون ۲۲ چالش تخصصی در بخش کشاورزی از سوی سازمان تات بر مبنای سند امنیت غذایی شناسایی و احصا شده است.

    وی، ارتقای بهره‌وری آب، تغییرات اقلیمی، کاهش ضایعات کشاورزی، حکمرانی آب و ارتقای بهره‌وری تولید محصولات زراعی و باغی را از مهمترین چالش‌ها برشمرد.

    جعفری در مورد چالش تغییرات اقلیمی نیز اذعان داشت: محققان موظفند بحث تغییر اقلیم را در طرح‌های خود ببینند.

    وی با اشاره به هدفگذاری‌های مربوط به تولید جو و گندم دیم در سند امنیت غذایی کشور، گفت: در این سند در افق ۱۴۱۱ عملکرد جو در اراضی دیم یک‌هزار و ۵۰۰ کیلوگرم در هکتار و عملکرد تولید گندم دیم ۲ تن در هکتار هدفگذاری شده است و بر این اساس باید برای اقلیم‌های مختلف رقم‌های مناسب و سپس هسته‌های بذری متناسب با آنها را تولید کنیم.

    این مسوول اضافه‌کرد: در سند امنیت غذایی برای هر یک از محصولات، هدفگذاری شده و مطابق با این سند، تحقیقات به پیش می‌رود.

    وی درباره منابع مالی طرح‌های تحقیقاتی در بخش کشاورزی خاطرنشان‌کرد: اعتبارات طرح‌های تحقیقاتی از منابع داخلی موسسات تحقیقاتی یا از محل سفارش تحقیق دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی تامین می‌شود که در این خصوص موسسات پژوهشی با محدودیت‌هایی مواجه هستند.

    معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی افزود: اگر منابع مالی از محل اعتبارات عمومی به مقدار کافی تامین شود، سرعت انجام پروژه‌ها افزایش می‌یابد.

    سرویس خبری: کشاورزی و باغبانی

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: بخش کشاورزیجهاد کشاورزیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع تکمیلیصنایع غذایی
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    فاطمه پاکزاد

    فاطمه پاکزاد

    مربوطه پست ها

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    معاون رییس جمهور: مطالبه گندم‌کاران تا پایان مهرماه جاری پرداخت می‌شود

    توسط هانیه سیفی مجد
    6 مهر 1402
    0

    داوود منظور روز پنجشنبه در نشست با نمایندگان خراسان شمالی در بجنورد اظهار کرد: امسال خرید گندم در کشور فراتر از...

    بیشتر بخوانید
    معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور: اقتصاد روستا می‌تواند مشکل امنیت غذایی را حل کند

    دهمین روستا بازار استان کرمانشاه فعالیت خود را آغاز کرد

    6 مهر 1402
    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    ۲۴۸ طرح کشاورزی در حال بهره برداری در سیستان و بلوچستان

    6 مهر 1402
    زنان ایرانی گوی سبقت را در تولید محصولات غذایی سالم از مردان ربودند

    یکهزار و ٢٧۵ طرح کشاورزی در اصفهان به بهره‌برداری رسید

    6 مهر 1402

    پر بازدیدها

    تسکین درد‌های مفصلی به کمک زردچوبه و زنجبیل

    زردچوبه می تواند زندگی شما را نجات دهد!

    16 شهریور 1402
    قیمت هرکیلو قزل آلا به ۱۱۴ هزارتومان رسید

    تولید سالانه ” تخم چشم‌زده ” ماهی قزل‌آلا در اصفهان به ۱۰۰ میلیون عدد رسید

    14 شهریور 1402
    دانش‌بنیان کردن بخش باغبانی کشور، عامل تحقق رشد تولید

    لزوم شناسنامه دار شدن باغات

    5 مهر 1402
    نامی نو در صنعت فرآوری عناب/ مربایی ارگانیک از دل ذرات شیرین عناب

    عناب برای چی خوبه؟

    6 مهر 1402
    تشکیل کنسرسیوم‌های تخصصی برای تنوع‌بخشی به سبد گیاهان دارویی و طب سنتی

    بیمه گیاهان دارویی اراضی دیمی ۱۰۰ درصد پرداخت می‌شود

    7 شهریور 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود