سه شنبه, اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    ظهور انواع قارچ سمی خطرناک در بهار

    ظهور انواع قارچ سمی خطرناک در بهار

    هوش مصنوعی؛ راهکاری برای مدیریت زنجیره تأمین در آبزی‌پروری/ نیازمند سرمایه‌گذاری هستیم

    هوش مصنوعی؛ راهکاری برای مدیریت زنجیره تأمین در آبزی‌پروری/ نیازمند سرمایه‌گذاری هستیم

    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    خودکفایی کشاورزی در خراسان جنوبی؛ چالش‌ها و دستاوردها در سایه خشکسالی

    نرخ سوخت گاز و برق واحدهای کشاورزی مشخص شد

    نرخ سوخت گاز و برق واحدهای کشاورزی مشخص شد

    قدیریان دبیر جدیدسندیکای صنایع کنسرو ایران شد

    قدیریان دبیر جدیدسندیکای صنایع کنسرو ایران شد

    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    معاون ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اعلام کرد: افزایش اراضی تحت کشت دیم

    توسعه کشت دیم کلید خودکفایی محصولات اساسی

    چای شکر پهلو!

    قیمت شکر درب کارخانه ۵۲ هزارتومان/ نظارتی بر بازار شکر از مبدا نیست

    بسته حمایت از صادرات دارای ارزش افزوده زعفران در حال نهایی شدن است

    ۸۰ درصد زعفران تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    ضرب‌الاجل ۴۸ ساعته مجلس برای پرداخت مطالبات گندم‌کاران

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    آب لیمو تنها یک نوشیدنی طراوت‌بخش نیست، بلکه همراهی روزانه برای تامین آب بدن، تقویت سیستم ایمنی، کمک به گوارش و حتی کنترل اشتهاست. اگر دنبال یک عادت ساده ولی مفید برای سلامت‌تان هستید، از امروز یک لیوان آب لیمو را به برنامه روزانه‌تان اضافه کنید.

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    نوشیدن آب کافی برای سلامتی بدن در هر فصلی ضروری است، اما بسیاری از افراد تمایلی به نوشیدن آب ساده ندارند. در چنین شرایطی، افزودن چند قطره لیمو به آب، می‌تواند نه‌تنها طعم آن را دلچسب‌تر کند، بلکه فواید چشمگیری برای سلامت داشته باشد.

    آب لیمو چیست؟

    آب لیمو ترکیبی ساده از آب و آب‌لیموی تازه یا غلیظ‌شده است. معمولاً برای هر لیوان، نصف لیمو کافی است. این نوشیدنی را می‌توان سرد یا گرم نوشید، و برای تنوع، می‌توان نعنا یا برش‌های میوه تازه به آن افزود. بسته به سلیقه، میزان ترشی آب لیمو را می‌توان تنظیم کرد تا نیاز به شیرین‌کننده نداشته باشد.

    زمان مناسب نوشیدن آب لیمو

    کارشناسان تغذیه توصیه می‌کنند بهترین زمان نوشیدن آب لیمو، صبح زود و قبل از صبحانه است. پس از ساعت‌ها خواب، بدن دچار کم‌آبی می‌شود و نوشیدن یک لیوان آب لیموی گرم می‌تواند سیستم گوارشی را بیدار کرده و به حرکات روده کمک کند.

    مهم‌ترین فواید آب لیمو
    آبرسانی مؤثر: برای کسانی که نوشیدن آب ساده برایشان دشوار است، طعم لیمو انگیزه‌ای برای نوشیدن بیشتر آب فراهم می‌کند.

    تقویت سیستم ایمنی: لیمو منبع خوبی از ویتامین C است. یک عدد لیمو حدود ۳۰ میلی‌گرم ویتامین C دارد که در کاهش خطر بیماری‌های قلبی، برخی سرطان‌ها و حفظ سلامت پوست و چشم مؤثر است.

    کاهش مصرف قند: جایگزینی نوشیدنی‌های شیرین با آب لیمو به کاهش مصرف شکر کمک می‌کند.

    کنترل اشتها و کمک به کاهش وزن: گاهی بدن میان گرسنگی و تشنگی تفاوت قائل نمی‌شود. نوشیدن آب لیمو می‌تواند از پرخوری بی‌مورد جلوگیری کند.

    بهبود عملکرد گوارش: مصرف آب لیمو قبل از غذا، به بهبود حرکات روده و کاهش یبوست کمک می‌کند.

    نکاتی برای مصرف ایمن

    با وجود فواید بسیار، مصرف بیش‌ازحد یا مداوم آب لیمو با غلظت بالا ممکن است به مینای دندان آسیب بزند. بهتر است پس از نوشیدن آن، دندان‌ها مسواک زده نشوند، بلکه ابتدا دهان با آب خالی شسته شود و بعد از ۳۰ دقیقه مسواک زده شود. همچنین مصرف آن با نی می‌تواند تماس مستقیم با دندان را کاهش دهد.

    هشدار درباره رژیم‌های افراطی

    برخی رژیم‌های مشهور مانند «رژیم لیموناد» یا «Master Cleanse» که تنها بر پایه نوشیدن ترکیب لیمو، شربت افرا و فلفل کاین هستند، از سوی متخصصان تغذیه توصیه نمی‌شوند. این رژیم‌ها می‌توانند باعث کمبود مواد مغذی، ضعف سیستم ایمنی و بازگشت سریع وزن پس از پایان رژیم شوند.

    سرویس خبری:علمی_تغذیه و سلامت

    منبع:سلامت نیوز

    برچسب ها: آب لیموآبلیموتغذیهکاهش وزن
    پست قبلی

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    پست بعدی

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    خواص نان کپک زده برای سلامتی
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    0

    دکتر سوگند کاخکی، کارشناس اداره آزمایشگاه کنترل غذا و دارو، با هشدار درباره خطرات ناشی از مصرف مواد غذایی کپک‌زده...

    بیشتر بخوانید
    درمان‌های خانگی برای کاهش چربی ناحیه شکم

    ریزه‌خواری؛ دشمن خاموش تناسب اندام

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    استان سمنان میزبان باغ‌های مادری پسته، زردآلو، بادام و انگور می‌شود

    نخستین آفت‌کش گیاهی بر پایه گیاهان بومی ایران و کنترل آفت پسته ثبت شد

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    میانگین غلظت نیترات در هندوانه‌های کشور کمتر از ۱۰ میلی‌گرم بر کیلوگرم

    میانگین غلظت نیترات در هندوانه‌های کشور کمتر از ۱۰ میلی‌گرم بر کیلوگرم

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    پر بازدیدها

    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    خرید گندم در خوزستان از یک میلیون و ۲۰۵ هزار تن گذشت

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    سرپرست معاونت باغبانی اعلام کرد: توسعه و بهره‌برداری از ۱۴۷۶ هکتار گلخانه و سایبان طی پنج ماه

    توسعه گلخانه‌ها از مهمترین شیوه‌های مدیریت آب است

    اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    گرم‌تر شدن زمین، سمی‌تر شدن بشقاب برنج!

    فروردین ۳۱, ۱۴۰۴
    عرضه دام زنده عید قربان در تهران تا ساعت ۱۵

    ایران چهارمین تولیدکننده دام سبک در دنیاست

    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴
    پیش‌بینی برداشت ۸۱ هزارتن محصول گوجه فرنگی از مزارع دهرم فارس

    پیش‌بینی برداشت ۸۱ هزارتن محصول گوجه فرنگی از مزارع دهرم فارس

    فروردین ۲۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.